Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπραβο βρε Πικουλινι!!!

Και ξανα μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φανταστικα νεα!!!

Ψηλωσατε, παχυνατε, κοψατε το μουλτι, τελειωνει η αποστειρωση!!! Ποση χαρα να αντεξει μια μανα!!!

Σουπερρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ:lol:

t7fQp3.png

Μπραβο βρε Πικουλινι!!!

Και ξανα μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φανταστικα νεα!!!

Ψηλωσατε, παχυνατε, κοψατε το μουλτι, τελειωνει η αποστειρωση!!! Ποση χαρα να αντεξει μια μανα!!!

Σουπερρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ:lol:

Αμ γι΄αυτο το μπουκαλακι Νατασσα μου!!!! Τι ετσι θα την εβγαζα!!!!! Η αληθεια ειναι οτι η μεγαλυτερη χαρα ειναι για την αποστειρωση.

Vatraxaki μου εγω δε μπορω να σε βοηθησω στο θεμα του θηλασμου γιατι στο σπιτι δεν τη θηλασα καθολου την μπεμπα. Οταν τη ταϊζα με το μπιμπερο ο Παναγιωτης δεν ειχε κανενα προβλημα. Μηπως να το εβγαζες με το θηλαστρο καποιες φορες , αφου ζοριζεται ο Τιμουλης!!!!

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. Δεν τα διάβασα όλα τα νέα σας γιατί έχετε γράψει πάαααρα πολλά.

Η Αλεξάνδρα είναι κάπως καλύτερα. Το βράδυ έκανε ένα 38,3 στις 02.40 και από εκεί και πέρα την κράτησε το αντιπυρετικό ως τις 09.00. Αλλά από εκεί και μετά το πήγαμε πάλι στο 3ωρο με 4ωρο. :(:(:(:( Τελικά θα πάρει augmentin γιατί από την πράσινη μύξα δεν έχει γλιτώσει και μάλλον εκεί υπάρχει κάποιο μικρόβιο που δεν παλεύεται με ορό και οτριζαλίν. Τώρα το μεσημέρι που της καθάρισα και πάλι τη μυτούλα είδα και αίμα και ανησύσησα η αλήθεια είναι........ίσως βέβαια να την τραυμάτισα και το οτριζαλίν. :confused::confused::confused::confused:

Νατάσα το ξέρω ότι ο πυρετός μπορεί να κρατήσει παραπάνω από 3ις μέρες, αλλά πια έχω κουραστεί και εγώ. Συγχαρητήρια για το Σωτήρη. Από το Μάη ξεκινάω και εγώ το θέμα γιο - γιό.

Joa αλήθεια με το που θα μπει ο Μάης θα γλιτώσουμε από τις ιώσεις; Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί. Πώς είναι ο Χρήστος;

Kiko περαστικά και στον Αναστάση σου. Πόσες μέρες είχε πυρετό;

Όσον αφορά το θέμα ομιλία, έχω καταλήξει τελικά ότι είναι στο παιδί, και τα αγόρια γενικά αργούν. Βοηθάνε όμως πολύ τα βιβλία και να τους μιλάμε συνέχεια.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

βλεπετε εσεις κανα πικουλινισιο μπουκαλι???που ειναι καλε?υποσχεσεις!!!

χαρηκα παρα πολυ με τα νεα σου πικουλινακι μου.μπραβο στον πανουλη μας

παω να συμμαζεψω λιγο και να δω την σειρουλα μου.

εχω αρρωστο τον αντρα μου(επιτηδες το κανει???συνεχεια φετος ετσι ειναι)και μου ταυλιαστηκε στο κρεββατι και ροχαλιζει.παλι στο παιδικο θα την βγαλω χαχαχα

καληνυχτα κοριτσια μου

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

γεια σας!!!

τι κανετε;

εγω ειμαι πολυ προβληματισμενη και μπηκα να σας πω τον πονο μου!

