Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Valentyna said:

Κορίτσια καλησπέρα. Έχασα τους κωδικούς μου από το εμειλ που ήμουν γραμμένη εδώ από το 2013 🫣. Και ήρθε η ώρα ξανά να αναζητώ υποστήριξη από την παρέα. Με λίγα λόγια η ιστορία μου: είχα πρώτη εγκυμοσύνη δίδυμα, τα οποία το ένα ήταν εξωμήτριο και άλλο στην μήτρα. Αποτελέσμα, να χάσω την μια σάλπιγγα και το άλλο μωρό. Μετά από ένα χρόνο και ένα σορό εξετασεισ φυσιολογική εγκυμοσύνη και γέννα. Μετά χώρισα και ξαναπαντρεύτηκα 🤣. Εδώ και 2 χρόνια θέλουμε να κάνουμε παιδί. Εγώ με ΑΜΗ 1,1 , μια σάλπιγγα και ανεπάρκεια δεύτερης φάσης του κύκλου, ο σύζυγος χωρίς θέματα. Εχω κάνει 1 φορά διέγερση με bemfola 75, ovitrel και ένα σωρό ορμόνες, έκανα ένα ωοθυλάκιο από την μεριά που θέλαμε, αλλά τίποτα. Τον προηγούμενο μήνα δεν κάναμε τίποτα, τώρα θα δοκιμάσουμε με σερπαφαρ την διέγερση 3-4-5 μέρα και πάλι φυσικά με προγραμματισμό επαφών. Αν δεν, το Πάσχα θα μαζέψω τα χαρτιά για εξωσωματική κανονική, γιατί είμαι 36 και δεν έχω πολλά περιθώρια. Αυτά….. Έχετε να με συμβουλέψετε κάτι μήπως στα βήματα; 

Για ποιο λόγο πάτε σε εξωσωματική? Ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω το ιστορικό σας. Και οι προηγούμενες εγκυμοσύνες ήταν με εξωσωματική?

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φιλιώ μου βλεπω τη βρήκες τη ρεγουλίτσα σου ε?

Οσο γι' αυτό που λες για τον Τιμούλη νομίζω ότι ειναι αναμενόμενο.

σιγά σιγα θα συνηθησει την παρουσια του μωρου και θα μαθει πως θα φερεται εστω και αν χρειαζεται και λιιιιγη τιμωρια που και που.

Ελενίτσα δεν νομίζω ότι είναι μεγαλύτερη η απόσταση .Κατάλαβ από που λες ότι θα ερθεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α και εγώ δεν βλέπω να τρωει η μικρή απογευματινό στο σπίτι γιατι το τρωει αργά.

Οπότε μαλλον γαι εγω κατι μαζι μου θα παρω.

αντε μηπως ζηλεψει το ενα το αλλο και φανε.

Α καλά εγώ για το μεσημεριανό λέω που το τρώμε αργά! Λες να φάει ο ένας του αλλουνού?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλό συντονισμό έχεις Vatraxaki! 2 σε 1.

Αναμενόμενη η συμπεριφορά του Τίμου λέω κι εγώ, αλλά με το μάλωμα μήπως χμ το πάρει αλλιώς και χειροτερέψει. Θα μου πεις κ τι να κάνεις? Πως να προστατέψεις το μωρό?

Αχ δύσκολος πολύ ο πρώτος καιρός. Θα συνηθίσει γ΄ρηγορα, θέλω να ελπίζω κι εύχομαι.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Φιλιώ αναμενόμενο αγαπούλα μου ...φυσιολογικό είναι που αντιδρά ο Τιμούλης...κι αυτός μικρούλης είναι μωρέ ακόμη.

Κι εγώ πιστεύω όπως λέει η μαελενη ότι θα το πάρει λίγο κάπως που τον μαλώνεις αλλά οκ...και τί να κάνεις;

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Βατραχακι, βοηθεια σας η ευχή!!

Σούλα και Ελένη για να μην καθυστερησετε δωστε κανα φρουτακι για πιο γρηγορα και ελάτε εδω να ταϊσετε τα παιδια και φυσικα μη φερετε τπτ..

