Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

To ''ρ'' το λεει Ιωαννα αλλα ειναι πολυυ μεγαλα το βρισκω πολυ δυσκολο να τα πει ακομα.

Ο Γουινι εμας για ενα διαστημα ηταν ''Μπινγκι'' τωρα εγινε γουινι κανονικα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

τον γουινι τον λεμε ουινι ..

Α εμείς γουι. Αν τα βάλουμε μαζί κάνουμε το γουίνι ε?

Παιδιά τώρα το είδα. Μπήκε κι έγραψε η annina για τον Παναγιωτάκη. Πωπω συγκλονίστηκα. Τι δύναμη πρέπει να έχει αποκτήσει αυτή η κοπέλα. Δεν μπορώ. Κλαίω συνέχεια γι' αυτό το μωρό. Πάρα πολύ άδικο γμτ.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Και εγω το διαβασα προχτες, παρολο που εχω κανει διακοπή συνδρομης απο το θεμα, αλλά δεν ηθελα να το αναφερω ξανα..

Ειμασταν σε πολύ χαλαρη ατμοσφαιρα εδω και δεν ηθελα να τη βαρυνω...

Σφιχτηκε η καρδια μου...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μαργαρίτα δίκιο έχει το παιδί εχετε ολοι δύσκολα ονόματα καλέ.

Αλλα μπραβο του που είπε της κόρης μου .

Η δικιά μου λεει «Ανιανα»

Εμένα με λεει κανονικά Σούλα και τον μπαμπα της Νίτο (Νικος)

Με τα υπόλοιπα ετσι και ετσι

Τη μια γιαγιά Τουλα (ευκολο αυτό )

Την άλλη Τιτινα ( από το Κατίνα χα χα κανονικο χωριατακι)

Τον παππού Γιωγο

Και τους θειους θειες το παλευει !!!

Το μόνο που σακατευει είναι της ανιψιας μου που τη λενε Γιολάντα και τη λεει Λαλα αλλα ρε παιδιά πως τα φέρνει η ζωή , και αυτή μικρή εμενα ετσι με φωναζε.

Και εγω το διαβασα προχτες, παρολο που εχω κανει διακοπή συνδρομης απο το θεμα, αλλά δεν ηθελα να το αναφερω ξανα..

Ειμασταν σε πολύ χαλαρη ατμοσφαιρα εδω και δεν ηθελα να τη βαρυνω...

Σφιχτηκε η καρδια μου...

Συγνώμη βρε κορίτσια. Δεν ήθελα να σας χαλάσω τη διάθεση. Δεν το έκανα επίτηδες. Συγκλονίστηκα όμως μ' αυτά που διάβασα.......

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

αχ παιδια τι να πεις σε αυτη την κοπελα...μακαρι να της χαρισει συντομα ο θεος ενα αλλο παιδακι ..η μαμα μου παντως για να διατηρει την μνημη του χαμενου της παιδιου ζωντανη βααφτισε τον επομενο αδελφο μου με το ονομα του χαμενου παιδιου ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Α εμείς γουι. Αν τα βάλουμε μαζί κάνουμε το γουίνι ε?

Παιδιά τώρα το είδα. Μπήκε κι έγραψε η annina για τον Παναγιωτάκη. Πωπω συγκλονίστηκα. Τι δύναμη πρέπει να έχει αποκτήσει αυτή η κοπέλα. Δεν μπορώ. Κλαίω συνέχεια γι' αυτό το μωρό. Πάρα πολύ άδικο γμτ.

και εγω το διαβασα και της απαντησα με πμ γιατι με συγκινησε το μην που εγραψε στο αλλο θεμα που ανοιξα για καταθεσεις στα ιδρυματα που βοηθανε αυτες τις οικογενειες.

εγω ειδα και την φωτο προφιλ στο φβ που εχει και επι 30 λεπτα κολλησα και εκλεγα,οχι δεν το πιστευω οτι δεν ειναι αυτο το παιδι στη ζωη,αρνουμαι να το δεχτω.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Τελικά τι είναι ποιο άδικο?

να σου δίνει ένα παιδί και να σου το παίρνει ?

έτσι με τόσο πόνο ή να μην σου δίνει καθόλου παιδια ?

πια μανα -γυναίκα πονά περισσότερο άραγε αυτήν που έχασε η αυτήν που με λαχταρά δεν απόκτησε ποτέ ?..

ας κράτηση στην καρδία της το ότι ένιωσε την μητρότητα και όλες τις χαρές που τις χάρισες αυτός ο άγγελος………………………

:tongue::tongue:

Αχ κορίτσια τώρα που λέτε για φευγιό , να σας πω και το δικό μας πρόσφατο κατόρθωμα.

Τώρα που είναι μέσα τόσες μέρες και έχει φρικάρει τελείως άνοιξε επροχθές μόνος του την πόρτα της κουζίνας (εγώ είχα πάει στην τουαλέτα για κα#$#$μα) και τον πρόλαβα στο πορτάκι του μπαλκονιού απο το οποίο ξεκινάει η σκάλα για να κατέβει στο σπίτι της πεθεράς μου και η οποία είναι σιδερένια στενή αλλά και 20 ολόκληρα σκαλιά.

Παιδιά έπαθα έμφραγμα στην κυριολεξία μπορώ να πω, είχα γονατίσει κάτω και απο το φόβο μου του έδωσα μία στον ποπό του που ακόμα τη θυμάμαι και στεναχωριέμαι αλλά φόβήθηκα τόσο πολύ..

Εγω το διαβασα προχθες λιγο πριν σχολασω... Συγκλονιστηκα. Εκλαιγα μεσα στο αυτοκινητο με αναφιλητα... Τι να πεις σε αυτη την κοπελα??? Και ειναι τοσο σπανιος ανθρωπος....

Ιωαννα εχει χασει και η μαμα σου παιδακι? Δεν το ηξερα... Το πρωτο της ηταν?

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...