Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Valentyna said:

Κορίτσια καλησπέρα. Έχασα τους κωδικούς μου από το εμειλ που ήμουν γραμμένη εδώ από το 2013 🫣. Και ήρθε η ώρα ξανά να αναζητώ υποστήριξη από την παρέα. Με λίγα λόγια η ιστορία μου: είχα πρώτη εγκυμοσύνη δίδυμα, τα οποία το ένα ήταν εξωμήτριο και άλλο στην μήτρα. Αποτελέσμα, να χάσω την μια σάλπιγγα και το άλλο μωρό. Μετά από ένα χρόνο και ένα σορό εξετασεισ φυσιολογική εγκυμοσύνη και γέννα. Μετά χώρισα και ξαναπαντρεύτηκα 🤣. Εδώ και 2 χρόνια θέλουμε να κάνουμε παιδί. Εγώ με ΑΜΗ 1,1 , μια σάλπιγγα και ανεπάρκεια δεύτερης φάσης του κύκλου, ο σύζυγος χωρίς θέματα. Εχω κάνει 1 φορά διέγερση με bemfola 75, ovitrel και ένα σωρό ορμόνες, έκανα ένα ωοθυλάκιο από την μεριά που θέλαμε, αλλά τίποτα. Τον προηγούμενο μήνα δεν κάναμε τίποτα, τώρα θα δοκιμάσουμε με σερπαφαρ την διέγερση 3-4-5 μέρα και πάλι φυσικά με προγραμματισμό επαφών. Αν δεν, το Πάσχα θα μαζέψω τα χαρτιά για εξωσωματική κανονική, γιατί είμαι 36 και δεν έχω πολλά περιθώρια. Αυτά….. Έχετε να με συμβουλέψετε κάτι μήπως στα βήματα; 

Για ποιο λόγο πάτε σε εξωσωματική? Ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω το ιστορικό σας. Και οι προηγούμενες εγκυμοσύνες ήταν με εξωσωματική?

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια φιλακια.

Πετρούλα και Ελενη θα τα πούμε την Κυριακή.

Βίκυ σε περιμένουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οκ φεύγω κι εγώ. Βίκυ έλα κ θα την βρούμε την άκρη με την παράνομη άδεια!

Τον δέρνουμε άλλη μέρα το γείτονα!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

εγω ειδα και την φωτο προφιλ στο φβ που εχει και επι 30 λεπτα κολλησα και εκλεγα,οχι δεν το πιστευω οτι δεν ειναι αυτο το παιδι στη ζωη,αρνουμαι να το δεχτω.

Με τσακισες με τις φωτο..

Πήγα και τις ειδα και δεν μπορω να συνελθω...

Πάω κι εγω να με χτυπήσει λιγο ο αερας..Ο μικρος ειναι στη μαμα μου και θα πάω μετα να τον πάρω

Σούλα-Ελένη θα σας πάρω τηλ. το βραδακι

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Χθες ειχα και ενα γεγονος που με στεναχωρησε ..δεν ξερω αν σας εχω πω οτι βοηθαμε οικονμικα αλλα και με ρουχα μια οικογενεια νιγηριανων που εχουν ενα παιδακι 11 μηνων ..χθες η μαμα του εισηχθηκε στο νοσκομειο με φουσκωμενη κοιλια και υγρο στο στομαχι και απολυσαν το μπαμπα του και το ερμο το παιδακι δεν ειχε κανεις να το κρατησει ...και το κρατουσε ο αδελφος μου ..το εφερε και σπιτι να παιξει με το χρηστο αλλα και το ενα και το αλλο φοβηθηκαν παρα πολυ που ειδαν διαφορετικα παιδακια και εκλαιγαν γοερως ..Εχω στεναχωρηθει και μακαρι η μαμα του να μην εχει κατι σοβαρο μιας και ειναι μικρη κοπελα (27 ετων)
Αχ... με συγκίνησες μπράβο. Όχι το λέω γιατί συνήθως γινόμαστε πολύ ρατσιστές και κακοί με τους μετανάστες που κι αυτοί ψυχούλες είναι... Μπράβο σας κι ελπίζω να είναι καλά η κοπέλα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Με τσακισες με τις φωτο..

Πήγα και τις ειδα και δεν μπορω να συνελθω...

Πάω κι εγω να με χτυπήσει λιγο ο αερας..Ο μικρος ειναι στη μαμα μου και θα πάω μετα να τον πάρω

Σούλα-Ελένη θα σας πάρω τηλ. το βραδακι

Ok Stone.

