Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λαζαρενια μου ασε τα πεθερικά:twisted:.... Σημασία έχει οτι περάσατε καλά! Αντε έρχετε και το καλοκαιράκι να θα οργωσετε τις παραλίες;)!

Σούλα μου μακαρι να συνεχίσετε έτσι στο θεμα ύπνου! Φτου φτου μη τη ματιάσουμε.

Ιωάννα μου ευχομαι η κοπέλα να είναι καλά και να γυρισει συντομα στο παιδάκι της.

Ρίτα μου όντως έτσι είναι. Θα το πάρω δωρο σε μια φίλη μου που η κόρη της είναι 13 μηνών, καλό είναι να τα ξέρει απο τώρα.

λευτερομανα που εισαι???σε εψαχνα αλλα εγω δεν ειχα ιντερνετ κατω.κριμα που δεν μπορεσα να σε δω.την επομενη φορα σιγουρα.τα νεα σου υπεροχα!!

μπραβο!!!!αγορακι παλι ε???με το καλο να το κρατησεις στην αγκαλιτσα σου!

με τον θηλασμο συνεχιζεις?

αρμα ευχαριστω πολυ κουκλα μου.εμαθα για τα δυσαρεστα νεα σας και στεναχωρηθηκα παααρα πολυ!

πως ειστε τωρα??συγνωμη που το αναφερω παλι...

πετρουλα εχεις αγορακι παλι η δεν καταλαβα καλα???

σουλα τελειες οι μετρησεις σας.και ευχομαι να κοιμαται στο κρεββατακι της απο δω και περα.

deleni καλως σας βρηκαμε.

κωνκων η μικρη χαρηκε πολυ με το σπιτι της.αρχισε να παιζει με τα παιχνιδια της και να μου τα δειχνε.αλλα και κατω που πηγαμε δεν εδειξε οτι δεν ηθελε εκτος απο τις μερες που ηταν αρρωστη.δεν καθοταν πουθενα και ηθελε ολο αγκαλια!εκει σπασανε τα νευρα μου γιατι δεν μπορουσε κανεις να με βοηθησει!

μια μερα εφυγα να παω στον οαεδ και με πηρανε τηλ γιατι εκλαιγε και γυρισα πισω αρον αρον!

τεσπα κατα τα αλλα χορτασαμε βολτες!πολλεεεεεες βολτες!

μια πηγαιναμε στην μια την μπουμπου την αλλη μερα στην αλλη και μετα ολες μαζι.:-D:grin::-D

ειδα και τις φιλες μου ,φιλους μου και ανανεωθηκα.

στα πεθερικα καθολου δεν πηγα :twisted::twisted::twisted: οσο καιρο ημουν μονη κατω ,αλλα μονο οταν ηρθε ο συζυγος μου πηγαμε.σκασανε απο οτι καταλαβα!!!!

ερχομαι μετα να σας πω...

Είσαι φοβερή με την πεθερά σου χιχιχι έσκασε η γυναίκα έσκασε την σταύρωσες μαζί με τον χριστό χιιχιχχι η αδιαφορία τις τρελάνει τις πεθερές χιχιχι

Εμείς όλα καλά κούκλα ο θηλασμός περιοριστικέ στο πρωί και βραδύ και μικρός μου πρίγκιπας άρχισε να τρώει λίγα παραπάνω φαγητά όλα καλά θα πάνε έχω πολύ δύναμη τώρα και θα βρεθούμε να είσαι σίγουρη κάποια στιγμή

:tongue::tongue:

Ουπς Ηλιανα επεσα εξω αν και μεταξυ μας η αυχενικη πολλες φορες εχουν γινει αγορακια κοριτσακι και τουμπαλιν..Οπως και να εχει, γερο μωρο να ειναι!!!!

