Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Myrainbowbaby είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Στο προηγούμενο κέντρο κάναμε icsi αλλά τώρα μάλλον πρέπει να κάνουμε μια από τις πιο σύνθετες μεθόδους picsi imsi κάτι τέτοιο. Γνωρίζετε αν στο υγεία Εμβρυογενεσις τις κάνουν; 

Ναι της κάνουν και την Zymot και εμείς σε αυτό ήμαστε !!! Αλλά σε εμάς δεν γίνετε Zymot λόγω χαμηλής ποσότητας σπερματοζωάριων!! 

πρίν από 19 λεπτά , Myrainbowbaby είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Στο προηγούμενο κέντρο κάναμε icsi αλλά τώρα μάλλον πρέπει να κάνουμε μια από τις πιο σύνθετες μεθόδους picsi imsi κάτι τέτοιο. Γνωρίζετε αν στο υγεία Εμβρυογενεσις τις κάνουν; 

Επειδή διάβασα την ιστορία σου και είδα πως παλαιότερα δεν είχατε κατακερματισμό ίσως αυτό μπορεί να διορθωθεί με βιταμίνες και να μην χρειαστείτε περαιτέρω μεθόδους στην γονιμοποίηση από την κλασική μικρογονιμοποιηση ! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για το μπιμπερο που λετε κοριτσια εγω λεω να τους το κοβεται σιγα σιγα.Παρατεμπελιαζουν με το μπουκαλι εχω καταλαβει.Και οδικος μου το βαριοταν αφορητα και να το κραταει και να ρουφαει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Είναι από τη Θεσσαλλλλονίκη και του αρέσει βρε kiko μου!

Μπράβο που ήσασταν απύρετοι. Φυσικά κ είναι σημαντικό.

Ο δικός μου τα είπα κ παραπάνω καλά μάλλον. Τουλάχιστον τρώμε πάλι.

Από λέξεις κάτι λίγα λέμε.

Γκαάκι(φεγγαράκι)το ψάχνουμε και στον ουρανό

Ντιο(το 2)

Οτώ(Οκτώ)

Νιά(9) τα νούμερα τα αναγνωρίζουμε κιόλας όπου τα δούμε, πχ στις πινακίδες αυτοκινήτων

Αν έχει διάθεση λέει Γόης(Γρηγόρης)

Ντιν νταν ντον(από το τραγούδι)

Γλιν γλιν(του πήρα κουδουνάκι για το ποδήλατο)

Τότο(μπισκότο)

και τα γνωστά μαμά, μπαμπά, παππού, γιαγιά, μαμ, μπι-μπι, βββββ, κακά πουφ.

Αλλα δεν θυμάμαι για την ώρα.

Καλε μια χαρα πολλα λετε!!Μπραβο!Ξεκινησε να τρωει διαβασα ε?

Αχ καψωνια που μας κανουν ωρες ωρες τα ατιμα υπομονη να εχουμε μονο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να σας πω κι εγω τον πονο μου για την ομιλια? Εκτος απο τις κλασσικες λεξεις (μαμα, μπαμπα, μπαλα, γιαγια, παππου, καλα, εντο, ντατς-ενταξει- κτλ.) κατα διαστηματα λεει καποιες λεξεις αλλα για λιγο. Καποτε ελεγε τοτσ (τοστ), νελο, ατα, μαμ, πατατα, γεια μας και τσουγκριζε το ποτηρι, καμεα (καλημερα) και αλλες που δε θυμαμαι. Αυτες τις λεξεις τις ελεγε συνεχεια αλλα για λιγο καιρο. Τωρα δεν τις λεει.... Αμα θελει νερο το δειχνει κοκ... Γιατι το κανει αυτο?:roll:

Μηπως τον διορθωνεται και ντρεπεται?

Να κανω και μια υποθεση ...μπας και ακουει την κοπελα που νομιζω οτι εχεις πει τα λεει λιγο λαθος τα Ελληνικα και εχει μπερδευτει σε καποιες λεξεις?

Αν και νομιζω οτι της ξερει μια χαρα απλα ισως βαριεται ή απλα θελει το χρονο του να το καλλιεργησει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτα79

τι αντράκι είναι αυτό παίδαρος να σου ζήσεις

ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ μην απογοητεύεσαι και μην ακούς καλοθελητές ο άντρας σου δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επHμενη να διακόψεις ?

είναι λογικό να νιώθεις άσχημα με τον Τιμο που δεν έχεις τον χρόνο που θα ήθελες μαζί του ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ακόμη και να κόψεις το θηλασμό δεν σου εγγυάται κανείς πως θα έχεις περισσότερο χρόνο με τον Τιμο και ότι η συμπεριφορά του θα είναι διαφορετική άρα το πρόβλημα δεν είναι ο θηλασμός ..

