Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα μανουλες:)

ελπιζω να ειστε καλα εσεις κ τα παιδακια σας

σημερα ερχετε η Λαζαρενια?......η Φελια που ειναι?

σαρδελακι κ βικυ ακομα δεν μας ειπατε για την εκπληξη.....καλε μπας και ειναι... εγκυος ...:tongue:το σαρδελακι και θα γινεις κουμπαρα?:)

περιμενουμε αντε καλε....

εγω χτες ξεποδαριαστικα στο cosmo με μια φιλη μου .. 5 ωρες μαγαζια...2 depon πηρα για να συνελθω:):)

οχι δεν προκειται για εγκυμοσυνες και κουμπαρια.

οσο για το κοσμος μανουλα θα ησουν πολυ ξεκουραστη αν δεν πηγαινες.θα σου πω απο το τηλ τι μου ειπαν που δεν πηγα στη γενικη συνελευση

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτο εννοω και εγω βρε Νατασσα...μιζερια. Ειπες την καταλληλη λεξη.

Αυτο νιωθω και εγω σε τοσους που εχω παει....Μετριοτητες ισα να σου παρουν τα λεφτα...

Εδω σας λεω ειδα αιθουσες χωρις παραθυρα....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μια γρήγορη καλημέρα σε όλες φεύγω για γιατρό έχω μια αγωνιά 3 κιλά πηρά η γαϊδούρα και όλα στον ποπό κοιλία καθόλου… γριιιιιιιιιιι:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Θα σας διαβάσω μετά καλύτερα αχ ευχηθείτε να πάνε όλα καλά και να μην πάρω άλλα κιλά…………

:tongue::tongue:

συνεχιζω...

Αρμακι ειναι πολυ λογικες και οι δυο αντιδρασεις. Η μικρη θελει το χρονο της για να καταλαβει τι εχει συμβει και ειναι πολυ λογικο. Θα το καταλαβει και θα κλαψει κι εκεινη, ειναι βεβαιο. Ο μεγαλος πενθει και αυτο ειναι πολυ καλο... Το πενθος εχω διαβασει πρεπει να ερχεται στην ωρα του, αλλιως βγαινει αργοτερα σε χειροτερες διαστασεις. Ολα θα πανε καλα! Ειναι πολυ σημαντικο που η αδερφη σου εχει φτιαξει τη ζωη της με αυτον τον ανθρωπο... Θα βοηθησει πολυ τα παιδια!

Μαρινακι περαστικα! Παιδευεσαι πολυ, σε νιωθω απολυτα! Κι εσενα Ελενακι! Ειστε ηρωιδες και οι δυο!!!

Ιωαννα περαστικα στο παιδι! Για να δουμε πως θα παει και σημερα!

Ριτα αυτο που ειπες. Κανουνε κατι μετριο και κοιτανε να τα παρουνε απο παντου! Sorry αλλα δε θα παρω!

Giovanna πως ειναι η μικρη σημερα?

κωνκων για την ομιλια εγω ακομα δεν εχω αγχωθει... Θα αρχισω να αγχωνομαι μετα το καλοκαιρι, αν δεν εχω δει προοδο... Ολες μαζι στο κλαμπ των μουγκοθοδωρων!!!:lol:

t7fQp3.png

Σημερα ειμαι σπιτι γιατι λειπει η μανα μου σε γιατρο οποτε φευγω να παω τον Γρηγορη βολτα.Ισως τον παω σε παιδοτοπο να ρωτησω και για το παρτυ.

Αρμα ερχεσαι στον παιδοτοπο μαζι μου?Χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μια γρήγορη καλημέρα σε όλες φεύγω για γιατρό έχω μια αγωνιά 3 κιλά πηρά η γαϊδούρα και όλα στον ποπό κοιλία καθόλου… γριιιιιιιιιιι:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Θα σας διαβάσω μετά καλύτερα αχ ευχηθείτε να πάνε όλα καλά και να μην πάρω άλλα κιλά…………

λενε οτι αν μεγαλωσει ο ... κοριτσι θα κανεις.οποτε ξεκινα να αγοραζεις ροζ φουξ ρουχαλακια.