Σε αυτό ευελπιστούν άντρας και πεθερά θέλει το όνομα η κυρία τώρα κατάλαβες αν είναι αγόρι το παίρνει ο πατέρας μου μπουχ γιαυτο καίγετε τώρα ιχιχι

:tongue::tongue:

Ιωάννα μακαρι η μαμα να γυρισει συντομα στο παιδακι της..Η κακομοιρα γμτ!!Περαστικα τους μωρε..Ειναι εγχρωμο το μικρο και φοβηθηκε ο Χρηστακος;;;Ειστε καλύτερα και εσεις πάντως...

Σουλα καλή συνεχεια με τους υπνους και φτου μην τη ματιασουμε!!!Περαστε την κι ενα ξεματιασμα γιατι τοπαιδι αν δει πάλι τον ταλιμπαν την Κυρακη μη σκιαχτει φοβαμαι....

Κωνκων τι ΠΗΤ εχεις ;; Αυγουστο αν θυμαμαι καλά;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Ντίνα μου και εγώ ευχομαι να το συνεχίσουμε το θεματάκι με τον ύπνο γιαιτ ετσι ειναι πολύ καλύτερα και γι'αυτην.

Το δοκιμασαμε και παλιοτερα αλλα δεν το δεχόταν με τιποτα.

Εδώ και δυο βραδυα την παω εγω για υπνο και ετσι στο ασχετο της λεεω αφου της δωσω γαλα τωρα παμε στο κρεβατακι σου και δεν αντιδραει καθολου!!

Καλημέρα και από’μένα.

Γιοβάννα μου μη στεναχωριέσαι , όπως σου έγραψα και εχθές είναι η ίωση τέτοια που κρατάει τόσες μέρες να δεις τώρα με την αντιβίωση πως θα συνέλθει. Εμάς στη 2η μέρα αντιβίωσης δεν ξαναέκανε πυρετό. Υπομονή λίγο και θα περάσει.

Μαρινάκι περαστικά και εσάς σε καταλαβαίνω απόλυτα τι περνάς, θα περάσει που θα πάει η άτιμη η ίωση.

Λαζαρένια καλώς ήρθατε και εσείς και Χρόνια πολλά , χάρηκα που περάσατε όμορφα και το ευχαριστηθήκατε και πως επίσης δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο το θέμα με τα ποδαράκια της μικρής Λαζαρένιας , το περπάτημα στην άμμο θα τη βοηθήσει ιδιαίτερα.

Ηλιάννα με το καλό και ο 2ος αγόραρος ποιος τη χάρη σου και εσένα με 3 άντρες στο σπίτι , βασίλισσα θα σε έχουν και εσένα σαν τη Πέτρούλα.

Σουλίτσα μια χαρά η Ανδρεάννα , αφού πήρε και βάρος μην ανησυχείς καθόλου και όσο για τον ύπνο να δεις κάθε μέρα θα είναι και καλύτερα , εμένα μου το λέγανε τα κορίτσια αλλά δεν το πίστευα , τώρα όμως που τον αφήνουμε και φεύγουμε είναι όνειρο , ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.

Σunsun και η δική σου κορούλα μια χαρά είναι στις μετρήσεις σας.

Ελένη κοιμήθηκες λίγο παραπάνω ή πάλι στο 3ωρο είσαι;

Κωνκων ομολογώ λίγη ρεγγίτσα την λιγουρεύτηκα γιατί και εγώ φασολάδα έφαγα εχθές και κάτι μου έλειπε.

Αρμάκι βάλε και εμάς στην σφιχταγκαλιά μαζί με τον Χρηστάκη της Ιωάννας.

Φιλάκι και εσύ θηλάζεις ακόμα όπως η μαλευτεράκη;

Εμείς δόξα το θεό είμαστε καλύτερα , το βράδυ μας ήταν πολύ ήρεμο , ο βήχας έχει υποχωρήσει αρκετά μπορώ να πω και είναι πιο ευδιάθετος αλλά ρε παιδιά δεν ξέρω αν είναι εξαντλημένος από την ίωση ή να φταίει η αντιβίωση κοιμάται συνέχεια .

