Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Myrainbowbaby είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Στο προηγούμενο κέντρο κάναμε icsi αλλά τώρα μάλλον πρέπει να κάνουμε μια από τις πιο σύνθετες μεθόδους picsi imsi κάτι τέτοιο. Γνωρίζετε αν στο υγεία Εμβρυογενεσις τις κάνουν; 

Ναι της κάνουν και την Zymot και εμείς σε αυτό ήμαστε !!! Αλλά σε εμάς δεν γίνετε Zymot λόγω χαμηλής ποσότητας σπερματοζωάριων!! 

πρίν από 19 λεπτά , Myrainbowbaby είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Στο προηγούμενο κέντρο κάναμε icsi αλλά τώρα μάλλον πρέπει να κάνουμε μια από τις πιο σύνθετες μεθόδους picsi imsi κάτι τέτοιο. Γνωρίζετε αν στο υγεία Εμβρυογενεσις τις κάνουν; 

Επειδή διάβασα την ιστορία σου και είδα πως παλαιότερα δεν είχατε κατακερματισμό ίσως αυτό μπορεί να διορθωθεί με βιταμίνες και να μην χρειαστείτε περαιτέρω μεθόδους στην γονιμοποίηση από την κλασική μικρογονιμοποιηση ! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι Μαελένη μου είναι λίγο καλύτερα, και μόνο που είναι απύρετος από χθες είναι σημαντικό , σε ευχαριστώ πολύ.Εσείς πως πάτε;

α και να μην ξεχάσω να πω , πως τονίζουμε ιδιαίτερα το Λ.

ΓΑΛΛΛΑ , ΝΕΛΛΛΟ, ΣΑΛΛΑΜΙ κοκ

Είναι από τη Θεσσαλλλλονίκη και του αρέσει βρε kiko μου!

Μπράβο που ήσασταν απύρετοι. Φυσικά κ είναι σημαντικό.

Ο δικός μου τα είπα κ παραπάνω καλά μάλλον. Τουλάχιστον τρώμε πάλι.

Από λέξεις κάτι λίγα λέμε.

Γκαάκι(φεγγαράκι)το ψάχνουμε και στον ουρανό

Ντιο(το 2)

Οτώ(Οκτώ)

Νιά(9) τα νούμερα τα αναγνωρίζουμε κιόλας όπου τα δούμε, πχ στις πινακίδες αυτοκινήτων

Αν έχει διάθεση λέει Γόης(Γρηγόρης)

Ντιν νταν ντον(από το τραγούδι)

Γλιν γλιν(του πήρα κουδουνάκι για το ποδήλατο)

Τότο(μπισκότο)

και τα γνωστά μαμά, μπαμπά, παππού, γιαγιά, μαμ, μπι-μπι, βββββ, κακά πουφ.

Αλλα δεν θυμάμαι για την ώρα.

Επεξεργάστηκαν by maeleni

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας!!!

τι κανετε;

εγω ειμαι πολυ προβληματισμενη και μπηκα να σας πω τον πονο μου!

δεν ξερω τι να κανω με τον θηλασμο ο μικρος θηλαζει αποκλειστηκα αλλα με τον τιμο ειναι μεγαλο ζορι νιωθω οτι τον παραμελω και βλεπω την συμπεριφορα του λιγο περιεργη απο την αλλη θελω πολυ να θηλασω τον μικρο δεν ξερω πραγματικα τι να κανω εχω και τον αντρα μου και τους καλοθελητες που μου λενε να σταματησω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

γεια σας!!!

τι κανετε;

δεν ξερω τι να κανω με τον θηλασμο ο μικρος θηλαζει αποκλειστηκα αλλα με τον τιμο ειναι μεγαλο ζορι νιωθω οτι τον παραμελω και βλεπω την συμπεριφορα του λιγο περιεργη απο την αλλη θελω πολυ να θηλασω τον μικρο δεν ξερω πραγματικα τι να κανω εχω και τον αντρα μου και τους καλοθελητες που μου λενε να σταματησω!

Αχ καλή μου.

Δεν είμαι ειδική στο θηλασμό, αλλά θέλει λίγο υπομονή για να μπείτε σε πρόγραμμα.

Μην εγκεταλείψεις την προσπάθεια όμως.

Το μητρικό γαλατάκι είναι το καλύτερο για το κάθε μωράκι.

