Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

πετρουλα με τα σταφυλια τελειωσαμε???εγω φυτεψα κρανα..

Πείτε μου βρε κορίτσια κι εμένα? Καλά τα κάνω ή......βλακείες?

Stone για την Κυριακή ακολουθώ τα κορίτσια δεν το ξαναλέμε.

Οπότε Σούλα αν ρωτάς εμένα είμαι ναι.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

χαχα οντως ο συζυξ πολυ αδυνατος ...τον δικο μου τον ειδες θρεφταρη τον εχω ..τα εχουμε τα κιλα μας οικογενειακως ..

Τον έφαγε η δουλειά κ το άγχος. Εχασε πολλά κιλά αυτό τον χρόνο. Εγώ πιο τσουπωτό τον γνώρισα.

Αυτά που χάνουν όμως μπαμπάς κ γιός τα μαζεύει η μαμά ε να μην πάνε χαμένα ;)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Τι να κανω ρε συ...με το Γρηγορη φοβαμαι να βαλω σιδερο...δεν τον προλαβαινω ατην αταξια και δεν το επιχειρω.Αν το κανω αλλη ωρα που δεν θα εχω χρονο μπροστα μου και πχ. μπορει να ξυπνησει,σπαζομαι που το αφηνω και ετσι προτιμω νυχτα.

Αρχισαμε και το μαρτυριο του μπαλκονιου παλι...λυσσαει ρε παιδι μου περσυ που μπουσουλουσε στο μπαλκονι γκρινιαζα οτι καθαριζω και πλενω τη βεραντα συνεχεια..τωρα ειναι τρις χειροτερα μεχρι και πανω στη μπασκετα σκαρφαλωσε..:roll:

χαχαχα λες και μιλάς για τον Αστέρη...και στις δυο περιπτώσεις είμαστε στην ίδια μοίρα!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Λυσσαξατε, δε σας προλαβαινω λεμε!!!

Να καλωσορισω κι εγω με τη σειρα μου το Φιλακι και τη Λαζαρενια! Κοριτσια, welcome back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sunsun η μικρη σου ειναι μια χαρουλα! Κοπελαρα!

Giovanna περιμενουμε νεα! Πως ηταν η νυχτα σας? Πολυ σας σκεφτομαι...

Ηλιανα αντε βρε με το καλο ο δευτερος γιος! Βασιλισσα θα σε εχουν, ποιος τη χαρη σου!!!

Στο θεμα του φαγητου και ο Σωτηρης εχει γινει πολυ επιλεκτικος. Αμα δε θελει, δε δοκιμαζει... Το σφραγιζει το στομα του και μενω να τον παρακαλαω! Εγω εχω αλλο θεμα... Δε θελει το κρεας. Το μονο κρεας που τρωει ειναι ο κιμας. Γενικα θελει ακομα τα φαγητα του ζουμερα. Αμα δλδ εχω μπιφτεκια με πατατες τηγανιτες, θα φαει μια μπουκια μπιφτεκια και λιγες πατατες και μετα θα βαρεθει και θα σηκωθει.

Α, επισης χθες εμαθε να λεει και το ονομα του! Επειδη το Σωτηρης του ηταν αδυνατο να το πει, το αλλαξα και του ειπα να λεει Σωτο! Και επειδη και το Σωτο δυσκολο του ερχεται, οταν τον ρωτας πως τον λενε, λεει Τότο!!!!!!!!!! χαχαχαχχαχαχα:lol:

t7fQp3.png

Α Νατασσα και Σουλα δε σας ειπα προχθες και εγω του ελεγα ονοματα απο παιδακια και απο ολα φωναζε Σωτοοος (εγω του το ειπα ετσι) και Ντιάννια...χαχα!

''Λεει'' και αυτος το ονομα του πλεον ''οοόρης''επειδη του λεω Γρηγοοόρης.Το επιθετο ειναι μικρο και το λεει σωστα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

χθες ο χρηστος που ηταν σπιτι αφου ειχε αλωνισει μπαλκονια και αυλες (ποτιζει και τα λουλουδια!!)βαρεθηκε...οποτε πηρε την τσαντα του σχολειου εβαλε μεσα την πιπιλα και το νερο του ,πηρε την ζακετα στο χερι και προσπαθουσε να ανοιξει την πορτα(παντα κλειδωμενη!!)τον ρωταει και η γιαγια που πας αγορι μου???τατα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αχ Ιωαννα εμενα την ανοιγει κανονικα απο καιρο και ειδικα αν την εχω ξεχασει ξεκλειδωτη φωναζει.''Αντιο μαμα'' που πας αγορι μου?''Βοοολτα''...χαχα

ετοιμα για δραση ειναι αυτα.χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α Νατασσα και Σουλα δε σας ειπα προχθες και εγω του ελεγα ονοματα απο παιδακια και απο ολα φωναζε Σωτοοος (εγω του το ειπα ετσι) και Ντιάννια...χαχα!

''Λεει'' και αυτος το ονομα του πλεον ''οοόρης''επειδη του λεω Γρηγοοόρης.Το επιθετο ειναι μικρο και το λεει σωστα.

Ειδες? Το Σωτος ειναι ευκολο, αν και τρισαθλιο ως ονομα! Αν περιμενω απο τον δικο μου να πει Σωτηρης, θα φτασει στα 3!

Κι εγω του το κανω αυτο συνεχεια! Του λεω να λεει ονοματα (που ξερει) και κανω πως τα φωναζω. Και τα επαναλαμβανει κι αυτος, κανει πως τα φωναζει! Τα σκοτωνει βεβαια, αλλα κατι ειναι κι αυτο! Τη βαφτησιμια μου που τη λενε Μιλενα και ειναι η αδυναμια του, τη φωναζει Μενα! Ειναι κι αυτο μια μικρη προοδος στην ομιλια...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Και εμας τα παει πολυ καλα με τα ονοματα ,ανθρωπων και καρτουν χαχα αλλα οχι με τα δικα μας .

Ολοι μας στο σπιτι εχουμε δυσκολα.

Τηλεμαχος,Μαργαριτα,γρηγορης τι να πει το παιδι?

Λεει ομως ολους τους θειους του και καποιες θειες ,τους παπουδες και ολααα τα καρτουν χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...