Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Valentyna said:

Κορίτσια καλησπέρα. Έχασα τους κωδικούς μου από το εμειλ που ήμουν γραμμένη εδώ από το 2013 🫣. Και ήρθε η ώρα ξανά να αναζητώ υποστήριξη από την παρέα. Με λίγα λόγια η ιστορία μου: είχα πρώτη εγκυμοσύνη δίδυμα, τα οποία το ένα ήταν εξωμήτριο και άλλο στην μήτρα. Αποτελέσμα, να χάσω την μια σάλπιγγα και το άλλο μωρό. Μετά από ένα χρόνο και ένα σορό εξετασεισ φυσιολογική εγκυμοσύνη και γέννα. Μετά χώρισα και ξαναπαντρεύτηκα 🤣. Εδώ και 2 χρόνια θέλουμε να κάνουμε παιδί. Εγώ με ΑΜΗ 1,1 , μια σάλπιγγα και ανεπάρκεια δεύτερης φάσης του κύκλου, ο σύζυγος χωρίς θέματα. Εχω κάνει 1 φορά διέγερση με bemfola 75, ovitrel και ένα σωρό ορμόνες, έκανα ένα ωοθυλάκιο από την μεριά που θέλαμε, αλλά τίποτα. Τον προηγούμενο μήνα δεν κάναμε τίποτα, τώρα θα δοκιμάσουμε με σερπαφαρ την διέγερση 3-4-5 μέρα και πάλι φυσικά με προγραμματισμό επαφών. Αν δεν, το Πάσχα θα μαζέψω τα χαρτιά για εξωσωματική κανονική, γιατί είμαι 36 και δεν έχω πολλά περιθώρια. Αυτά….. Έχετε να με συμβουλέψετε κάτι μήπως στα βήματα; 

Για ποιο λόγο πάτε σε εξωσωματική? Ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω το ιστορικό σας. Και οι προηγούμενες εγκυμοσύνες ήταν με εξωσωματική?

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια μου ναι προσπαθουμε να βρουμε τους ρυθμους μας οσο για τον τιμο λογικο ειναι να κανει τετοια νουμερα και για το μαλωμα δεν τον μαλωσα τον εβαλα τιμωρια ειναι με το μονο που καταλαβαινει αλλα πριν φτασω εκει του το ειπα με το καλο εκατο φορες!

Λαμπρινη μου σ'ευχαριστω εσεις τι κανετε;

να ρωτησω και κατι μαλλον ο μπεμπης μας ξεκιναει κολικους απο το πρωι ζοριζεται και μαζευει τα ποδαρακια του και κοκκινιζει οταν αεριζετε ηρεμει λιγο που διαβασα στο ιντρνετ λεει να μην τρωω γαλακτοκομικα,μοσχαρι,μπαχαρικα,καφε,τσαι,αεριουχα ποτα ξερει καμιας σας να μου πει;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτο πλεον δεν ισχυει . Η ομιλια αξιολογειται στα 2 χρονια για καθε παιδι και αν υπάρχει καποιο λόγος γινετε επανεξέταση στα 2.5 . Στα 3 πρεπει να χει ήδη ξεκινήσει η λογοθεραπεια , αν φυσικά υφισταται λογος .

Αληθεια? Δεν το ηξερα...

Να ρωτησω και κατι αλλο?

Σε ποιες περιπτωσεις κρινεται σκοπιμο να αξιολογηθει η ομιλια ενος παιδιου 2 ετων? Υπαρχουν ας πουμε καποιες προυποθεσεις? Υπαρχει καποιος αριθμος λεξεων που πρεπει να λενε τα παιδια μεχρι τα 2, ή κατι αντιστοιχο???

t7fQp3.png

Κοριτσια φευγω, παω σπιτακι μου!

Επειδη το νετ μου κανει κατι περιεργα, μπορει να μην τα καταφερω να μπω το σκ! Αν ειναι ετσι θα τα πουμε τη Δευτερα!

Φιλιααααααααααα

t7fQp3.png

γιοβαννα μου χαιρομαι που εισαστε καλυτερα οσο για τα τσισα αν κανεις εξετασεις αιματος κανε και ουρων μια γνωστη μου ειναι στο νοσοκομειο με 40 πυρετο απο ουρολοιμωξη.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ωωω Λαμπρινουλα καλως την!!Τι κανετε βρε κοριτσι? Η μικρη τι κανει?Ζωηρευει και αυτη φανταζομαι κι αλλο.

