Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!!!

σας ξαφνιασα τοσο πρωινη σημερα;

πως ειναι σημερα οι αρρωστουλιδες;ευχομαι καλυτερα!

εγω ξυπνησα νωρις και αφησα μπαμπα και γιο να κοιμουνται ηρθα εγω στο μαγαζι γιατι θα παω σε λιγο για εξετασεις αιμα-ουρα.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και απο μενα.

τι κανουν οι αρρωστουληδες?καμια μικρη εστω βελτιωση εχουμε?

εμεις εχουμε βηχα.

λυστε μου μια απορια φιλεναδες μου.καναμε το πρωτο αντιγριπικο στις 8/10 και λιγες μερες μετα αρρωστησε με βηχα και συναχι.το δευτερο αντιγριπικο το καναμε στις 17/11 και τωρα ξεκινησε βηχα.υπαρχει περιπτωση να ειναι απο το εμβολιο?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

καλημερα και απο μενα.

τι κανουν οι αρρωστουληδες?καμια μικρη εστω βελτιωση εχουμε?

εμεις εχουμε βηχα.

λυστε μου μια απορια φιλεναδες μου.καναμε το πρωτο αντιγριπικο στις 8/10 και λιγες μερες μετα αρρωστησε με βηχα και συναχι.το δευτερο αντιγριπικο το καναμε στις 17/11 και τωρα ξεκινησε βηχα.υπαρχει περιπτωση να ειναι απο το εμβολιο?

Βικη μου εχθες αγορασα το εμβολιο και καθισα και διαβασα το χαρτακι που εχει μεσα εγραφε οτι μπορει να παρουσιασει πυρετο και κατι αλλα αλλα δεν θυμαμαι να ελεγε για βυχα και συναχι θα το δω μολις παω σπιτι και θα σου πω.

Καλημερα!!!

πωπω ρε Λαζαρενια μου ραγιζει η καρδια μου που σε ακουω τοσο απελπισμενη..υπομονη κοριτσι μου ..τι στο καλο σε κανα δυο μερες θα συνελθεις θελω να πιστευω...

Μαργαριτακι πως ειναι ο συζυγος ??

Βικυ εμας μας ειχε πει η παιδιατρος οτι το εμβολιο μπορει να εμφανισει καποια συμπτωματακια ηπιας γριπης πως συναχακι και βηχα..

Εμεις ηταν να το κανουμε χθες αλλα ξεκινησε παλι βηχα ο Χρηστος και ειπα να το καθυστερησω λιγακι...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημέρα ζουζούνες...

Βικάκι πάντως και η αδερφή μου όποτε έκανε αυτό το εμβόλιο έπειτα αρρώσταινε! Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο...και το έχω ακούσει από πολύ κόσμο.

Λαζαρένια και ριτάκι περιμένουμε νέα σας κι ελπίζουμε να είναι καλύτερα σήμερα!731187eqzfwlawcr.gif

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ κοριτσια.

αντε να μαθουμε για λαζαρανια και ριτοσυζυγος.εχω αγωνια.

εμεις κατεβαινουμε σε πορεια στις 11.με συμβαση εργου ειμαι και εγω οπως χιλιαδες κοσμος.και αν απολυσουν ολους εμας,ο συνδεσμος που δουλευω θα μεινει με 100 ατομα απο 500 που εχει τωρα.σκεφτειται τι δουλεια θα εχουν οι εναπομειναντες!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

καλημερα κοριτσια.πως ειστε?

εμεις τα ιδια εδω απλα δεν κανουμε πολυ πυρετο.τουλαχιστον εγω.η μικρη ειναι απυρετη ευτυχως.

σαρδελακι δεν πηρα αγωγη αφου δεν πηγα σε γιατρο.απλα μιλησα με την παιδιατρο κ μου ειπε οτι για να διαπιστωθει αν εχω τον ιο της γουρουνογριπης πρεπει να μου παρουν αιμα την ωρα υψηλου πυρετου.

μου ειπε οτι πρεπει να κανει τον κυκλο της η ιωση αυτη.

η μικρη δε πηρε αντιβιωση αφου ειναι απυρετη.βαζουμε ορο κ οτριβιν.

σιροπακι sinacod για τον βηχα.

