Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

stone τι εγινε ο μικρος ??σημερα θα πατε για υπερηχο ?

Ναι Ιωάννα μου..Εχουμε ραντεβου στις 7 το απόγευμα..Μ'εχει πιάσει λίγο το αγχος..Αισιοδοξώ απο τη μια και απο την άλλη φοβαμαι πως απο την πολλή παλαβομαρα δεν θα μπορεσει ο γιατρός να κάνει τη δουλειά του..

Πρεπει να μεινει ακινητος για καποια λεπτά προκειμένου να γινει ο υπερηχος, να ακροαστεί ο γιατρός τις αρρυθμίες και να μετρηθεί το φύσημα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουτε και ξερω..του ξεκινησε ο πυρετος του καλου μου τριτη και σημερα ειναι η 3η μερα αλλα μας ειπε οτι μπορει να κρατησει ο πυρετος μεχρι την κυριακη..

Αλλά και απυρετος να ειναι απο εδω και περα δε πρεπει να δουμε το παιδι πριν την κυριακη.

Αν παλι συνεχιστει ο πυρετος ουτε και ξερω τι θα κανουμε και ποσο θα τραβηξει..

ουφ ουφ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μια χαρα κιχ δεν κανει λεει τη νυχτα..

Βεβαια μας εψαχνε και πηγαινε να ανοιξει την πορτα να φυγει το απογευμα αλλά κατα τα αλλα καλα.Ειναι και ο παππους εκει και η αδερφη μου ενταξει...

Απλα σιγουρα θα αναρωτιεται το αγορακι μου που ειμαστε μεσα στο μυαλουδακι του..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

εγω κανω φασολαδα!

γιατι δεν κανεις μια ωραια μακαροναδα με κοκκινη σαλτσουλα που ειναι και γρηγορη η μετα φακες,πατατες γιαχνι,γεμιστα αν εχεις δεν θυμαμαι αλλα.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα!!!!

Τι ακούω βρε κορίτσια ???? Λαζαρένια μου και Ριτάκι μου τι να πώ βρε κορίτσια υπομονή και κουράγιο όλα θα περάσουν.Σας σκέφτομαι συνέχεια!!!! Οι ευχές μου σας συντροφεύουν!!!!

Joa μου περαστικά και σε σας... ελπίζω να είναι κάτι ήπιο να μην ταλαιπωρηθεί ο μικρός!!!!!

Stone μου καλά αποτελέσματα να έχετε, να δεις όλα θα πάνε καλά!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

ριτα περαστικα σας!κι εγω πιστευω οτι ειναι η νεα γριπη.

η καταροη ηρθε κ σε εμας.το κερασακι στην τουρτα!

εμενα μου ειπε τουλαχιστον 10 μερες προσοχη.

joa τι επαθε ο χρηστακης?περαστικα του μωρε!οι αμυγδαλες ανεβαζουν κ πυρετο ετσι δεν ειναι?επειδη το εχω περασει και αυτο!

σαρδελακι εγω εκανα κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο κ μια κοτοσουπα παραλληλα.

το πικουλινακι τι κανει?

η κωνκων?

χαθηκανε ε?

1654096yn4fep17z7.gif

Μια μεγάλη καλημέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες τις Κατερίνες για χθες και ΣΤΕΛΛΑ/ΣΤΕΛΙΟΣ/ΣΤΕΡΓΙΟΣ για σήμερα.

Για άλλη μια φορά δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω εκτός από τη Stone.

Koπέλα μου μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε, η ανηψούλα μου γεννήθηκε με φύσημα και την προηγούμενη εβδομάδα (είναι 7 χρονών) πήγε για τον καθιερωμένο υπέρηχο και είναι όλα καλά, όπως περίμεναν οι γιατροί έγινε , δηλαδή πλέον δεν υφίσταται το φύσημα, και απ'ότι της είπαν έτσι γίνεται συνήθως.

Εμείς είμαστε καλύτερα , σήμερα πήραμε την τελευταία δόση αντιβίωσης και αντιβηχικού σιροπιού και ευελπιστούμε να είναι μέχρι εκεί.

Το θέμα είναι ότι την Παρασκευή έχει γενέθλια η μικρή ανιψιά μου και θα κόψουν τούρτα και όπως σας είχα αναφέρει έχουν ένα μικρό συνάχι και έναν ψιλοβήχα που υποτίθεται τους κόλλησε ο δικός μου. Ο άντρας μου λέει να πάμε και ότι δεν τρέχει τίποτα και ότι δεν πρόκειται να κολλήσει ο μικρός. Έλα μου ντε που εγώ τρέμω πλέον το κάθετί , τι μπορώ να κάνω βρε κορίτσια για να μη στεναχωρήσω και παρεξηγηθώ από κανέναν. Μου λέτε;

Τελικά έχει αποφασίσει καμία σας για το εμβόλιο της γουρουνογρίπης αν θα το κάνετε.

Σήμερα στη δουλειά ένας συνάδελφος με ενημέρωσε ότι θα πάει σήμερα να κάνει το εμβόλιο μαζί με τη γυναίκα του , είναι έγκυος 8 μηνών.

Εμείς οι άτιμοι που δεν έχουμε κάνει ακόμα ούτε το κοινό εμβόλιο γιατί με τις ιώσεις πήγαμε πίσω πολύ . τι να κάνω η έρημ μάνα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...