Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κι από μας!

Αργησα λιγάκι να σας δω σήμερα!

Τι να πρωτογράψω δεν ξέρω.

Στις δυο τις φαρμόπληκτες λέω λοιπόν ότι είμαι πλεόν στο level20, αν μου πουν κ τι ακριβώς πρέπει να κάνω τώρα για να βοηθήσω θα ήμουν υπόχρεη ;)

Στα αρρωστούλικα να πω περαστικά κ πάλι.

Για την κουβέντα του παιδικού κορίτσια με αγχώσατε, καθότι εδώ που μένουμε δεν έχω και πολλές επιλογές. Ισως θα πρέπει να κάνω μια κίνηση κι εγώ να δω. Δεν είμαι κ πάρα πολύ σίγουρη ότι θέλω να πάει, αλλά μια ιδέα καλά θα είναι να την πάρω!

Arma για τα ανηψάκια σου τι να πω καλή μου. Ο μεγάλος θα δυσκολευτεί λιγάκι παραπάνω μιας και καταλαβαίνει περισσότερα. Και πάλι αφού εξέφρασε τη λύπη του και το βγάζει από μέσα του είναι μια καλή αρχή.

Stone για την Κυριακή ότι αποφασίσουν τα κορίτσια. Αν έρθουν θα ακολουθήσουμε κι εμείς, αν όχι.....όταν έρθουν!

Να σας πω κ τα δικά μας τώρα! Βιάστηκα μάλλον να μιλήσω για το φαγητό μας, μιας κ δεν άνοιγε το στόμα του με τίποτα!

Πολύ αργότερα και ξαπλωμένος τελείως στο πάτωμα ζητούσε μαμ κι έφαγε τελικά φασολάδα!!!

Τι να πω μ' αυτό το παιδί πια!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωάννα 220 m2 εχεις;;Με τα σταφυλλια αν τα μαζαψεις το απόγευμα εχουμε τελειωσει βαλε κρανα τωρα, εκτος κι αν ξεραθηκαν....

Ελένη εφαγε φασολαδα ο Γρηγορης;;Μπραβοοοοο!!!!

Στον επόμενο συνεταιρισμο θα σε ενημερωσουμε..

Καλε συντονιστειτε λίγο για την Κυριακη..

Ευα εσυ που εισαι;;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα 220 m2 εχεις;;Με τα σταφυλλια αν τα μαζαψεις το απόγευμα εχουμε τελειωσει βαλε κρανα τωρα, εκτος κι αν ξεραθηκαν....

Ελένη εφαγε φασολαδα ο Γρηγορης;;Μπραβοοοοο!!!!

Στον επόμενο συνεταιρισμο θα σε ενημερωσουμε..

Καλε συντονιστειτε λίγο για την Κυριακη..

Ευα εσυ που εισαι;;;;

Γιατί έφυγες καλή μου? Από το Chat?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Βίκυ τι θα κανεις τελικά την Κυριακή ?Θα πας με τον Λουκά??

Ρώτησε και η Πετρούλα πριν τι θα κάνουμε.

Επειδή και μενα κατι μου βγήκε για Κυριακή να συννενοηθούμε για να ξέρω τι θα κανω.

μαλλον θα παμε στο χωριο,δεν ξερω,θα το συζητησουμε ομως και θα σας πω.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Πετρούλα αν η Βίκυ μπορεί να έρθει την Κυριάκή και αφού μπορεί κα η Ελένη θα κανονισω και εγώ.

Απλά αν δεν μπορεί η Βίκυ λεω να το αφήσουμε γιατι θέλω πολύ να τη γνωρίσω και αυτήν από κοντά.

Οπότε ΒΙΚΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΕΟ????

Α και για τον απιδότοπο που είπες εγώ δεν εχω αντίρηση δεν ξέρω η Ελενη .Καλύτερα γιατι αν ο ακιορός ειναι χαλια και τα κλείσουμε μεσα θα μας τρελανουν .

Είναι και δυο αγοράκια (χα χα) οχι οτι βγαζω την δικια μου απ' εξω αλλα ειναι λίιιιγο πιο υσηχη.

ειπα και εγω...τοσο καλα που πέρασα αποκλείετε να μου βγει σε καλο:rolleyes::rolleyes:

αντε κορη μου οτι ειναι να μου το πεις πες το τώρα πριν φαω γιατι ετσι και αρχησω να τρωω, δεν θα χωνεψω και θα εχω δυσπεψια:tongue::tongue::)

χαχαχα!!!ηρθε ενας προισταμενος αχωνευτος και μας ειπε οτι για ποιο λογο να κανουμε κινητοποιησεις για να διεδικησουμε την μονιμοτητα μας αφου δεν μας ενδιαφερει.και φυσικα αυτο το καταλαβε απο την μεγαλη αποχη των συμβασιουχων στη χθεσινη συνελευση.κακα τα ψεματα,επρεπε να ειμαστε ολοι εκει να δειξουμε οτι ενδιαφερομαστε,να παρουμε αποφασεις και να γινει καμια κινητοποιηση για το συμφερον μας.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Μπήκα-βγηκα να δω τι ειναι...

Τοσο καιρό βλέπω το chatrooms και μιας και το αναφερατε εκανα ενα στιγμιαιο ντου..χαχα

Μα κι εγώ το έβλεπα κ δεν ήξερα! Χτες κάπου το διάβασα.......

Α δηλ τώρα δεν μπορώ να βοηθήσω τα σταφύλια σας? Τα σταφύλια της οργής θα γίνουν γα την Joa μου φαίνεται έτσι όπως πάει χωρίς inernet!

Για την Κυριακή ότι αποφασιστεί το ξαναλέω. Εμείς έτσι κι αλλιώς καθόμαστε στο σπίτι συνήθως.

Βικυ εσεις θα πατε σιγουρα;;;Ειχαμε καμια εξελιξη στο εργασικαο;;

Και σπίτι να κατσουμε ακομη καλύτερα τωρα που το σκεφτομαι γιατι Κυριακη απόγευμα θα εχει κοσμο ο παιδοτοπος..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κοριτσια μου ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας σχετικα με τον παιδικο... Για το σχολικο δε με νοιαζει καθολου. Το πρωι μπορω να τον πηγαινω εγω ερχομενη στη δουλεια, ειτε ο αντρας μου που τα πρωινα γενικα ειναι ελευθερος μεχρι τις 10 συνηθως. Ακομα και οι γονεις μου. Το μεσημερι θα τον μαζευει η μαμα μου! Αρα το θεμα λυθηκε!

Μαελενη αβυσσος η ορεξη τους! Τι να πεις? Παντως και του Σωτηρη τα φασολια και τα ρεβυθια ειναι στο top ten των αγαπημενων του φαγητων!!!:lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Α και για τον απιδότοπο που είπες εγώ δεν εχω αντίρηση δεν ξέρω η Ελενη .Καλύτερα γιατι αν ο ακιορός ειναι χαλια και τα κλείσουμε μεσα θα μας τρελανουν .

Φυσικά ο απιδότοπος είναι ο παιδότοπος και οχι καποιο μερος γεμαααατο αχλάδια και ο ακιορός ειναι ο καιρός!!!

αντε αντε δεν παω καλα.

οκ λοιπον το απογευμα φυτευω κρανα!!!θα βαλω στο χρηστο να χορεψει την μπουμπου για να μπορεσω να φυτεψω ..

Ελενη ο μικρος μας βγηκε πολυ παραδοσιακος...σφαχτα , αρνια μαγειριτσες φασολαδες!!!

ελενη κανε join στο job το δικο μας και φυτευε κρανα!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...