Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φιλάκι και Sun-sun καλωσήρθατε! Καιρό έχουμε να τα πούμε!

Λαζαρένια αλήθώς, αληθώς! Καλωσήρθατε και εμάς μας λείψατε!

Γιοβάννα μου ας είστε αύριο πολύ καλύτερα, κουράστηκε και το κοριτσάκι σου με τις παλιοιώσεις!

Εμείς ξεκινήσαμε atarax και τελικά του έδωσα και soldesanil αφού ήταν στα όρια να κάνει εμετό από τον πολύ βήχα! Και απίστευτη μύξα! Συνηθισμενα όμως τα βουνά από τα χιόνια!!!

Κίκο χαλαρά ρε κοριτσάκι τώρα στην αρχή μην ζορίζεσαι (όσο είναι εφικτό βέβαια!)

Πού είναι η μαμάλευτεράκη να μας πει τα νέα? Πάντως κι εγώ για γιο την έχω!

Πικουλίνα έχεις και από εδώ ένα κέρασμα χρωστούμενο! Θέλω να δοκιμάσω να πάρω το αμάξι και τη μικρή να έρθουμε μόνες μας παιδίατρο! Αν το κανονίσω (θα είναι πρωί) θα σου πω μήπως και βρεθούμε! Με ανέβασε πάλι η κ. Στέλλα αλλά μάλλον γιατί δεν έχει ιδέα του πόσο αγχωτική είμαι!!!

Σας καληνυχτίζω μήπως και κοιμηθούμε απόψε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πού είναι η μαμάλευτεράκη να μας πει τα νέα? Πάντως κι εγώ για γιο την έχω!
Κορίτσια, η μαμαλευτερακι είναι έγκυος και θηλάζει ακόμα;;; Μαρίνα μου να σου ζήσει η μικρούλα, συγχαρητήρια!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Αχ τι ωραια διαβαζω?

μαζευτηκε ολη η παρεουλα!!

Φιλακι μου!!!τι κανεις?Πες μας τα νεα σου πως παει η μικρη μαθητριουλα σου?

Sun sun τελεια η Κατια σου!!!Φτου του το κοριτσακι φοβερη αναπτυξη σε ολα τα επιπεδα!Ζηταει αδερφακι ε?Αντε για σκεψου το!

Λαζαρενια μου Καλως ηρθατε!Μας λειψατε! πες μας τα νεα σας!

Γιοβαννα μου ολα θα πανε καλα!Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να μην ξαναανεβασει πυρετο η κουκλα σου.

Εμεις λειπαμε και γυρισαμε αργα.Ξεσαλωνουμε ειπαμε...!χαχα

Αντε καιρος ειναι να κοιμηθω με εφαγε το σιδερο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα!!!!!!!!!!

Ιωάννα ελπίζω σημερα το κοριτσάκι μας να ειναι απύρετο και να ειχατε μια ηρεμη νυχτα..Περιμενουμε να μας πεις!

Μαρινα και ο Γιωργος ευχομαι να ειναι σημερα καλά!!Αυτος ο βηχας το βραδυ που επιδεινωνεται τα ξεπατωνει τα παιδια...

Λαζαρενια Χρόνια Πολλά και Αληθώς ο Κύριος!!!Καλως ήρθατε!!Φανταζομαι τη χαρα της μικρης -και τη δικη σου- με τοσους συγγενεις και γνωστους να την περιβαλλουν και να την εχουν στα οπα-οπα!!

Φιλακι τι ευχαριστη εκπληξη!!Τι κανει το κοριτσακι σου;;Εσυ πως εισαι;;

Sunsun βουρρρ για το αδερφακι-δωρο για την Κατια!!!Το παιδι εξεφρασε επιθυμια, εδω δεν πρεπει να πείτε "όχι"....

Ριτα να με πληρωνεις, τη δουλεια που κανεις αυτη την ωρα δεν την κάαααανω που να μην εχω ρούχο να βαλω!!!!