Καλό μεσημέρι κορίτσια, καλό ΣΚ να έχουμε και μακριά από ιώσεις κ από δυσάρεστα πια!

Αντε!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Ρίτα μου όντως έτσι είναι. Θα το πάρω δωρο σε μια φίλη μου που η κόρη της είναι 13 μηνών, καλό είναι να τα ξέρει απο τώρα.

Και εγω μετανιωσα που δεν το διαβασα και νωριτερα.Για αυτο επεμενα να το διαβασετε.

Να της το παρεις και εμενα μου το προτεινε μια ξαδερφη μου που η μικρη της ειναι ισα με το Γρηγορη (2ο παιδι)και εχει βγαλει ηδη την πανα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια χαχ κοριτσια !

Σαν τον φανη μπαστουνι εμφανιζομαι ποτε ποτε ....

Τελευταια οποτε εχω χρονο το χω ριξει στο διαβασμα γιαυτο και χανομαι .

Διαβασα τα νεα σας ...Χαιρομαι που τα μικρουλάκια ειναι καλα , ε θα περασουν και οι ιωσεις σε λιγο καιρο . Αυτο να ειναι το χειροτερο για τα παιδια μας !

Βατραχακι να σας ζησει το μωράκι σας !!!

Αρμάκι μια μεγαλη αγκαλιά !!!

Φτου σου ana με ξέχασες απο επιτιμο μέλος (η μονη με κοριτσι) του κλαμπ !

Ριτα που σε βοηθησε καλε το βιβλιο με τις πανες? Δηλ τι το καινουργιο σου ειπε ? Γιατι εμενα δεν μου ειπε τιποτα .

Δεν λεω για μερικες μητερες μαλλον θα ναι χρησιμο αλλα εγω ετσι ειχα τα πραγματα στο μυαλο μου (και ειχα διαβασει λιγο στο ιντερνετ) και δεν ενιωσα οτι μου "δινει" κατι ή με βοηθα καπου ... Φαινετε και απο το αποτελεσμα αυτο γιατι δεν εχουμε κανει και κανα ιδιαιτερο βημα μπροστά ....

Φτου σου ana με ξέχασες απο επιτιμο μέλος (η μονη με κοριτσι) του κλαμπ !

Αχ βρε Λαμπρινη μου, χιλια συγνωμη!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue: Ε, μα κι εσυ χανεσαι βρε πουλακι μου..........:lol:

Αντε κοριτσια, ειμαστε πολλες τελικα!!!

Αληθεια, εκανε καμια προοδο η μικρη?

t7fQp3.png

Κατι παραπανω λεει αλλα οχι τιποτα συγκλονιστικό !

Οταν της λεμε πες "μια λεξη" συνηθως την αναπαριστά ή την λεει με "κωδικό " πχ οι κουνιες ειναι "ουιιι" επειδή οταν την σπρωχνουμε φωνάζει "ουιιιι" . χαχαχαχα

Εσεις πως πατε ? Συγχαρητηρια και για το γιο γιο !!

Καλε ευχαριστουμε πολυ!!! Μη φανταστεις οτι μου ζηταει να τον παω στο γιογιο οποτε θελει την αναγκη του, ή οτι δεν τα κανει κανονικα και στην πανα, απλα οποτε τον βαζω στο γιογιο κανει κι εκει! Το θετικο ειναι οτι το καταχαιρεται! Ειναι κι αυτο μια αρχη!!!

Ως προς την ομιλια, λιγα πραγματα και ο Σωτηρης. Σιγααααααααααα σιγαααααααααα!:lol:

Ενταξει κατι παραπανω λεει, αλλα δεν ειναι να πω οτι πηρε φορα! Ουτε κατα διαννοια!:lol:

Παντως αυτο εχει σημασια, κατι να γινεται! Εγω ειμαι σιγουρη καποια στιγμη, θα ξεκολλησουμε, που θα παει???

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια. Σας ευχαριστώ πολύ όλες που μας σκέφτεστε........ Έχουμε κλείσει 10 ώρες χωρίς πυρετό, αλλά το πάρτυ θα το οργανώσω μετά το 24ωρο.;););););) Πάντως μια ανάλυση αίματος και εγώ τη σκέφτηκα και θα το πω και στον παιδίατρο. Ούρων δεν νομίζω γιατί γενικά έχει 'μπόλικο πράγμα' κάθε φορά η πάνα.

Ηλιάννα με το καλό να δεχτείς και το 2ο αγοράκι σου και να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη από εδώ και πέρα.

