Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα !!!

Ας αρχίσω με την Pikoulina μας !Που είναι το μπουκαλάκι οεο?????

Μπράβο στο παληκαράκι μας και καλή αρχή στα … πασαλείματα … με τη μπουμπου!!

Giovanna μου περαστικά σας.

Ελενίτσα μου και εγώ θέλω βόλταααααααααααα!!!

Αλλα ο καιρός μου την εχει δώσει αφανταστα.Ουτε το χειμώνα πια δεν ηταν τοσο μουντος!

Η μικρή μου ευτυχώς δεν ξαναεκανε διαροια οποτε μαλλον κατι τυχαιο ηταν.

Σημερα εχουμε παιδίατρο το τελευταίο εμβόλιο .Αντε να ηρεμήσουμε λίγο.

Α Πετρούλα για την Κυριακή τι κανουμε?Επειδή ειπε και η Βίκυ ότι μαλλον δεν θα μπορεσει και εγω ενδεχεται να πρεπει να παω καπου.Αλλα και ο καιρός δεν βλεπω να μας βοηθαει για εξω και θα αφηνιασουν τα παιδακια μας.

Μήπως να το αφηναμε για την άλλη???

Αν παλι θελετε ολες θα το κανονίσω και εγω.

Μια γλυκειά καλήμερα σε ολες σας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!

φιλεναδες μου πραγματικα σας ευχαριστω για τις συμβουλες και για τις γνωμες που μου δινεται με βοηθατε πραγματικα!

ευτυχως ο τιμακος μου εχθες ηταν καλυτερα και το βραδυ κοιμηθηκε καλα φωναξε κανα δυο φορες στον υπνο του αλλα δεν σηκωθηκε

προς το παρων εχω αποφασισει να θηλασω τον μικρο οσο αντεξω τα πρωινα εχω την μαμα μου που απασχολει τον τιμο αλλα παλι δεν παυει να θελει κι εμενα κοντα του προσπαθω να του μιλαω και να του ελα κοντα μου να κατσεις κι εσυ οταν θηλαζω αλλα δεν ερχεται παντα απλα δεν θελω να νιωθει οτι τον παραμελω τωρα που ηρθε το μωρο ελπιζω με τον καιρο να βρουμε τους ρυθμους μας!

Μαρινα μου κι εμενα βγαζει γουλιες ο μικρος αλλα οχι παντα εχω κι ενα αγχος με τον αν βαζει βαρος!

deleni μου καθε ποση ωρα αντλεις;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ριτάκι για τους χώρους των παιδικών είπαμε και μεγάλοι να ήταν πάλι πρόβλημα θα υπήρχε γιατί θα ήταν δύσκολο να ελέγχουν τα πιτσιρίκια σε πολύ μεγάλους χώρους. Το πρόβλημά μας είναι απλά ότι εμείς δεν είμαστε έτοιμες να τα στείλουμε:tongue:

Οχι βρε φιλεναδα ειλικρινα σου λεω οτι στην παρουσα φαση της αναζητησης η αποψη μου ειναι εντελως αντικειμενικη.Απλα δε μου αρεσαν.Ειλικρινα το εχω αποδεχτει οτι θα παει ο μικρος και ψαχνω να βρω το καλυτερο δυνατον περιβαλλον στην περιοχη μου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ειχα γράψει ενα κατεβατό και με πέταξε έξω....:mad: Λοιπόν ότι θυμάμαι...

Πετρούλα μου χάρηκα που πήγαν όλα καλά στην αυχενική και με το καλό να έρθει και άλλο αγοράκι σου! Αντε κ άλλη αγορομάνα!:D

Μαρίνα και Giovanna περαστικά στα παιδάκια σας!

vatraxaki μου κουράγιο... Κ εγώ θα έλεγα αυτά που λέει και η arma. Κάνε αυτό που σε ευχαριστεί περισσότερο χωρίς να έχεις τύψεις για το τί πρεπει και τί όχι!

pikoulinaki μου μπράβο στον γιόκα σου πήρε φόρα! Αλλά και η μπουμπου μεγάλωσε καλέ και ξεκινάει κρεμούλες!:D

Deleni μου κουράγιο με τα ξενύχτια!

armaki μου για την μικρή είναι μάλλον νωρίς να καταλάβει τί έγινε... Ο μεγάλος όμως τα καταλαβαίνει όλα... Η αδερφή σου έχει βοήθεια κάτω με τα παιδιά? Πήγε μόνη της ή πήγε και κάποιος μαζί της?