δεν ξερω τι να κανω με τον θηλασμο ο μικρος θηλαζει αποκλειστηκα αλλα με τον τιμο ειναι μεγαλο ζορι νιωθω οτι τον παραμελω και βλεπω την συμπεριφορα του λιγο περιεργη απο την αλλη θελω πολυ να θηλασω τον μικρο δεν ξερω πραγματικα τι να κανω εχω και τον αντρα μου και τους καλοθελητες που μου λενε να σταματησω!

Βατραχάκι μου και εμένα η Αναστασία ζορίστηκε και εξακολουθεί να ζορίζεται όταν με βλέπει να τον θηλάζω... βέβαια αυτό δεν συμβαίνει συχνα γιατί τις περισσότερες φορές του δίνω αντλημένο γάλα αλλά πλέον οι αντιδράσεις της έχουν μετριαστει κάπως... Στην αρχή ήταν απογοητευμένη, εγώ την ενθάρρυνα να έρθει δίπλα μου και ερχόταν η καημένη αλλά δεν καθόταν να της διαβάσω κάτι ή να της πω ένα παραμύθι...άρχιζε και πείραζε τον μικρουλη και αν σκεφτείς ότι θήλαζα με ψευδοθηλές (τώρα τις ξεφορτώθηκα:tongue:) και το μωρό τη μια με δάγκωνε, την άλλη αποκοιμιόταν και κατέληγα να θηλάζω (με πόνο) για 1 1/2 ώρα....σκέψου πως ήταν για τη μικρούλα.... Βέβαια είχα και βοήθεια για να την απασχολούν αλλά με το που έπαιρνα τον μπέμπη για θηλασμό ερχόταν απο πίσω...

Στά λέω όχι για να σε απογοητεύσω αλλά για να σου δώσω κουράγιο ότι δεν είναι ακατόρθωτο... και σιγά σιγά τα πράγματα είναι καλύτερα, πλέον δεν δίνει τόση σημασία όταν τον ταίζουμε αλλά δεν μας αφήνει με τίποτα να του μιλήσουμε...:? με το που πάμε να του πούμε καμία κουβεντούλα πετάγεται αμέσως και απαιτεί όλη την προσοχή...

Όποτε αν έχεις αποφασίσει ότι θέλεις να θηλάσεις κάνε λίγο υπομονη, προσπάθησε να μιλάς με τον Τίμο εκείνη την ώρα, μην τον απομακρύνεις και κάνε λίγο τα στραβά μάτια αν πειράζει τον μικρούλη...:rolleyes:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Μόλις κατάφερα να σας διαβάσω, ήταν μια αρκετά δύσκολη μέρα η σημερινή αφού χωρίς να ξέρω ότι είχαν απεργία τα ταξί είχα κανονίσει να πάω για ανταύγειες μαζί με την κουτσουμπολα μου βέβαια και ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά, εκτός του ότι ο μικρός έχει 2-3 βράδυα (αλλά και μεσημέρια) που δεν κοιμάται καλά και έχει πάααρα πολύ μύξα και πάλι, βήχα και βραχνάδα! Για λαρυγγίτιδα το κόβω κι εγώ! Νομίζω ότι το είχαμε πριν πάει σταθμό αλλά μου τη δίνει που ακόμα δεν ξεκινήσαμε αρρωστήσαμε! Αναρωτιέμαι όμως αν αυτή την ανησυχία στον ύπνο την έχει επειδή είναι αδιάθετος (γιατί πολύ σπάνια ξυπνούσε το βράδυ ακόμα και όταν είχε πυρετό) ή αν είναι επειδή επέστρεψε στο σταθμό! Παρασημοφορήθηκε κιόλας με μια δαγκωματιά μάλλον από κάποιο παιδάκι στο μπράτσο! Μέσα σε όλα η μικρή άρχισε να βγάζει πάλι απίστευτες γουλιές και με δυσκολεύει πάλι στο φαγητό! Τα συνηθισμένα μας δηλαδή! Ήρθε και ο άντρας μου από τις 6 που έφυγε το πρωί στις 9 το βράδυ οπότε τα είδα όλα! Αρκετά με τα δικά μου όμως, να σχολιάσω τα βασικά για να την πέσω!

