Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμας ευτυχως ειναι το κτιριο ολοκαινουργιο και ιδιοκτητο βεβαια μικρος σταθμος αλλα ειμαστε ευχαριστημενοι ..αλλα οικογενειακος δλδ οι δυο κορες εχουν αναλαβει τα δυο τμηματα εχουν 2 κοπελες σαν βοηθους ,η μαμα τους στην κουζινα και ο μπαμπας του οδηγος στο σχολικο ..εμας το προτιμησαμε αυτο το οικογενειακο κλιμα και κυριως τα λιγα παιδια

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κωνκωνακι η μικρή δεν καταλαβαίνει ακόμα τι σημαίνει ο θάνατος. Τώρα που ξαναμιλήσαμε μου είπε η αδερφή μου ότι την ρώτησε σήμερα : ''πέθανε τελείως? δεν θα ξαναζωντανέψει?'' Αλλά τελείως αδιάφορα.

Ο μεγάλος έχει πολλά ξεσπασματα το οποίο βέβαια είναι απόλυτα φυσιολογικό και μας καθησυχάζει από το να μην είχε καμία αντίδραση. Κλαίει σπαραχτικά,αλλά αυτό σημαίνει ότι πενθεί και πρέπει να πενθήσει.

Περαστικά για την μέση σου, ελπίζω να μην σε ρίξει στο κρεβάτι!

Αχ βρε Μαρακι μου πολύ δύσκολες καταστάσεις! Ευτυχως έχει συμπαράσταση και η αδερφή σου και δεν θα το περάσει μόνη! Ελπίζω τα παιδια να το ξεπεράσουν όσο πιο ανωδυνα γίνετε. Αν και δεν νομίζω οτι ξεπερνιέται ο χαμός του γονιού απλά ο χρόνος απαλύνει τον πόνο.

ana μου αφου υπάρχει κάποιος να βοηθήσει, ναι να προσπαθησετε ποτέ δεν ξέρεις τί μπορεί να γίνει.

λενε οτι αν μεγαλωσει ο ... κοριτσι θα κανεις.οποτε ξεκινα να αγοραζεις ροζ φουξ ρουχαλακια.

εμενα παντως εγινε 2 στρεμματα,τωρα μειωθηκε λιγο και ειναι 1,5!!!

Συμπεθερα μου λες γι'αυτό να έχω πάρει τα 9 κιλά και όχι απο το πολύ φαϊ???:mrgreen: Πω πω και ακόμα είμαι στον 5ο μήνα...

Το αλλο παλι με τον αριθμο των παιδιων...ας υποθεσουμε οτι εχει ο σταθμος μεχρι 10 παιδια το τμημα εχθες ας πουμε μετρησα οντως 9 κεφαλακια(και καναδυο θα λειπανε σιγουρα).Αν τον Γρηγορη τον αρχιζα τωρα δε θα γινοντουσαν αυτοματα τα παιδια 11-12?Αυτα που θα πηγαιναν να γραφτουν για το Σεπτεμβρη δε θα το προσθεταν στο τμημα?

Μπορεις να το ελεγξεις?Οχι...αυτα σκεφτομαι και επειδη θα δινω τα λεφτα μου δε θελω να με κοροιδευουν,για αυτο εχω ψιλοπηξει.

Σας χαιρετω ταλεμε μετα

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτάκι μου ωραία είναι και σε παιδότοπο αλλά είναι ακριβά ρε γμτ. Μια 500άρα μαζί με τουρτες και δωράκια δεν θα φύγει? Εχεις ρωτησει τιμές?

κωνκων για την ομιλια εγω ακομα δεν εχω αγχωθει... Θα αρχισω να αγχωνομαι μετα το καλοκαιρι, αν δεν εχω δει προοδο... Ολες μαζι στο κλαμπ των μουγκοθοδωρων!!!

Νατασα μου η αλήθεια είναι οτι με προβληματίζει αρκετά, αλλα εχω πει κ εγώ οτι θα το ψάξω αφου κλείσει τα 2 με 2μιση χρόνια.

μαμαλευτερακη με το καλό να δεις το ζουζουνι σου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα,

Να ξεκινήσω και εγώ από τα πιο πρόσφατα τα δικά σας για να μη σας ξεχάσω.