Κάτι πήρε το μάτι μου για την ομιλία των παιδιων.... Πονεμένη ιστορία.:confused: Εμείς σταθερα στις 2 λέξεις, τέλος! Ας μην αρχίσω την κλάψα πάλι...

Χθες επιτέλους τελειωσα με την επιτροπή για την άδεια μου και περιμενω την 1η Ιουνίου να ξεκινήσει και επίσημα!

Απο σήμερα εγώ και ο μικρός πάλι μοναχούλια μας θα είμαστε. Το πρόβημα είναι οτι με ενοχλεί η μέση μου πάρα πολύ και φοβάμαι μή με ρίξει πάλι στο κρεβάτι. Δεν πρόσεξα καθόλου την διατροφή μου και έχω πάρει 9 κιλά μέχρι τώρα:oops:

Καλημερα σε ολες!!!

Τι κανετε?

Deleni μου για να σε παρηγορησω και εγω που δεν εχω 2ο παιδι με 3 ωρες υπνου ειμαι...πολλες δουλειες ρε παιδα και με το Γρηγορη ειναι αδυνατον να κανω οτιδηποτε μεσα στη μερα.

Αρμακι μου τι να πω...πραγματικα ποσο αθωα ειναι τα μικρα παιδακια?Με συγκινησε πολυ η περιγραφη σου.Ευχομαι να πανε ολα καλα για τα μικρα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!! Deleni μια από τα ίδια! Νυστάζωωωω! Όχι εξαιτίας της μικρής και πάλι, αλλά ο Γωγούλης από τη Δευτέρα και μετά κλαίει 2-3 φορές στον ύπνο του και μετά από τις 7 στο πόδι, προσπαθώ να τον κοιμήσω λίγο ακόμα μαζί μου θέλει να μοιραζόμαστε το ίδιο μαξιλάρι (το οποίο πασάλειψε με μύξες παρεπιμπτόντως :rolleyes:) και να είμαστε αγκαλιά! Θα επικοινωνήσω και με τη δασκάλα σήμερα!

Βατραχάκι το σκέφτεσαι πολύ καλά, μικρούς στόχους και για όσο πάει έχει καλώς! Πολύ σημαντικό αυτό που λέει το Αρμάκι, εσύ να νιώθεις πάνω από όλα καλά και τα υπόλοιπα ρυθμίζονται!

Αχ βρε Αρμάκι τα παιδάκια περνάνε λούκι, ειδικά ο μεγάλος! Πότε φεύγουνε με το καλό? Θα πάει και κανείς άλλος μαζί τους στην Κρήτη?

Άντε καλέ οι Σαλονικιές αποκαλύψτε μας το μυστικό!!! Νομίζω αυτός ήταν ο λόγος που δεν κοιμήθηκα καλά χτες!:roll:

Εμείς οι Αθηναίες θα κανονίσουμε καμιά συναντησούλα???

mGKop3.png60Jvp3.png

Ναι ,ναι !Να κανονισουμε συναντηση τωρα που πανε και η Αρμα και η Πικουλινα σε παιδοτοπο!;):tongue::tongue:

Οτι θελετε κοριτσια να βρεθουμε καποια στιγμη.

Εχω σε εκρεμμοτητα και το θεμα τον γενεθλιων μας αλλα αυτες τις μερες ο μπαμπας μας γυρναει πολυ αργα και δεν εχω αξιωθει να μιλησουμε.Πρεπει ομως μου φαινεται να δουμε τι θα κανουμε αν κανουμε...:rolleyes:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημεραααααα

Περαστικα σε ολα τα μωρακια μας!!!

Βατραχακι θα τον βρειτε το ρυθμο σας ..σε βλεπω οτι το θες οποτε θα τα καταφερεις ..

Πικουλινι τι τελεια νεα ???τελειες μετρησεις ..ξου ξου ο αποστειρωτης!!καλη αρχη στην μπουμπου..

