Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/3/2025 at 9:42 ΜΜ, Μπουρμπουλάκι είπε:

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

Την πέμπτη μέρα μετά την ωοληψια πήγα στο γιατρό να με κάνει υπέρηχο σε λίγο μου ήρθε σαν περίοδος, είναι περίοδος ή απλά αίμα μετά την εξέταση;  Βέβαια θα πάρω τηλ κ τον γιατρό αύριο αλλά σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο; Λίγο αγχώθηκα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η αμνιοπαρακεντηση δεν ειναι απαραιτητο να γινει εφοσον προηγειται η αυχενικη..Απλά γινεται σε γυναικες ανω των 35 ετων και εαν σε περιπτωση που στη β'επιπεδου δει ο γιατρος κατι ανησυχητικό , οποτε σε παραπέμπει να την κανεις...

Εγώ δεν θα την κάνω τι λες τώρα παιδί μου σε 5 μηνών παιδί να πάω να κάνω μια εξετάσει με κίνδυνο την αποβολή

για ποιο λόγο θα σου ζητήσουν να την κάνεις σαν τι ενισιχυτικό να δει ?

δεν ξέρω εγώ πολύ αγωνιά έχω για αυτές στις εξετάσεις ……….

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωαννα αυριο θα ειναι ενταξει η μικρη..Συνεχιστε με τα αντιπυρετικα

Πως σας υποδεχτηκε;;Χαρηκε;;

Ασε οσον αφορα τη Ρωμη, όταν ειδαμε με ποσα λεφτα πήγαμε και με πόσα γυρισαμε ακομα το φυσαμε..Αλλα δυο ταξιδια θα καναμε!!

Η αληθεια ειναι οτι ψωνισαμε κιολας, εδω κολλάει το "αλλα δυο ταξιδια..."

Ο πεθερος μου επέμβαση στις αιμορροϊδες εκανε..Χτες την εκανε και σημερα βγηκε..Ειναι και κλαψιαρης εκεινος , θα πάμε μετα να του αλλαξει τα φωτα ο Αναστασης...χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Άντε καλά αποτελέσματα να έχει στην αυχενική σου πετρούλα και αν μας πεις ποσα γραμμάρια θα είναι αχ ανθρωπάκι θα είναι

έχω μια αγωνιά να πάω και εγώ την πέμπτη

από 6 εβδομάδων έχω να το δω το μικρούλακι μου

:tongue::tongue:

Μαμαλευτερακη καλύτερα να μην τα ξερουμε τα υπόλοιπα και καμια μας να μην χρειαστει να μαθαινει δυσαρεστα πραγματα..

Οι γιατροι γνωριζουν πολλά περισσότερα και ακουμε αυτους οταν συστηνουν περαιτερω εξετασεις

Πάω σιγα-σιγα να ξυπνησω τον παιδαρο και να ετοιμαζομαι..

Θα τα πουμε οταν επιστρεψω

Φιλια, καλό απόγευμα!

Ιωαννα αυριο θα ειναι ενταξει η μικρη..Συνεχιστε με τα αντιπυρετικα

Πως σας υποδεχτηκε;;Χαρηκε;;

Ξετρελλάθηκε!!!! Δεν ήξερε σε ποιανού την αγκαλιά να πάει. Εντύπωση μου έκανε, γιατί το Καλοκαίρι που είχαμε πάει Ζάκυνθο, όταν γυρίσαμε ήταν πολύ ψυχρή μαζί μας. Βέβαια τότε ήταν μόλις 14ων μηνών. Τώρα καταλαβαίνει πιο πολλά.

Ηλιάννα δεν θα χρειαστείς εσύ αμνιοπαρακέντηση. Είσαι μικρό κορίτσι ακόμα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Να ειστε καλά κοριτσια, σας ευχαριστω πολύ!!

Κανουμε πλάκα για το φυλο, θελω ολα να ειναι καλά γιατι στο αλλο καφε 2-3 κοριτσια που εκαναν ήδη αυχενικη τους βγηκαν πιθανοτητες μεγαλες και εκαναν και λήψη τροφοβλάστη και λίγο με εχει επηρεασει αυτο..

Ελα ρε Ελένη, δλδ μεχρι τον 5ο λέγατε οτι περιμενετε κοριτσι;;

Πιο ευκολο πάντως ειναι το κοριτσι στην πορεια να γινει αγορι παρα το αντιθετο..