λογικό το βλέπω από μεριάς του πλέων έχει έναν αντίζηλο προσπάθησε να τον βάλεις να συμμετέχει στην αλλαγή της πάνας να κάνετε μπανακι μαζί το μωρό δώσε του πρωτοβουλίες ώστε να μην νιώθει ότι κάποιος του πήρε τα πρώτα

Θα σου πρωτινά κάτι που εφάρμοσα προσωπικά μπορείς να θηλάζεις μέσα από το σλινγ φορέσετε και παίξε μαζί με τον τιμο στο χαλί ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

Με το σλιγκ μέχρι να 40 έκανα δουλείες στο σπίτι σκούπα πιάτα τα πάντα..

Λίγο συμπαράσταση θες

Εσύ τι θες πανω από όλα κούκλα μου να συνεχίσεις ?

αν ναι θα βρεις τον τρόπο …………

http://ariadni144.wordpress.com/2010/02/12/newbabyandbrothers/

http://ariadni144.wordpress.com/2010/01/19/%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B3%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%82/

ΤΟ κουβαλούσες μέσα σου, το γέννησες , εδώ και καιρό ονειρευόσουν ένα απαλό πλάσμα κουρνιασμένο στην αγκαλιά σου, να ησυχάζει με τη φωνή σου, να μοσχοβολάει, να πίνει το γάλα σου και να γαληνεύει, να του δίνεις ό,τι θα ήθελες να έχεις πάρει ή ό,τι πήρες και τώρα περισσεύει απ την καρδιά σου, ό,τι δικαιούται κάθε μωρό: αγάπη άνευ όρων και το γάλα της μαμάς του. Όμως το δικό σου μωρό μόνο κλαίει, και δεν βρίσκεις χρόνο για το μεγαλύτερο αδελφάκι του τσακώνεσαι με τον πατέρα του και δε σε καταλαβαίνει κανείς.κανεις κανεις ……….

Οι

δυσκολίες και τα προβλήματα του θηλασμού είναι προκλήσεις για καθεμιά από εμάς που ξεπερνά τον εαυτό της για να προσφέρει στο παιδί της γάλα, σιγουριά και μια παρακαταθήκη επαφής ώστε να είναι ικανό να νιώθει χαρά και αρμονία όποτε του δίνεται η ευκαιρία, σ όλη την υπόλοιπη ζωή του.

ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΧΕΣΗ

της παιδιάτρου, σύμβουλου θηλασμού ICBLC Aννας Πατσούρου

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Παντως σε καμμια περιπτωση μην επιτρεψεις να σε τρελανουν οπως με τρελαναν εμενα.Του στυλ παλι πειναει?,δεν χορταινει..,ή παρατρωει για αυτο βγαζει ,δωσε ξενο κτλ.

Εγω τους ειχα πει .Ενας θα αποφασιζει για το γαλα του παιδιου και αυτη θα ειμαι εγω.Κοντεψαν να με τρελανουν.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μας εμπιστεύονται καθόλου λες και εμείς θέλουμε το κακό του παιδιού μας

ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ

ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΘΕΡΟΚΟΥΜΠΑΡΟΜΑΜΑΔΟΣΥΖΗΓΟΥΣ

ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ

:tongue::tongue:

Αχ κοριτσια ειμαι πολυ περηφανη για τον γιο μου! Εχουμε απολυτη επιτυχια με το γιογιο. Το πρωι μολις ξυπνησε, τον εβαλα στο γιογιο και εκανε κατευθειαν τα τσισα του και μετα απο λιγο ξαναεκατσε, σφιχτηκε και εκανε τα κακα του! Ενθουσιαστηκε το μωρο μου, το θεωρησε τεραστιο επιτευγμα, συν του οτι του φανηκε παρα πολυ περιεργη η εικονα απο τα κακα! Με κοιταζε με απορια (πως βγηκε αυτο απο εμενα?) αλλα και με τεραστια χαρα!!! Ρε κοριτσια δεν το περιμενα οτι θα του ηταν τοσο ευκολο. Γενικα επειδη δε μιλαει, πολλες φορες υποτιμω τη νοημοσυνη του και ντρεπομαι γι'αυτο... Απο την αλλη ελπιζω να μην τον ματιασω... Ημουνα σιγουρη οτι δε θα καταφερναμε τιποτα! Ριτα ποια ειναι η συνεχεια τωρα? Τον βαζω καθε 1-2 ωριτσες στο γιογιο και βλεπουμε?

Αχ Μπραβο!!Και εγω ειμαι πολυ περηφανη για το Σωτο σου!!Μπραβο πολυ χαρηκα!

Ειδες μωρε χαρα που κανουν οταν το καταφερνουν?Εγω εχω ξαναπει δεν πρεπει να τα υποτιμαμε οπου τα οδηγησουμε αργα ή γρηγορα ακολουθουν.

Για την συνεχεια...χμμ..εγω θα ελεγα να τον αφησεις σε αυτο το χαλαρο στυλ για λιγο καιρο και μετα ή ταυτοχρονα να του καλλιεργησεις το να στο ζηταει.Να αρχισει να επικοινωνει την αναγκη του.Οχι αναγκαστικα να στο λεει αλλα να στο δειχνει με καποιο τροπο.

