Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/3/2025 at 9:42 ΜΜ, Μπουρμπουλάκι είπε:

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

Την πέμπτη μέρα μετά την ωοληψια πήγα στο γιατρό να με κάνει υπέρηχο σε λίγο μου ήρθε σαν περίοδος, είναι περίοδος ή απλά αίμα μετά την εξέταση;  Βέβαια θα πάρω τηλ κ τον γιατρό αύριο αλλά σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο; Λίγο αγχώθηκα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα εσεις μονο παιδια θα κανετε?κανενα κοριτσι?

αυτο οταν το λενε καποιοι με εκνευριζει.δηλαδη τα κοριτσια δεν ειναι παιδια!!!

Α, καλάαααααα..και το άλλο θεικό. όταν ο Αργύρης έλεγε όλο χαρά ''Περιμένουμε κόρη'' οι περισσότεροι απαντούσαν:''ε, δεν πειράζει, το δεύτερο θα είναι αγόρι..''γκρρρρρρρρρ λες και τους λέγαμε ότι περιμένουμε κάτι κακό!

το σαρδελακι το επρηξα χθες.δεν επαιρνε σειρα να μιλησει.

Πόσο θα ήθελα να ήμουν κι εγώ εκεί! Αν και πιστεύω ότι μετά το σαρδελάκι από την πάρλα που μας πιάνει αν κρίνω από τα τηλέφωνα θα κατακτούσε μία ωραιότατη μόνιμη ημικρανία..:tongue:

εχετε σκεφτει κατι σαν παραμυθι?τι ηλικια εχουν θυμισε μου?μηπως να ρωτησετε καποιον ειδικο για τον τροπο που θα τους το πει.

Έχουμε ενημερωθεί για το πως πρέπει να τους το πει, αρχικά μας είπαν ότι έπρεπε να το μάθουν από την πρώτη στιγμή αλλά δεν γινόταν. Τώρα ξέρουν ότι είναι στην Ιταλία, θα τους πει ότι είχε εκεί ένα ατύχημα..είναι 6 και 4 σχεδόν.

Θα μεινουν στην Αθηνα τα παιδια και η αδερφη σου ή θα ξαναγυρισουν ολοι μαζι πίσω;;

Δεν θα μείνουν Πετρούλα μου, το βράδυ πετάνε πάλι για Κρήτη. Πάνε σχολείο και δεν θα ήταν σωστό να βγουν από την καθημερινότητά τους απ'ότι μας είπαν, γιατί πρέπει να καταλάβουν πως η ζωή συνεχίζεται..

Ας πούμε κάτι άλλο...Κικίτσα φάε καλέ κάτι! Τι περιμένεις? Δεν τις έκανες τις εξετάσεις?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα και από μένα.

Πετρούλα μου είδες που αγχωνόσουν ???Όλα τέλεια !!!!

Με το καλό ο γιός !!!!Α ρε ποιος στη χαρη σου θα σε προσεχουν τοσοι αντρες!!!!!

Πω πω σε λίγο πως θα φέρνω καλέ την κόρη μου εκεί ????Με δυο αντράκια οεο!!!!!

Μαράκι μου ευχομαι να βρεθει ο καλύτερος δυνατόν τρόπος να βοηθηθούν τα παιδάκια.Ο θεούλης να σας δώσει δύναμη αγάπη μου.

Νατάσα μου καλή αρχή με το γιογιο.Μπράβο σας.

Μαργαρίτα δεν θα σχολιασω τον γιο σου!!!!ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!!!!!!!!!!!

Εγώ κοριτσάκια ειμαι λίογ αγχωμένη .Η μικρή μου χθες μου εκανε λιγη διάρροια .Βέβαια δεν ειχε ουτε πυρετό , και φυσικα ειχε πολύ κεφι και ορεξη για φαγητό.

Το βράδυ κοιμήθηκε ησυχα, αλλα περιμένω να δω πως θα είναι σημερα.

Ουφ δεν θελω γμτ να αρρωστήσει, τωρα ξεμπερδεψαμε με τη μύξα και αρχισε να τρωει !!!!

Μαράκι μου γλυκό , θεωρώ πως είναι απο τις χειρότερες στιγμές που μπορεί να ζήσει η αδερφή σου πέρα απο το θάνατο του συζύγου της. Τώρα θα είναι πολύ δύσκολα αλλά ευελπιστώ στο μέλλον να το αντιμετωπίσουν λίγο πιο ψύχραιμα.

Εγώ κοριτσάκια ειμαι λίογ αγχωμένη .Η μικρή μου χθες μου εκανε λιγη διάρροια .Βέβαια δεν ειχε ουτε πυρετό , και φυσικα ειχε πολύ κεφι και ορεξη για φαγητό.

Το βράδυ κοιμήθηκε ησυχα, αλλα περιμένω να δω πως θα είναι σημερα.

Ουφ δεν θελω γμτ να αρρωστήσει, τωρα ξεμπερδεψαμε με τη μύξα και αρχισε να τρωει !!!!

Σουλίτσα μου , περαστικά να είναι της μικρούλας. Μπορεί να είναι τυχαίο βρε , κάτι να την πείραξε που έφαγε , μακάρι σήμερα να είναι μια χαρά το παιδί.