Μαργαριτα δυσκολο να βρεις τον απολυτο τελειο σταθμο ,προσπαθησε απλα να τηρει τις περισσοτερες προυποθεσεις σου..

Εμεις ειμαστε καλυτερα, κοιμηθηκε σχετικα καλα (ξυπνησε 2 φορες με βηχα ..)αλλα και μες στην μερα βηχει ακομη αρκετα ..θα δουμε..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αρμακι δυσκολες μερες περνανε τα ανηψακια σου ...διαβζα την συνομηλια με την ανηψια και συγκινιθηκα..

Εμεις παιδια μεσα για βολτα ..εμεις παμε παντου σε παρκα ,παιδοτοπους , λογγους και πεδιαδες!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα κοριστια!!!

Καταρχην να σας ευχαριστησω ολες πολύ για τις ευχες σας και να χαιρομαστε ολες τα παιδακια μας!!Γερα να ειναι πάνω απ'όλα εκεινα και γερα νευρα να εχουμε και εμεις για να αντεχουμε..

Μαρια συγκινητικα τα λόγια των παιδιών..τα παιδια ειναι παιδια, απροβλεπτα, αθωα και σε αφοπλίζουν με τις αποριες τους..

Πικουλινα συγχαρητηρια για τα παιδακια σου...Εχουν μεγαλη πρόοδο, πήραν φορα!!

Κωνκων αντε περναει ο καιρός και πλησιαζει ο καιρός να παρεις την αδεια σου...

Τα κιλακια μη σε απασχολούν, θα επανέλθεις σύντομα

Λοιπόν κοριτσια περιμενω σιγουρα να μου πείτε τι θα κανουμε την Κυριακη..ο καιρος απ'ότι ειδα θα ειναι μαλλον συννεφιασμενος και πιθανόν βροχερός οπότε θα κατσουμε μεσα...Εκτος αν θελετε να πεταχτουμε στον παιδοτοπο που βρισκεται παρα πολύ κοντα στο σπίτι μου

ερχομαι ξανα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

να ελαφρυνω το κλιμα...

μπαινω το βραδυ να μαζεψω τα σταφυλια μου και τι επαθα ??το ιντερνετ ειναι χαλασμενο ...παιρνω την tellas και μου λενε κανουν αναβαθμιση στις γραμμες ..και τα δικα μου τα σταφυλια ποιος θα τα μαζεψει εεεεε???γκρρρρ

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Σουλίτσα μου ευτυχώς που δεν είχε κάτι η Ανδρεάννα! Μάλλον τυχαίο θα ήταν..

Βατραχάκι χαίρομαι πολύ που σε ''διαβάζω'' καλύτερα από χτες!

deleni ακύρωσε όλα τα ραντεβού και ρίξτο στις βόλτες! :lol:

Ριτάκι όντως είναι πολύ αθώα τα παιδιά..

όσο για τους σταθμους είναι πολύ σημαντικό που έχεις επιλογές οπότε είμαι σίγουρη ότι θα βρεις τον καλύτερο! Για τα γενέθλια τι σκέφτεσαι? Εγώ σκεφτόμουν παιδότοπο, αλλά τον απέκλεισα γιατί δεν έχουμε πολλά πιτσιρίκια(περίπου 6-7) οπότε δεν λέει. Μάλλον ξανά στο σπίτι, θα ξεπατωθώ, το ξέρω, αλλά μου αρέσει πιο πολύ. Διάβασα ότι και στο allou διοργανώνουν πάρτυ και πάλι όμως μεγάλοι θα είμαστε πιο πολλοί από μικροί οπότε δεν λέει..

Μαρινάκι μου καλό κουράγιο! Θα προσαρμοστεί και παλι ο Γωγούλης μωρέ, λογικό είναι μετά από τόσο καιρό που ξαναπήγε σταθμό να είναι ανησυχος. Είναι και οι μύξες στη μέση..

