Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Myrainbowbaby είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ και πάλι!! Ναι δεν είχαμε αλλά είχαν προηγηθεί 6 μήνες αγωγής κυρίως για βελτίωση κινητικότητας. Η αγωγή σταμάτησε τέλη Σεπτεμβρίου όταν και κάναμε τη διέγερση και την γονιμοποίηση. Και το dfi είναι διπλάσιο!! Μέσα απ' την καρδιά μου πολύ καλή επιτυχία στον αγώνα σου!! 

Θα ξανά πέσει κορίτσι μου αφού ήταν χαμηλό μια φορά θα ξανά πέσει !! Κουράγιο λίγο καιρό ακόμη !!! Επίσης καλή επιτυχία εύχομαι 🙏🏼

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αααα Νατασσσα μην μπου παιρνεις τα πρωτεια και την δοξα ..εχω κανει πρωτη προβλεψη για τα μωρα κικο -πετρουλας ..

Οσο για τον Σωτο ..τι να πω ??αστερι!!!να συνεχισετε ετσι..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το είπε..τελικά τα παιδιά είναι απρόβλεπτα..ο μεγάλος έκλαψε αρκετά, μόλις όμως του επιβεβείωσε ότι εκεί που είναι δεν είναι μόνος και κάνει παρέα με τον παππού του(τον δικό μας μπαμπά) ηρέμησε. Η μικρή δεν είχε καμία αντίδραση. Είπε εντάξει κ ούτε καν έκλαψε. Φυσικά αυτό δεν μου λέει κάτι, οι αντιδράσεις και το πως θα το πάρουν θα φανούν αργότερα, αλλά τουλάχιστον για την ώρα είναι καλά..το μεσημεράκι θα τους δω κι εγώ γιατί τώρα τους έχει υποσχεθεί βόλτες σε jumbo και ζωολογικό κήπο..

Πωπω και το είχα στο μυαλό μου πως θα το πείτε στα παιδιά!

Τι να πω. Εύχομαι αυτές οι παιδικές κ αθώες ψυχούλες κάπως να μπορέσουν να συνεχίσουν από δω κ πέρα με μια όσο πιο γλυκιά ανάμνηση του μπαμπά τους. Τι να πω :(

Οσο για καλημέρα μη νομίζετε πως ξέχασα, θα την πω τώρα!

Καλημέρα κορίτσια.

Πετρούλα το έκανες το θαύμα σου πάλι! Πάλι ξεράθηκα στα γέλια με το όνειρο. Ενα pamper όλο τουτούδες ε? Χαχαχαχα!!!! Εμ έτσι είναι οι αγορομάνες καρντιά μου! Και μετά φανελάκια κ καλτσούλες για τα φανταράκια κ άντε να μην πάω κ πιο μακριά!!!

Joa περαστικά κ πάλι στο μικ΄ρο σου

Kiko καλύτερα είναι ο Τάτσης ε?

Σούλα μπορεί να μην είναι κ τίποτα, αλλά κάτι που έφαγε ή ήπιε.

Μαμαλευτεράκι κι εμείς με 4-5 λέξεις είμαστε. Μουγκαφώνοι κι εμείς.

Επεξεργάστηκαν by maeleni

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Αααα Νατασσσα μην μπου παιρνεις τα πρωτεια και την δοξα ..εχω κανει πρωτη προβλεψη για τα μωρα κικο -πετρουλας ..

Οσο για τον Σωτο ..τι να πω ??αστερι!!!να συνεχισετε ετσι..

Καλα ντε, μη βαρας!!!:lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Μαμαλευτεράκι κι εμείς με 4-5 λέξεις είμαστε. Μουγκαφώνοι κι εμείς.

Join the club!!!

Παντως παιδια αυτο που παρατηρω ειναι οτι τα παιδακια που ειναι λιιιιιιιγο πισω στο θεμα της ομιλιας, ειναι ολα αγορια! χμμμμμμμμ:rolleyes:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

εμας λεει αρκετα αλλα μισα ρε παιδι μου ή λαθος ..

λιγα λεει σωστα ...και εχει λεξεις πασπαρτου με πολλες εννοιες

τετα δλδ ειναι η γαλακτοφετα αλλα και η ζακετα αλλα και η κουβερτα

παπα ειναι τα παπουτσια αλλα και το κουταλι(καρακουφο...)

και επισης λεει τις μισες συλλαβες

το μεσα =με

το μονος =μο

βαλτε μας και εμας στο κλαμπ ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ναι Μαελένη μου είναι λίγο καλύτερα, και μόνο που είναι απύρετος από χθες είναι σημαντικό , σε ευχαριστώ πολύ.Εσείς πως πάτε;

Εμείς κορίτσια στο θέμα της ομιλίας έχουμε κάνει σημαντικές προόδους , παπαγαλίζουμε τα πάντα αλλά σε ορισμένες λέξεις κάνουμε αναγραμματισμό.

Το καλαμάκι το λέμε καμαλάκι

Την τοστιέρα την λέμε στιετόρα

Τον ελέφαντα τον λέμε φαλέντα

και άλλες διάφορες που δεν θυμάμαι τώρα , και κλασικά το όνομα του το λέει ΤΑΤΣΗΣ και αν έχει μεγάλα κέφια θα πει ΑΝΑΝΑΣΗΣ.

α και να μην ξεχάσω να πω , πως τονίζουμε ιδιαίτερα το Λ.

ΓΑΛΛΛΑ , ΝΕΛΛΛΟ, ΣΑΛΛΑΜΙ κοκ

Αντε βρε κικο να συνελθει το παιδι ..ιωση μαμουθ ηταν αυτη!!!!