Λαζαρένια μου καλως ήρθες κορίτσι μου. Χάρηκα που περάσατε καλά. Το είχατε ανάγκη.

Joa ελπίζω η φίλη σας, γιατί φίλη σας είναι, να μην έχει κάτι σοβαρό. Πες μας τα νέα της.

Κίκο και η Αλεξάνδρα μου κοιμάται αρκετές ώρες, ασυνήθιστο αυτό, και σκέφτηκα και εγώ την αντιβίωση. Επίσης που και που κάνει διάρροια. Τι παίρνετε εσείς; Εμείς augmentin και θα την πάρει για 10 μέρες.

Σούλα καλή είναι μωρέ η Ανδριάννα σου. Η Αλεξάνδρα πρέπει να έιναι κάνα πόντο κοντύτερη και κάνα κιλό πιο αδύνατη. Στις 27/4 έχουμε ραντεβού για ζύγισμα και μέτρημα. Όσο λείπαμε και την είχε η μαμά μου έκανε καλή δουλειά στο μπούκωμα, αλλά με την ίωση πάλι πήγαμε πίσω.

Όσο για τα ονόματα, η Αλεξάνδρα τα λέει όλα πολύ καθαρά, Ιωάννα, Σπύρος, Ντάντα, Σοφία, Μανώλης, Κώστας κλπ. Μόνο το δικό της λέει 'Ζάνα' και την αδερφή μου που τη λένε Δέσποινα και τη φωνάζει 'Πίσινα' :lol::lol::lol::lol::lol: Γενικά μιλάει πολύ καθαρά. Αν σας πω ότι προσπαθεί να τραγουδήσει το 'Πάρα, πάρα, πολύ, σου λέω σε αγαπάω μωρό μου πολύ' του Τσαλίκη θα με πιστέψετε; Πιστέψτε το. ;););););) Καλά τα ζουζουνοτράγουδα και μαζουνοτράγουδα τα έχει μάθει απέξω. Τώρα περνάει και τη φάση που αποστηθίζει τα παραμύθια και κάνει ότι διαβάζει. Μήπως μου παραμεγάλωσε :confused::confused::confused::confused:

Αχ πόσο σας ζηλεύω που θα συναντηθείτε.......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Gionanna μπραβο το παιδι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολα καλα! Μην αγχωθεις αμα κανει παλι λιγο πυρετακο ετσι? Λογικο ειναι... Σας χαιρεταει ο πυρετος και η παλιοισωση!!!

Καλα για την ομιλια, με τσακισες φιλεναδα!!! Το παιδι σου ειναι αστερακι! Αχ, ουτε στα 5 του δε θα τα κανει ολα αυτα ο Σωτηρης!!!:lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Καλα για την ομιλια, με τσακισες φιλεναδα!!! Το παιδι σου ειναι αστερακι! Αχ, ουτε στα 5 του δε θα τα κανει ολα αυτα ο Σωτηρης!!!:lol::lol::lol::lol:

Να ξέρεις ότι τα αγόρια είναι πάντα πιο πίσω στο θέμα της ομιλίας (κουτσομπόλες οι γυναίκες παιδί μου) και ότι την ομιλία των αγοριών την αξιολογούμε μετά τα 3 ενώ των κοριτσιών μετά τα 2. Αυτό μας το έχουν πει από το Σταθμό και το βλέπω και εγώ στους συμμαθητές της Αλεξάνδρας.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Να ξέρεις ότι τα αγόρια είναι πάντα πιο πίσω στο θέμα της ομιλίας (κουτσομπόλες οι γυναίκες παιδί μου) και ότι την ομιλία των αγοριών την αξιολογούμε μετά τα 3 ενώ των κοριτσιών μετά τα 2. Αυτό μας το έχουν πει από το Σταθμό και το βλέπω και εγώ στους συμμαθητές της Αλεξάνδρας.

Ναι βρε το ξερω! Πλακιτσα κανω!

Να τη χαιρεσαι παντως, ειναι αστερι, τι να λεμε τωρα?

Φτου φτου!!!!!!!!!:D

t7fQp3.png

Αυτο πλεον δεν ισχυει . Η ομιλια αξιολογειται στα 2 χρονια για καθε παιδι και αν υπάρχει καποιο λόγος γινετε επανεξέταση στα 2.5 . Στα 3 πρεπει να χει ήδη ξεκινήσει η λογοθεραπεια , αν φυσικά υφισταται λογος .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...