Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜαΕλένη μου και εμένα τώρα με την ίωση ο μικρός έχει κόψει κατά πολύ το φαγητό , φαίνεται πόναγε και ο λαιμός του και δεν ήθελε τίποτα , μάχη κάνω για να φάει ένα γιαούρτι γιατί πίνει την αντιβίωση και δεν μπορώ να τον αφήνω έτσι . Αστόν να φάει ότι θέλει και αφού είναι και μερακλής δώστου και λίγο ρακί να το συνοδεύσει.χιχιχι

Αλήθεια δεν μας είπες τον πήρες τον αρτοπαρασκευαστή; τον εγκαινίασες;

Ναι ναι θα του δώσω ουζάκι πρώτα κ μετά στα σκληρά Κικο!!!!

Το πήρα το μηχάνημα, αλλά δεν αγόρασα ακόμα υλικά.

Ευελπιστώ αύριο να μπορέσω να πάρω και να τον εγναινιάσω.

Και δε μου λες Joa τώρα με το παιδάκι τι γίνεται? Το κρατάτε εσείς?

Α κ κάτι άλλο αφού με κάνατε κ κόλλησα! Θα προλάβουμε να σπείρουμε κ να θερίσουμε όλα αυτά που θέλει ή....τζάμπα ο κόπος???? Θέλει πάρα πολλά ακόμα ε?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωαννα μου πολυ καλο αυτο που κανετε για την οικογενεια.Ετσι θα ειναι πιο ησυχη και εκεινη η μανουλα...ευχομαι να γινει καλα η κοπελα.

Οσο για το παιδακι και το Χρηστο ειναι λογικο να ξαφνιαστηκαν σιγα σιγα θα τους αρεσει.

Ο Γρηγορης ειναι πολυ εξοικιωμενος με τα εγχρωμα παιδακια εχει μια φιλη στις κουνιες την Εμα απο περισυ το καλοκαιρι που ειναι μαυρουλα και την αγαπαει παρα πολυ.Καθε φορα που του λεμε οτι θα παμε εκει διαλεγει ενα παιχνδι απο τα μπεμπε του και της το δινει.Φτωχη οικογενεια και αυτη η δικη μας...πολυ κριμα.

Εμεις μαλλον υποφερουμε παλι απο τα πισω δοντια, τα 2 τελευταια γιατι ολη μερα εχει το χερι πισω πισω και δεν πολυτρωει.Εχθες για μεσημερι μονο 2 φουντιτσες μπροκολο και φετα.

Τουλαχιστον δεν γκρινιαζει ας βγουν ετσι να τελειωνουμε...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εμας ρε παιδια ο χρηστος και με 39 πυρετο τρωει κανονικοτατα..χθες ειχαμε βγει βολτα και με το που μπηκε σπιτι βουρ στο ψυγειο ..εφαγε 1 γιαουρτι , 1 γαλακτοφετα, 1/2 μπανανα 1 φετα τυρι και φυσικα το βραδυ και γαλα και λιγο πιτσα που παραγγειλαμε ..

Κικο η μανταμ ιωαννα δεν πεφτει εξω!!!κατσε να κανει και τον β επιπεδου η ηλιαννα και μετα τα λεμε!!

:shock::shock::shock: μωρέ μπράβο...κι εγώ λέω τον Αστέρη φαγανό καλέ

m57Zp2.png

Ριτα να με πληρωνεις, τη δουλεια που κανεις αυτη την ωρα δεν την κάαααανω που να μην εχω ρούχο να βαλω!!!!

Το πολύ μεχρι τις 12 εχω σιδερώσει....

Τι να κανω ρε συ...με το Γρηγορη φοβαμαι να βαλω σιδερο...δεν τον προλαβαινω ατην αταξια και δεν το επιχειρω.Αν το κανω αλλη ωρα που δεν θα εχω χρονο μπροστα μου και πχ. μπορει να ξυπνησει,σπαζομαι που το αφηνω και ετσι προτιμω νυχτα.

Αρχισαμε και το μαρτυριο του μπαλκονιου παλι...λυσσαει ρε παιδι μου περσυ που μπουσουλουσε στο μπαλκονι γκρινιαζα οτι καθαριζω και πλενω τη βεραντα συνεχεια..τωρα ειναι τρις χειροτερα μεχρι και πανω στη μπασκετα σκαρφαλωσε..:roll:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και εγω Σαρδελακι μου με αυτα που διαβαζω καταληγω οτι μαλλον καθολου φαγανος δεν ειναι ο δικος μου..