Βατραχάκι μου είδες που κάθε μέρα θα αισθάνεσαι και καλύτερα και αυτό γιατί σιγά σιγά θα συνηθίσουν όλοι με αυτό το ρυθμό και μετά δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Μαράκι μου και εγώ ομολογώ στεναχωρήθηκα πολύ με την αντίδραση των παιδιών και ειδικά με το ανιψάκι σας, είναι όμως παρήγορο το γεγονός ότι υπάρχει ήδη ένας άνθρωπος που θα μπορέσει να απαλύνει λίγο τον πόνο του τώρα στην αρχή που το έχει ανάγκη.

Ελενίτσα γιατί καλέ είσαι με 3 ώρες ύπνο, πως τα λες έτσι και θα μας πάρει από κάτω εμάς τις μελλοντικές μανούλες.

Κωνκωνάκι και εγώ στην 1η εγκυμοσύνη μέχρι τον 4 μήνα είχα ρίξει 6 ολόκληρα κιλάκια αλλά δεν σου κρύβω ότι και σαυτή πεινάω σαν κολασμένη αλλά προσπαθώ να συγκρατηθώ γιατί το στομάχι μου έχει ήδη πεταχτεί πολύ προς τα έξω και όχι τίποτε άλλο αλλά ακόμα προσπαθώ να το κρύψω εδώ στη δουλειά μου.

Μαρινάκι θα ηρεμήσετε και εσείς λογικά , ίσως είναι επειδή δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που ξεκίνησε τον παιδικό ο μικρός και γιαυτό αντιδράει έτσι.

Γιοβαννούλα μου , θα δείς από σήμερα πως θα πέσει ο πυρετός της μικρούλας σου, εμένα κράτησε 4 μέρες αλλά ευτυχώς έφτανε μέχρι 38 και με το ντεπόν το κράταγε 4 ώρες τουλάχιστον. Είναι η ίωση τέτοια που τους ταλαιπωρεί. Να είναι σύντομα περαστικά σας.

Ιωάννα άντε και εσείς να ξεμπερδεύετε με τον Χρηστάκο. Καλά έπαθες τέτοια ζημιά με τα σταφύλια σου ρε κοπελιά , πως κοιμήθηκες το βράδυ ήρεμη , δεν ένιωθες τύψεις που τα άφησες αμάζευτα τόσα σταφύλια;

Σουλίτσα πάλι καλά που ήταν τυχαίο περιστατικό και δεν συνεχίστηκε γιατί είναι κρίμα να ταλαιπωρούνται τα μικρά.

Νατάσα δεν είναι απόλυτο ο ιδιωτικός σταθμός να είναι καλύτερος από τον δημόσιο. Έχουμε στο μυαλό μας ότι εφόσον πληρώνουμε θα έχουμε και αντίστοιχη αντιμετώπιση αλλά δεν ισχύει πάντα αυτό , όπως και στα μαιευτήρια ένα πράμα. Μακάρι εφόσον ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα στο δημόσιο να καταφέρετε να τον γράψετε εκεί και να έχετε ηρεμήσει και με το θέμα της πάνας τώρα που πήρε φόρα ο μικρός.

Ριτάκι θα τον βρεις τον ιδανικό σταθμό , είμαι σίγουρη πως είναι δύσκολο αλλά όσους περισσότερους βλέπεις μήπως μπερδεύεσαι και πιο πολύ;

Λοιπόν και εγώ είπαμε αναμένω πως και πως απόφασή σας για συνάντηση αλλά αν είναι δυνατόν από την επόμενη εβδομάδα για να έχουμε αναρρώσει τελείως και να πάμε σε παιδότοπο να ξανακολήσσουμε.χιχιχι

Πετρούλα άντε με το καλό και εσύ να πας στο κομμωτήριο να φτιάξεις το μαλλί.

Εμείς είμαστε λίγο καλύτερα ακόμα, ο βήχας έχει μαλακώσει αρκετά αλλά παιδιά έχω πρόβλημα γιατί θέλει να βγαίνει έξω (έχει φρικάρει και αυτό το κακομοιράκι τόσες μέρες μέσα στο σπίτι) και πρέπει να κλειδώνω όλες τις πόρτες γιατί χτυπιέται για να βγει λίγο έξω. Καταλλα ευελπιστώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας να ηρεμήσει τελείως απόλα.

