Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φυσικά ο απιδότοπος είναι ο παιδότοπος και οχι καποιο μερος γεμαααατο αχλάδια και ο ακιορός ειναι ο καιρός!!!

αντε αντε δεν παω καλα.

:lol::lol::lol:Γελάω εδώ και 5 λέπτα... δε μπορώ να σταματήσω! Είσαι φοβερη μιλάμε! Να 'σαι καλα Σουλίτσα μου, τοοοσο γελιο καιρό είχα να κάνω!

vatraxaki μου αντε σιγά σιγα μπαινετε σε μια σειρά! Κεικ με μερέντα? Και εγω το θέλω αυτο!

Πολλες γεννες έχω σήμερα. Πήρα μια άλλη φιλη να της πω για την κοπελα που γέννησε και ο άντρας της μου είπε οτι ειναι στο μαιευτηριο και γεννάει...:shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατακοπη ειμαι...

Καλε σημερα δεν εχει λεωφορεια κτλ?Το πηγα με τα ποδια σε εναν παιδοτοπο μακρια ,επαιξε ,ξεσαλωσε και τα εφτυσε.Λεω αντε να παρουμε το τρολευ και περιμενα ενα μισαωρο και τιποτα...με εφαγε η γκρινια που ζητουσε ''τρουλε'' και τελικα τον εφερα τη μιση διαδρομη αγκαλια...μη σας τυχουν 15+ κιλα σε ανηφορια δε σας λεω τιποτα....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ντινάκι μου είδες τι κάνει η ζαλάδα?????΄Χαίρομαι που σε εκαν και γελασες φιλεναδα.

Μαργαρίτα μου ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω!!!!!!!!Ταλαίπωρη μανα!!!!

Αυτο είναι που λένε ...οικογενειακα βαρη.............

Να’μαι πάλι και εγώ , κάτι με τη δουλειά κάτι με το φαγητό σας ξέχασα.

Βατραχάκι στείλε και από ‘δω λίγο κεκάκι μερεντένιο , μιαμ μιαμ, ότι πρέπει μετά τη φασολάδα που έφαγα.

Καλά Ρίτα μιλάμε με έπιασε η μέση μου και μόνο που διάβασα ότι είχες τόση ώρα αγκαλιά αυτό το παλικαράκι.

Σουλίτσα μία εσύ και μία ο Τάτσης μου ,κάνετε αυτούς τους αναγραμματισμούς , τώρα που μιλάει θα σας βάλω να τα πείτε παρεϊτσα μπας και συνεννοηθείτε.

Μαελένη μια χαρά ο μικρός , φτου φτου και εμένα τρελαίνεται για φασολάδα.

Κωνκωνάκι έτσι ευχάριστα νέα να μας λες.

Εγώ για την Ηλιάνα δεν θέλω να κάνω καμία πρόβλεψη γιατί δεν φημίζομαι για τις μαντικές μου ικανότητες. Σημασία όμως έχει που είναι όλα καλά.

Εγώ ρε γ#$#$ πάλι είδα κάτι λίγα μπεζ υγρά σήμερα και τώρα που θυμάμαι κάθε φορά που τυχαίνει να πάρω αγκαλιά τον μικρό την επομένη βλέπω τα υγρά. Λέτε να είναι από αυτό;

Διαφημίσεις

καλε να σας στειλω λιγο κεικ εσας τις εγκυουλες!!!

ριτα μου ξεποδαριαστικες ε;και τα ταξι εχουν απεργια;

κικο μου προσεχε μην περνεις αγκαλια τον μικρο μην εχεις κι αλλα μετα το ξερω ειναι δυσκολο αλλα φυλαγε τα ρουχα να εχεις τα μισα!

παω να ξαπλωσω γιατι στης 5:30 θα ερθει ο παπας να μας δωσει ευχη!

τα λεμε μετα φιλια!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βατραχακι ταξι ειχε αλλα φρεναρουν αποτομα,κοινως οδηγουν σαν παλαβοι και τους φοβαμαι να βαζω το παιδι μεσα χωρις καθισμα.