Η αδερφή μου με τα παιδιά εφυγαν χτες το βράδυ. όπως σας είπα ήταν χωρισμένοι και η αδερφή μου είναι με κάποιον άλλο εδώ και καιρό ο οποίος ήρθε μαζί και να σας πω την αλήθεια ηρέμησα πολύ γιατί με τα παιδιά ήταν καταπληκτικός και τα παιδιά ξετρελλαμένα μαζί του. Εκεί επαιδή είναι σε χωριό όλοι είναι δίπλα της. Έχει πολύ κόσμο κοντά της που θα την βοηθήσει. Όταν θα κλείσουν τα σχολεία θα ξαναέρθει ο μικρός Αθήνα και ισως να κατέβει και η μαμά μου μόλις θα τελειώσει και η μικρή( τον Ιούλιο κλείνει ο σταθμός)

Κωνκωνακι η μικρή δεν καταλαβαίνει ακόμα τι σημαίνει ο θάνατος. Τώρα που ξαναμιλήσαμε μου είπε η αδερφή μου ότι την ρώτησε σήμερα : ''πέθανε τελείως? δεν θα ξαναζωντανέψει?'' Αλλά τελείως αδιάφορα.

Ο μεγάλος έχει πολλά ξεσπασματα το οποίο βέβαια είναι απόλυτα φυσιολογικό και μας καθησυχάζει από το να μην είχε καμία αντίδραση. Κλαίει σπαραχτικά,αλλά αυτό σημαίνει ότι πενθεί και πρέπει να πενθήσει.

Περαστικά για την μέση σου, ελπίζω να μην σε ρίξει στο κρεβάτι!

joa μου ελπίζω από σημερα να μειωθεί ακόμα πιο πολύ ο βήχας.

Όσο για την συνάντηση εννοείτε αν κανονίσετε παιδότοπο εγώ και η πικουλίνα μέσα από τις πρώτες αρκεί να έχει πολλά πολλά παιδάκια και κυρίως με μύξες και βήχα! :lol: :lol: :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Εχω σε εκρεμμοτητα και το θεμα τον γενεθλιων μας αλλα αυτες τις μερες ο μπαμπας μας γυρναει πολυ αργα και δεν εχω αξιωθει να μιλησουμε.Πρεπει ομως μου φαινεται να δουμε τι θα κανουμε αν κανουμε...:rolleyes:

Βρε Ριτα 10 μερες μεινανε..Εχεις κλεισει την ημερομηνια τουλάχιστον ή δεν θα βρισκεις;;Εμεις εδω 2 μηνες πριν κλεινουμε ημερομηνια...

Εμεις ειμαστε καλυτερα, κοιμηθηκε σχετικα καλα (ξυπνησε 2 φορες με βηχα ..)αλλα και μες στην μερα βηχει ακομη αρκετα ..θα δουμε..

Ωραια, συνερχεται ο Χρηστακος..Ουτε σημερα πήγε σχολειο ε;;Αστον και αυριο που ειναι τελευταια μερα, μην ξανακυλισει..

Μαρινα περαστικα στον Γωγουλη..Ξυπναει απο το βηχα ή βλέπει κανενα ονειρο και φοβαται να ξανακοιμηθει αραγε...Ισως ειναι και καποια ανησυχια απο την επιστροφη στον παιδικο, συνηθισε στο σπίτι..Δες το κι απο εμας, μολις πάμε στη δουλεια αναπολουμε πάλι το σπίτι

Με γεια και το μαλλάκι!!Και εγω σημερα θα πάω, τι ανταυγειες εκανες χαλκινες;;Και εγω κτ σε σκουρο σκεφτομαι για να κρατησει παραπάνω.Το ανοιχτο θελει πιο συχνα ανανέωση

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερααααααααααα

Θα ξεκινησω πρωτα με τα δικα μας και μετα θα σχολιασω γιατι θα καταληξω παλι να γραφω σεντονι!

Στο θεμα γιογιο πηγαινουμε μια χαρα! Τον βαζουμε συχνα, κανει παντα τσισα του και χαιρεται πολυ! Το καλυτερο ειναι οταν αποχαιρεταμε τα τσισα στη λεκανη! Πολυ γελιο!!!

