Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Valentyna said:

Κορίτσια καλησπέρα. Έχασα τους κωδικούς μου από το εμειλ που ήμουν γραμμένη εδώ από το 2013 🫣. Και ήρθε η ώρα ξανά να αναζητώ υποστήριξη από την παρέα. Με λίγα λόγια η ιστορία μου: είχα πρώτη εγκυμοσύνη δίδυμα, τα οποία το ένα ήταν εξωμήτριο και άλλο στην μήτρα. Αποτελέσμα, να χάσω την μια σάλπιγγα και το άλλο μωρό. Μετά από ένα χρόνο και ένα σορό εξετασεισ φυσιολογική εγκυμοσύνη και γέννα. Μετά χώρισα και ξαναπαντρεύτηκα 🤣. Εδώ και 2 χρόνια θέλουμε να κάνουμε παιδί. Εγώ με ΑΜΗ 1,1 , μια σάλπιγγα και ανεπάρκεια δεύτερης φάσης του κύκλου, ο σύζυγος χωρίς θέματα. Εχω κάνει 1 φορά διέγερση με bemfola 75, ovitrel και ένα σωρό ορμόνες, έκανα ένα ωοθυλάκιο από την μεριά που θέλαμε, αλλά τίποτα. Τον προηγούμενο μήνα δεν κάναμε τίποτα, τώρα θα δοκιμάσουμε με σερπαφαρ την διέγερση 3-4-5 μέρα και πάλι φυσικά με προγραμματισμό επαφών. Αν δεν, το Πάσχα θα μαζέψω τα χαρτιά για εξωσωματική κανονική, γιατί είμαι 36 και δεν έχω πολλά περιθώρια. Αυτά….. Έχετε να με συμβουλέψετε κάτι μήπως στα βήματα; 

Για ποιο λόγο πάτε σε εξωσωματική? Ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω το ιστορικό σας. Και οι προηγούμενες εγκυμοσύνες ήταν με εξωσωματική?

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

οχι το δευτερο 2 1/2 χρονων μετα γεννηθηκε ο αδελφος μου ο αλλος και επειτα εγω

Πωπω βρε παιδι μου! Ολοκληρο παιδακι... Δε θελω να σε φορτιζω αλλο, ας το αφησουμε εδω...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κορίτσια δεν είχα δει το θέμα που αναπτύξατε με τον Παναγιωτάκη.

Γιατί μου το κάνατε αυτό; Μόλις τώρα μπήκα και διάβασα τη μανούλα του που είχε γράψει και μόνο που είδα την εικονίτσα πάλι αυτού του γλυκύτατου παιδιού κλαίω μπροστά στον υπολογιστή της δουλειάς μου και δεν μπορώ να συνέλθω, πόσο μάλλον τώρα που διάβασα και τα λόγια αυτής της γλυκύτατης κοπέλας.

Μαλευτεράκι αυτό που λές όντως είναι από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που καμιά φορά με βασανίζουν και εμένα αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να πάρεις καμία απάντηση.

Δυστυχώς στη ζωή υπάρχει και το καλό και το κακό, το δίκιο και το άδικο και όλα τα παρεμφερή και καλώς η κακώς πρέπει να συνυπορευόμαστε με όλα αυτά.

ναι βρε παιδια ολο θεμα...

θετε να σας πω για την φαρμα μου??χιχιχι

Για πες για πες, γιατί εδώ μπαίνουν βγαίνουν με ρωτάν ένα σωρό βλακείες κ το μυαλό μου κολλημένο είναι.

Θα το προλάβουμε το έπαθλο?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

πιστευω ναι αλλα πρεπει να εχουμε δραστηριοποιηση ...κρανα να φυτεψεις ..

Φύτεψα και χτες κ σήμερα 2η φορά. Δεν είδες έκανα κι επεκτάσεις για να βάλω περισσότερα!

Τι άλλο?

Τι θα φάτε σήμερα κορίτσια?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Εμείς σήμερα θα φάμε φασολάδα.

Η μικρή μοσχαράκι με μακαρόνια.αντε να δούμε θα φαει ή θα αρχίσει παλι τα νούμερα???