Ο Τιμούλης σου το καταλαβαίνω ότι αισθάνεται κάπως παραμελημένος, αλλά δεν υπάρχει κάποιος να τον απασχολεί για κάποια ωρίτσα? Ενας παππούς, μια γιαγιά κάποιος για να αισθανθεί λίγο καλύτερα?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

vatraxaki μου εγώ το μόνο που μπορώ να σου πω φυσικά είναι η γνώμη μου.

Τα οφελη του θηλασμού είναι γνωστά.Οπότε να μην σταματήσεις να θηλάζεις για οσο μπορεσεις.Για το καλό του μικρού σου.

Τώρα οσον αφορά στον αντρα σου και στους "καλοθελητές" απλά αγνόησέ τους.Είχα ακριβώς το ίδιο θεμα και εγώ όταν θηλαζα και με ειχαν τρελανει.

Για τον τιμούλη φαντάζομαι πως είναι δύσκολο.Προσπάθησε οσο μπορείς να ασχολείσαι μαζί του οσο περισσότερο μπορείς .Είναι μικρόυλης και σε ειχε και μονο δική του λογικό το βρίσκω να ζορίζεται τώρα.

Κοριτσάκι μου εσύ ξερεις καλύτερα παντως

Θα σε βοηθήσουν περισσότερο και τα κορίτσια μας εδω που εχουν ήδη δευτερο μωρακι.

γεια σας!!!

τι κανετε;

Aχ μωρέ Βατραχάκι μου , δεν ξέρω τι να σου πω και εγώ , θεωρώ πως οι κατάλληλες για να σου απαντήσουν στο ερώτημά σου είναι η Μαρίνα , το πικουλινάκι , η Ελενίτσα και όλες οι μανούλες που έχουν ζήσει πρόσφατα αυτή την εμπειρία.

θεωρώ όμως ότι μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες τώρα στην αρχή και αντιδράσεις περίεργες απο τον Τιμάκο , στην πορεία όμως να αποκαταστηθούν όλα και πάλι όμως υποθετικά μιλάω γιατί αν δεν ζήσεις κάτι δεν μπορείς να είσαι απόλυτη.

Μη στεναχωριέσαι και όλα θα φτιάξουνε, αφού μπορείς να θηλάσεις κάνε λίγο υπομονή και θα συνηθίσει και ο Τιμάκος.

Διαφημίσεις

καλή ανάρρωση να έχει η ψυχούλα όσο για τις κουβέντες λέτε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ

Μιμο= χυμό

Γαγα=γαλα

Νανια = νανι

Τατα = βόλτα

Παπα= παπούτσια

Παπουφ = παππούς

ΑΥΤΑ ………………………………………………

ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΜΑΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΩ

Ευχαριστώ Ηλιάνα μου και μη σε προβληματίζει το θέμα της ομιλίας και εμείς μέχρι πριν 2 μήνες είμασταν στο ίδιο στάδιο και χειρότερα μπορώ να σου πω αλλά θα δεις πως βδομάδα με βδομάδα σημειώνουν μεγάλη διαφορά τα μικρά μας . Να διαβάζετε και πολλά βιβλία με εικόνες , βοηθάνε πάρα πολύ να ξέρεις.

Είναι από τη Θεσσαλλλλονίκη και του αρέσει βρε kiko μου!

Μπράβο που ήσασταν απύρετοι. Φυσικά κ είναι σημαντικό.

Ο δικός μου τα είπα κ παραπάνω καλά μάλλον. Τουλάχιστον τρώμε πάλι.

Από λέξεις κάτι λίγα λέμε.

Γκαάκι(φεγγαράκι)το ψάχνουμε και στον ουρανό

Ντιο(το 2)

Οτώ(Οκτώ)

Νιά(9) τα νούμερα τα αναγνωρίζουμε κιόλας όπου τα δούμε, πχ στις πινακίδες αυτοκινήτων

Αν έχει διάθεση λέει Γόης(Γρηγόρης)

Ντιν νταν ντον(από το τραγούδι)

Γλιν γλιν(του πήρα κουδουνάκι για το ποδήλατο)

Τότο(μπισκότο)

και τα γνωστά μαμά, μπαμπά, παππού, γιαγιά, μαμ, μπι-μπι, βββββ, κακά πουφ.

