Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

Τι ακούω βρε κορίτσια ???? Λαζαρένια μου και Ριτάκι μου τι να πώ βρε κορίτσια υπομονή και κουράγιο όλα θα περάσουν.Σας σκέφτομαι συνέχεια!!!! Οι ευχές μου σας συντροφεύουν!!!!

ευχαριστω κοριτσι μου!

απλα αυτη η ιωση ειναι πολυ υπουλη!εκει που νιωθεις λιγο καλυτερα ,την αλλη μερα σε ριχνει κατω τελειως!τα συμπτωματα βγαινουν σιγα σιγα και οχι ολα μαζι!γι αυτο και κραταει πολλες μερες!

απλα εγω ταλαιπωρηθηκα γιατι ειμαι ενετελως μονη.

σας ευχαριστω πολυ ομως.

εγω θα φτιαξω τζατζικι κ θα τρωω καθε μερα.το σκορδο σκοτωνει τα μικροβια!

να σας ρωτησω.μπορω εγω να κανω το εμβολιο γριπης το απλο τωρα που περασαμε την ιωση?

stone καλα αποτελεσματα να εχετε.εχω χασει επεισοδια.τι εχει ο μικρουλης?

Επεξεργάστηκαν by lazarenia

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου ευχαριστώ πολύ..

Θα τα πουμε οταν επιστρεψουμε απο τον "τρελογιατρούλη"..Ετσι τον αποκαλεί ο αντρας μου γιατι είναι λίγο τζαζ..Οταν τον ρωτησα - την πρώτη φορα- που οφείλονται οι αρρυθμίες μας είπε " ο Θεούλης διάλεξε σε αυτον τον κόσμο και το δικο σας παιδακι να εχει αρρυθμίες..να ρωτησουμε εκείνον..." και υπόψιν οτι είναι απο τους κορυφαίους παιδοκαρδιολογους της Βορείου Ελλάδος...Μετα απο 3-4 επισκεψεις πιάσαμε τον παλμό του, υπάρχουν και αυτοι οι επιστημονες...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Koπέλα μου μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε, η ανηψούλα μου γεννήθηκε με φύσημα και την προηγούμενη εβδομάδα (είναι 7 χρονών) πήγε για τον καθιερωμένο υπέρηχο και είναι όλα καλά, όπως περίμεναν οι γιατροί έγινε , δηλαδή πλέον δεν υφίσταται το φύσημα, και απ'ότι της είπαν έτσι γίνεται συνήθως. [/color][/font]

Κικο μου σ'ευχαριστω πολύ..Η αλήθεια είναι οτι ανησυχούμε περισσότερο για τις αρρυθμίες παρα για το φύσημα, που απο την 2 επισκεψη φανηκε να κλείνει..Είναι λειτουργικο φύσημα (αθώο) και συναντάται πολύ συχνα στα μωρακια..

COLOR=darkred]Τελικά έχει αποφασίσει καμία σας για το εμβόλιο της γουρουνογρίπης αν θα το κάνετε. [/color][/font][/font][/color]

Σήμερα στη δουλειά ένας συνάδελφος με ενημέρωσε ότι θα πάει σήμερα να κάνει το εμβόλιο μαζί με τη γυναίκα του , είναι έγκυος 8 μηνών.

Εμείς οι άτιμοι που δεν έχουμε κάνει ακόμα ούτε το κοινό εμβόλιο γιατί με τις ιώσεις πήγαμε πίσω πολύ . τι να κάνω η έρημ μάνα;

Το εμβολιο της γρίπης των χοίρων το έκανε χτες η μητερα μου καθώς εργαζεται σε κεντρο υγείας και φοβηθηκε μηπως φερει εκεινη τον ιό στο σπίτι και στα παιδακια της οικογενειας..Τη μάλωσα γιατι δεν μας ενημερωσε..Επίσης μου είπε οτι το εκανε σχεδόν όλο το προσωπικό..Απο τους Διευθυντες μεχρι και τους εργατες..

Και εμεις ακόμη δεν εχουμε κανει το κοινο της γρίπης..Νομιζω πρεπει να κινητοποιηθώ..Θα ρωτησω και το γιατρό σήμερα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

stone μου ολα καλα θα ειναι θα δεις!

αντε ας αλλαξουμε θεμα αμαν με τις αρρωστιες ουφ αντε πειτε κατι αλλο!

α εχθες πηγα τζαμπο και πηρα στολη αγιο βασιλη για τον μικρο μολις βγουμε φωτο θα σας τον δειξω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

α για πες βατραχακι τι στολη ειναι?Πιστευω 2 κομματια ε?Παντελονι μπλουζα διοτι αν ειναι σαν αυτο το ολοσωμο που του ειχα παρει περισυ αποκλειεται να μπαινει ο δικος μου στα τζαμπονουμερα,.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ριτα μου εχει για δυο ετων σαν τις περσινες οπως ειχαμε αλλα εγω του πηρα την κανονικη δυο κομματια βεβαια λεει οτι ειναι για 6 ετων αλλα που την δοκιμασα δεν ειναι πολυ μεγαλη το επανω μερος ειναι καλο το κατω ειναι λιγο μακρυ αλλα θα το κοντενω δεν ηθελα να παρω σαν την περσινη στο Γρηγορη μπορει και το παντελονι να ειναι ισα ισα με τοσο υψος!

εμείς ψωνίζουμε αρκετά από τα τζάμπο αλλά πολύ μεγαλύτερα νούμερα από ότι για την ηλικία του...άμα με το καλό πάμε Γερμανία τα Χριστούγεννα θα του πάρω τα πάντα από εκεί χεχε...οπότε πρέπει να πάμε με άδεια βαλίτσα.

Τελικά ριζότο κάνω!

m57Zp2.png

μολις την ξανα δοκιμασα σιγουρα στον Γρηγορη θα ειναι καλη να μην σου πω και μικρη!

εγω εχω παρει καποια πραγματα απο τα τζαμπο και δεν ειχαν κανενα προβλημα αλλα εχει πολυ μικρα νουμερα οπως ειπε και η σαρδελινα γιατι μας ειχαν φερει δωρα ρουχακια και τα ειχα ολα αλλαξει γιατι ηταν μικρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...