Πικουλινάκι μπράβο στα παιδάκια σου που μεγάλωσαν, ειδικά στον Παναγιωτάκη που έκανε σημαντική πρόοδο με το βάρος του! Εγώ του δοκίμασα ένα παντελονάκι και κάτι πουκαμισάκια που είχα πάρει πέρυσι στις εκπτωσεις και θεωρούσα ότι θα του είναι γεμάλα, αλλά μάλλον πάνε για φούντο αφόρετα, παρόλα αυτά χαίρομαι γιατί μεγάλωσε ο κανακάρης μου!

Βατραχάκι, η μαμά Λευτεράκη σου τα γράφει πολύ ωραία! Νομίζω το σημαντικό είναι ότι πια έχει έρθει και ένα ακόμα ανθρωπάκι στην οικογένειά σας που στην παρούσα φάση η ύπαρξή του στηρίζεται αποκλειστικά σε εσένα (άσχετα με το αν θηλάζεις ή όχι), τίποτα δε θα είναι το ίδιο με πριν για κανέναν σας! Στην αρχή θα ζοριστείτε λίγο αλλά αξίζει και με το παραπάνω. Ο Τιμούλης περνάει δύσκολη φάση κι αν δεν έχεις βοήθεια κάποιες ώρες την ημέρα για τον απασχολούν κι αυτόν λίγο είναι πρόβλημα, μέρα με την ημέρα όμως θα συνηθίσει το μπεμπάκι και θα αντιδράει καλύτερα.Όσο για το θηλασμό εσύ μόνο ξέρεις μέχρι πόσο αντέχεις, εγώ το λέω δεν είναι εύκολο πράγμα, κρίνοντας από τον εαυτό μου και στη μπουμπού αλλά κυρίως στο Γιώργο ο λόγος που τα κατάφερα ήταν καθαρά από το πείσμα μου. Και ο Γιωργάκης πάντως αν θηλάζω τη μπουμπού συνήθως έρχεται και ξαπλώνει δίπλα μας και τον χαϊδεύω ή αν αρχίσει τις ταλιμπανιές προσπαθώ να του αποσπάω την προσοχή ζητώντας να μου φέρει το ένα και το άλλο, ή κάποιο βιβλίο για να διαβάζουμε. Ό,τι θέλεις το ξανασυζητάμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες:)

ελπιζω να ειστε καλα εσεις κ τα παιδακια σας

σημερα ερχετε η Λαζαρενια?......η Φελια που ειναι?

σαρδελακι κ βικυ ακομα δεν μας ειπατε για την εκπληξη.....καλε μπας και ειναι... εγκυος ...:tongue:το σαρδελακι και θα γινεις κουμπαρα?:)

περιμενουμε αντε καλε....

εγω χτες ξεποδαριαστικα στο cosmo με μια φιλη μου .. 5 ωρες μαγαζια...2 depon πηρα για να συνελθω:):)

Καλημέραααα....

Είμαι με ...3 ώρες ύπνο;;; Θέλω να κοιμηθώωωωωω:cool:

εγω χτες ξεποδαριαστικα στο cosmo με μια φιλη μου .. 5 ωρες μαγαζια...2 depon πηρα για να συνελθω:):)

και βόλτα θέλωωωωωωωω

και φαγητό θέλωωωω

είμαι γκρινιάρα σήμερα νομίζω....:rolleyes: Μη μου δίνεται σημασία.... Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Δύσκολη ημέρα η χτεσινή, έντονα συναισθήματα. Ελπίζω ο χρόνος να βοηθήσει και τα παιδάκια να μην έχουν πρόβλημα..ο μεγάλος εκεί που είναι καλά, εκεί κλαίει, ρωτάει, κλπ. Σε εμένα όταν πήγα δεν είπε τίποτα, μετά του είπε η αδερφή μου να μου το πει και μου λέει ''πέθανε ο μπαμπάς μου κι εγώ έκλαιγα''. Του είπα ''και εγώ όταν πέθανε ο μπαμπάς μου έκλαιγα..'' και μετά αλλάξαμε συζήτηση.

