Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Myrainbowbaby είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Στο προηγούμενο κέντρο κάναμε icsi αλλά τώρα μάλλον πρέπει να κάνουμε μια από τις πιο σύνθετες μεθόδους picsi imsi κάτι τέτοιο. Γνωρίζετε αν στο υγεία Εμβρυογενεσις τις κάνουν; 

Ναι της κάνουν και την Zymot και εμείς σε αυτό ήμαστε !!! Αλλά σε εμάς δεν γίνετε Zymot λόγω χαμηλής ποσότητας σπερματοζωάριων!! 

πρίν από 19 λεπτά , Myrainbowbaby είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Στο προηγούμενο κέντρο κάναμε icsi αλλά τώρα μάλλον πρέπει να κάνουμε μια από τις πιο σύνθετες μεθόδους picsi imsi κάτι τέτοιο. Γνωρίζετε αν στο υγεία Εμβρυογενεσις τις κάνουν; 

Επειδή διάβασα την ιστορία σου και είδα πως παλαιότερα δεν είχατε κατακερματισμό ίσως αυτό μπορεί να διορθωθεί με βιταμίνες και να μην χρειαστείτε περαιτέρω μεθόδους στην γονιμοποίηση από την κλασική μικρογονιμοποιηση ! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ριτα αγγελουδι ειναι!!!

Δε χορταινω να τον βλεπω! Και γιγαντας βρε παιδακι μου!!! Ολοκληρο αγορακι!

Δε θα κανει τσισα, στο λεω! Οσες φορες εχω αφησει τον Σωτηρη μεσημερια ξεβρακωτο λογω συγκαματος, δεν εχει κανει ποτε!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω στο πρωινο γαλα μονο (γιατι το βραδυνο του το δινω εγω ετσι κι αλλιως γιατι νανουριζεται) του βαζω ενα μαξιλαρι στο κεφαλαρι του κρεβατιου μας και καθεται μισοξαπλωμενος. Ουτε ξαπλα, ουτε καθιστος!:wink:

Και μετά πως τον βάζεις στο κρεββάτι του? Δεν αντιδρά? Κι αν καλομάθει έτσι?

Λες να δοκιμάσω στο δικό του το κρεββάτι με το δικό μας μαξιλάρι????

Καλή ιδέα μου έδωσες ;) Σ' ευχαριστώ πολύ!!!!!! Θα επιχειρήσω το βράδυ αν δεν έχει πολύ γκρίνια, γιατί οι κινήσεις μας πριν τον ύπνο είναι σε ρουτίνα για την οποία προσπάθησα πολύ.

Χαζομάρες γράφω, αλλά δεν τα διορθώνω τώρα. Είπες στο πρωινό, μετά το διάβασα καλά! Ισως δοκιμάσω το πρωί κι εγώ για να μην του χαλάσω τη ρουτίνα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ριτα αγγελουδι ειναι!!!

Δε χορταινω να τον βλεπω! Και γιγαντας βρε παιδακι μου!!! Ολοκληρο αγορακι!

Δε θα κανει τσισα, στο λεω! Οσες φορες εχω αφησει τον Σωτηρη μεσημερια ξεβρακωτο λογω συγκαματος, δεν εχει κανει ποτε!!!

Ναι οταν κοιμουνται ειναι οντως αγγελουδια :tongue:

Λες ε?Πρωτη φορα το επιχειρω...για να δουμε(εβαλα και την πετσετουλα για καλο και για κακο χαχα).

Λοιπον σας διαβαζω και επανερχομαι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ηρθα, φαγαμε κιολας και τωρα ο μικρος προσπαθει να κοιμηθει κιειπα να δω τι κανετε

Βατραχακι μου, καταρχην δες τι θες εσυ..Αν ειναι μονο ο Τιμος και τα σχολια των αλλων θα ξεπεραστουν αυτα, ειδικα τα σχόλια των αλλων μπορεις να τα αγνοησεις τελειως..

