Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/3/2025 at 9:42 ΜΜ, Μπουρμπουλάκι είπε:

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

Την πέμπτη μέρα μετά την ωοληψια πήγα στο γιατρό να με κάνει υπέρηχο σε λίγο μου ήρθε σαν περίοδος, είναι περίοδος ή απλά αίμα μετά την εξέταση;  Βέβαια θα πάρω τηλ κ τον γιατρό αύριο αλλά σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο; Λίγο αγχώθηκα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!!

Α ρε Πετρουλα αγορομανα!!!!!!!! Θα πηξεις στο σωβρακο!!!!χαχαχαχαχα!!! Πολυ γελιο!!! Γελαω κι εγω τωρα αλλα κοβω το κεφαλι μου οτι κι εγω οσα παιδια κι αν κανω, αγορια θα ειναι!!!!! Τελεια νεα, περα πο την πλακα!!! Μπραβο!!!

Αρμακι μου ξερω οτι ολοι οι δημοτικοι παιδικοι σταθμοι, που δεν ειναι βρεφονηπιακοι εχουν αυτες τις προυποθεσεις! Δεν εχω ρωτησει τον συγκεκριμενο, θα το κανω ομως!

Κοριτσια δοκιμασαμε το γιογιο!!! Θριαμβος! Ριτα ακολουθησα τις οδηγιες σου κατα γραμμα, του εδειξα πρωτα το παιδακι στο κουτι και μετα εκατσε. Του ειπα να κανει τσισα και σφιχτηκε και τα εκανε αμεσως! Ενθουσιαστηκε λεμε! Εκανα κι εγω ομως υπερπαραγωγη! Τι χειροκροτηματα, τι φιλια, ηρθαν και ο παππους με τη γιαγια και χειροκροτουσαν κι εκεινοι!!! Σοου!!! Επειτα ηθελε να ξανακανει! Ξαναεκατσε, ξαναεκανε λιγο. Αυτο εγινε και 3-4 φορες ακομα! Ολες με επιτυχια! Μετα τα ριξαμε στη λεκανη και τα αποχαιρετησαμε! Πολυ του αρεσε! Ηθελε παλι, αλλα τον μαζεψα και βγηκαμε απο το μπανιο γιατι στο μεταξυ ειχε χωσει και τα χερια του μεσα στο γιογιο, να πιασει και τα τσισα του να δει τι ειναι!!! Μπλιαχ!!! Τωρα, πριν το μπανιο, παλι τον εβαλα και ξαναεκανε! Παλι το ιδιο σοου! Δεν ξερω πως θα παμε στη συνεχεια, αλλα νομιζω καλα αρχισαμε!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου ευχαριστω πολύ!!!

Με τρεις τουτουδες στο σπίτι.. ποιος τη χαρη μου!!!

Ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα!!

Νατασα καλή αρχη με το γιογιο, και εις ανωτερα τωρα!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Με τρεις τουτουδες στο σπίτι.. ποιος τη χαρη μου!!!

Ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα!!

Τέλεια τα νέα σου!!!!!! Η πατρίδα χρειάζεται ανδρικό πληθυσμό :lol::lol::lol::lol::lol: Μπράβο κορίτσι μου, καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μπραβο βρε Νατασσα!!!Μπρααβοοοο!

Ειδες μια χαρα θα τα παει θα δεις!!

Αντε τωρα που το εχει παρει ζεστα και στα κακακια!

Και ενημερωσε την κοπελα που τον φυλαει και τη μαμα σου την μεθοδο που ακολουθεις ,μην του λενε άλλα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Θελω να σας πω οτι ο Γρηγορης εμαθε να τιναζει και τις σταγονιτσες απο το τσουτσουνι χαχα

μου λεει τσουτσουνι και τσακ ...χαχα πολυ πλακα.

Εντωμεταξυ σηκωνεται κοιταει και μου λεει ''τωρα βγουνε κακα πωπο'' και μετα απο λιγο λεει ααα νατη κουρατσα(κουραδα)χαχα

Σορρυ βραδιατικα αλλα εχω ριξει πολυ γελιο και ηθελα να σας τα πω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Θελω να σας πω οτι ο Γρηγορης εμαθε να τιναζει και τις σταγονιτσες απο το τσουτσουνι χαχα

μου λεει τσουτσουνι και τσακ ...χαχα πολυ πλακα.