Εχω ενα κολλημα με αυτο το θεμα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Arma πολυ χιουμορ σε διακρινει τελευταια ..... Εννοειται οτι δε με αφορα το θεμα βαρους , απλα το μπουκαλακι ειπα να το κερασω για να ξεσκασουν λιγο τα κοριτσια που ειναι κλεισμενα μεσα.

Bικυ οσο για το δικο σας μπουκαλακι εννοειται οτι θα το πιουμε Σαλλονικιοτικο!!!!!

Ριτα γιατι δε με καλεσες και εμενα στον παιδοτοπο το πρωι;;;;; Η αληθεια ειναι οτι σε κανενα μηνα θα την κανουμε τη βολτιτσα μας και εκει. Η κοπελα που ζωγραφισε τον τοιχο των παιδιων εχει εναν καταπληκτικο παιδοτοπο. Και μάλλον θα τον επισκευτουμε!!!

Μαρινα ελεγα στη κα. Στελλα χθες για την εκδρομη σου και τι μου απαντησε;; Εγω τη Μαρινα τη χαιρομαι!!!!!!!!!! (μηπως εννοούσε κατι για μενα;;;; μπα δε νομιζω)

Κικη καλο εινα να μη πολυσηκωνεις τον Ανασταση!!!

Ριτα γιατι δε με καλεσες και εμενα στον παιδοτοπο το πρωι;;;;; Η αληθεια ειναι οτι σε κανενα μηνα θα την κανουμε τη βολτιτσα μας και εκει. Η κοπελα που ζωγραφισε τον τοιχο των παιδιων εχει εναν καταπληκτικο παιδοτοπο. Και μάλλον θα τον επισκευτουμε!!!

Ελα θα ξαναπαω το απογευμα θα ερθεις?:lol:

Παντως Πικουλινα μην και δεν ερθετε στο παρτυ μας...θα μιλησω το βραδυ με τον ανδρα μου να αποφασισουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Είμαι στην 9η εβδομάδα τώρα και τη Δευτέρα είναι να ξαναπάω στο γιατρό, για την αυχενική δηλαδή πρώτα ο θεός έχω 3 εβδομάδες.

Την έχω παραμελήσει τελείως αυτή την εγκυμοσύνη ομολογώ καμία σχέση με την 1η.

Το ξέρω ότι δεν πρέπει να τον πολυσηκώνω αλλά ήδη του έχω κόψει τελείως την αγκαλιά και τώρα που έχει κρυώσει την έχει ανάγκη το μαναράκι μου.

Τέσπα μακάρι να είναι απο αυτό και αύριο να συνέλθω πάλι.

Βατραχάκι με το καλό να πάρετε την ευχούλα.

Καλώς το Πικουλινάκι.

Νομίζω πως εμείς σου χρωστάμε κέρασμα στα μπουζούκια και όχι εσύ, επομένως βασίσου επάνω μας για να σε βγάλουμε έξω τα μπουζούκια. Διάλεξε μουσική σκηνή και κανονίζουμε εμείς τα υπόλοιπα.

Ελα θα ξαναπαω το απογευμα θα ερθεις?:lol:

Παντως Πικουλινα μην και δεν ερθετε στο παρτυ μας...θα μιλησω το βραδυ με τον ανδρα μου να αποφασισουμε.

Δε μπορω να ερθω σημερα γιατι δουλευω!!!!!

Καλώς το Πικουλινάκι.

Νομίζω πως εμείς σου χρωστάμε κέρασμα στα μπουζούκια και όχι εσύ, επομένως βασίσου επάνω μας για να σε βγάλουμε έξω τα μπουζούκια. Διάλεξε μουσική σκηνή και κανονίζουμε εμείς τα υπόλοιπα.

Αν εισαι καθιστη και στον βαζουνε στην αγκαλια σου δε πειραζει καθολου. Να μην τον σηκωνεις εσυ δε πρεπει!!

Καλησπερα!!!

Κικιτσα προσεχε οχι πολλές αγκαλιες και βαρη γενικα, τωρα στην αρχη τουλάχιστον να κανεις τα απαραίτητα...

Πικουλίνα αν χρωσταει καποιος κερασμα, ειμαστε εμεις!!Εσυ να περιμενεις στη σειρα σου..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...