Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω παιδια μετα το εγκαυμα δεν σιδερωνω ποτε με το παιδι ξυπνιο ...αμα καεις απ'τον χυλο ,φυσας και το γιαουρτι ..

Εμ βεβαια εχεις τα δικια σου...

Εγω παντως πολυ φοβαμαι, ξερει οτι τη σιδερωστρα που τη βλεπει και το σιδερο που το βλεπει δεν τα πειραζουμε αλλα δε μπορω να εχω εμπιστσυνη,φοβαμαι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εσυ Ηλιανα θα εισαι η χαρα της νυφης..Συνεχεια στην πένα θα ειναι τα κοριτσια με νυχια και μαλλια στο σικ!!

Μωρέ εγώ κούκλες θα τις έχω τις τσαούσες αλά αν δεν είναι καλές θα φάνε τέτοια προβοκάτσια που θα τις δώσει πόδι ο γιόκας μου χιχιιχ

:tongue::tongue:

ο ανδρας μου προχθες μου ειπε οτι ειμαι οπως ημουν 4 μηνων εγκυος και του ειπα να κοιταει το χαλι του χιχιχι!!

ελα ρε Ιωανα υπερβολες..μια χαρα ησουν 4 μηνων σε θυμαμαι..χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ιωαννα αν συναντηθουμε με τα παιδια μας δεν θαπρολαβουμε να σταυρωσουμε μπουκια μου φαίνεται...χαχα

Ριτα πολύ εντυπωση μου κανει ο Γρηγορης που ειναι επιλεκτικος πάντως..Τα νουμερα αλλο δειχνουν..που να ετρωγε τα πάντα δλδ!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Μωρέ εγώ κούκλες θα τις έχω τις τσαούσες αλά αν δεν είναι καλές θα φάνε τέτοια προβοκάτσια που θα τις δώσει πόδι ο γιόκας μου χιχιιχ

Καλα σε καταλαβα!!!Πεθεροπληκτη και εσυ και αυτες ετσι τις βλέπω!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ριτα πολύ εντυπωση μου κανει ο Γρηγορης που ειναι επιλεκτικος πάντως..Τα νουμερα αλλο δειχνουν..που να ετρωγε τα πάντα δλδ!!!

Μακαιρι να ετρωγε απο ολα αλλα μπαααα...

Απο πολυ μικρος κοιταζε πρωτα το πιατο να δει τι ειναι και μετα το ανοιγε.

Τωρα αν του πω οτι ειναι πχ. γεμιστα που τα ξερει θα δοκιμασει αλλά αν δεν ειναι η γευση που θελει θα το κλεισει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλα σε καταλαβα!!!Πεθεροπληκτη και εσυ και αυτες ετσι τις βλέπω!!!!

Καμία σχέση καλέ το πεθερικό μου είναι σουπερ

αλά γενικά με τα κορτσουδια δεν τα πάω καλά 4 αδέρφες ήμασταν έχουμε μαλλιοτραβηχτεί τόσα χρόνια ουυυυυυυυυυυυυυυυυ

έχω κατάλοιπα θέλω να είμαι η μοναδική γυναίκα μέσα στο σπίτι ιχιχιχιχ

Διαφημίσεις

Μανούλες όσο και να τα προσέξουμε αν είναι να χτυπήσουν θα χτυπήσουν είμαι λίγο ποιο χαλαρή δεν αγχώνομαι πολύ με τις σκανδαλιές του παιδι είναι θα πεση και θα ξανά σηκωθεί και παιδί που δεν ΛΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΤΩΣΕ ΜΥΤΕΣ ΓΟΝΑΤΑ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ λέει η γιαγιά μου .

. χαλαραααααααααααααα έχω οικόπεδα πάνω μου ουουυυυυυυυυ σε όλες τις γειτονιές στο χωριό μου άσε που κάθε φορά που χτυπούσα τις έτρωγα κιόλας

δεν θα ξεχάσω μια φορά που πήγα να κλέψω κορόμηλα και έπεσα μέσα στα τσουκνίδια και είχα βγάλει παντού φουσκάλες με ειχε βάλει η μανά μου μέσα στην μπανιέρα με ξύδι και από πάνω με χτυπούσε με την παντόφλα ιχιιχ

Ηλιανα δεν λεω να μην πεσουν και χτυπησουν ..και εγω στην παιδικη χαρα τον αφηνω να τρεξει ειμαι αρκετα cool αλλα με το πραγματα που καινε, κοβουν χαρασουν καλυτερα να ειμαστε πιο αυστηρες σε πραγματα που μπορει τα παιδια να τα στειλουν στο νοσοκομειο

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Τώρα εγώ τι να πω για την κόρη μου.

Μπορεί να θέλει να δοκιμάζει από όλα και δεν υπάρχει περίπτωση να δει κάποιον να τρωει και να μην παρει θεση και αυτή αλλα συνηθως δεν τρωει.

Είναι αρκετά επιλεκτική στο φαγητό της γι’ αυτό δεν βαζουμε και κιλά αλλά από τα φαγητά που της αρέσουν τρωει αρκετή ποσοτητα.

χαχα Ηλιανα!!Τουλάχιστον τα κορομηλα τα εφαγες ή δεν προλαβες;;;

Δεν πρόλαβα έπεσα από την κορομηλιά γιατί τα κρατούσα στην μπλούζα άστα να παν ακόμη το θυμάμαι το τσούξιμο και το στιρνιαζμα τις παντόφλας στα μπούτια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...