Κοιτα να δεις για μενα προσωπικα το βιβλιο ειναι πολυ κοντα στη φιλοσοφια μου. Ετσι και αλλιως ειχα ξεκινησε πριν το διαβασω αρκετους μηνες και λιγο πολυ μου επιβεβαιωσε αυτα που επραττα.

Οποτε αφενος με αυτη την επιβεβαιωση ενιωθα καλα γιατι καταλαβα οτι δεν προσπαθω να του μαθω κατι ''νωρις'' ή ''αργα'' απλα κανω κατι φυσικο.

Αφαιτερου μου κατερριψε καποιους μυθους γυρω απο αυτο το θεμα.Δηλαδη το παιδι να τα λεει πρωτα,να κλεισει τα 2 και αλλα τετοια.

Εκ του αποτελεσματος της μεχρι τωρα προσπαθειας μας λεω με βεβαιοτητα οτι το θεμα του γιο γιο ειναι καθαρα εκπαιδευση.Ισως χρονοβορα για τα περισσοτερα παιδια αλλά θελει επιμονη και υπομονη.

Επισης πηρα αρκετα τιπς για τη φαση που ειμαστε τωρα και αποκωδικοποιησα καποιες αντιδρασεις του μικρου(πχ,ξυπνηματα τη νυχτα,αντιδρασεις λογω βαρεμαρας κτλ) .

Αν εννοεις οτι δε μου εδειξε καπαια μεθοδολογια με βηματα του στυλ θα κανεις αυτο και μετα αυτο κτλ

Οχι δεν μου εδειξε, αλλα δεν ηθελα κιολας.Ειναι προσωπικη υποθεση αυτη η εκπαιδευση και εξαρταται απο τη σχεση μανας-παιδιου(εννοω τον μεταξυ τους κωδικα επικοινωνιας) αλλά και απο το ιδιο το παιδι οποτε δε θα ηθελα να μου δωσει οδηγιες για να κοψουμε πχ.την πανα σε 7 μερες οπως λενε καποια αλλα ''εγχειριδια''.

Νατασσα στο εχω ξαναπει τα πατε τελεια!Αυτο ειναι το νοημα και εμεις για μεγαλο διαστημα ετσι καναμε.

Θα τον προχωρησεις πίστα (χαχα!) οταν νιωσεις οτι το παιδι το ελεγχει καπως.Θελει λιγο χρονο νομιζω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Γιοβαννα!!Ωραια!!Καντε μια εξεταση αν το κρινει απαραιτητο ο γιατρος.

Αντε μακαρι να ξεμπερδεψατε!

Για τον λογο εμενα μου ειπε η παιδιατρος οτι ακουμε και εμεις και οι γιατροι το παιδι και περνουμε καποια δειγματα στα 2 περιπου.Απο εκει και περα η ομιλια αξιολογειται στα 2,5 ειτε αφορα κοριτσι ειτε αγορι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κοριτσια μου ναι προσπαθουμε να βρουμε τους ρυθμους μας οσο για τον τιμο λογικο ειναι να κανει τετοια νουμερα και για το μαλωμα δεν τον μαλωσα τον εβαλα τιμωρια ειναι με το μονο που καταλαβαινει αλλα πριν φτασω εκει του το ειπα με το καλο εκατο φορες!

Λαμπρινη μου σ'ευχαριστω εσεις τι κανετε;

να ρωτησω και κατι μαλλον ο μπεμπης μας ξεκιναει κολικους απο το πρωι ζοριζεται και μαζευει τα ποδαρακια του και κοκκινιζει οταν αεριζετε ηρεμει λιγο που διαβασα στο ιντρνετ λεει να μην τρωω γαλακτοκομικα,μοσχαρι,μπαχαρικα,καφε,τσαι,αεριουχα ποτα ξερει καμιας σας να μου πει;

Κούκλα μου θα τρως μονό αμυλούχα φαγητά δηλ όσα δεν προκαλούν αέρια και ότι τρώμε όταν έχουμε δυάρια θα στα στείλω και σε μην στο κιν μετά μην αγχώνεσαι έχεις και το βάλσαμο στα χεριά σου τσούπ στο στήθος και θα ηρεμεί κάθε φορά που θα πονά………. Πολύ νερό να καταναλώνεις και καθόλου γαλακτοκομικά ..