εμενα παντως εγινε 2 στρεμματα,τωρα μειωθηκε λιγο και ειναι 1,5!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Μαγειρευει για τα παιδακια επαγγελματιας μαγειρισσα, το οποιο επισης μου αρεσε πολυ! Θα παω να τον δω κι εγω αυριο! Αγγλικα δεν κανουνε καθως μας ενημερωσαν οτι απαγορευεται πριν απο καποια ηλικια. Κι εδω συμφωνω... Η καθε ταξη εχει 20-25 παιδακια με 2 δασκαλες ομως...

Νατασα επειδη πριν ξεκινησει η αδεια κυοφοριας μου ημουν διοικητικη υπευθυνη στον Δημοτικο παιδικο σταθμο της περιοχης μου εχω να σου πω οτι προκειται για Ιδρυματα που δεχονται ελεγχους στην ποιοτηταε του φαγητου, του νερού και των χωρων.Νομιζω πως το ιδιο ισχυει και για τους ιδιωτικούς.Η διαφορα ειναι οτι στους δημοτικους και κρατικους οι προσλήψεις γινονται μεσω ΑΣΕΠ και προκειται για καταρτισμενο και εκπαιδευμενο προσωπικό με εμπειρια και γνωσεις..Δεν μπορει ας πουμε να μαγειρευει καποιος που δεν εχει σχεση με το αντικειμενο αλλα το λιγοτερο απο Σχολη Μαγειρικης Τέχνης..Επίσης προβλέπεται ενας Πε Νηπιαγωγων και όλοι οι αλλοι ΤΕ, ΔΕ ειναι μονο οι βοηθοι βρεφονηπιοκομοι οι οποίοι παραλαμβανουν,παραδιδουν τα παιδια στους γονεις και τα επιβλέπουν κατα την ωρα της σιτισης και της τουαλέτας..

Αντιθετως γνωριζω πολύ καλά περιπτωση ιδιωτικου παιδικου σταθμου που ναι μεν η ιδιοκτητρια ειναι κατοχος παιδαγωγικου πτυχιου αλλα όλοι οι υπόλοιποι δεν εχουν καμια σχεση με το αντικειμενο, απλοί απόφοιτοι λυκειου..

Δεν λέω οτι ισχυει γενικώς αλλά το συναντας συχνά..Και πάλι εξαρταται ποσο ευσυνειδητος ειναι ο υπευθυνος για να κανει τις απαραίτητες προσλήψεις και να φροντισει για την καλύτερη φημη της επιχειρησης του

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αχ παιδια καλοι χρυσοι οι δημοτικοι σταθμοι αλλα ειναι δυσκολο να μπεις ...δλδ σε μας στο Μενιδι που ειναι και περιοχη που ειναι πιο χαμηλα τα εισοδηματα θεωρειται απιθανο να με παρουν παιδικο σταθμο ..προηγουνται ενα σωρο αλλες κατηγοριες ..περσι εκανα αιτηση και δεν θυμαμαι καν ποσο πισω ημουν στην λιστα εισαγωγης στον βρεφονηπιακο ..ασε που προηγουνται ενα σωρο κατηγοριες δλδ παλινοστουντες ,ανεργες μητερες ,αλλοδαποι χαμηλα εισοδηματα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ηλιανα καλη επιτυχια! Περιμενουμε νεα!!!

Stone μου χαιρομαι που συμμεριζεσαι την αποψη μου, καθως εχεις ιδια πειρα! Ο συγκεκριμενος παιδικος εχει δακαλες αποφοιτες πανεπιστημιου, αλλα γενικα δε μου εκανε... Και κυριως η εικονα της κατσαρολας να βραζει στο ματι και η ιδιοκτητρια να παρακολουθει το φαγητο, να κανει ραντεβου με τους γονεις και να ειναι και υπευθυνη για ολη τη λειτουργια του σταθμου και να βοηθαει και τις δασκαλες αμα χρειασουν βοηθεια, ε με χαλασε παααααρα πολυ! Χιλιες φορες ο δημοτικος που υπαρχουν καποια στανταρ και που ελεγχονται συνεχως απο χιλιες μεριες!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Αχ παιδια καλοι χρυσοι οι δημοτικοι σταθμοι αλλα ειναι δυσκολο να μπεις ...δλδ σε μας στο Μενιδι που ειναι και περιοχη που ειναι πιο χαμηλα τα εισοδηματα θεωρειται απιθανο να με παρουν παιδικο σταθμο ..προηγουνται ενα σωρο αλλες κατηγοριες ..περσι εκανα αιτηση και δεν θυμαμαι καν ποσο πισω ημουν στην λιστα εισαγωγης στον βρεφονηπιακο ..ασε που προηγουνται ενα σωρο κατηγοριες δλδ παλινοστουντες ,ανεργες μητερες ,αλλοδαποι χαμηλα εισοδηματα