Το πολύ μεχρι τις 12 εχω σιδερώσει....

Εμεις είμαστε καλά και εγω αισθανομαι πολύ ανανεωμενη καθως χτες εκανα και το μαλλάκι και περα απο αυτό σημερα το πρωί ξυπνησα και ευδιαθετη..

779268wi59yttw3h.jpg

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα φιλεναδούλες μου...

καλέ φιλάκι που χάθηκες εσύ; Όλα καλά;

Βικάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι το κινητό μου είναι εκτός σπιτιού χαχαχα...το ξέχασα σε μιά φίλη προχθές (πολύ μυαλό) και θα μου το φέρει σήμερα το βράδυ. Μου λέει η φίλη: "είχες κάποιες κλήσεις από Βίκυ" χαχα μόνο εσύ με σκέφτηκες καλέ, αλλιώς το ρημάδι δεν θα χτυπούσε!

m57Zp2.png

Καλημέρα φιλενάδες!!!!

sunsun σ'ευχαριστώ πααααααααααρα πολύ για την σελίδα. Να σαι καλά! όσο για την Κάτια τι να πω??? ΑΣΤΕΡΙ!!!

Λαζαρένια μου καλώς μας ήρθες! Μπράβο που περάσατε καλά!

Φιλάκι μου ελπίζω να σε βλέπουμε κι εδώ! Μας έχεις λείψει!!!

giovanna ελπίζω η Αλεξάνδρα σου να είναι καλύτερα σήμερα και να είχατε ήρεμο βραδυ..ψήθηκε μωρέ η καημενούλα :-(

Νατάσα πολύ καλά το σκεφτήκατε, αν είναι να πάει σ'αυτό το χάλι που περιέγραψες καλύτερα να πάει κατευθείαν στον δημόσιο που είναι καλύτερος. Κι εμείς είχαμε κάποια γνωστή μπας και μεσολαβήσει αλλά την ψάχνουμε από χτες και δεν την έχουμε βρει..

Κικο μου να προσέχεις πολύ με τα βάρη(όσο μπορείς βέβαια..). Τα ξαναείδες αυτά τα υγρά?

Πετρούλα μου μεγειά το μαλλί! Τι ωραία διάθεση! Πάντα τέτοια!!!!

Ηλιάννα που είσαι καλέ να μας πεις τα νέα?

μαελενη πως πήγατε με το φαγητό εχτές? Συνεχίζεται η αφαγία?

Αρμακι αμα ψαχνεις παιδακι να σφιχταγκαλιαστει με την Ευα που να εχει μυξουλες και βηχα σου ερχομαστε επισκεψη το απογευμα!!!χαχαχα

Άντε βρε θα σας περιμένω!!! :lol: Πως είναι ο Χρηστάκος σήμερα?

Arma πολυ χιουμορ σε διακρινει τελευταια ..... Εννοειται οτι δε με αφορα το θεμα βαρους , απλα το μπουκαλακι ειπα να το κερασω για να ξεσκασουν λιγο τα κοριτσια που ειναι κλεισμενα μεσα.

Αχ ναι μωρέ πως δεν το κατάλαβα...συγχώρεσέ με φιλενάδα!

Μαρινα ελεγα στη κα. Στελλα χθες για την εκδρομη σου και τι μου απαντησε;; Εγω τη Μαρινα τη χαιρομαι!!!!!!!!!! (μηπως εννοούσε κατι για μενα;;;; μπα δε νομιζω)

ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, καλε πως σου πέρασε αυτό από το μυαλό???:tongue::tongue:

Παντως Πικουλινα μην και δεν ερθετε στο παρτυ μας...θα μιλησω το βραδυ με τον ανδρα μου να αποφασισουμε.

