Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηλιανα δεν λεω να μην πεσουν και χτυπησουν ..και εγω στην παιδικη χαρα τον αφηνω να τρεξει ειμαι αρκετα cool αλλα με το πραγματα που καινε, κοβουν χαρασουν καλυτερα να ειμαστε πιο αυστηρες σε πραγματα που μπορει τα παιδια να τα στειλουν στο νοσοκομειο

Όσο για τον φούρνο και το σίδερο εφάρμοσα την τακτική πεθεράς τον έκαψα εγώ πριν πάει αυτός να ακουμπήσει και από τότε τσζι λέει μονό που τα βλέπει και φεύγει

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τώρα εγώ τι να πω για την κόρη μου.

Μπορεί να θέλει να δοκιμάζει από όλα και δεν υπάρχει περίπτωση να δει κάποιον να τρωει και να μην παρει θεση και αυτή αλλα συνηθως δεν τρωει.

Είναι αρκετά επιλεκτική στο φαγητό της γιʼ αυτό δεν βαζουμε και κιλά αλλά από τα φαγητά που της αρέσουν τρωει αρκετή ποσοτητα.

Εισαι τυχερή εμένα ούτε δοκιμάζει ούτε ζηλεύει 3 φαγητά τρώει και αυτά .

δεν θέλει κάτι άλλο και τρελαίνομαι που δεν δοκιμάζει πως ξέρει ότι δεν του αρέσει ?

:tongue::tongue:

Ρίτα μαζί με τον Γρηγόρη βάλε και εμάς στο club των επιλεκτικών. Δεν δέχεται να δοκιμάσει εύκολα νέες γεύσεις παρά μόνο αυτά που ξέρει ήδη.

Έτσι και βγούμε έξω βόλτα και παραγγείλουμε κάτι που δεν του είναι ήδη γνωστό δεν κάθεται με τίποτα να δοκιμάσει.

Πετρούλα μου μάλλον απο στην αντιβίωση θα οφείλεται όλη αυτή η υπνηλία , το θέμα είναι όμως πως και εγώ καλόμαθα με 9 ώρες ύπνου σερί και μετά δεν θα μαζεύομαι με τίποτα.

Υ.Γ Βρε Ρίτα πως τα πετάς έτσι αυτά τα μεζεκλίδικα λουκάνικα , δεν με λυπάσαι τη φουκαριάρα την πεινάλω;

Οχι μωρε Ηλιανα να τον καψεις κι εσυ..Εμενα που καηκε ευτυχως το σιδερο ειχε ωρα που ήταν off και δεν ημουν παρουσα..απλά ηρθε μετα και μου εκανε "τζις μαμα μα" να τον φιλησω δλδ

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ Ιωάννα μου αυτά που λες φοβάμαι .Κατά τα υπόλοιπα σίγουρα και θα πέσουν και θα χτυπήσουν.

Τα πολύ βαριά όμως με αγχώνουν πολύ.

Μαργαρίτα μου έδωσες ιδεα για αυριο το μεσημέρι.Ρε κορίτσι εσένα επρεπε να είχε παντρευτεί ο άντρας μου.Ολο μεσα στη γκρίνια είναι γιατί λεει του κάνω συνέχεια τα ίδια φαγητά.

Ριτα κι εμενα μου ετρεξαν τα σαλια!!Σημερα ομως ειναι Παρασκευη και θα φαω φασολακια made by mama Maria

Ισως να το φτιαξω αυριο μιας και ο καλος μου ειναι ππολύ του λουκανικου αλλα εμενα μου ερχεται πολύ βαρυ και δυσπεπτο..

Α κι ο μπαμπας μας σαν τον Ανασταση..Στη μαμα του μονο μακαρονι ετρωγε και αλλες τετοιες χαζομαριτσες αλλά σε εμενα εχει φαει τα πάντα..

Οταν μια φορα (στις αρχες) το ειπα στην πεθερα μου εκεινη δεν το πιστευε και της απάνταει ο γιος της " εε φαγητα ηταν αυτα που εκανες;;" η ικανοποιηση της συζυγου στο μεγαλειο ε!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

εμας παιδια δοκιμαζει τα παντα..μεχρι και χαλβα φαρσαλων που πηρα στο πανηγυρι δοκιμασε..

Λουκουμαδες ?????παναγια μου....τι μου λετε ...μιαμ μιαμ...και δεν με παιρνει ..ο ανδρας μου προχθες μου ειπε οτι ειμαι οπως ημουν 4 μηνων εγκυος και του ειπα να κοιταει το χαλι του χιχιχι!!

Ετσι ε? Σιγά καλέ σε είδα!!!!!

Τι να πει κι ο δικός μου που ενώ αυτός έχει ρέψει έχω μείνει στο εξάμηνο έγκυος??Χαχαχα! Και πάλι όλο το μυαλό στο φαγητό το έχω η γαϊδούρα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Μωρέ εγώ κούκλες θα τις έχω τις τσαούσες αλά αν δεν είναι καλές θα φάνε τέτοια προβοκάτσια που θα τις δώσει πόδι ο γιόκας μου χιχιιχ

Οι 2 κανακάρηδες σου εννοείς!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...