Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου επεσε δουλεια και δεν σας προλαβα.Ουφ!!

ΜΑργαρίτα τον κουκλο σου τον ειδα.Καλέ ολόκληρος αντρας .φτου φτου φτου!

Α και οσο για το τηλέφωνο εχεις δίκιο.Εμείς τα κοριτσάκια το εχουμε λίγο το μπιρι μπιρι παραπανω απο τα αγορακια ε!!!!!!

Φιλακια πολλα σε ολες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μμμμμ τι να πω. Ακόμα δεν ξέρω πόσο θα τον χρησιμοποιήσω.

Αν βολέψει έχει καλώς, αλλιώς θα αποθηκευτεί κι αυτός όπως κ πολλά άλλα δυστυχώς.

Δεν τον είχες δοκιμάσει δηλ? Το έκανε καλό το ψωμάκι, είχε πολύ διαδικασία πέρα του χώρου που έπιανε?

Κοντός ψαλμός αλληλούια πάντως. Σε 3/4 πρέπει να πάω να το πάρω.

Ευχαριστώ για τις μεγειές :)

Μια χαρα το εκανε το ψωμακι σουπερ και ευκολα! απλα εγω βαρεθηκα μετα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και εμενα που δε βλεπει πολυ, το πολυυ καμμια ωρα στο συνολο την ημερα και αυτο γιατι ξεκιναει να κατσει και μετα βαριεται εμαθε αρκετα. ειδικα απο τη ντορα και απο το dvd με τα χρωματα.

Αυτό το dvd με τα χρώματα από που το πήρατε? Γιατί πήρα ένα πολύ χαζό, μα πολύ χαζό, το πλήρωσα κι ένα 20άρι και δε λέει τίποτα. Πρέπει όλα μα όλα να κάθομαι κ να τα βλέπω μαζί του κ να του τα λέω! Εντάξει είπαμε, αλλά έπρεπε να λέει κ κάτι γιατί ο δικός μου βαριέται κι εύκολα, όπως τα περισσότερα αυτής της ηλικίας, ειδικά αν δεν έχει και ήχο παρά μόνο μουσική!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Εμένα δεν κάθετε λεπτό στον ποπό του πώς να δει τηλεόραση ?

του έχω βάλει πάρα πολλά κατά καιρούς και στον υπολογιστή ξέρετε με τι ξετρελαίνετε ? με αυτό και με παπακωσταντινου

αυτά τα γλυκανάλατα τα παιδικά δεν του αρέσουν καθόλου αν του κάνω αλλαγή από παπακωσταντινου σε Mazoo and the Zoo ουρλιάζει και πετά τα πάντα στο πάτωμα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ελενη απο εναν πλανοδιο το πηρα...ειναι αυτο της Γιαννικου που δειχνει και στην τηλεοραση.

Τωρα πια ουτε το κοιταει αλλα τα χρωματα τα εμαθε ευκολα με αυτο.

Το ξέρω γι' αυτό ρωτάω. Μας αρέσει στην tv, αλλά δεν ξέρω που μπορώ να το βρω!

Θα ψάξω στους πλανόδιους κι εγώ! Χαχαχα.

Κορίτσια φεύγω. Πάω να παραλάβω το μηχάνημα.

Ευχαριστώ Ρίτα για τη βοήθεια!

Καλό μεσημέρι κορίτσια!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Μαελένη καλορίζικος να είναι, έχω πάρει εγώ αρτοπαρασκευαστή γιατί είχα ενθουσιαστεί αρκετά στην αρχή με την ιδέα του ζυμωτού ψωμιού, έφτιαξα 5-10 φορές αλλά μετά τον έχω εκεί και με βλέπει και τον βλέπω. Βέβαια βλακεία μου μεγάλη γιατί δεν μου είναι τίποτα να βάλω τα υλικά μέσα και να βγει το ψωμάκι αλλά το αμέλησα γιατί δεν πολυτρώμε ψωμί. Αυτός είναι ο μόνος λόγος . Τις προάλλες δοκίμασα να φτιάξω ζύμη για πίτσα και βγήκε πολύ αφρατή.

Λογικά θα τον ευχαριστηθείς εφόσον τον χρησιμοποιείς γιατί όπως είπε και η Ρίτα και εγώ τον έχω στον πάγκο της κουζίνας σαν αποθηκευτικό χώρο αυτή τη στιγμή.