Εντωμεταξυ σηκωνεται κοιταει και μου λεει ''τωρα βγουνε κακα πωπο'' και μετα απο λιγο λεει ααα νατη κουρατσα(κουραδα)χαχα

Σορρυ βραδιατικα αλλα εχω ριξει πολυ γελιο και ηθελα να σας τα πω.

:mrgreen::lol::lol::lol::lol:

Αναστασία όντως τα πάτε πολύ καλά! Μπράβο έτσι να συνεχίσετε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αρμακι μου για να σε ξεμπερδεψω οπως τα λεει η Νατασσα ειναι.

Μιλαω για δημοσιους:

Οι παιδικοι δεχονται παιδια απο 2,5 ετων κλεισμενα(ουτε καν λιγες μερες πριν)και χωρις πανα.

Οι βρεφονηπιακοι δεχονται παιδια απο 6 ή 8 μηνων εως 2,5 με πανα.

Αν ο παιδικος ειναι βρεφικος εχει καλως αλλιως πρεπει να κανουμε αιτηση σε βρεφονηπιακο που ενδεχεται να εχει και πολυ μικροτερα παιδια απο τα δικα μας.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα!!!!

Σημερα παίρνω ενα πρωινό πλουσιο σε θερμιδες στο γραφείο..Σοκολατουχο γαλα με τυροπιτες και μπουγατσα και δεν με πτόησε ουτε η κουρατσα του Γρηγορη...χαχα

Το jr αγορι μου κανει πανηγυρια απο τις αλμυρο-γλυκες γεύσεις

Η βραδια ομως ηταν δυσκολη..

Ξυπνησα απο ενα ονειρο στις 3.30 και μετα δεν ξανακοιμηθηκα..

Το ονειρο περιελαμβανε τρια μωρα (της ιδιας ηλικιας) ξαπλωμενα στο κρεβατι και ενα ακομη μεσα στην κοιλια ετοιμο να βγει

Και απορουσα πως θα τα θηλασω ολα αυτα εγω;;Θελω αλλα 2 βυζα -όπως τα λέει κι ο κικοαναστασης. Εν τωμεταξυ το ενα εκλαιγε, το αλλο πεινουσε και εγω μεσα σε εναν πανικό και ειμαι σιγουρη οτι αν ανοιγα τα pampers ολα τσουτσουνια θα ειχαν!!!Ευτυχως που ξυπνησα....

Κατα τις 5,30 που ξεϊδρωσα λοιπόν και αρχισα πάλι να βασιλεύω ξυπνησε ο Αναστασης και αυτο ήταν..Μια καλτσες ηθελε να βαλει, μια νερό στο τελος τπον πήρε ο καλος μου και τον πήγε στο κρεβατι του και ουτε κιχ εκανε..Ηταν όμως ηδη 6.30 οποτε σηκώθηκα και εγω σιγα-σιγα, εψησα το πατσιτσακι που μου ετοιμασε η αδερφουλα μου και ηρθα με εναν ελαφρυ πονοκεφαλο και ..λογοδιαρροια!!

Καλη μερα να εχουμε, εδω βρεχει και ειμαι μονη σημερα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο'μένα.

Πετρούλα μου συγχαρητήρια , διάβασα τα ευχάριστα , θα πήξεις στις ντουνούνες , μια χαρά , σκέψου όμως ότι θα σε έχουν βασίλισσα μέσα στο σπίτι όλοι αυτοί οι άντρες και θα σε προσέχουν σαν τα μάτια τους . Βήμα δεν θα μπορείς να κάνεις μακριά τους.Μπράβο , μπράβο πολυ χάρηκα που είναι όλα καλά πάνω απ'όλα , άντε και καλή συνέχεια να έχεις.

Νατασούλα συγχαρητήρια και σε εσάς και καλή συνέχεια στο γιογιό .