Παίζει για λίγο η μικρή στο γυμναστηριάκι της και μπήκα να σας δω αν και στο σαλόνι με περιμένει ο χαμός!

Αναστασία ο σταθμός που περιγράφεις είναι απλά...για τα μπάζα! Αν είναι δυνατόν! Όσο για τους δημοτικούς και δημόσιους σταθμούς πέραν του ότι πρέπει να έχεις μέσον για να μπεις, υπάρχει και το πρόβλημα για τις εργαζόμενες του ωραρίου, δηλαδή τι ώρα μπορείς να πηγαίνεις και να παίρνεις το παιδί. Αυτός που στέλνω το Γιώργο είναι αρκετά μεγάλος σταθμός με σχετικά μικρή όμως αυλή με κούνιες κλπ αλλά μέσα οι χώροι είναι παρα πολύ προσεγμένοι. Αυτό που με χαλάει όμως είναι ότι δε δέχονται να πας σε ώρα λειτουργία του σταθμού έστω χωρίς να σε δει το παιδί σου για να δεις πώς περνάει, οπότε όλα αυτά που μου λένε δεν μπορώ να τσεκάρω αν είναι αλήθεια, όμως σκέφτηκα να πάρω τη μπέμπα στο καρότσι και να κάνουμε δήθεν αμέριμνες βόλτες εκεί τριγύρω (είναι σχετικά κοντά μας) όλο και κάτι θα ακούσω!:mrgreen:

Κωνκωνάκι να της ζήσει της φιλενάδας σου!

Ιωάννα, δεν πειράζει για τα σταφύλια, θα ωριμάσουν λίγο ακόμα και θα τα κάνεις κρασάκι!!!:lol:

mGKop3.png60Jvp3.png

Συμπεθερα μου λες γι'αυτό να έχω πάρει τα 9 κιλά και όχι απο το πολύ φαϊ???:mrgreen: Πω πω και ακόμα είμαι στον 5ο μήνα...

ναι συμπεθερουλα μου.γι'αυτο τα πηρες τα κιλακια.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Α σήμερα γέννησε μια φίλη μου το 2ο αγοράκι της!

Πάω να της πάρω πάνες που έταξα!

να σας ζησει!!!!και στα δικα σου με το καλο κοριτσακι μου

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Hλιάννα με το καλό να πας στο γιατρό και να μας πεις τα ευχάριστα , όσο για τα κιλάκια αν είσαι φτερό στον άνεμο όπως λες φάε να βάλεις λίγο κρέας πάνω σου που έλεγε και η γιαγιά μου τώρα που μπορείς.

Κωνκωνάκι να σας ζήσει το ζουζούνι και με το καλό να έρθει και το δικό σας.

Κυρία Φωτεινή ξέχασα να σας σχολιάσω το πρωί , καλά κάνατε με το 2ωρο shopping therapy και εμένα μου έχει λείψει πολύ αυτό το πράμα αλλά το ταμείο είναι μείον αυτές τις μέρες.

Βικάκι τι θα γίνει θα μας κρατάτε πολύ ακόμα σε αγωνία;

Βίκυ τι θα κανεις τελικά την Κυριακή ?Θα πας με τον Λουκά??

Ρώτησε και η Πετρούλα πριν τι θα κάνουμε.

Επειδή και μενα κατι μου βγήκε για Κυριακή να συννενοηθούμε για να ξέρω τι θα κανω.

Κοριτσια περιμενω και εγω να μου πείτε για την Κυριακη..

Καλε Ιωαννα, τι;;;Θα μου δωσεις τον κωδικο σου;;Αντε βρε μην αγχωνεσαι..την επόμενη φορα θα το παρουμε το έπαθλο!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

οσο για το κοσμος μανουλα θα ησουν πολυ ξεκουραστη αν δεν πηγαινες.θα σου πω απο το τηλ τι μου ειπαν που δεν πηγα στη γενικη συνελευση

ειπα και εγω...τοσο καλα που πέρασα αποκλείετε να μου βγει σε καλο:rolleyes::rolleyes:

αντε κορη μου οτι ειναι να μου το πεις πες το τώρα πριν φαω γιατι ετσι και αρχησω να τρωω, δεν θα χωνεψω και θα εχω δυσπεψια:tongue::tongue::)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...