Διαφημίσεις

Καλημερααααααα

Αχ μεντιουμ θα γινω !!πως τα προβλεπω ολα!!!!κικο μην πας για β επιπεδου ..τζαμπα κοπος εδω miss joanna ...σιγουρα αποτελεσματα ..Πετρουλα μου με το καλο ο δευτερος γιος!!!!

Αρμακι μου η ιδια το ειπες η ζωη συνεχιζεται..ολα να πανε καλα απο εδω και εμπρος στην αδελφη σου και τα ανηψια σου που σήμερα ειναι μια πραγματικα δυσκολη μερα και για τους τρεις τους ..

Εμεις χθες πηγαμε ιατρικο να δουν τον χρηστακη ..και η διαγνωση κλασικα...λαρυγγιτιδα..βεβαια αυτη την φορα ηταν χειροτερα απο ποτε..δεν σταματουσε να βηχει ουτε δευτερολεπτο ..του εκαναν και μια εισπνοη στο νοσοκομειο και το βραδυ κοιμηθηκε απο τις 8 παρα μεχρι και τις 8.30 το πρωι που το ξυπνησε η μαμα μου..Δυο μερες θα κατσει σπιτι να ανασυνταξει δυναμεις και μετα παλι σχολειο...

Αχ να σας πω και τον αλλο πονο μου..δεν προλαβα τα σταφυλια στην φαρμα...κοντευα να σκασω...ο χρονος μου εληγε και τα σταφυλια ηθελαν 2% ακομη...Πετρουλα μου τι παθαμε...σταματαω καλε μην βαρατε!!!χιχιχι

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μαρια εχεις δικιο, τα παιδια πρεπει να ξαναγυρισουν στην καθημερινοτητα τους και με τις ασχολίες τους να ξεχαστουν οσο γινεται..Κριμα...

Ρε Σουλα το μικρο θα ειναι αθωο, δεν θα "παιζει" για γαμπρος..Εκτος αν η Ανδρεανα μας βγει τεκνατζου..Α, δεν με χαλάει καθολου!!

Ευτυχως όλα καλά και με χαροποίησε πολύ και το γεγονος οτι μου επετρεψε να κανω και διακοπές, όπου θελω και όπως τις θελω, να βαψω και τα μαλλια μου, να πίνω και κανενα κρασακι που και που και γενικα απο εδω και περα όλα θα ειναι πιο ευκολα και με λιγοτερο στρες..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αχ να σας πω και τον αλλο πονο μου..δεν προλαβα τα σταφυλια στην φαρμα...κοντευα να σκασω...ο χρονος μου εληγε και τα σταφυλια ηθελαν 2% ακομη...Πετρουλα μου τι παθαμε...σταματαω καλε μην βαρατε!!!χιχιχι

Ειχα κατι νευρα χτες..αλλο πραγμα!!!Καλα βρε για 2% το χασαμε το επαθλο!!!Ξημεροβραδιαζομουν εγω να μαζευω με το χερι, στειλε κανα μπετονι πετρελαιο τουλάχιστον!!!

Πλάκα κανω, ειχες σοβαρο λόγο...Μακαρι σημερα κιολας να αλλάξει η κατασταση και το παιδακι μας να ειναι πολύ καλύτερα!!!

Σουλα μην ανησυχεις για την Ανδρεανα, οντως κτ θα την πειραξε ή λιγο μπορει να κρυωσε..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πετρουλα το ποσο ειχα νευριασει δεν φανταζεσαι ...κα μολις μου τελειωσε ο χρονος μου εγιναν τα σταφυλια..ο ανδρας μου με απειλησε οτι θα πεταξει τον υπολογιστη απο το μπαλκονι ..Ξεκινησα νεα εργασια παντως!!!Το ιδιο ..τι λες θα βοηθησεις??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Το είπε..τελικά τα παιδιά είναι απρόβλεπτα..ο μεγάλος έκλαψε αρκετά, μόλις όμως του επιβεβείωσε ότι εκεί που είναι δεν είναι μόνος και κάνει παρέα με τον παππού του(τον δικό μας μπαμπά) ηρέμησε. Η μικρή δεν είχε καμία αντίδραση. Είπε εντάξει κ ούτε καν έκλαψε. Φυσικά αυτό δεν μου λέει κάτι, οι αντιδράσεις και το πως θα το πάρουν θα φανούν αργότερα, αλλά τουλάχιστον για την ώρα είναι καλά..το μεσημεράκι θα τους δω κι εγώ γιατί τώρα τους έχει υποσχεθεί βόλτες σε jumbo και ζωολογικό κήπο..

Σουλίτσα μου εύχομαι να μην έχει κάτι η Ανδρεάννα. Με τα δόντια έχετε τελειώσει εσείς? Μήπως είναι κανα δοντάκι?

joa μου περαστικά στον Χρηστάκο, πάλι καλά που τον βοήθησαν στο ιατρικό! Άντε να είναι η τελευταία ίωση αυτή! Κουράγιο για το μεγάλο πλήγμα της φάρμας..:tongue::tongue::tongue:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...