Αλλα δεν θυμάμαι για την ώρα.

μια χαρά τότε και εσείς βρε και μπράβο που σιγά σιγά παίρνει τα πάνω του ο μικρός με το φαγητό.

Να σας πω κι εγω τον πονο μου για την ομιλια? Εκτος απο τις κλασσικες λεξεις (μαμα, μπαμπα, μπαλα, γιαγια, παππου, καλα, εντο, ντατς-ενταξει- κτλ.) κατα διαστηματα λεει καποιες λεξεις αλλα για λιγο. Καποτε ελεγε τοτσ (τοστ), νελο, ατα, μαμ, πατατα, γεια μας και τσουγκριζε το ποτηρι, καμεα (καλημερα) και αλλες που δε θυμαμαι. Αυτες τις λεξεις τις ελεγε συνεχεια αλλα για λιγο καιρο. Τωρα δεν τις λεει.... Αμα θελει νερο το δειχνει κοκ... Γιατι το κανει αυτο?:roll:

t7fQp3.png

:) :) ναι Kiko μου! Ετσι θέλω να πιστεύω.

Με το Vatraxaki μας σκάω τώρα.

Δεν μπορείς να του λες πχ να σε βοηθάει και να κάνει κάτι δίπλα σου?

Οταν κάτι θέλω εγώ κ ο δικός μου αντιδρά έτσι του λέω, έλα σε παρακαλώ να με βοηθήσεις να κάνουμε έτσι ή αλλιώς ή να διαβάσουμε το βιβλίο σου ή να μιλήσουμε ή να δούμε τα αυτοκίνητα που περνάνε ή κάτι τέλος πάντων που του αρέσει.

Γρήγορα μωρέ θα περάσει ο καιρός ππου το μωρό θα μπει στη ρουτίνα του.

Δεν είναι κρίμα αφού έχεις γάλα να του το στερήσεις?

Αλλά όπως είπαν κ τα κορίτσια καλύτερα να σου δώσουν συμβουλές όσες έχουν 2ο μωράκι κ τις πέρασαν αυτέ ςτις καταστασεις. Απλά με προβληματίζουν οι καλοθελητές χμ!

Να σας πω κι εγω τον πονο μου για την ομιλια? Εκτος απο τις κλασσικες λεξεις (μαμα, μπαμπα, μπαλα, γιαγια, παππου, καλα, εντο, ντατς-ενταξει- κτλ.) κατα διαστηματα λεει καποιες λεξεις αλλα για λιγο. Καποτε ελεγε τοτσ (τοστ), νελο, ατα, μαμ, πατατα, γεια μας και τσουγκριζε το ποτηρι, καμεα (καλημερα) και αλλες που δε θυμαμαι. Αυτες τις λεξεις τις ελεγε συνεχεια αλλα για λιγο καιρο. Τωρα δεν τις λεει.... Αμα θελει νερο το δειχνει κοκ... Γιατι το κανει αυτο?:roll:

Αχ δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό.

Κι ο δικός μου έλεγε γάλα και κάτι άλλο και σταμάτησε να τα λέει και το νερό με τραβάει κ μου το δείχνει. Ποτέ δεν το είπε και ποτέ δεν θέλει να πιάσει το μπιμπερό να πιεί μόνος του. Ούτε γάλα, ούτε νερό!

Διαφημίσεις

Βατραχακι καταρχην μην απελπιζεσαι! Και κυριως μη συγχιζεσαι γιατι δεν κανει! Τα παιδακια σου πανω απ'ολα σε θελουν ηρεμη και χαρουμενη. Ο πρωτος καιρος του θηλασμου, οπως και να το κανουμε ειναι δυσκολος. Το προβλημα δεν ειναι οι καλοθελητες, αλλα ο αντρας σου. Τους καλοθελητες τους γραφεις! Το αντρα σου παλι οχι... Αν σου δημιουργει προβληματα και υπαρχει ενταση λογω αυτου του γεγονοτος, και εφοσον δεν μπορει να καταλαβει, τοτε εγω στη θεση σου θα εδινα ενα βραδυ συμπληρωμα... Με αυτη τη συμφωνια ομως. Μονο μια φορα την ημερα. Του κανεις το χατηρι καταρχην για να αποφυγεις την γκρινια και μετα βλεπεις. Αν δεις και ηρεμει λιγο, το κοβεις σε λιγες μερες το συμπληρωμα! Δυστυχως οι αντρες συνηθως δεν καταλαβαινουν... Και το παν ειναι η ηρεμια μεσα στο σπιτι! Για τον Τιμο μη στεναχωριεσαι! Απολυτα λογικη αντιδραση, θα βρει κι εκεινος την ισορροπια του. Λιγο χρονο θελει ακομα! Ελπιζω να βοηθησα.

t7fQp3.png

Αχ δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό.