Η κουμπάρα μου που με τσίγκλισε για να τον αγοράσω τον χρησιμοποιεί καθημερινά και φτιάχνει μέχρι και ψωμί του τόστ.

Πετρούλα ο μικρός ξαναέκανε εμετό;

Μηπως τον διορθωνεται και ντρεπεται?

Να κανω και μια υποθεση ...μπας και ακουει την κοπελα που νομιζω οτι εχεις πει τα λεει λιγο λαθος τα Ελληνικα και εχει μπερδευτει σε καποιες λεξεις?

Αν και νομιζω οτι της ξερει μια χαρα απλα ισως βαριεται ή απλα θελει το χρονο του να το καλλιεργησει.

Μπα οχι, δεν τον διορθωνω...

Η κοπελα απο την αλλη μπορει να μη μιλαει καλα ελληνικα, αλλα το νερο και το τοστ τα λεει ολοσωστα. Ειναι απλες λεξουλες.

Οτι ξερει τη σημασια τους ειναι βεβαιο γιατι κατα καιρους τις πεταει αυτες τις λεξεις. Απλα ειναι σα να τις λυσσαει και μετα να τις βαριεται...

t7fQp3.png

Μαελένη καλορίζικος να είναι, έχω πάρει εγώ αρτοπαρασκευαστή γιατί είχα ενθουσιαστεί αρκετά στην αρχή με την ιδέα του ζυμωτού ψωμιού, έφτιαξα 5-10 φορές αλλά μετά τον έχω εκεί και με βλέπει και τον βλέπω. Βέβαια βλακεία μου μεγάλη γιατί δεν μου είναι τίποτα να βάλω τα υλικά μέσα και να βγει το ψωμάκι αλλά το αμέλησα γιατί δεν πολυτρώμε ψωμί. Αυτός είναι ο μόνος λόγος . Τις προάλλες δοκίμασα να φτιάξω ζύμη για πίτσα και βγήκε πολύ αφρατή.

Λογικά θα τον ευχαριστηθείς εφόσον τον χρησιμοποιείς γιατί όπως είπε και η Ρίτα και εγώ τον έχω στον πάγκο της κουζίνας σαν αποθηκευτικό χώρο αυτή τη στιγμή.

Η κουμπάρα μου που με τσίγκλισε για να τον αγοράσω τον χρησιμοποιεί καθημερινά και φτιάχνει μέχρι και ψωμί του τόστ.

Πετρούλα ο μικρός ξαναέκανε εμετό;

Αυτό φοβάμαι. Μήπως θα με κοιτάει κι αυτός σαν τον αποχυμωτή που πήρα και δεν τον χρησιμοποίησα ούτε μια φορά!

Θα δείξει!

Αχ Μπραβο!!Και εγω ειμαι πολυ περηφανη για το Σωτο σου!!Μπραβο πολυ χαρηκα!

Ειδες μωρε χαρα που κανουν οταν το καταφερνουν?Εγω εχω ξαναπει δεν πρεπει να τα υποτιμαμε οπου τα οδηγησουμε αργα ή γρηγορα ακολουθουν.

Για την συνεχεια...χμμ..εγω θα ελεγα να τον αφησεις σε αυτο το χαλαρο στυλ για λιγο καιρο και μετα ή ταυτοχρονα να του καλλιεργησεις το να στο ζηταει.Να αρχισει να επικοινωνει την αναγκη του.Οχι αναγκαστικα να στο λεει αλλα να στο δειχνει με καποιο τροπο.

Παντως συνεχιστε τον ενθουσιασμο αλλα να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου οτι βαριουνται ευκολα.Ισως σε λιγες μερες δεις οτι το βαρεθηκε το παιχνιδακι αυτο.Ειναι με τα κεφια τους ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ.

Thanks Ριτακι!!!

Κι εγω ετσι σκεφτομουν, να το παμε χαλαρα και χωρις πιεση και βλεπουμε. Παντως σημερα ολες τις φορες που εκατσε, εκανε κανονικα.

Παντως εχεις δικιο για τον ενθουσιασμο.. Το βλεπω σε 2-3 μερες να καταλαγιαζει και μετα να αρχισει η βαρεμαρα... Για να δουμε!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Για τον παιδικο δε σας ειπα...

Λοιπον κοριτσια με πιανει ψυχοπλακωμα οποτε πηγαινω..αυτα τα σπιτουδια(που λεει και ενας φιλος μου)δεν αντεχονται σαν περιβαλλον.Κατι σπιτια ειναι παλια και καλα διαμορφωμενα για σχολεια.Αισχος ο χωρος δεν το συζητω.