Καλέ σε παιδότοπο? Από τις πρώτες θα έρθει!(μαζί με μένα φυσικά..) Δεν κρατιέται σου λέω. Α, θα φέρει σίγουρα και την μπέμπα!969356n04i0j45gk.gif

Βικάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι το κινητό μου είναι εκτός σπιτιού χαχαχα...το ξέχασα σε μιά φίλη προχθές (πολύ μυαλό) και θα μου το φέρει σήμερα το βράδυ. Μου λέει η φίλη: "είχες κάποιες κλήσεις από Βίκυ" χαχα μόνο εσύ με σκέφτηκες καλέ, αλλιώς το ρημάδι δεν θα χτυπούσε!

Κι εγώ της έλεγα ότι θα είσαι στο χωριο.Πάλι μέσα έπεσα!χαχαχαχα!!!

Εντάξει λέω κι αυτό και σταματάω: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

καλημερα κι απο μενα.θα προσπαθω να σας δινω παρουσια απο δω και περα αν και ο καιρος ειναι τοσο ομορφος που δεν κρατιεμαι μεσα!!!

ριτα περασαμε υπεροχα αν και κουραστηκαμε φυσικα αλλα δεν με νοιαζει!

την μ δευτερα την πηγα στο νοσοκομειο για εξετασεις στον παιδοορθοπαιδικο και εκει πρεπει να κολλησε κατι γιατι την αλλη μερα ειχαμε πυρετο 39,6 και εμετους.την πηγα σε παιδιατρο και ειχε αμυγδαλιτιδα.εγω νομιζα γαστρεντιριτιδα τελικα οχι.εκανε εμετο καθε φορα που επινε γαλα .πηραμε αντιβιωση κι ευτυχως εγινε γρηγορα καλα.στον επιταφιο ετρεχε απο πισω να φανταστειτε!!!

και η διαγνωση του παιδοορθοπαιδικου ηταν βλαισυπλατυποδια (οπως σας ελεγα) και πηραμε ειδικα πατακια και τα φοραει στα παπουτσακια της.ειδικα παπουτσακια θα της κανουμε 2,5 ετων αν και με τα πατουσακια κανει δουλεια.ξυπολυτη στο σπιτι και το καλοκαιρι περπατημα στην αμμο!

ηδη την βλεπω πολυ σταθερη στο περπατημα της.

φιλακι εμεις τηλεπαθεια εχουμε?μαζι μπηκαμε χθες.τι κανει το ναταλακι?

περ νεα σου!

πετρουλα μου να χαιρεσαι τον ανασταση σου αν και καθυστερημενα.δεν ειχα το τηλ σου αλλα συνεχως σε ειχα στο μυαλο μου.χρονια του πολλα και να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημερα!

sardelaki μου ακόμα μόνη είσαι με τον Αστέρη?

Λαζαρενια μου καλως ηρθες! Πως αντεδρασε η μικρή που επέστρεψε σπίτι της?

filaki μου τί κάνεις? Αμα σου πω οτι χθες σε σκεφτόμουν...... Φοβερό!

sunsun οι μετρησεις σας super!

Giovanna μου περαστικά σας και πάλι! Μια εξεταση αίματος όμως ή ούρων καλό θα ήταν, πολλές μερες είναι ετσι ρε γμτ.

Μαρίνα μου τόσο χάλια ο μικρός? Αφου εφτασες να δωσεις και soldesanil δράμα η κατασταση! Ταλαιπωρηθηκε πολύ μ'αυτη την ίωση. Περαστικά? Η μπουμπου σου τί κάνει?

Ρίτα μου το πήρα το βιβλίο και έχω ξεκινήσει να το διαβάζω. Κακως που δεν το πήρα νωρίτερα. Τελικά η ενημέρωση και η γνωση όταν δεν υπάρχει σε κάποια θέματα σε πάει πολύ πίσω:confused:.

Εμείς Δοξα Το Θεό καλά είμαστε! Ο μικρός σχολείο και εγω λέω να φτιάξω φασολάδα με ρέγγα φυσικά!

Κωνκωνακι μου η μεση σου πως είναι?

