Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κουκλες,

γιοβαννα πολυ σε σκεφτομαι.ψαξτε το λιγο να δυναμωσετε τον οργανισμο της,αρρωσταινει πολυ συχνα η μικρη μας.

που ειναι η λευτερομανα ρε παιδια???

σαρδελα παρε με σπιτι,αν δεν το ξερεις πες μου να σου το στειλω.σε θελω κατι...η αν θες να σου πω του γραφειου για να μιλησουμε και τωρα

το πρωι που φευγαμε απο το σπιτι,αφηνει η φωτεινη το χερι μου και τρεχει στον μπετοβεν,σκυβει μεσα στη μουρη του και του λεει "καχω παω ντακει?"και την λεω εγω ελα κοριτσακι μου να φυγουμε τι του λες του σκυλου? και φευγοντας λεω στον μπετοβεν (οπως καθε φορα που φευγω απο το σπιτι) "θα ερθω να σε παρω,ενταξει?"

τοτε καταλαβα τι του ειπε η φωτεινη πριν απο μενα!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα χτες δεν μπόρεσα να μπω είχα τρομερό πονοκέφαλο όλο το απόγευμα .

Σήμερα είμαι καλύτερα

Θα σχολιάσω μετά τα δικά σας

Λοιπών ας αρχίσουμε με δικά μας τα ευχάριστα η αυχενική πήγε τέλια και όλες η μετρήσεις καταπληκτικές από σποράκι μεταμορφώθηκε σε ανθρωπάκι με χεράκια και ποδαράκια 8 εκατοστά το ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ………………

Πολύ το χάρηκα που θα έχουμε πάλι λουλου ο άντρας μου απογοητευτικέ εγώ πάλι πήδηξα από χαρά.

έχουμε όμως μια επιφύλαξη είπε ο γιατρός για το φύλο μπορεί και να μην είδε σωστά

ο Λευτεράκις στην αρχή τρόμαξε που με είδε ανάσκελα και με τον γιατρό να με πασπατεύει αλά μετά φώναζε μαμά μολο μαμα μολο ?

έκανα και το παπειτ 85 ευρώ πολλά μου φανήκαν σήμερα θα πάω να το πληρώσω και να το στείλουμε με μειλ στο γιατρό.

:tongue::tongue:

Βικυ, η Φωτεινη τελεια!!!!

Αχ τι πανεξυπνη που ειναι....

Γελασα πολύ!!

Ηλιανα ωραια τα νεα σου!!!!Με το καλόο ενα γερο μωρακι!!!

Πολύ το χάρηκα που θα έχουμε πάλι λουλου ο άντρας μου απογοητευτικέ εγώ πάλι πήδηξα από χαρά.

Βρε τι λουλου;;Αγορι ειναι ή κοριτσι;;;Δεν καταλαβα!!

Βγηκαν κιολας τα παοτελέσματα απο το papp-a????

Ελένη τι κανετε εσεις;;Πως ειναι τα μικρα;;;

Σούλααααααααα!!!!!!!!!!!

Τωρα σε ειδα!!!

Αρε τι κοριτσι εχουμε!!!Μοντέλα, μοντέλα!!!Το βραδυ που κοιμαστε ειναι το 2ο ή το 20ο;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

λευτερομανα που εισαι???σε εψαχνα αλλα εγω δεν ειχα ιντερνετ κατω.κριμα που δεν μπορεσα να σε δω.την επομενη φορα σιγουρα.τα νεα σου υπεροχα!!

μπραβο!!!!αγορακι παλι ε???με το καλο να το κρατησεις στην αγκαλιτσα σου!

με τον θηλασμο συνεχιζεις?

αρμα ευχαριστω πολυ κουκλα μου.εμαθα για τα δυσαρεστα νεα σας και στεναχωρηθηκα παααρα πολυ!

πως ειστε τωρα??συγνωμη που το αναφερω παλι...

πετρουλα εχεις αγορακι παλι η δεν καταλαβα καλα???

σουλα τελειες οι μετρησεις σας.και ευχομαι να κοιμαται στο κρεββατακι της απο δω και περα.

deleni καλως σας βρηκαμε.

κωνκων η μικρη χαρηκε πολυ με το σπιτι της.αρχισε να παιζει με τα παιχνιδια της και να μου τα δειχνε.αλλα και κατω που πηγαμε δεν εδειξε οτι δεν ηθελε εκτος απο τις μερες που ηταν αρρωστη.δεν καθοταν πουθενα και ηθελε ολο αγκαλια!εκει σπασανε τα νευρα μου γιατι δεν μπορουσε κανεις να με βοηθησει!