Καλα Ιωαννα, αμα δεν ειχαμε μεσο δε θα το παλευα καν. Δεν υπηρχε περιπτωση να τα καταφερναμε.... Οχι οτι τωρα ειναι βεβαιο, αλλα αξιζει η προσπαθεια!

t7fQp3.png

Καλα Ιωαννα, αμα δεν ειχαμε μεσο δε θα το παλευα καν. Δεν υπηρχε περιπτωση να τα καταφερναμε.... Οχι οτι τωρα ειναι βεβαιο, αλλα αξιζει η προσπαθεια!

Αμα εχεις τον τροπο σου αλλαζει ...γιατι με τον νομιμο τροπο δεν....εγω φετος δεν την κανω καν την προσπαθεια να μαζευω παλι την χαρτουρα ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Και κυριως η εικονα της κατσαρολας να βραζει στο ματι και η ιδιοκτητρια να παρακολουθει το φαγητο, να κανει ραντεβου με τους γονεις και να ειναι και υπευθυνη για ολη τη λειτουργια του σταθμου και να βοηθαει και τις δασκαλες αμα χρειασουν βοηθεια, ε με χαλασε παααααρα πολυ! Χιλιες φορες ο δημοτικος που υπαρχουν καποια στανταρ και που ελεγχονται συνεχως απο χιλιες μεριες!

Τωρα εκατσε να κανει κακα του και τον περιμενω για να φυγουμε..

Ακριβως αυτο ενιωσα και εγω ωραια και καλα ολα και δηθεν οικογενειακο περιβαλλον αλλα ας πουμε σε εναν που πηγα ηταν στο σχολασμα τα παιδια και 2 ειχαν ξεμεινει εκει.Οποτε η κυρια εκανε ραντεβου μαζι μου και τα παιδια ηταν στην αιθουσα με την κυρια που σκουπιζε με την ηλεκτρικη...

Θα πρτοτιμουσα να μου πει οτι καθυστερησαν τα παιδια να φυγουν και να περιμενω λιγο παρα να τα αφησει με την καθαριστρια...

Μικρες λεπτομερεις που κανουν τη διαφορα.

Εγω δε ξερω αν στους δημοτικους ειναι καλυτερα γιατι οπως και η Ιωαννα εχω ελαχιστες εως μηδενικες πιθανοτητες να μας παρουν ομως 350 ευρω χωρις σχολικο και 250 ευρω υλικα που μου ειπε η χθεσινη δεν τα δινω για να παει σε ενα παμπαλαιο σπιτι...

Δε ξερω εχω απογοητευτει πρεπει να βρω κατι που οταν φυγω να νιωθω καλα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αυτο ειναι το ασχημο με τα μεγαλα αστικα κεντρα..Προηγουνται καποιοι με κοινωνικα κριτηρια..Εμεις εδω ακομη -καθως η περιοχη ειναι μικρη- εχουμε τη δυνατοτητα ολες οι μαμαδες να στειλουμε τα παιδια μας αρκει να δουλευουμε, να εχει κλεισει το νηπιο τα 2,5 και να εχει βγαλει την πάνα..

Εκκαθαριστικο καταθετουμε μονο γιατι αλλάζει η κλιμακα των τροφείων, οχι γιατι αποτελει κριτηριο επιλογης..Δλδ αν εισαι απορος δεν πληρωνεις καθόλου και απο εκει και περα πληρωνει καποιος από 50 ευρω (ελάχιστο) εως 80 ευρω (μεγιστο) αναλογως των εισοδηματων που δηλώνεις

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...