Εγώ είδα πάλι πολύ λίγα το πρωί υγρά αλλά προσπαθώ να μην το παίρνω καθόλου αγκαλιά. Θεωρώ πως από το ζόρισμα με πιάνει η κοιλιά μου αλλά όταν είμαι μόνη μου στο σπίτι δεν μπορώ να την αποφύγω τελείως την αγκαλιά. Έρχεται Σαββατοκύριακο και ευελπιστώ να ξεκουραστώ λιγάκι και να ηρεμήσω και εγώ.

Αυτά θα επανέλθω και με άλλα .

Και εμενα κοριτσακι θελανε κατα βαθος (ειδικα η πεθερα μου που εχει δυο γιους) αλλα απο την τρελη επιθυμια τους να ειναι το πρωτο αγορι και να διαιωνιστει το ονομα όπως ακριβως του παππού πήρανε τα σκαγια και το 2ο!!χαχα

Ο συζυγος δεν τον ενδιαφερει το φυλο, αν και στα κοριτσακια εχει μια αδυναμια σε εμενα ποτε δεν εξεφρασε επιθυμια..ειδικα μετα τον Ανασταση!!

Εμενα η ιδεα αρχιζει να με "εξιταρει" και χαιρομαι πολύ!!Κι ο μπαμπας μου να δειτε...Του το ειπα στο τηλ. που ελειπαν σε ταξιδι και μου είπε η μαμα μου μονο κωλοτούμπες που δεν εκανε!!!Ηθελε λέει να του φερουμε και δωρο και τον συνεφερε εκεινη απο την παρακρουση

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ιωάννα μακαρι η μαμα να γυρισει συντομα στο παιδακι της..Η κακομοιρα γμτ!!Περαστικα τους μωρε..Ειναι εγχρωμο το μικρο και φοβηθηκε ο Χρηστακος;;;Ειστε καλύτερα και εσεις πάντως...

Σουλα καλή συνεχεια με τους υπνους και φτου μην τη ματιασουμε!!!Περαστε την κι ενα ξεματιασμα γιατι τοπαιδι αν δει πάλι τον ταλιμπαν την Κυρακη μη σκιαχτει φοβαμαι....

Κωνκων τι ΠΗΤ εχεις ;; Αυγουστο αν θυμαμαι καλά;;

Καλέ γιατί μιλάς έτσι για το παιδακι σου????Μια χαρά είναι !!!!Μην νομίζεις ότι η δικιά μου παραμένει εκείνο το υσηχο κοριτσάκι που γνωρισες. Θα δεις (χα χα)

Ναι πετρουλα το παιδακι ειναι μαυρακι !!!καλε αν δεις πως εκανε ??μετα το μικρο αρχισε να γελαει και αρχισε να χτυπιεται στα γελια αλλα δεν το πλησιαζε ..οταν αρχισε να κλαιει το μωρο πολυ ο χρηστος του πιηγε και του εδωσε το παραμυθι με την κοκκινοσκουφιτσα ...και το καημενο το παιδακι καταλαβαινει μονο αγγλικα ,να δειτε την μανα μου συννενοηση αλλο πραγμα..

Σουλα μου , μπραβο η μικρουλα μας μπαινει σε προγραμμα σιγα σιγα !!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Μια μεγάλη Παρασκευιάτικη καλημέρα κι από μας.

Πάλι αρρωστούλικα ε? Περαστικά βρε παιδιά!

Joa ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά η προστατευόμενή σας, αν και όταν λένε όπου φτωχός κι η μοίρα του μάλλον κάποιο δίκιο θα έχουν. Πωπω αυτή στο νοσοκομείο, ο μπαμπάς χωρίς δουλειά.......

Lazarenia κ Φιλάκι Χριστός Ανέστη

Arma ο μικρός χτες πάλι δεν ήθελε το φαγητό του και τελικά έφαγε λίγο χταπόδι στιφάδο και λίγη στραπατσάδα. Για πολύ μερακλή τον κόβω κ τι θα τον κάνω μετά που εγώ τα τρώω κ λίγο άνοστα τα φαγητά!!!

