Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια και από εμένα. Η αγαπούλα μου στις 05.00 είχε πάλι 39,8 :(:(:(:(:(:(:( Πραγματικά τα χρειάστηκα εκείνη την ώρα. Της δώσαμε αμέσως ντεπόν και στα 30' είχε πέσει στο 38,1. Ελπίζω από ατο απόγευμα να αρχίσει να την πιάνει ν αντιβίωση γιατί δεν αντέχουμε άλλο..........οικογενειάκως. Έχει φρικάρει και τόσες μέρες μέσα......ξυπνάει.......επανέρχομαι

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα κοριτσάκια και από εμένα. Η αγαπούλα μου στις 05.00 είχε πάλι 39,8 :(:(:(:(:(:(:( Πραγματικά τα χρειάστηκα εκείνη την ώρα. Της δώσαμε αμέσως ντεπόν και στα 30' είχε πέσει στο 38,1. Ελπίζω από ατο απόγευμα να αρχίσει να την πιάνει ν αντιβίωση γιατί δεν αντέχουμε άλλο..........οικογενειάκως. Έχει φρικάρει και τόσες μέρες μέσα......ξυπνάει.......επανέρχομαι

Ωχ βρε συ Giovanna μου. Περαστικά σας. Τόσες μέρες πια και τόσος πυρετός!!!! Θα έχει λιώσει το πουλάκι μου :( :(

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

βρε γιοβαννα μου μηπως πρεπει να μιλησεις με το γιατρο να της κανατε μια εξεταση αιματος?

Επιμενει πολυ ο πυρετος αυτος.Απο το Σαββατο ειχες πει οτι ειναι?Εχει και τιποτα αλλο?Μυξα -βηχα?

Περαστικα σας βρε κοριτσι μου ,τι αλλο να πω?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Έχει μύξα και από χτες έχει ξεκινήσει αντιβίωση augmentin. Τι να πω και εγώ βρε κορίτσια; Τη Δευτέρα που την είχα πάρει στον παιδίατρο την ανέφερε την εξέταση αίματος, έκτοτε όμως, και ενώ τον έχουμε ζαλίσει στα τηλέφωνα, δεν μας έχει πει κάτι. :confused::confused::confused::confused:

Α και κατι αλλο ειδες το μπανανογλυκο της φιλης σου?

Εχει κανει θραυση

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4474&Itemid=61

Καλέ μπράβο μου :tongue::tongue::tongue::tongue: Έδωσα εγώ συνταγή για τόσο ωραίο γλυκό;

Ξαναπήρα το γιατρό τηλέφωνο και αν συνεχίσει ως αύριο έτσι θα πάμε να την ξαναδεί. Από ότι μου είπαν και το νοσοκομείο είναι γεμάτο από παιδάκια και ο πυρετός κρατάει 6 μέρες.

Διαφημίσεις

κοριτσια μου τι κανετε????

ηρθα παλι πισωωωωωωωωωωω!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥς ΓΙΟΡΤΑΣΑΝΕ !

εμεις φτασαμε σημερα το απογευμα και ειπα να πω μια καλησπερα.δεν σας διαβασα ακομη ,μολις καθησα αλλα ελπιζω να ειστε καλα και τα παιδακια σας καλυτερα.μου λειψατε βρε!!!

βατραχουλινα να σου ζησει το μωρακι σου και να ειναι παντα γερο και δυνατο!

ελπιζω να πηγανε ολα καλα !!!

εμεις περασαμε πολυ ωραια αν και ειχαμε και τις αναποδιες μας !αρρωστησε η μικρη την μ βδομαδα με αμυγδαλιτιδα και η καημενη ταλαιπωρηθηκε πολυ.αλλα τωρα ολα οκ!

θα προσπαθησω να σας διαβασω για να μπω στο κλιμα σας.

φιλια σε ολες!!!

1654096yn4fep17z7.gif

arma δες και εδώ http://parents.org.gr/health/a51 για τη στήριξη των παιδιών και της αδερφής σου.

Πήγαμε χθες παιδίατρο έτσι για τη γνωριμία, και μας βγήκε 14.1 κιλά και 86 π. Έχουμε και 16 δοντάκια και βγάζουμε και άλλα δύο.

Γιοβάννα περαστικά στην Αλεξάνδρα μας. 38 είχε κάνει στην ουρολοίμωξη η Κάτια και είχε ρίγη... πήγα να τρελαθώ εκείνη την ώρα! Αλλά με το ντεπόν κατέβηκε λίγο και σταμάτησε να τρέμει! Χθες στον παιδίατρο ήταν δυο παιδάκια με "βαριά" ίσωση και σκεφτόμουν καλύτερα που τόσο καιρό πήγαινα στο ΙΚΑ που κάνεις μόνο τα εμβόλια και ο χώρος είναι μόνο για παιδιά "υγιή".

Διαβάστε τώρα να γελάσετε.. χθες μπουσουλούσε και της λέμε τί κάνεις; λέει: μπουσουλάω, κάνω ένα μωράκι. Ποιό μωράκι της λέμε; Ένα αδερφάκι μου μας λέει !!! όλοι κάγκελο !! χαχα

stone με το καλό το παιδί!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Κούκουουουουου, καλησπέρα κοριτσάκια μου, επιτέλους σας βρίσκω ξανά!!! Άντε να σας προλάβω τώρα... Ελπίζω να είστε όλες καλά, τώρα έχει μεγαλώσει η παρέα μας, τόσα δεύτερα μωράκια, πω πωωωω!!!!! Μπράβοοοοο!!!!!!

Βατραχακι ταξι ειχε αλλα φρεναρουν αποτομα,κοινως οδηγουν σαν παλαβοι και τους φοβαμαι να βαζω το παιδι μεσα χωρις καθισμα.

Εχω ενα κολλημα με αυτο το θεμα...

Συμφωνώ Ριτάκι μου, ούτε συζήτηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

γεια σας!!!

τι κανετε;

εγω ειμαι πολυ προβληματισμενη και μπηκα να σας πω τον πονο μου!

δεν ξερω τι να κανω με τον θηλασμο ο μικρος θηλαζει αποκλειστηκα αλλα με τον τιμο ειναι μεγαλο ζορι νιωθω οτι τον παραμελω και βλεπω την συμπεριφορα του λιγο περιεργη απο την αλλη θελω πολυ να θηλασω τον μικρο δεν ξερω πραγματικα τι να κανω εχω και τον αντρα μου και τους καλοθελητες που μου λενε να σταματησω!

vatraxaki κράτα γερά! είναι δύσκολες οι πρώτες 40 μέρες... μη μασάς και άσε τους καλοθελητές να λένε! ο μπέμπης είναι ισότιμο μέλος της οικογενείας και αξίζει επίσης το καλύτερο (ξέρεις ποιό είναι, έτσι;) Είμαι και εγώ το δεύτερο παιδί στην οικογένειά μου και τα αγαπώ πολύ τα δεύτερα παιδιά!

Ο τιμούλης θα περάσει διάφορες φάσεις μέχρι να συνηθίσει. Θα του δίνεις πολλές αγκαλίτσες μόλις τελειώνεις και θα του λες "σ' αγαπώ πολύ"

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Sunsun τέλειες οι μετρήσεις της Κάτιας σου. Κοπελάρα και αυτή!!!!!

Φιλάκι καλώς μας ήρθες και πάλι. Μην χάνεσαι τώρα.

Κορίτσια ευχηθείτε μας ένα ήρεμο βράδυ γιατί δεν νομίζω ότι αντέχω άλλο ένταση, άγχος και αϋπνία :(:(:(:(:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...