μια μερα εφυγα να παω στον οαεδ και με πηρανε τηλ γιατι εκλαιγε και γυρισα πισω αρον αρον!

τεσπα κατα τα αλλα χορτασαμε βολτες!πολλεεεεεες βολτες!

μια πηγαιναμε στην μια την μπουμπου την αλλη μερα στην αλλη και μετα ολες μαζι.:-D:grin::-D

ειδα και τις φιλες μου ,φιλους μου και ανανεωθηκα.

στα πεθερικα καθολου δεν πηγα :twisted::twisted::twisted: οσο καιρο ημουν μονη κατω ,αλλα μονο οταν ηρθε ο συζυγος μου πηγαμε.σκασανε απο οτι καταλαβα!!!!

ερχομαι μετα να σας πω...

1654096yn4fep17z7.gif

καλημερα!!

Ηλιαννα!Με το καλο!Ενα γερο μωρο!

χμ τελικα περασαμε σε φαση αγορομανουλων...το ξερα εγω οτι στο δευτερο γκρουπ με τα αγορια θα πεσω...:tongue::tongue:

Ρίτα μου το πήρα το βιβλίο και έχω ξεκινήσει να το διαβάζω. Κακως που δεν το πήρα νωρίτερα. Τελικά η ενημέρωση και η γνωση όταν δεν υπάρχει σε κάποια θέματα σε πάει πολύ πίσω.

Κων κων μου ειδες που σας το ελεγα?Ειδες τι παραπληροφορηση υπαρχει γυρω απο το θεμα γιο γιο?Χαιρομαι που σου αρεσε το βιβλιο εγω παντως βοηθηθηκα πολυ στο να καταλαβω καποια πραγματα και να εξηγησω αντιδρασεις.

Ξαναρχομαι...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

kiko με το καλό και εσύ η αυχενική και μην σηκώνεις τον μικρό τώρα προσπάθησε να ξεκουράζεσαι

vatraxaki ευχαριστώ κούκλα μου που ενημέρωσες τα κορίτσια μπες αν πεις πως πάνε η θηλασμοί αγαπούλα μου

GiovannaXA περαστικά στην μικρούλα σου

lazarenia κάλος ήρθες σουσου που σουρτούκεψες τόσος καιρό ?

filaki είσαι καλά κοπέλα μου καιρό ειχα α να σε δω άντε να σε βλέπε ποιο συχνά

sunsun κοπελαρα η κορούλα σου να σου ζήσει

marina28 ήρθα κούκλα μου ευχαριστώ για το ενδιαφέρων ΝΑΙ γιο έχω μέχρι νεοτέρας φυσικά ……. μέσα έπεσες στης προβλέψεις

arma ήρθα καλή μου ευχαριστώ για το ενδιαφέρων

κωνκων SOULA33 sardelaki ριτα79 καλημέρα δεν ξέχασα καμία

vickypap στααααα στα ….καλημέρα διάβασα που λες για τα 2 μετρά π… ο χιχιχι εγώ έχω 3 μετρά και τώρα θα γίνει 5 μου έβαλε τις φωνές η γιατρός για τα 3 κιλά μου λέει είναι πάρα πολλά μέχρι τον άλλο ούτε γραμμάριο μου είπε. Σνιφ σνιφ

όλοι νύχτα μπιφτέκια ονειρευόμουν ΠΕΙΝΑΩ η δόλια

Καλημερα !!!Παρασκευηηηηηηηηη!!!

Εμεις ειμαστε πολυ καλυτερα σήμερα και παμε και σχολειο ..αλλα βλεπω τα χαιρια μας τα κολλησε ο Γωγος της Μαρινας ..

Sunsun & filaki & lazarenia welcome back!!μας λειψατε πολυ!!

Giovanna περαστικα στο κοριτσακι μας ...πωπω εχει ταλαιπωρηθει πολυ το μωρο μου..

Πετρουλινι μεγια το μαλλι

Ηλιανα εγω πιστευω οτι εχεις κορη!!!!