Κοριτσάκια επειδη αυριο θα τρέχω με δουλειες και το απόγευμα μαλλον θα λείπω.

Τι ωρα θα το κανουμε την Κυριακή για να οργανωθώ???

Εμείς σήμερα θα φάμε φασολάδα.

Η μικρή μοσχαράκι με μακαρόνια.αντε να δούμε θα φαει ή θα αρχίσει παλι τα νούμερα???

Κοριτσάκια επειδη αυριο θα τρέχω με δουλειες και το απόγευμα μαλλον θα λείπω.

Τι ωρα θα το κανουμε την Κυριακή για να οργανωθώ???

Νομίζω μετά τις 18:00 είπε η Stone. Αντε να δούμε τι ώρα θα ξυπνήσουμε, τι ώρα θα φάμε....γιατί έχουμε κ δρόμο πολύ να κάνουμε. Ελπίζω να σας προλάβουμε ;)

εγω στην δουλεια οπως καθε παρασκευη..τρωμε με τις υπολοιπες απεξω...παρασκευη junk day

επισης ελενιτσα thanks για το δωρακι που μας εστειλες με τους σταβλους

Εμένα λες? Ποιό δωράκι?

Διαφημίσεις

Νομίζω μετά τις 18:00 είπε η Stone. Αντε να δούμε τι ώρα θα ξυπνήσουμε, τι ώρα θα φάμε....γιατί έχουμε κ δρόμο πολύ να κάνουμε. Ελπίζω να σας προλάβουμε ;)

Εγώ Ελένη μου θα την ξυπνήσω γιατί αν περιμένω από την κόρη μου καηκα.

Και εγώ εχω γύρω στα 35 με 40 λεπτα δρόμο.Περιπου το ιδιο με εσενα.

Εγώ Ελένη μου θα την ξυπνήσω γιατί αν περιμένω από την κόρη μου καηκα.

Και εγώ εχω γύρω στα 35 με 40 λεπτα δρόμο.Περιπου το ιδιο με εσενα.

Παραπάνω πρέπει να έχω εγώ. Θα διασχίσω όλο τον περιφεριακό από περιοχή αεροδρομίου να καταλάβεις! Κ το φοβάμαι κ λιγάκι!!!!!!!

Το κακό είναι ότι ο δικός μου θα φάει αφού ξυπνήσει. Αυτό με ανησυχεί, για ενδεχόμενη καθυστέρηση εννοώ. Θα δω. Αν καταφέρω από το πρωί να αλλάξω λίγο το πρόγραμμα κάτι θα γίνει. Εκτός αν φέρω και το φαγητό μας μαζί μήπως κ του ανοίξει η όρεξη κ το φάει!

Α και εγώ δεν βλέπω να τρωει η μικρή απογευματινό στο σπίτι γιατι το τρωει αργά.

Οπότε μαλλον γαι εγω κατι μαζι μου θα παρω.

αντε μηπως ζηλεψει το ενα το αλλο και φανε.

ενα γρηγορο γεια σας κι απο μενα!

τι κανετε;εγω θηλαζω και γραφω χαχα ο τιμος ειναι η ωρα που ερχετσι η πεθερα μου και παει λιγο στο σπιτι της να τους ανακατεψει!

εχθες πηραμε και την ευχουλα μας και ειμαστε ετοιμοι για βολτες αλλα ακομη δεν θα τον βγαλω τον μικρο γιατι ειναι φουλ στις ιωσεις ουτε τον τιμο πολυ βγαζουμε κι καημενος εχει παθει στερηση!

ο μικρος το πρωι λιγο ζοριζοταν δεν ξερω γιατι δεν γκρινιαζε αλλα δεν κοιμοταν κιωλας καθοταν και ζοριζοταν ισως να πονουσε η κοιλιτσα του δεν ξερω!

ο τιμος εκανε ενα κακο χουι οτι παιχνιδι κραταει παει ταχα να το δωσει στον μπεμπη και του το πεταει εκατο φορες του ειπα οχι αλλα δεν καταλαβαινει σημερα επειδη το ξαναεκανε τον εβαλα τιμωρια για να δουμε τι θα κανει τωρα!

εσεις τι κανετε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...