Βρε Λαζαρένια μου ταλαιπωρήθηκε η μικρή σου..πάλι καλά που πέρασε κι αυτό! Όσο για τα ποδαράκια μια χαρά! Τίποτα δεν είναι αυτό!

Μαρίνα μου πως είναι ο Γωρούλης? Η μπεμπούλα τουλάχιστον είναι καλά?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα.

Λαζαρένια καλώς μας ήρθες κοριτσακι μου.

Ευτυχώς δεν είναι τιποτα σοβαρό με τα ποδαράκια της μικρής.Αντε περιμένουμε να μας πεις αναλυτικα πως περασατε.

Φιλάκι και sun sun μην χανεστε βρε κορίτσια αντε να μαθαίνουμε νεα σας.

Giovanna ευχομαι να είναι καλύτερα η μικρή σου .Περαστικά !

Μαρινάκι πως είναι ο μικρός σήμερα???

Ηλιάνα που εισαι καλέ να μας πεις ?????????????????

Τα νέα μας από τον παιδίατρο.

Είμαστε 86 cm και 11,500 κιλά .Πήραμε 1 πόντο δλδ και 200 ολόκληρα γραμμαρια ΟΥΟΑΟΥ!!!!

Τέλως πάντων καλή την βρήκε και γενικά εκανε πολύ υπομονή στην εξέταση αλλα καποια στιγμή δεν αντεξε και αρχισε το κλαμα.

Ευτυχώς που τωρα θα ξανακανουμε εμβολιο μετα από 6 μήνες οποτε θα ηρεμήσει το πουλακι μου.

Μετα τον παιδίατρο καναμε πολλες βολτιτσες σε διαφορα μαγαζιά και ηταν μεσα στην τρελή χαρα το πουλακι μου!!!

Επισης 2Ο βραδυ την κοιμίζω μονη της στο κρεβατακι της .Ελπιζω να το παμε ετσι.

Πολλα ειπα ε???????

συμπεθέρα μοντέλο η νυφούλα μου...σε 6 μήνες πάλι εμβόλιο ε; Μιά χαρά...

εμείς έχουμε τέλη Ιουνίου την 3η δόση πνευμονιόκοκκου και το φθινόπωρο την 2η δόση ανεμοβλογιάς και τέλος προς το παρόν.

Μετά μου είπε στα 3 της Ηπατίτιδας Α αλλά μόνο αν τον πάω παιδικό...αν όχι μπορούμε να το κάνουμε κι αργότερα!

m57Zp2.png

Λαζαρένια ταλαιπωρηθηκατε με τη μικρη αλλά ευτυχώς συνηλθε συντομα και οι διακοπές σας ήταν ομορφες και ξεγνοιαστες..

Οσο για ταποδαρακια θα κανετε την καλύτερη θεραπεια το καλοκαιρι... Η μικρη θα πάρει σβαρνα τις παραλίες και απο αυτες εχετε ουκ ολιγες!!!

Ευχαριστω πολύ για τις ευχες σου!!!

Διαβασες;;Τα αγορακια στην οικογενεια μας αυξανονται!!!

Κωνκων προσεχε τη χυτρα με τη φασολάδα!!!Με αυτη τη φασολαδα βρε Ντινακι μου θα γεννησω πριν την ωρα μου...Στειλε καλέ λίγη!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα!!

Ορεξάτες σας βρήκα πρωί πρωί!!!!:D

Γιοβάννα και Μαρίνα περαστικά σας... άντε να ζεστάνει λίγο ο καιρός να περάσουν οι παλιοιώσεις...:mad:

Λαζαρένια μου καλως όρισες!!!!! Μια χαρά και η μικρούλα, ε;!!!;)

Φιλάκι και συ καλώς ήρθες... επιτέλους τα κατάφερες!!!:D:D

Μόνο η Νίκη μένει τώρα που έχει να ακουστεί πολύ καιρό...

Σούλα και Sunsun σούπερ οι μετρήσεις!!!! Εμείς θα πάμε την επόμενη εβδομάδα να δούμε και την Αναστασία!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...