παντως η κοπελα στον παιδικο λεει με το που μπει Μαης κοβονται μαχαιρι οι ιωσεις..μακαρι να βγει σωστη..

Ελπίζω να μην είναι και αυτή μάντης όπως εσύ γιατί τότε την κάτσαμε τη βάρκα.χιχιχιχι:tongue:

Διαφημίσεις

ana08 μωρέ λες να μιλήσουν ……?

δεν ξέρω εγώ μετά την επίσκεψη της φίλης μου με την 20 μηνών κορούλα ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΟΛΑ της πολύ απογοητευτικά

το θέμα είναι ότι καταλαβαίνει τα πάντα και λέει διάφορα αλαμπουρνέζικα η Αδερφη μου που έχει μεγαλώσει 4 παιδία μου λέει είναι σουπερ θα λυθεί μετά τα δυο και θα πει όλα μαζί δεν θα καταλαβαίνουμε από πού μα έρχονται ΑΤΑΚΕΣ ΑΝΤΕ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ……….!!!

Stone τώρα διάβασα για τον πρωινό εμετό του μικρού μπας και έχει καμία ιωσουλα ? τώρα πως είναι είναι καλύτερα τηλ έφαγε κάτι στερεό ?

:tongue::tongue:

καλε δεν ειδες αποτελεσματα που εχω???κατσε κατσε για να μην αμφισβητεις τις δυναμεις μου(χιχιχι) μπορει να μαθουμε στην αυχενικη ..

Ερχεται η κορη...ξεκινα να ψωνιζεις ροζουλια!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

.

Το καλαμάκι το λέμε καμαλάκι

Την τοστιέρα την λέμε στιετόρα

Τον ελέφαντα τον λέμε φαλέντα

και άλλες διάφορες που δεν θυμάμαι τώρα , και κλασικά το όνομα του το λέει ΤΑΤΣΗΣ και αν έχει μεγάλα κέφια θα πει ΑΝΑΝΑΣΗΣ.

α και να μην ξεχάσω να πω , πως τονίζουμε ιδιαίτερα το Λ.

ΓΑΛΛΛΑ , ΝΕΛΛΛΟ, ΣΑΛΛΑΜΙ κοκ

καλή ανάρρωση να έχει η ψυχούλα όσο για τις κουβέντες λέτε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ

Μιμο= χυμό

Γαγα=γαλα

Νανια = νανι

Τατα = βόλτα

Παπα= παπούτσια

Παπουφ = παππούς

ΑΥΤΑ ………………………………………………

ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΜΑΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΩ

:tongue::tongue:

Maeleni μου πως ειναι ο γρηγορακης ?επανηλθε η ορεξη ??αντε να ξαναπιασεις συντομα μπουτακια..

Ναι μάλλον. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, αλλά μάλλον από προχτές τρώμε μεσημεριανό. Γιαουρτάκι κ αυγό ακόμα δεν δοκίμασα, αλλά χτες φάγαμε όλο το ψαράκι μας. Αχχχχχ κ τώρα που του άνοιξε η όρεξη ποιός μας πιάνει στα κιλά το θρεφταράκι μου!!!!!

Εσείς λαρυγγίτιδα διάβασε ε? Περαστικά σας.

Οσο για το θέμα του laptop οι καλοί μας και οι δυο θα μας το πετάξουν από το παράθυρο χαχαχα. Ευτυχώς πήρα και 2ο οπότε κάτι γίνεται χαχαχα.

Για τα σταφυλάκια σου λυπάμαι. Προσπαθώ να πάω στο 20 level, αλλά δεν τα καταφέρνω. Θέλω αρκετό ακόμα από το 19 μου φαίνεται. Στην επόμενη γύρα αν υπάρξει ;)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Μάντη Καλχα (Ιωάννα μου) και η κόρη μου για ένα μεγάλο διάστημα ελεγε τις μισές λέξεις και φυσικά είχαμε και εμείς μπαλαντερ τη λέξη " μπάλα" .ΟΛΑ Μα ΟΛΑ ηταν μπάλα.

Από καποια στιγμή και μετα λύθηκε η γλωσσίτσα της.

Πάντως η μπάλα και σαν λέξη αλλα κια σαν αντικείμενο είναι η λατρεία της ακόμα.

Πάντως κορίτσια να σας πω κατι που παρατηρησα.

Είχα σαλταρει ενα διάστημα που εβλεπε πολύ τηλεόραση φυσικα μόνο τραγουδακια από τα ζουζουνια και τους μαζοο και καποιες ταινιες πινοκιο ή με ζωακια.

Τελικά διαπίστωσα ότι την βοήθησαν παρα πολύ στην ομιλία.

Τα χρώματα και παρα πολλές΄λέξεις από εκεί τα έμαθε.

Μπρορεί να είναι αντιπαιδαγωγικό αλλα εμας μας βοήθησε.

Ισως επειδή ακουγε πολλές φορές τις ιδιες λέξεις ή επειδή της ακουγε από παιδάκια της ηταν πιο ευκολο δεν ξερω.

φυσικά το μόνιμο προβλημα μου ειναι οι γιαγιαδες γιατι και εδω επεμβαινουν .

Πχ η μικρή ξερει ότι το καλοριφέρ "καιει" από τις σκάλες "πεφτουμε " και το φαγητό δεν λέγεται " μαμ"

αλλα οι γιαγιαδες επιμενουν στα γνωστα "τζιζ" "μπουμ" και πολλές φορές τα λεει ετσι και η μικρη και χρειάζεται η δική μου παρέμβαση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...