Καλά Ρίτα ξελιγώθηκα στα γέλια πρωί πρωί με τις περιγραφές του γιού σου. Έτοιμος ο δικός για να σταματήσετε στη μέση του δρόμου μου φαίνεται και να ρίξει ένα κατουρηματάκι στην άκρη, αφού έμαθε και να τινάζει ποιος τη χάρη του.:tongue::tongue::tongue:

Εμείς ευτυχώς απο χθες το πρωί δεν έχουμε ξανακάνει πυρετό αλλά ο βήχας συνεχίζει ακάθεκτος , το βράδυ μας ήταν λίγο καλύτερο απο τα προηγούμενα.

Υ.Γ Βρε Πετρούλα με πέθανες με αυτό το πλούσιο πρωινό , εν τωμεταξύ είμαι και νηστική γιατί πήγα πρωί πρωί να κάνω αιματολογικές εξετάσεις και μου τρέχουν τα σάλια βρε άτιμη.

Γιοβάννα να είσαστε καλά και να ξαναπάτε ταξιδάκι, μαζί με εσένα ταξιδέψαμε και εμείς που δεν έχουμε πάει στη Ρώμη.:-D

Σαρδελάκι μείνε οπωσδήποτε έγκυος , εγώ εδώ και 2 μήνες ημικρανίες καπούτ. Τώρα τι θα γίνει απο Νοέμβρη μεριά δεν ξέρω με 2 παιδιά αλλά προς το παρόν το απολαμβάνω.χιχιχι

αυτά θα επανέλθω αργότερα και για τα επόμενα σχόλια.

Καλημέρα!

Πετρούλα μου χαίρομαι πολύ καταρχήν που το μπεμπέ είναι καλά, δεύτερον συμφωνώ με την giovanna ότι χρειαζόμαστε άντρες!!! :lol: Άλλη μια λοιπόν γνήσια αγορομάνα στην παρέα!!! Ε, ρε ποιος στη χάρη σου κι εσένα με τρεις άντρες στα πόδια σου!!! Καλέ τι όνειρο ήταν αυτό? Σε έπιασαν από τώρα τα άγχη..χαλάρωσε λίγο!

Φωτεινή μου σ'ευχαριστώ πολύ..

Νατάσα μου καλή αρχή με το γιο γιο, θα τα πάτε τέλεια! Μπράβο στον Σώτο! Φοβερός! Η Εύα παρόλο που αλλάξαμε και γιο γιο εξακολουθεί να μην θέλει να το βλέπει..:rolleyes:

Ρίτα γέλασα πολύ με τον Γρηγόρη και τα ''κατορθώματά'' του..:lol:

Ευχαριστώ για τους σταθμούς, σήμερα θα πάρουμε κάποια γνωστή μας να ρωτήσουμε τι υπάρχει εδώ στο Περιστέρι και αν βρεφικοί-παιδικοί είναι μαζί.Ουφ! Και μόνο που το γράφω αγχώνομαι..ε, ρε κλάψες που έχουν να πέσουν από Σεπτέμβρη...(αν πάει..)

Σε λίγο η αδερφή μου φτάνει στη μαμά μου, έχω τρομερό άγχος με το πως θα αντδράσουν τα πιτσιρίκια μας...ευχηθειτε ο Θεός να τους δώσει δύναμη...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

καλημερα και απο μενα

πετρουλα μου χαρηκε πολυ που το εμβρυακι σας ειναι τελεια.καλα εσεις μονο παιδια θα κανετε?κανενα κοριτσι?

αυτο οταν το λενε καποιοι με εκνευριζει.δηλαδη τα κοριτσια δεν ειναι παιδια!!!

το σαρδελακι το επρηξα χθες.δεν επαιρνε σειρα να μιλησει.

τι θα γινει με τα αρρωστουλικα?χασαμε τους μηνες?

εφερα την τουρτα και ολοι ενθουσιαστηκαν.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

μαρακι μου ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος,ο Θεουλης ειναι σιγουρα κοντα τους.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

εχετε σκεφτει κατι σαν παραμυθι?τι ηλικια εχουν θυμισε μου?μηπως να ρωτησετε καποιον ειδικο για τον τροπο που θα τους το πει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...