Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Myrainbowbaby είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ και πάλι!! Ναι δεν είχαμε αλλά είχαν προηγηθεί 6 μήνες αγωγής κυρίως για βελτίωση κινητικότητας. Η αγωγή σταμάτησε τέλη Σεπτεμβρίου όταν και κάναμε τη διέγερση και την γονιμοποίηση. Και το dfi είναι διπλάσιο!! Μέσα απ' την καρδιά μου πολύ καλή επιτυχία στον αγώνα σου!! 

Θα ξανά πέσει κορίτσι μου αφού ήταν χαμηλό μια φορά θα ξανά πέσει !! Κουράγιο λίγο καιρό ακόμη !!! Επίσης καλή επιτυχία εύχομαι 🙏🏼

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ να σας πω και τη συνομιλία που είχα με την κόρη μου στο τηλέφωνο (κουκουβαου)

-Καλημέρα μωρό μου

-Γεια σου μανούλα

-Τι κανεις ?

-Καλά

-Παιζεις ?

-Ναι , λουουδια(από χθες σερνει μια ανθοδεσμη με πλαστικα λουλουδια που της εδωσε η γιαγια της)

-Μπράβο το παιδάκι μου.Εφαγες?

-Ναι γαλα , μωμακι.Γεια σου !

Ναι ναι με ξεφορτώθηκε .χα χα

Καλέ μόνο ο δικός μου ο λέει 3 λέξεις μονό ? μουγκά στην στρούγκα ο δικός μου χιιχιχ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Mαράκι μου , καλή δύναμη στα παιδιά απο εδώ και στο εξής

Ιώννα να είναι οι τελευταίες ιώσεις που περνάνε τα πιτσούνια μας εύχομαι.

Πείτε ρε κορίτσια τα ευχάριστα , δεν πάει άλλο θα τρελαθούμε , θα πηδηχτούμε απο το παράθυρο.

Σουλίτσα τέλεια η ζουζούνα σου.

Το βρηκα!!!Ειχατε επαγγελματικο meeting εσεις....

Συνεταιρακια θα γινετε;;

οχι οχι οχι(τουλαχιστον δεν εννοω αυτο)

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βικη και για το παράρτημα στην Λάρισα που λέγαμε εδώ η καλή τουρτοπανα έλα πάρε κόσμε ……………..

χαχαχα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

άντε Βίκυ θα το σκάσεις το μυστικό; Μάλλον την έκπληξη χαχαχα...

Μαράκι για αρχική αντίδραση καλή...συμφωνώ όμως μαζί σου πως όλα αργότερα θα φανούν...είναι μικρούλια ακόμη!

οχι δεν θα τους το πουμε,απλα το εγραψα ετσι για να εχουν να περιμενουν κατι!!!

αν σας το πουμε δεν θα ειναι εκπληξη!

Συμπεθέρα και Βικουλινι ,

Φτου σας , ντροπή σας που δε μας λέτε!!!!!!

φτου μας φτου μας...

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Αχ κοριτσια ειμαι πολυ περηφανη για τον γιο μου! Εχουμε απολυτη επιτυχια με το γιογιο. Το πρωι μολις ξυπνησε, τον εβαλα στο γιογιο και εκανε κατευθειαν τα τσισα του και μετα απο λιγο ξαναεκατσε, σφιχτηκε και εκανε τα κακα του! Ενθουσιαστηκε το μωρο μου, το θεωρησε τεραστιο επιτευγμα, συν του οτι του φανηκε παρα πολυ περιεργη η εικονα απο τα κακα! Με κοιταζε με απορια (πως βγηκε αυτο απο εμενα?) αλλα και με τεραστια χαρα!!! Ρε κοριτσια δεν το περιμενα οτι θα του ηταν τοσο ευκολο. Γενικα επειδη δε μιλαει, πολλες φορες υποτιμω τη νοημοσυνη του και ντρεπομαι γι'αυτο... Απο την αλλη ελπιζω να μην τον ματιασω... Ημουνα σιγουρη οτι δε θα καταφερναμε τιποτα! Ριτα ποια ειναι η συνεχεια τωρα? Τον βαζω καθε 1-2 ωριτσες στο γιογιο και βλεπουμε?

Ηλιανα και ο Σωτηρης μου ελαχιστα λεει... Μη σκας! Ειμαστε πολλες! Εσυ, η κωνκων, το βατραχακι, η Μαρινα κι εγω. Εχουμε κανει κομμα! Ελπιζω οτι μετα τα 2 θα παρουμε μπρος! Για να δουμε...