Κι ο δικός μου έλεγε γάλα και κάτι άλλο και σταμάτησε να τα λέει και το νερό με τραβάει κ μου το δείχνει. Ποτέ δεν το είπε και ποτέ δεν θέλει να πιάσει το μπιμπερό να πιεί μόνος του. Ούτε γάλα, ούτε νερό!

Το κανει κι εσενα ε? Παλι καλα, γιατι με ειχε προβληματισει αρκετα... Τουλαχιστον δεν ειμαστε οι μονοι!

Οσο για το μπιμπερο, κι εμενα ετσι ηταν, μεχρι που τον αφησα μονο του το πρωι να πιει το γαλα του στο κραβατι μας και του εβαλα στην τηλεοραση παιδικα. Σε πληροφορω μια χαρα τα καταφερε! Τεμπελια ειναι αυτο, μη σε προβληματιζει!

t7fQp3.png

Το κανει κι εσενα ε? Παλι καλα, γιατι με ειχε προβληματισει αρκετα... Τουλαχιστον δεν ειμαστε οι μονοι!

Οσο για το μπιμπερο, κι εμενα ετσι ηταν, μεχρι που τον αφησα μονο του το πρωι να πιει το γαλα του στο κραβατι μας και του εβαλα στην τηλεοραση παιδικα. Σε πληροφορω μια χαρα τα καταφερε! Τεμπελια ειναι αυτο, μη σε προβληματιζει!

Ξέρεις τι έχω διαπιστώσει? Αν του το δίνω ενώ είναι ξαπλωμένος δεν έχει πρόβλημα, το πιάνει κ πίνει. Αν είναι όρθιος ή καθιστός, γιατί έτσι πίνουμε το γάλα μας, δε θέλει σε καμία περίπτωση να πιάσει το μπιμπερό. Αλλά και πάλι ξαπλωμένος να πίνει γάλα νομίζω ότι προκαλέι ωτίτιδα και το αποφεύγω. Τι να κάνω. Κάθε μέρα πιάνω τα χεράκια κ τα βάζω στο μπουκάλι και σε δευτερόλεπτα αυτός τα απομακρύνει.

Θα μεγαλώσει που θα πάει. Κάνω υπομονή!

Γυρισα και τον βρηκα στη μαμα μου με το βρακι του...

Δεν εβαζε πανα με τιποτα.Και κοιμηθηκε ετσι..

Νατος

.................

Χμμμ για να δουμε...

Ερχομαι σε λιγο να σας διαβασω και να τα πουμε.

Μην κανετε παραθεση γιαιτ θα τη σβησω σε λιγο..

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ξέρεις τι έχω διαπιστώσει? Αν του το δίνω ενώ είναι ξαπλωμένος δεν έχει πρόβλημα, το πιάνει κ πίνει. Αν είναι όρθιος ή καθιστός, γιατί έτσι πίνουμε το γάλα μας, δε θέλει σε καμία περίπτωση να πιάσει το μπιμπερό. Αλλά και πάλι ξαπλωμένος να πίνει γάλα νομίζω ότι προκαλέι ωτίτιδα και το αποφεύγω. Τι να κάνω. Κάθε μέρα πιάνω τα χεράκια κ τα βάζω στο μπουκάλι και σε δευτερόλεπτα αυτός τα απομακρύνει.

Θα μεγαλώσει που θα πάει. Κάνω υπομονή!

Εγω στο πρωινο γαλα μονο (γιατι το βραδυνο του το δινω εγω ετσι κι αλλιως γιατι νανουριζεται) του βαζω ενα μαξιλαρι στο κεφαλαρι του κρεβατιου μας και καθεται μισοξαπλωμενος. Ουτε ξαπλα, ουτε καθιστος!:wink:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...