Κρέας άπειρα αλά σωστά μαγειρεμένο δηλ σε σούπες και όχι τσιγαρισμένα γενικά απέφυγε τιν βάρια κουζίνα ότι χρειαστείς τηλ μου

:tongue::tongue:

Λαμπρινή κάλος ήρθες και χρόνια πολλά για την γιορτή σου από το Πάσχα αργά άλλα εγώ τα λέω

Ρητα εγώ δεν παίρνω θέση για την ομιλία και ούτε αγχώνομαι θα μιλήσει που θα πάει

Θεσσαλονικιές σας ζηλεύω που θα συνταθείτε μόνο εγώ είμαι μακριά και μονή σαν το λεμονί ?

Ωωω Λαμπρινουλα καλως την!!Τι κανετε βρε κοριτσι? Η μικρη τι κανει?Ζωηρευει και αυτη φανταζομαι κι αλλο.

Κοιτα να δεις για μενα προσωπικα το βιβλιο ειναι πολυ κοντα στη φιλοσοφια μου. Ετσι και αλλιως ειχα ξεκινησε πριν το διαβασω αρκετους μηνες και λιγο πολυ μου επιβεβαιωσε αυτα που επραττα.

Οποτε αφενος με αυτη την επιβεβαιωση ενιωθα καλα γιατι καταλαβα οτι δεν προσπαθω να του μαθω κατι ''νωρις'' ή ''αργα'' απλα κανω κατι φυσικο.

Αφαιτερου μου κατερριψε καποιους μυθους γυρω απο αυτο το θεμα.Δηλαδη το παιδι να τα λεει πρωτα,να κλεισει τα 2 και αλλα τετοια.

Εκ του αποτελεσματος της μεχρι τωρα προσπαθειας μας λεω με βεβαιοτητα οτι το θεμα του γιο γιο ειναι καθαρα εκπαιδευση.Ισως χρονοβορα για τα περισσοτερα παιδια αλλά θελει επιμονη και υπομονη.

Επισης πηρα αρκετα τιπς για τη φαση που ειμαστε τωρα και αποκωδικοποιησα καποιες αντιδρασεις του μικρου(πχ,ξυπνηματα τη νυχτα,αντιδρασεις λογω βαρεμαρας κτλ) .

Αν εννοεις οτι δε μου εδειξε καπαια μεθοδολογια με βηματα του στυλ θα κανεις αυτο και μετα αυτο κτλ

Οχι δεν μου εδειξε, αλλα δεν ηθελα κιολας.Ειναι προσωπικη υποθεση αυτη η εκπαιδευση και εξαρταται απο τη σχεση μανας-παιδιου(εννοω τον μεταξυ τους κωδικα επικοινωνιας) αλλά και απο το ιδιο το παιδι οποτε δε θα ηθελα να μου δωσει οδηγιες για να κοψουμε πχ.την πανα σε 7 μερες οπως λενε καποια αλλα ''εγχειριδια''.

Νατασσα στο εχω ξαναπει τα πατε τελεια!Αυτο ειναι το νοημα και εμεις για μεγαλο διαστημα ετσι καναμε.

Θα τον προχωρησεις πίστα (χαχα!) οταν νιωσεις οτι το παιδι το ελεγχει καπως.Θελει λιγο χρονο νομιζω.

Ποιο είναι αυτό το βιβλίο να το αγοράσω και εγώ θέλω να ξεκινήσουμε σωστά γιατί μετά την αναλαμπή που έκανε και έκανε λίγες φόρες τάισα στογιογιο δεν ξανά κάθισε σήμερα μάλιστα έβαλε χυμό και ήθελε να τον πιει από εκεί μπιαχχχχχχ σε παρακαλώ αν δεν σου είναι κόπος γράψτε να το πάρω τώρα που θα βγω στην αγορά είναι ακριβό η κανένα 20 ευρω ?

Διαφημίσεις

Αυτο ειναι Ηλιαννα

http://www.dioptra.gr/page.aspx?itemID=PPG184_1295

Σε ευχαριστώ πολύ καλό απόγευμα βγαίνω αγορά να κάνω κάποια ψώνια θα τα ξανά πούμε μετά….. πωλείτε στα βιβλιοπωλεία φαντάζομαι ?