Βεβαια ομολογω οτι δεν ακουσα ουτε μισο παιδι να κλαιει ή να γκρινιαζει 1 ωρα που εκατσα εκει,ηταν ολα χαρουμενα ,επαιζαν και μαλιστα καθοντουσαν Παναγιτσες σε οτι τους ελεγαν.Τι να πω?Συνεχζω το ψαξιμο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Για τον παιδικο δε σας ειπα...

Λοιπον κοριτσια με πιανει ψυχοπλακωμα οποτε πηγαινω..αυτα τα σπιτουδια(που λεει και ενας φιλος μου)δεν αντεχονται σαν περιβαλλον.Κατι σπιτια ειναι παλια και καλα διαμορφωμενα για σχολεια.Αισχος ο χωρος δεν το συζητω.

Βεβαια ομολογω οτι δεν ακουσα ουτε μισο παιδι να κλαιει ή να γκρινιαζει 1 ωρα που εκατσα εκει,ηταν ολα χαρουμενα ,επαιζαν και μαλιστα καθοντουσαν Παναγιτσες σε οτι τους ελεγαν.Τι να πω?Συνεχζω το ψαξιμο.

Ριτάκι γιατί δεν σου έκανε κλικ;

Ριταααα τελειοοοοοοοοος!!!!

Πετρουλα μπραβο για το μικρο σου αντρακι!!!!!!

Νατασσα ωραιος ο Σωτος!!!!!

Λοιπον σημερα το βραδυ, κερναω μπουκαλακι πρωτο τραπεζι πιστα στα μπουζουκια. Ο Παναγιωτης εφτασε 11.100 και 88 πόντους!!!!!! Εχω και αλλον ενα λογο βεβαια που κερναω σημερα : έχουμε σχεδον κοψει το αλεσμενο και σημερα εφαγε ενα μεγαλο πιατο σπανακορυζο σχεδον μονος του!!!!!!

Η αληθεια ειναι οτι μετα τη φωτο του Γρηγορη η χαρα μου ψιλομετραστηκε αλλα δε βαριεσαι κατορθωμα ειναι και το 11.100!!!

Κανανε εμβολιακια και τα δυο και η μπουμπου την αλλη εβδομαδα ξεκιναει φρουτα και κρεμες!!!

Στο καλο να πας αποστειρωση και να μας αδειασεις και τον παγκο (φωναζουμε οικογενειακώς)

Καλε Πικουλινι κοψε λιγο και μη μας κακομαθαινεις.Σε λιγο που θα ανεβαινουν τα κιλα αβερτα και στα δυο δε θα τα προλαβαινεις τα μπουζουκομπουκαλια!Εγω θα ερθω παντως!!

Χαχαχα πλακα κανω!Τελεια νεα και για τα δυο.Αντε παει και η μικρη ξεπεταχτηκε!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριταααα τελειοοοοοοοοος!!!!

Πετρουλα μπραβο για το μικρο σου αντρακι!!!!!!

Νατασσα ωραιος ο Σωτος!!!!!

Λοιπον σημερα το βραδυ, κερναω μπουκαλακι πρωτο τραπεζι πιστα στα μπουζουκια. Ο Παναγιωτης εφτασε 11.100 και 88 πόντους!!!!!! Εχω και αλλον ενα λογο βεβαια που κερναω σημερα : έχουμε σχεδον κοψει το αλεσμενο και σημερα εφαγε ενα μεγαλο πιατο σπανακορυζο σχεδον μονος του!!!!!!

Η αληθεια ειναι οτι μετα τη φωτο του Γρηγορη η χαρα μου ψιλομετραστηκε αλλα δε βαριεσαι κατορθωμα ειναι και το 11.100!!!

Κανανε εμβολιακια και τα δυο και η μπουμπου την αλλη εβδομαδα ξεκιναει φρουτα και κρεμες!!!

Στο καλο να πας αποστειρωση και να μας αδειασεις και τον παγκο (φωναζουμε οικογενειακώς)

πικουλινάκι έχεις όλα τα δίκια με το μέρος σου και δικαιολογημένη η χαρά σου. Σε ποια σκηνή θα κεραστεί το μπουκαλάκι; έτσι για να μη ξεχνιόμαστε.χιχιχι

Ζουζούνες σας αφήνω , καλό απόγευμα να έχετε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...