Και τυροπιτούλα θα εχω και γιαουρτακια και κεκακι θα κάνω...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Βατραχακι, βοηθεια σας η ευχή!!

Σούλα και Ελένη για να μην καθυστερησετε δωστε κανα φρουτακι για πιο γρηγορα και ελάτε εδω να ταϊσετε τα παιδια και φυσικα μη φερετε τπτ..

Και τυροπιτούλα θα εχω και γιαουρτακια και κεκακι θα κάνω...

Μικρή να καθήσεις στα αυγά σου λέω εγώ! Να την ακους τη θεία Λένα!!!!!! Να μην κάνεις τίποτα!

Μικρή να καθήσεις στα αυγά σου λέω εγώ! Να την ακους τη θεία Λένα!!!!!! Να μην κάνεις τίποτα!

Συμφωνώ απόλυτα.

Εξ άλλου δεν ηταν η συμφωνία να μην κάνεις τίποτα εσύ.

Α δεν κανει να αθετουνται οι συμφωνίες!

Διαφημίσεις

Αχ Ελένη το μικρη μ'άρεσε!!!Εσυ θα φας διπλή μερίδα λοιπόν!!!χαχα

1ον τα ηλικιακά από κοντά! Αλήθεια μικρή είσαι.

2ον αν φάω και διπλή μερίδα....ουχουχουι θα γίνω τριπλή!!!!

Σοβαρά τώρα μην φτιάξεις τίποτα!!!!

Ναι έτσι ήταν και η συμφωνία, όπως λέει κ η Σούλα! Θα έχω κ το λοιμασμένο μαζί!!!! Μπορεί το φαγητό του να μην το τρώει, αλλά αν δει λιχουδιές....έχουμε κλάματα!

Βατραχακι μου μια χαρα τα πατε ετσι?

Αντε μπραβο σιγα σιγα θα εγκλιματιστει και ο Τιμουλης!!Μικρουλης ειναι μωρε και αυτος και σε δυσκολη ηλικια,αντιδραστικη.Ολα θα γινουν!!!

Ηθελα απο μερες να σας πω,δε ξερω πια κοπελα ειχε πει οτι το δευτερο δεν θελει να μιλατε στο πρωτο?

Τεσπα μιλησα προχθες με την ξαδερφη μου που γεννησε προσφατα το δευτερο.

Η μεγαλη της ζηλευει και μια μερα ακουσε την γιαγια να κανακευει το μωρο.

Τη ρωταει λοιπον:

Τι λες γιαγια?

Α χαρουλα μου εδω εισαι?Τιποτα ταιζω το μωρο

Ε και ειναι αναγκη να μιλας?Ταισε τον και τελειωνε....

χαχαχα τα ατιμα!!!

Λοιπον ηθελα να πω οτι η ξαδερφη μου κανει το εξης:Εχει πει ψεμματα στη μεγαλη(3 ετων) που πηγαινει παιδικο οτι και η ιδια φευγει για δουλεια και το μωρο καθεται στο σπιτι με τη γιαγια.

Ετσι και η μεγαλη παει με χαρα στο σχολειο και δε ηλευει που η μαμα μενει πισω με το μωρο.

Μαρινακι για σενα το λεω πιο πολυ που λες οτι ζοριζεται καπως ο μικρος αυτες τις μερες με τον παιδικο.Ισως νιωθει αυτη τη ζηλεια που μενεις εσυ με το μωρο.Μηπως να το δοκιμαζες?

Γιοβαννα πως ειναι η μικρη?Ελα να μας πεις εχω αγωνια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Η συμφωνια ηταν να τα κανετε όλες εσυ...After masaboukiasma!!

Ξεχνάμε βλέπωωωω!!!!!!!!1

Βικυυυυ πας να γλιτωσεις την λάντζα;;;;;;;;

Χωρίς πλάκα τώρα. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.

Να βρεθούμε, να γνωριστούμε κ να παίξουν τα παιδάκια μας, όχι να σε κουράσουμε.

Πραγματικά δεν χρειάζεται τίποτα.

Και φυσικά θα τα κάνουμε εμείς μετά όλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...