Συγγνώμη για την παρέμβαση αλά το όνομα μου γράφετε με ένα Ν ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ

Γεια σας και από μενα.

Εχω τη μικρή στο κρεβατακι της και καθε μισο λεπτο φωναζει "μανουλα".Που θα παει θα συνηθίσει.

Πηγα κομμωτηριο το απόγευμα και μετα πήρα την κορη μου και τη μανουλα μου και πηγαμε για πίτσα.

Το παιδακι μου ηταν αγγελος.Μονο μια γλαστρα εβαλε στο ματι και αν καθομασταν λιγο ακομα δεν θα ειχε μεινει φυλλο στο ερημο το φυτο.

Μαργαριτα πήρατε φορα .Σε λίογ θα την κόψετε τελειως .Φαν ταστικα!

Με τις μεγάλες ώρες μπήκα κι εγώ!

Μαμά Λευτεράκι με το καλό ο 2ος γιόκας σου!!! Μπράβο που τα καταφέρνεις και τόσο καλό με το θηλασμό και συνεχίζετε έτσι καλά!

Εμάς ο βήχας καλά κρατεί όπως και απίστευτα σάλια (είπαμε Ιωαννα μου τα δικά μας πάντα πέρναγαν τις ίδιες ιώσεις!), αλλά τώρα το βράδυ σαν να πάει λίγο καλύτερα! Ξέρετε τι μου έκανε το μεσημέρι? Για άλλη μια φορά ξεβρακώθηκε τελείως και μου φώναζε μαμάααααααααα κακά, επειδή το κάνει κι άλλες φορές όταν βαριέται να κοιμηθεί, δεν πήγα γιατί η αλήθεια είναι δεν προλάβαινα επειδή θήλαζα τη μικρή, ε λοιπόν κατούρησε τα πάντα! Μόλις το συνειδητοποίησα τον έβαλα στο γιογιό και έκανε λίγα ακόμα ανακουφισμένος! :lol::lol::lol:! Το βιβλίο εγώ δεν το διάβασα και πια δεν έχω και το χρόνο και κυρίως το κουράγιο να το κάνω. Τέσπα και χωρίς αυτό νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο (εδώ και 1,5 χρόνο σχεδόν το παλεύουμε, χα,χα!). Ρίτα και εγώ προβληματιζόμουνα πολύ τι να του πω για το σταθμό και τη μικρή και τελικά κατέληξα ότι μια χαρά είναι και η αληθεια (εντάξει με σάλτσα!) ότι και καλά και η μπέμπα θέλει να έρθει σχολείο, αλλά είναι πολύ μικρή και δεν την παίρνουν, άσε που δε μπορεί να σηκώσει την τσάντα της κλπ!. Το κορυφαίο όμως? Τώρα το βράδυ που τον βάλαμε για ύπνο του ειπαμε ότι αύριο είναι Σάββατο και δε δουλεύει και ο μπαμπάς, οπότε θα είμαστε όλοι παρέα και θα πάμε βόλτες! Έσκασε να πάρει την τσάντα του και να κλαίει!:rolleyes:Θα με στείλει αυτό το παιδί! Ένα τελευταίο και σταματάω! Ανοίγει κι αυτός την εξώπορτα και μου ανεβοκατεβαίνει τους ορόφους μέχρι να προλάβω να βγάλω κι εγώ το καρότσι με τη μπουμπού!

mGKop3.png60Jvp3.png

hello τι κανετε?

Εμεις καλα, πηγαμε και την πρωτη μικρη μας βολτα χωρις πανα!!!!!!!!!!!!!!!

Καλο σκ να εχουμε!

Αχ τυχερούλα άντε να την κόψετε πήγα ρώτησα και εγώ σε 3 βιβλιοπωλεία κανένα δεν το είχε μονό με παραγγελία μου είπαν αύριο να πάω να το παρακαλώ το πρωί που θα είναι το αφεντικό μου είπαν τέλος πάντων θα ξανά βγω πάλι αύριο μια βόλτα

Βικη μου να σε ρωτήσω κάτι για τιν πανοτουρτα πόσες πάνες χρειάστηκες σε κομμάτια ?

σκάφτομαι να βάλω το νούμερο 3 για ποιο πρακτικά ποσά κουτιά να πάρω ?

Και ποιο νούμερο δισκάκι τούρτας παίρνεις για να την στήσεις ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...