Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/3/2025 at 9:42 ΜΜ, Μπουρμπουλάκι είπε:

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

Την πέμπτη μέρα μετά την ωοληψια πήγα στο γιατρό να με κάνει υπέρηχο σε λίγο μου ήρθε σαν περίοδος, είναι περίοδος ή απλά αίμα μετά την εξέταση;  Βέβαια θα πάρω τηλ κ τον γιατρό αύριο αλλά σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο; Λίγο αγχώθηκα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το είπε..τελικά τα παιδιά είναι απρόβλεπτα..ο μεγάλος έκλαψε αρκετά, μόλις όμως του επιβεβείωσε ότι εκεί που είναι δεν είναι μόνος και κάνει παρέα με τον παππού του(τον δικό μας μπαμπά) ηρέμησε. Η μικρή δεν είχε καμία αντίδραση. Είπε εντάξει κ ούτε καν έκλαψε. Φυσικά αυτό δεν μου λέει κάτι, οι αντιδράσεις και το πως θα το πάρουν θα φανούν αργότερα, αλλά τουλάχιστον για την ώρα είναι καλά..το μεσημεράκι θα τους δω κι εγώ γιατί τώρα τους έχει υποσχεθεί βόλτες σε jumbo και ζωολογικό κήπο..

ειναι μικρα τα παιδακια.σε λιγο καιρο που θα αρχισουν να το καταλαβαινουν θα ξεκινησουν τις ερωτησεις,πως "φευγει" καποιος,που παει,αν ποναει κτλ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

αλλαζω θεμα και εχω να σας πω οτι το σαρδελακι και εγω σας ετοιμαζουμε μια εκπληξη!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες κούκλες μόλις έβαλα τιμωρία τον γιο μου είμαι πολύ κακιά μανά τελικά……………… μα έχει μια γρίνια από το πρωί χωρίς λόγο πεταει τα παιχνίδια του παντού και πριν πέταξε το ηχείο κάτω ε δεν άντεξα τον έβαλα μια στην γωνία και μετά ήρθε όλο νάζι μαμαμουυυυυυυυ μαμαμουυυυυυυυ ..

:tongue::tongue:

αλλαζω θεμα και εχω να σας πω οτι το σαρδελακι και εγω σας ετοιμαζουμε μια εκπληξη!!!

Καλά κάνεις και αλλάζεις θέμα! Για πες! Κι εμένα όπως και της Πετρούλας εκεί μου πήγε το μυαλό! Πότε θα μας πείτε???

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα!

Μαρία μου ο Θεός να τους δίνει δύναμη και στη μαμά και στα παιδάκια...

Βίκυ μη μας κρατάς σε αγωνίααα... Τι είναι; Θα σκάσω!:D:D

Πετρούλα με το καλό και η δεύτερη σωβρακοφανέλα!!!:lol::lol: Χάρηκα που όλα είναι καλά και εύχομαι έτσι να συνεχίσεις μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης...;)

Σούλα ελπίζω να μην είναι τίποτα...

Ιωάννα μακάρι να τη σκαπουλάρει ελαφρά ο Χρηστάκης...

Βρε κορίτσια πως παίζεται αυτό το παιχνίδι;;;;:rolleyes: Εγώ έκαν join να βοηθήσω τότε την Πετρούλα που εκλιπαρούσε για... τούβλα;;; Αν θυμάμαι καλά, αλλά άκρη δεν έβγαλα...8-)8-):cool:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

καλημέρα φιλενάδες...

κικο μου στην πρώτη εγκυμοσύνη πάντως υπέφερα πολύ από ημικρανίες τους 3 πρώτους μήνες...πονούσα 4 μέρες την εβδομάδα και ήμουνα αγκαλιά με τον κουβά κτλ...

Καλέ Βικάκι σιγά να μην με έπρηξες...

Μαράκι μου δύσκολη στιγμή...χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείρηση...ρωτήσατε κάποιον ειδικό;

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

άντε Βίκυ θα το σκάσεις το μυστικό; Μάλλον την έκπληξη χαχαχα...

Μαράκι για αρχική αντίδραση καλή...συμφωνώ όμως μαζί σου πως όλα αργότερα θα φανούν...είναι μικρούλια ακόμη!

m57Zp2.png

Μαράκι μου όντως τα πιτσιρίκια είναι απρόβλεπτα.

Για το κοριτσάκι νομίζω ότι είναι πολύ μικρό για να καταλάβει τι ακριβώς εχει γίνει .

Πάντως σίγουρα αργότερα θα φανεί που θα αρχίσουν να τον ψάχνουν γιατι νομίζω ότι ούτε και ο μεγάλος πολυκατάλαβε.

Αλλα και πάλι είναι πολύ μικρά και θα ξεχαστούν .

Ότι και να λέμε βεβαια είναι μεγάλο πλήγμα !

Οσο για την κόρη μου τι να πω?Εχουμε ακόμα τους τραπζίτες αλλα δεν με αφήνει να την δω.Την Πεμπτη εχουμε παιδίατρο ελπίζω να μπορεσει αυτος.

Πριν λίγο που μίλησα με τον αντρα μου βέβαια ήταν καλά και δεν εκανε καθόλου κ..κα.

Αλλα΄με εσκασε .Τους είπα να μην της βάλουν μέλι στο γάλα γιαιτ εδώ και καιρό της βαζουμε μια κουταλιά (βεβαια η μικρη δεν το ηπιε ολο!!!!) και μετα ολη η εξυπνη παρέα της εδωσαν να φαει αυγόφετα.Τι αν πω οεο!!!!!!

Ιωάννα μου ευχομαι να ηταν το τελευταίο και από εδώ και πέρα να είναι μια χαρά ο χρηστάκος μας.

Αχ να σας πω και τη συνομιλία που είχα με την κόρη μου στο τηλέφωνο (κουκουβαου)

-Καλημέρα μωρό μου

-Γεια σου μανούλα

-Τι κανεις ?

-Καλά

-Παιζεις ?

-Ναι , λουουδια(από χθες σερνει μια ανθοδεσμη με πλαστικα λουλουδια που της εδωσε η γιαγια της)

-Μπράβο το παιδάκι μου.Εφαγες?

-Ναι γαλα , μωμακι.Γεια σου !

Ναι ναι με ξεφορτώθηκε .χα χα

Ουφ ..μολις με πήρε ο καλος μου και μου ειπε οτι φευγοντας απο το σπίτι ο μικρος εκανε εναν ωραιοτατο εμετο μπροστα στην εισοδο..

Το εχει ξανακανει αλλες 3-4 φορες αμεσως μετα το γαλα και υποψιαζομαι πως ειναι επειδη το πίνει πολύ λαιμαργα και μονορουφι..Του το εχω πει πολλές φορες να κανει διαλειμματα αλλά γκρινιαζει και αν δεν το πιει μια κι εξω δεν αφηνει το καλαμακι..Προχτες που προσπαθησα να τον σταματησω για λίγο νευριασε και δεν το ξαναηθελε, μετα μου το εσπρωξε κιολας και το ριξαμε...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...