Giovanna πως ειναι σημερα το παιδι? Παντως να ξερεις επειδη το θεμα του πυρετου το εχω συζητησει παααααρα πολυ με τον παιδιατρο, μια και ειμαι καμμενη, οτι ο πυρετος δεν πεφτει στην τριτη μερα σωνει και καλα. Μπορει καλλιστα να κρατησει και 5 και 6 μερες. Αυτο που θελουμε και που μας ενδιαφερει ειναι η βλετιωση, αφου συμπληρωθει και το τριτο 24ωρο. Δλδ. απο το 4ο 24ωρο, να εχουμε μειωση του πυρετου (αν τις προηγουμενες μερες χτυπαγε 39+, να κανει ας πουμε μεχρι 38,5) και τα διαστηματα αναμεσα στα πυρετικα κυματα να αυξανονται. Εκει δλδ που το ντεπον το κραταει 3 ωρες, τωρα να το κραταει 4. Επισης πολυ σημαντικος παραγοντας ειναι να ειναι το παιδι ευδιαθετο. Απο τη στιγμη που το παιδι οταν ειναι απυρετο ειναι νορμαλ, δεν ανησυχουμε!!!

Σουλα καλε τι διαλογος ειναι αυτος απο το τηλεφωνο? Φτου σας! Εμεις οταν "μιλαμε" στο τηλ. ή που θα γελαει, ή που θα λεει κινεζικα, ή που θα ακουω μονο την αναπνοη του!

Σαρδελακι και Βικυ πειτε μας καλε! Μη μας σκατε!!!

Ιωαννα λαρυγγιτιδα ε? Μας εχει ξετιναξει η λαρυγγιτιδα φετος, φοβερο πραγμα! Αντε περαστικα σας! Ευχομαι να παρει το καλυτερο πια!

Stone απο τη λαιμαργια του θα ειναι... Εκτος και αν τον τρυγιριζει καμια ιωσουλα, πραγμα που απευχομαι! Για προσεξε τον σημερα λιγο, αν ειναι κακοκεφος, αν δεν εχει ορεξη και τα σχετικα...

Αρμακι μου, εχω συγκλονιστει με το γεγονος... Ειναι καλο το οτι ειχαν ηρεμη πρωτη αντιδραση, αλλα απο την αλλη το πενθος ειναι μια διαδικασια που δυστυχως θα την περασουν... Και ετσι πρεπει. Να πενθησουν για την απωλεια. Καλα κανετε και τα στελνετε στο σχολειο, αλλα προσοχη. Δε θελω να ειμαι μαντης κακων, αλλα οι αντιδρασεις θα βγουν... Υπομονη και συνεργασια με ψυχολογους και ολα θα πανε κατ'ευχην!

Κικο εγω παλι πιστευω οτι εχεις κοριτσακι! Ειμαι σιγουρη! Για να δουμε!

t7fQp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Τι κανετε?Ειχα παει σε εναν παιδικο και τωρα ηρθα δουλεια.

Δε σας εχω διαβασει θα τα πουμε σε λιγακι.

Φιλια

Για πες Ριτάκι , πως πήγε η πρωινή εξόρμηση; Είχε ενδιαφέρον ο παιδικός.

Κορίτσια Ιωάννα και Πετρούλα αν σας περισσέψανε σταφύλια μιας και το χάσατε τώρα το έπαθλο , μπορείτε να μου στείλετε γιατί της τελείωσε της πεθεράς μου το κρασί που είχε φτιάξει και ψάχνει απεγνωσμένα για σταφυλάκια;:tongue:

Να πω εγώ τι έκπληξη μας επιφυλάσσετε; λοιπόν αποφασίσατε να ξαναβγείτε για καφέ; σωστός;;

Κικο εγω παλι πιστευω οτι εχεις κοριτσακι! Ειμαι σιγουρη! Για να δουμε!

Καταρχήν να σου πω ότι προσπαθείς επάξια να μου πάρεις τον τίτλο της Μισ Σαρωτή και καταδεύτερον κανόνισε αν είσαι και εσύ μούφα μάντης όπως η Ιωάννα θα πάω καλύτερα στη Βιργινία Λεούση να μου πει την αλήθεια.:tongue:

Καλή συνέχεια με το γιογιό βρε....

Αυτη μωρε Κικη γιατι να ειναι εκπληξη για εμας;;

Νατασα δεν εχω λόγια!!Ο Σωτος τεραστια προοδο!!Τωρα θα τον βαζεις να καθεται περιπου στο 2ωρο και σιγουρα μετα απο καθε γευμα ή ροφημα..Αντε καλή συνεχεια!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καταρχήν να σου πω ότι προσπαθείς επάξια να μου πάρεις τον τίτλο της Μισ Σαρωτή και καταδεύτερον κανόνισε αν είσαι και εσύ μούφα μάντης όπως η Ιωάννα θα πάω καλύτερα στη Βιργινία Λεούση να μου πει την αλήθεια.:tongue:

Καλή συνέχεια με το γιογιό βρε....

1. Τον τιτλο δεν τον χανεις βρε, μην ανησυχεις! Εχεις παρελθον εσυ! Τι να κανω κι εγω με μια μονο δημοσιευση σεντονι!!!:lol::lol::lol:

2. Δεν ειμαι μουφα μαντης βρε! Θα το δεις! Θα βαρεθεις να φτιαχνεις κοτσιδακια!!!

3. Ευχαριστουμε καλε! Αντε και στα δικα σας!!!:lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...