κα φωτεινη ευχαριστω για το τσαγακι.εκανα πυρετο αλλα οχι πολυ.38 εφτασα.το συναχακι παραμενει κ της μικρης μου.πονοκεφαλο εχω αρκετο κ ενταση.

stone πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο!απιστευτο!αχ παναγια μου να γινει καλα το μωρακι!

χρονια πολλα ,μεγαλη η χαρη του Αγιου!

βικακι εγω δεν ξερω καθολου να σου απαντησω για τα συμπτωματα που λες.λογικα καποα παρενεργεια θα εχει εφοσων το εμβολιο ειναι ο ιδιος ο ιος που βαζουμε μεσα μας.

ριτα πως ειστε σημερα?

ο συζ σου καλυτερα?

1654096yn4fep17z7.gif

Kαλημερα κορτισια..

Εμεις τα ιδια..εγω σχετικα καλα δε νιωθω κατι..ειχα κατι δεκατακια το βραδυ αλλά αδιαθετησα και παντα ανεβαζω λιγο..

Ο αντρας μου πολυ χαλια...πανω απο 39 συνεχεια..ουφ..εχει σιγουρα τη γουρουνογριπη διοτι και η καταρροη που μας ελειπε ηρθε και αυτη...

Ο μικρος μια χαρα Δοξα το θεο.Ολο φιλακια στελνει το πουλακι μου..

Βικυ το εμβολιο της κοινης γριπης μπορει να κανει ηπια συμπτωματα οπως βηχα,καταρροη πυρετο κτλ αλλα αν ειναι απο το εμβολιο θα τα κανει μεσα σε 3 μερες από την 4η μερα και μετα αν παρουσιασει κατι θα ειναι κατι αλλο και οχι απο το εμβολιο το ρωτησα την παιδιατρο και ηταν 100% απολυτη...

Ο Γρηγορης δεν ειχε κανενα μα κανενα συμπτωμα.

Ιωαννα μου περαστικα..τι επαθε το ζουζουνακι παλι ρε γμτ..Ειδα την κληση σου αλλα εκεινη την ωρα ηταν ο καλος μου στον μεγαλο πυρετο και ετρεχα ... ευχαριστω..

Ευχαριστω για το ενδιαφερον κοριτσια και κοιτατε να φυλαχτειτε..

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ωχ βρε Μαργαριτακι μου τι να πω ??μακαρι σήμερα να ξεκινησει να πεφτει σιγα σιγα ..

Εμας μας πηραν απο τον παιδικο ..οι αμυγαλες του μικρου ειναι κατακοκκινες...το απογευμα θα τον παμε παιδιατρο..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα περαστικα στον Χρηστάκη.. Ταλαιπωρηθηκε κι αυτος αρκετα μωρε..Θα τον παρεις απο τον παιδικο;;

Ρίτα, τι να πω..βάστα γερα!

Κλείσατε εβδομαδα, ετσι δεν είναι;;Απο μερα σε μερα θα υποχωρησει και ο πυρετος..Τι σας είπε η γιατρός για τον Γρηγόρη;;Θα μπορεσει να ερθει οταν ο συζ. θα είναι απύρετος;;

Λαζαρενια και εσεις θα βελτιώνεστε σιγα-σιγα..Τι να πώ..Θετική σκέψη..Εχετε κλειστεί και στο σπίτι εσεις, ε;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ηρθα στο σπιτι μπαμπας και γιος καλοκοιμηθηκαν στης 10 ξυπνησαν με τα χιλια ζορια :D

να σας πω την αληθεια μου αρεσε που πηγα στη δουλεια ετσι πρωι ειχα πολυ καιρο να παω!

ριτα ποσες μερες σου ειπε οτι κραταει η γριπη;

εχουμε κανενα εορταζοντα σημερα;του Αγιου Στυλιανου ειναι.

joa μου περαστικα στον μικρο σου αμαν παλι!

ριτάκι μου και πάλι περαστικά.

Αμάν βρε Ιωάννα μου κι ο καημένος ο Χρηστάκης πολύ ταλαιπωρείτε. Κι όσο βλέπω πόσο ταλαιπωρούνται τα νινάκια τόσο δεν θέλω να τον βάλω παιδικό. Φυσικά εγώ μπορώ και τον έχω σπίτι μια και δουλεύω τα απογεύματα. Για όσες κοπέλες δεν υπάρχει άλλη λύση είναι αναπόφεκτο!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...