Ελενη χταποδακια,φασολαδες κλπ ο δικος μου ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα.

Εχθες πηγαμε Φλοισβο μετα τις 7.Εξαιρετικα ηταν! Οσες ξερετε το χωρο να φανταστειτε οτι διαλεγαμε τραπεζι..

Πολυ λιγα παιδακια και τον ειχαμε αφησει μονο του να τρεχει και να παιζει .Ε παραγγειλαμε λουκουμαδες(Ιωαννα εχεις φαει?αν οχι μιλαμε χανεις...!) ε ρε παιδια δεν δοκιμασε καν..

Δηλαδη δε δοκιμαζει με τιποτα κατι που δε ξερει.Μονο φευγοντας που τον εκοψε η πεινα εφαγε ενα μικρο κομματακι αλλα ειχαν κρυωσει και ηταν σα λαστιχο..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

το ζευγαρι μενει διπλα στην κοπελα του αδελφου μου , η κοπελα εισηχθη προχθες (νομιζε οτι ηταν εγκυος ξανα)και τα 2 βραδυα κοιμηθηκε στο σπιτι του αδελφου μου ..

εμας ηταν πρωτη φορα που ειδε παιδακι αλλου χρωματος..το ζουζουνι ηταν πρωτη φορα που μενει μακρυα απο την μαμα του..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ριτα ειχα πολύ καιρο αυτο το πρόβλημα, στην αρχη εκαψε 2-3 φορες το δαχτυλακι (στιγμιαια ξερεις, οχι καψιμο) και τωρα πλέον εχι μαθει και μολις βαλω σιδερο του πατω στην αρχη μια φορα τον ατμο, τον βλέπει και φευγει..χαχα

Μετα απο τοσο καιρό το βαρεθηκε πια..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

. Παιδιά και ύστερα λένε ότι τα αγόρια είναι λίγα!!! Να μας δω όταν θα ψάχνουμε για νύφες!!!! Μη βγούμε και μεις στην tv για μια νύφη για το γιό μου χαχαχα!!!

Εγώ θα είμαι αυτήν από την καβάλα με τα πλεχτά χιχιιχ η σουπερ πεθερά ………… πεθερισιους λαβ

:tongue::tongue:

εμας παιδια δοκιμαζει τα παντα..μεχρι και χαλβα φαρσαλων που πηρα στο πανηγυρι δοκιμασε..

Λουκουμαδες ?????παναγια μου....τι μου λετε ...μιαμ μιαμ...και δεν με παιρνει ..ο ανδρας μου προχθες μου ειπε οτι ειμαι οπως ημουν 4 μηνων εγκυος και του ειπα να κοιταει το χαλι του χιχιχι!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

εμας ρε παιδια ο χρηστος και με 39 πυρετο τρωει κανονικοτατα..χθες ειχαμε βγει βολτα και με το που μπηκε σπιτι βουρ στο ψυγειο ..εφαγε 1 γιαουρτι , 1 γαλακτοφετα, 1/2 μπανανα 1 φετα τυρι και φυσικα το βραδυ και γαλα και λιγο πιτσα που παραγγειλαμε ..

!!

Δεν καταλαβαίνουν τίποτα τα παιδιά είναι ανθεκτικά να χαίρεσαι που τρώει έστω και άρρωστος

Διαφημίσεις

Και εγω να κάνω το σταυρο μου τρωει τα πάντα και οπου δει τραπέζι και καρεκλα θρονιαζεται...Μπορει κτ που δεν του αρεσει (δεν το εχω παρατηρησει έντονα) να μην το φαει εξ ολοκληρου και να συμπληρωσω με κτ αλλο αλλα κλειστο στομα δεν μου εχει κρατησει ποτε..

Κικη ευτυχως συνηλθε ο Αναστασης..Ναι η υπνηλία μπορει να ειναι και παρενεργειες απο την αντιβιωση..Καλό ειναι, μην ανησυχεις, ξεκουραζεστε και οι δυο!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

[quote name=ριτα79;295392

Εμεις μαλλον υποφερουμε παλι απο τα πισω δοντια' date=' τα 2 τελευταια γιατι ολη μερα εχει το χερι πισω πισω και δεν πολυτρωει.Εχθες για μεσημερι μονο 2 φουντιτσες μπροκολο και φετα.

Τουλαχιστον δεν γκρινιαζει ας βγουν ετσι να τελειωνουμε...[/quote]

Άντε να βγουν και αυτά να τελειώσει το παιδάκι να μην πόνα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...