Ο αντρας σου γιατι σε παροτρυνει να τον σταματησεις , γιατι ισως βλέπει που εισαι συνεχεια με το μωρο και ενα στηθος απ'έξω;;Νοιωθει δλδ οτι αυτο σε καταβαλλει;;

Ο πρωτος καιρος και ειδικα οι πρωτες σαραντα μερες ειναι παρα πολύ δυσκολο διαστημα, ενημερωθηκες και τα ξερεις..Αν πραγματικα θελεις και εισαι σε ψυχολογια να το κανεις θα δεις μεγαλη διαφορα μετα τους 2 μηνες

Μην γινει ομως αγγαρεια επειδη πριν το πιστευες πολύ και τωρα νοιωθεις οτι δεν μπορεις να τα καταφερεις..Βαζε στοχους με μικρα διαστηματα πχ θα πεις στην αρχη μια εβδομαδα και μετα βλέπουμε, μολις περασει η εβδομαδα θα δεις οτι θα θες κι αλλο και ετσι θα το κατακτησετε..

Η δικη μου γνωμη ειδικα αν δεν εχεις προβλημα με τις θηλές σου, να πονάς και να εχεις πληγες, ειναι να συνεχισεις εφοσον αισθανεσαι καλά με αυτο!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Πωπω βρε Ριτάκι , τι παλικαράκι είναι αυτό μωρέ, να σας ζήσει βρε κοπέλα μου και να τον χαίρεστε. Λες και βλέπω κανένα 4χρονο παιδάκι είναι. Φτού σας.

Νατάσα και εμάς τα κάνει αυτά κατά καιρούς , πράγματα που είχε μάθει καλά , παύει να τα λέει για κάποιο διάστημα και μαθαίνει άλλα και αυτό συνεχίζεται αλλά δεν με ανησυχεί αυτό.

Εγώ έχω όπως και η Μαελένη το ίδιο πρόβλημα , δηλαδή δεν πίνει το γάλα στο ποτηράκι που πίνει το νερό και το γάλα πρέπει να του το κρατάω εγώ το μπιμπερό αλλιώς δεν κάνει καμία κίνηση να το πάρει.

πωπω ρε Μαργαριτα πως μεγαλωσε ετσι ??μοιαζει λες και ειναι 3 ετων !!!και με το βρακακι του σουπερ σεξι!!να τον χαιρεσαι φιλεναδα ..

Μαλενι μου μην ανησυχεις..τεμπελια ειναι ...

Βατραχακι μου θελει υπομονη ..μεχρι να προσαρμοστει ο τιμουλης θελει τον χρονο του ..

Εμενα τι μου εκανε ο σκατουλης χθες ??κοιμηθηκε απο τις 19.30 λογω βηχα και ξυνπαει στις 5 και φωναζει μαμα γαλα..παω του φτιαχνω γαλα και λεω ωχ θα εχουμε γλεντια απο τις 5 το πρωι του το δινω , το πινω μονορουφι και μολις τελειωσε πταξε το μπιμπερο στο πατωμα και ξεραθηκε μεχρι τις 8.30 ..ολο διαταγες το σκατουλι ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ναι οντως ειναι γιγαντιος.

Εγω τον βγαζω πανω απο 95,5 ποντους που τον ειχε βγαλει η γιατρος τελευταια φορα..σε λιγο δε θα τον φτανω χαχα

Γερα να ειναι ολα να τα χαιρομαστε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι οντως ειναι γιγαντιος.

Εγω τον βγαζω πανω απο 95,5 ποντους που τον ειχε βγαλει η γιατρος τελευταια φορα..σε λιγο δε θα τον φτανω χαχα

Γερα να ειναι ολα να τα χαιρομαστε.

καλά συγνώμη βρε Ρίτα τι ύψος έχετε και εσύ και ο άντρας σου;:P

Διαφημίσεις

Βατραχακι μου καταρχην μην στεναχωριεσαι ακομα ειναι πολυ νωρις σιγα σιγα θα βρειτε τους ρυθμους σας.