Χθες ειχα και ενα γεγονος που με στεναχωρησε ..δεν ξερω αν σας εχω πω οτι βοηθαμε οικονμικα αλλα και με ρουχα μια οικογενεια νιγηριανων που εχουν ενα παιδακι 11 μηνων ..χθες η μαμα του εισηχθηκε στο νοσκομειο με φουσκωμενη κοιλια και υγρο στο στομαχι και απολυσαν το μπαμπα του και το ερμο το παιδακι δεν ειχε κανεις να το κρατησει ...και το κρατουσε ο αδελφος μου ..το εφερε και σπιτι να παιξει με το χρηστο αλλα και το ενα και το αλλο φοβηθηκαν παρα πολυ που ειδαν διαφορετικα παιδακια και εκλαιγαν γοερως ..Εχω στεναχωρηθει και μακαρι η μαμα του να μην εχει κατι σοβαρο μιας και ειναι μικρη κοπελα (27 ετων)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

αγορι δηλαδη ε?ολο εξω πεφτω!να ειναι γερο κουκλα μου και εσυ να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη.εχεις να ριξεις καθαρισμα στο καπακι της τουαλετας.χαχαχα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Κωνκων προσεχε τη χυτρα με τη φασολάδα!!!Με αυτη τη φασολαδα βρε Ντινακι μου θα γεννησω πριν την ωρα μου...Στειλε καλέ λίγη!!!

χαχαχα αρεσει και στον μικρό και τη φτιάχνω συχνα! Οσο για τη χυτρα έχω μάθει τα κόλπα της τωρα;).

Μαράκι μου η μέση μου ποναει αρκετα όταν περπατάω και όταν ειμαι όρθια. Τουλάχιστον αντεχω ακομα και δεν με έχει ρίξει στο κρεβάτι.

μαμαλευτερακη με το καλό να δεχτεις και τον 2ο γιο! Πω πω τί αγορομάνες είστε εσείς? Κάντε και κανα κοριτσι....:mrgreen: Γερά μωράκια πάνω απ όλα να έχουμε!

Συμπεθερα φοβερη η νυφουλά μου!

Σούλα μου μια χαρα η Ανδρεάνα! Αφου έβαλε και 200 γραμ..... φαντάσου και να ετρωγε κανονικά ποσο θα έβαζε! Ακόμα κάνει κόλπα στις γιαγιάδες?

sardelaki μου ευτυχώς τον έχετε κοντά σας! Εχω φρικάρει τελειως μιλάμε... σχεδον καθε βδομαδα λειπει για 2-3 μέρες εδώ και 4 χρόνια! Τι να κάνουμε δουλειά να υπάρχει...

Ηλιάνα μου με το καλό .Πάνω άπό όλα να ειναι γερό.

Πετρούλα μου το 2ο βράδυ είναι (αρχισα πάλι με τα χαζα μου ε ???) .?

Είδες βρε μοντελακι η κόρη μου , κοντο μοντελο βεβαια αλλα απο κιλα .............

Βικάκυ σε " εστειλε " η κορη σου ε???Ε ήξερε το παιδί!!!

Τι θα κανεις καλέ τελικάααα?

Ηλιανα ωραια τα νεα σου!!!!Με το καλόο ενα γερο μωρακι!!!

Βρε τι λουλου;;Αγορι ειναι ή κοριτσι;;;Δεν καταλαβα!!

Βγηκαν κιολας τα παοτελέσματα απο το papp-a????

;;;

Λουλου = στουστουνα καλέ τα αποτελέσματα από το papp-a σήμερα μεσημέρι θα βγουν μου είπε στις 2 έκανα αιμοληψία.

και με έστειλαν σε συγκεκριμένο μικροβιολογικό ενώ έχω δίκια μου μικροβιολόγο που το κάνει αλά λέει δεν το δεχόμαστε από Άλου μόνο από την αιμοδιαγνωση..κλικες παντού σε προωθούν όπου θέλουν το β επιπέδου μου το έκλεισαν στις 24-6 στις 11 το πρωί

κοριτσια δεν ειναι σιγουρο αν θα φυγουμε την κυριακη κανονιστε το εσεις και πειτε μου ωρα και μπορει και να τα καταφερω...

joa εσύ και ο άντρας μου και η πεθερά μου χιιχιχιχ μονό πιστεύετε ότι είναι κόρη

τι κρίμα με τη οικογένεια μερικές φόρες όλα τα κακά έρχονται μαζεμένα σε ένα σπίτι μακάρι να πάνε όλα καλά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...