Η μικρή δεν έχει καμία αίσθηση του τι σημαίνει αυτό, ήταν μες στην τρελλή χαρά και είπε και την θεική ατάκα που είναι για γελια και για κλάματα: βγαίνει από το δωματιο που τα είχε πάρει να τους το πει και λέει η μαμά μου

''τι έγινε?''

''τι να γίνει? πέθανε ο μπαμπας''(εντελώς αδιάφορα) και μετά έρχεται η αδερφή μου και της λέει:

''γιατί δεν πέθανες κι εσύ?'':shock::shock:

''γιατί να πεθάνω κι εγώ? ποιον θα είχατε μετά?

''ε, ρε μαμά για να μην είναι μόνος του ο μπαμπάς''!:confused:

Αχ τα παιδιά είναι μικρά θαυματάκια, η σκεψη τους, οι ατάκες τους μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις στον μέγιστο βαθμό όλα τα συναισθήματα...

Ελπίζω τα αρρωστούλικα να είναι καλύτερα σήμερα..

Βατραχάκι μου εσύ και μόνο εσύ γνωρίζεις τις αντοχές σου και εσύ θα έχεις την τελική απόφαση. Αυτο που θέλω να σου πω εγώ πριν αποφασίσεις για το τι θα κάνεις βγάλε από το μυαλό σου όλα τα ''πρέπει'' και κάνε αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις καλά. Θες να θηλάσεις αποκλειστικά? Κάντο χωρίς δευτερη σκέψη απλά ζήτα λίγο παραπάνω βοήθεια. Πιστεύεις ότι παραμελείς τον Τίμο και με το να μην θηλάζεις αποκλειστικά θα είναι καλύτερα? Ακολούθησε αυτό. ό,τι κι αν αποφασίσεις να θυμάσαι πως για να είναι τα παιδάκια σου καλά πρέπει να είσαι και εσύ. Και το τι σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα το ξέρεις μόνο εσύ. Μην ζορίσεις τον εαυτό σου να κάνει κάτι απλά και μόνο γιατί ΠΡΕΠΕΙ αλλά γιατί θα το θες πραγματικά. Είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα βρεις τη λύση και θα μπεις στους νέους σας ρυθμούς.;)

Νατάσα μπράβο και ξανά μπράβο στο Σωτηράκη μας για το γιο γιο! Σε διάβαζα και ένιωσα τόσο έντονα τη χαρά σου! Καλή συνέχεια!!!!

Βίκυ και σαρδελάκι ντροπή σας να μας κρατάτε ακόμα σε αγωνία!

Ριτάκι για τους χώρους των παιδικών είπαμε και μεγάλοι να ήταν πάλι πρόβλημα θα υπήρχε γιατί θα ήταν δύσκολο να ελέγχουν τα πιτσιρίκια σε πολύ μεγάλους χώρους. Το πρόβλημά μας είναι απλά ότι εμείς δεν είμαστε έτοιμες να τα στείλουμε:tongue:

Ας κοροιδέψω και λίγο την φιλεναδίτσα μου την πικουλίνα...Καλά ρε κοπελιά εσένα που δεν σε απασχολεί το βάρος πλέον κερνάς μπουκάλια??? Ωραίος τρόπος! Κατάλαβα, απλά τώρα που πήρατε τα πάνω σας δεν μας θέλετε και γι'αυτό δεν μου είπες τίποτα για το κέρασμα..φτου σου! Αχ κορίτσια εχτές μου το έλεγε στο τηλ και τρελλάθηκα από τη χαρά μου και η πικουλίνα μου το έπαιζε ''κουλ'' ''έλα μωρέ οκ, εγώ πλέον δεν αγχώνομαι με το βάρος κλπ..'' :lol: :lol: :lol: Γεια σου ρε φιλενάδα άνετη!!! Άντε το σκ θα πάμε και σε παιδότοπο! :lol: :lol::tongue::tongue:

Επανέρχομαι!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...