Μαμαλευτεράκι άντε με το καλό κ το 2ο αγοράκι σου. Παιδιά και ύστερα λένε ότι τα αγόρια είναι λίγα!!! Να μας δω όταν θα ψάχνουμε για νύφες!!!! Μη βγούμε και μεις στην tv για μια νύφη για το γιό μου χαχαχα!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Αχ μωρέ Ιωάννα μου πολύ στεναχωρήθηκα με την ιστορία των έγχρωμων που βοηθάτε. Μακάρι πάνω απ’όλα να συνέλθει η κοπέλα και να είναι περαστικά της αλλά και να βρει δουλειά ο σύζυγός της. Όσο για το παιδάκι φαντάζομαι πόσο περίεργο θα ήταν για τον Χρηστάκη η εικόνα του άλλου παιδιού. Συγχαρητήρια πάντως και σε εσάς που βοηθάτε την οικογένεια αυτή , είναι πολύ καλό αυτό που κάνετε.

Πάντως αν ποτέ αφήσεις τη δουλειά σου Ιωάννα για να το γυρίσεις σε μάντισσα να είσαι σίγουρη πως θα πεινάσεις , μη το επιχειρήσεις καν. Λογίστρια και πάλι λογίστρια.χιχιχιχιχι

Μια μεγάλη Παρασκευιάτικη καλημέρα κι από μας.

Πάλι αρρωστούλικα ε? Περαστικά βρε παιδιά!

Joa ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά η προστατευόμενή σας, αν και όταν λένε όπου φτωχός κι η μοίρα του μάλλον κάποιο δίκιο θα έχουν. Πωπω αυτή στο νοσοκομείο, ο μπαμπάς χωρίς δουλειά.......

Lazarenia κ Φιλάκι Χριστός Ανέστη

Arma ο μικρός χτες πάλι δεν ήθελε το φαγητό του και τελικά έφαγε λίγο χταπόδι στιφάδο και λίγη στραπατσάδα. Για πολύ μερακλή τον κόβω κ τι θα τον κάνω μετά που εγώ τα τρώω κ λίγο άνοστα τα φαγητά!!!

Μαμαλευτεράκι άντε με το καλό κ το 2ο αγοράκι σου. Παιδιά και ύστερα λένε ότι τα αγόρια είναι λίγα!!! Να μας δω όταν θα ψάχνουμε για νύφες!!!! Μη βγούμε και μεις στην tv για μια νύφη για το γιό μου χαχαχα!!!

ΜαΕλένη μου και εμένα τώρα με την ίωση ο μικρός έχει κόψει κατά πολύ το φαγητό , φαίνεται πόναγε και ο λαιμός του και δεν ήθελε τίποτα , μάχη κάνω για να φάει ένα γιαούρτι γιατί πίνει την αντιβίωση και δεν μπορώ να τον αφήνω έτσι . Αστόν να φάει ότι θέλει και αφού είναι και μερακλής δώστου και λίγο ρακί να το συνοδεύσει.χιχιχι

Αλήθεια δεν μας είπες τον πήρες τον αρτοπαρασκευαστή; τον εγκαινίασες;

εμας ρε παιδια ο χρηστος και με 39 πυρετο τρωει κανονικοτατα..χθες ειχαμε βγει βολτα και με το που μπηκε σπιτι βουρ στο ψυγειο ..εφαγε 1 γιαουρτι , 1 γαλακτοφετα, 1/2 μπανανα 1 φετα τυρι και φυσικα το βραδυ και γαλα και λιγο πιτσα που παραγγειλαμε ..

Κικο η μανταμ ιωαννα δεν πεφτει εξω!!!κατσε να κανει και τον β επιπεδου η ηλιαννα και μετα τα λεμε!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...