Λοιπον πηγα σημερα το πρωι στον ιδιωτικο σταθμο που σας ελεγα, ο οποιος ειναι θεωρητικα καλος, αν και συνοικιακος. Δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη κοριτσια! Κατρχην τον βρισκω πανακριβο... 380 χωρις σχολικο συν 250 στην αρχη της χρονιας! Πααααρα πολλα γι'αυτο που προσφερει. Μια αυλη μικρη με λιγο ξαχαρβαλωμενα παιχνιδια, μεγαλες αιθουσες και φωτεινες, λιγο ομως παραμελημενες... Ειχε σκασει ο τοιχος σε καποια σημεια, ειχαν ξεκολλησει δυο πλακακια απο το μπανιο, λεπτομερειες μεν, αλλα εμενα με χαλασαν. Μαγειρευει ο ιδιοκτητρια στην κουζινα, η οποια ειναι λιγο παλια και σου βγαζει μια μιζερια. Μικρη κουζινουλα, εκει τρωνε τα παιδακια ανα ομαδες. Εχει 6-8 παιδακια ανα τμημα με 1 δασκαλα. Κανουνε και αγγλικα απο 3,5 χρονων (που το θεωρω περιττο, αν οχι ανουσιο για αυτη την ηλικια) και τεννις μια φορα την εβδομαδα... Μετρια πραγματα...

Και καπακι πηγε ο αντρας μου στον δημοτικο παιδικο σταθμο, γιατι εγω επρεπε να ερθω γραφειο και εμεινε μα...κας!

Αυλη καλυτερη και μεγαλυτερη και απο παιδικη χαρα! Κουζινα που ντρεπεσαι να πατησεις, εξοπλισμενη με τις πιο συγχρονες ηλεκτρικες συσκευες, ωραιοι χωροι και μεγαλοι, φοβερη τουαλετα... Ειχαν βαλει μουσικη στον κηπο και χορευανε ολα τα παιδακια κατενθουσιασμενα, ενω στον ιδιωτικο ηταν ολα πολυ μιζερα... Ετυχε? Δεν ξερω...

Το κακο ειναι οτι δε δεχονται αιτησεις αν το παιδι δεν εχει συμπληρωσει τα 2,5 και δεν εχει βγαλει την πανα. Ρωτησε αν μπορουμε να κρατησουμε τη θεση και να τον στειλουμε απο Ιανουαριο, αλλα ειναι πολυ δυσκολο, καθως θα πρεπει καποιο παιδακι να εχει φυγει στη μεση της χρονιας, πραγμα το οποιο δε γινεται ποτε... Θα το παλεψουμε να κρατησουμε τη θεση με το μεσο που εχουμε και θα δουμε...

Μαγειρευει για τα παιδακια επαγγελματιας μαγειρισσα, το οποιο επισης μου αρεσε πολυ! Θα παω να τον δω κι εγω αυριο! Αγγλικα δεν κανουνε καθως μας ενημερωσαν οτι απαγορευεται πριν απο καποια ηλικια. Κι εδω συμφωνω... Η καθε ταξη εχει 20-25 παιδακια με 2 δασκαλες ομως...

Αν η φορολογικη δηλωση ειναι πανω απο 40,000 ευρω, τοτε πληρωνεις 170 ευρω τον μηνα...

Καταληξαμε στο εξης. Αν δεν τα καταφερουμε να τον γραψουμε και να αρχισει απο Ιανουαριο, θα περιμενουμε και θα παει σχολειο του χρονου στα 3. Θα κρατησουμε για αλλη μια χρονια τη γυναικα και βλεπουμε. Νομιζω οτι ειναι καλυτερα για το παιδι να παει καπου που θα ειμαστε ολοι χαρουμενοι, παρα να παει για να παει... Αυτα!

t7fQp3.png

Χαχαχα βρε Αρμακι μου ειδικα για παιδοτοπο θα σας προτιμησουμε!

Λοιπον για τα γενεθλια προς παιδοτοπο κλεινω γιατι δεν εχω πολλα κουραγια για το σπιτι φετος θα πρεπει ομως να στρωθουμε να μιλησουμε με τον καλο μου.

Με απορροφησαν οι παιδικοι και εχω ψιλομπουκωσει αυτες τις μερες αλλα θα πρεπει να αποφασισω αμεσα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...