Παντως συνεχιστε τον ενθουσιασμο αλλα να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου οτι βαριουνται ευκολα.Ισως σε λιγες μερες δεις οτι το βαρεθηκε το παιχνιδακι αυτο.Ειναι με τα κεφια τους ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ιωαννα μου περαστικα σας νομιζω πια θα ειναι το τελευταιο.

Πετρουλα ξαναεκανε εμετο?Οσο για το ονειρο μην αγχωνεσαι κοπελια δεν τη γλιτωνεις τη σωβρακοφανελα (οπως και εγω μαλλον) ας το απολαυσουμε!!χαχα

Κικο απυρετος ειναι ο μικρος?Αντε βρε παιδι μου να ξενοιασετε.

Γιοβαννα η μικρη?Καλυτερα ελπιζω

Σουλα!Καλε μιλατε κα σοτ τηλεφωνο?Ο δικος μου το βαριεται αφορητα με το ζορι λεει μια κουβεντα στο τηλεφωνο!Αντρες....χαχα.Να τη χαιρεσαι την κουκλα!

Σαρδελακι,βικυ τι μας κρυβεται?Περιμενουμε!!!

Αρμακι μου...τι να πω για τα παιδακια?Σιγουρα θα ειναι οτι πιο δυσκολο.Ευχομαι να συνεχισουν καλα και να το ξεπερασουν οσο το δυνατον πιο ανωδυνα...

Θα τα πουμε φιλεναδα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πετρουλα ξαναεκανε εμετο?Οσο για το ονειρο μην αγχωνεσαι κοπελια δεν τη γλιτωνεις τη σωβρακοφανελα (οπως και εγω μαλλον) ας το απολαυσουμε!!χαχα

Καλε ποιος αγχωθηκε για τη σωβρακοφανελα..Ειναι δυνατον;;

Για το πως θα ταϊσω τοσα παιδια αγχωθηκα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι άσχετο, πέρα από τα παιδάκια μας?

Πείτε μου λιγάκι τη γνώμη σας, αν μπορείτε?

Παρήγγειλα έναν αρτοπαρασκευαστή. Εχει καμία υπ'όψιν της?

Είναι καλό & βολικό πράγμα ή έκανα βλακιούλα?

Πρέπει να πάω να τον παραλάβω σε καμιά ωρίτσα.

Εχει κάποια από εσάς? Τον χρησιμοποιεί?????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Εγω δεν εχω Ελένη μου , αλλα εχω ακουσει απο αυτους που τον χρησιμοποιούν οτι ειναι πολύ χρησιμο εργαλειο..

Αν λοιπόν εχεις σκοπό να ζυμωνεις το ψωμακι σας θα σου χρειαστει και θα σου λύσει τα χερια..

Να μας πεις και εσυ πως σου φανηκε..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εγω ειχα και τον χαρισα.Τον βαρεθηκα και μου επιανε πολυ χωρο.

Αν εχεις ορεξη να την κανεις τακτικα τη δουλεια αυτη καλος ειναι αλλιως...

Μεγεια σου παντως!

Μμμμμ τι να πω. Ακόμα δεν ξέρω πόσο θα τον χρησιμοποιήσω.

Αν βολέψει έχει καλώς, αλλιώς θα αποθηκευτεί κι αυτός όπως κ πολλά άλλα δυστυχώς.

Δεν τον είχες δοκιμάσει δηλ? Το έκανε καλό το ψωμάκι, είχε πολύ διαδικασία πέρα του χώρου που έπιανε?

Κοντός ψαλμός αλληλούια πάντως. Σε 3/4 πρέπει να πάω να το πάρω.

Ευχαριστώ για τις μεγειές :)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Πάντως κορίτσια να σας πω κατι που παρατηρησα.

Είχα σαλταρει ενα διάστημα που εβλεπε πολύ τηλεόραση φυσικα μόνο τραγουδακια από τα ζουζουνια και τους μαζοο και καποιες ταινιες πινοκιο ή με ζωακια.

Τελικά διαπίστωσα ότι την βοήθησαν παρα πολύ στην ομιλία.

Τα χρώματα και παρα πολλές΄λέξεις από εκεί τα έμαθε.

Μπρορεί να είναι αντιπαιδαγωγικό αλλα εμας μας βοήθησε.

Ισως επειδή ακουγε πολλές φορές τις ιδιες λέξεις ή επειδή της ακουγε από παιδάκια της ηταν πιο ευκολο δεν ξερω.

Και εμενα που δε βλεπει πολυ, το πολυυ καμμια ωρα στο συνολο την ημερα και αυτο γιατι ξεκιναει να κατσει και μετα βαριεται εμαθε αρκετα. ειδικα απο τη ντορα και απο το dvd με τα χρωματα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...