Εγω θα ελεγα να ξεκαθαρισεις στον ανδρα σου και στους γυρω σου οτι τουλαχιστον μεχρι να σαραντησει το παιδι θα το θηλασεις (αν φυσικα αντεχεις).Απο εκει και περα βλεπωντας κα κανωντας.Μπορεις να δινεις και λιγο συμπληρωμα.Απο το να διακοψεις το θηλασμο αν αντεχεις και το θελεις καλυτερα ετσι.Μπορεις επισης να αντλεις και να δινεις δικο σου γαλα για οσο αντεξεις (εγω παντως που το εκανα μπορει να κουραστηκα αλλα ετσι σκοπευω να κανω και με το δευτερο πρωτα ο Θεος).Αν παλι δεις οτι παραζοριζεσαι δωσε ξενο απλα η αποφαση να ειναι αποκλειστικα δικη σου γιατι μετα ισως σου δημιουργηθουν τυψεις αν λειτουργησεις υπο πιεση.

Ειναι πολυ μικρουλης ακομα δωστε του λιγο χρονο να πιει το γαλατακι της μανουλας του και μετα βλεπετε.Οσο για τον Τιμουλη ολα μεσα στο προγραμμα ειναι και θα ζηλεψει και θα γκρινιαξει οπως ολα.Προσπαθησε να τον απασχολεις πολυ οταν κοιμαται το μωρο και ζητα τη βοηθεια καποιου για τον υπολοιπο χρονο.Τουλαχιστον για αρχη.

Παντως σε καμμια περιπτωση μην επιτρεψεις να σε τρελανουν οπως με τρελαναν εμενα.Του στυλ παλι πειναει?,δεν χορταινει..,ή παρατρωει για αυτο βγαζει ,δωσε ξενο κτλ.

Εγω τους ειχα πει .Ενας θα αποφασιζει για το γαλα του παιδιου και αυτη θα ειμαι εγω.Κοντεψαν να με τρελανουν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εμενα τι μου εκανε ο σκατουλης χθες ??κοιμηθηκε απο τις 19.30 λογω βηχα και ξυνπαει στις 5 και φωναζει μαμα γαλα..παω του φτιαχνω γαλα και λεω ωχ θα εχουμε γλεντια απο τις 5 το πρωι του το δινω , το πινω μονορουφι και μολις τελειωσε πταξε το μπιμπερο στο πατωμα και ξεραθηκε μεχρι τις 8.30 ..ολο διαταγες το σκατουλι ..

Ιωάννα μου και εμένα μια σταλιά σκατό και τα κάνει αυτά. Εχθές το απόγευμα του λέω τι θες να φας και μου λέει τοστ , του το ψήνω λοιπόν και έφαγε όσο έφαγε και το άλλο μου το πέταξε στη μούρη. Α ρε ζομπά λέω , ά ρε ζομπά τυχερός που είσαι.

εμας λεει αρκετα αλλα μισα ρε παιδι μου ή λαθος ..

λιγα λεει σωστα ...και εχει λεξεις πασπαρτου με πολλες εννοιες

τετα δλδ ειναι η γαλακτοφετα αλλα και η ζακετα αλλα και η κουβερτα

παπα ειναι τα παπουτσια αλλα και το κουταλι(καρακουφο...)

και επισης λεει τις μισες συλλαβες

το μεσα =με

το μονος =μο

βαλτε μας και εμας στο κλαμπ ..

Αυτο το εκανε και ο Γρηγορης για πολυ καιρο και πλεον τα λεει ολα τα παραπανω ολοκληρα.

Μερα με τη μερα θα δεις διαφορα μεγαλη.

Μια μερα ξαφνικα απο παπα μου λεει παπουτσια...πεντακαθαρα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Χαχαχα....πλακα εχεις!!

Κανονικοι ανθρωποι ειμαστε καλε..εγω ειμαι 1,71 και ο καλος μου 1,86

αμ έτσι πες μας, γιατί δεν λέγεσαι και κοντή 1,71 για τη μέση ελληνίδα είναι ύψος όχι αστεία και ο άντρας σου επίσης είναι αρκετά ψηλός. Έχει κληρονομικότητα το παιδί βλέπεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...