Ναι ναι και ήταν κ σιγουράκι κι επειδή έχουμε άλλα 2 αγοράκια από τον brother το περιμέναμε πως κ πως, αλλά μας έκανε την τρίπλα και ήρθε ο Γρηγόραρος!

Ευτυχώς δεν είχα κάνει αγορές για κορίτσι, αλλιώς σκέψου Γρηγόρη με ροζ πφφφφ!!!

Καλά θα είναι τα αποτελέσματά σου χαζούλα. Μην αγχώνεσαι, άντε! Και μην ακους τι έκαναν οι άλλες! Οι γιατροί τους μπορεί να είναι κάπως!

Από χτες θέλαω να πω περαστικά κ για τον πεθερό σου και όλο το ξεχνάω.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Η αμνιοπαρακεντηση δεν ειναι απαραιτητο να γινει εφοσον προηγειται η αυχενικη..Απλά γινεται σε γυναικες ανω των 35 ετων και εαν σε περιπτωση που στη β'επιπεδου δει ο γιατρος κατι ανησυχητικό , οποτε σε παραπέμπει να την κανεις...

Ναι κ χωρίς να δει κάτι ανησυχητικό, αν είσαι πάνω από 35, αν δεν έχεις προηγούμενο παιδί ή αν έχεις κάποιου είδους κληρονομικότητα σε υποχρεώνει με τον τρόπο του να κάνεις :(

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Βίκυ η κόρη σου είναι ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Επαθα πλάκα με το νάζι της!!!! Την πρόλαβα αλλά δεν μπορούσα να γράψω..να της δώσεις ένα τεράστιο φιλί!!!

Arma μου τι να πεις. Μια απώλεια είναι πάντα μια απώλεια. Δεν λες ευτυχώς που δεν είχε και τα παιδιά να ξυπνήσουν και να τον δουν έτσι! Θα μου πεις τι λες τώρα? Αλλά σκέψου να είχε γίνει και κάτι τέτοιο???

Εύχομαι να μαλακώσει γρήγορα ο πόνος στην παιδική ψυχούλα τους :(

Ελένη μου αυτό το σκεφτήκαμε κι εμείς...θα μπορούσαν να το δουν έτσι, θα μπορούσε να το πάθει στο αυτοκίνητο και να πάθαιναν και τα παιδιά κατι..είναι πολλά τα χειρότερα αλλά δεν παύει να με πονάει πολύ γιατί ήταν νέο παλικάρι και πολύ καλό παιδί..

Το χαμόγελο του γιου σου είναι όλα τα λεφτά!!! Πραγματικά το χαζεύω και γελάω!

Εμείς τώρα είμαστε καλά , από την παρασκευή είχα την Ραφαέλα με ευκίλια και αφαγία.Αλλά τώρα Δόξα το Θεό συνήλθαμε !!!!! Σταμάτησε η ευκίλια και αρχίσαμε να τρώμε κιόλας.Ήταν μάλλον από τα δοντάκια της κάθε φορά που έχει ζόρι έτσι κάνει.

Α να σας πώ κορίτσια χθες μίλησα με την ενδοκρίνολόγο και μάλλον θα κάνω ενέσεις Ινσουλίνης γιατί οι μετρήσεις μου είναι κάποιες μέρες αρκετά ανεβασμένες....Θα το ξέρω σίγουρα την Τετάρτη το βράδυ.

Ευάκι αν χρειάζεται ινσουλίνη να την κάνεις. Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Περαστικά και στην Ραφαελίτσα!

Αρμάκι πολύ χαίρομαι που μας έγραψες. Το καλύτερο για τα παιδάκια νομίζω είναι να συζητάνε τώρα στην αρχή τουλάχιστον και με έναν παιδοψυχολόγο, ίσως τα βοηθήσει να το αποδεχτούνε καλύτερα. Δώσε φιλάκια στην Ευούλα σου!

Σ'ευχαριστώ Μαρινάκι! Φιλιά και από εμάς και στα δυο σου ζουζούνια!!!

Αρμάκι κοπέλα μου πολύ χάρηκα που διάβασα και δικά σου νέα. Δεν ξέρω τι να σου πω για το τραγικό αυτό συμβάν που ζει η οικογένεια σας γιατί ξέρω πως ότι και να πω είναι πολύ λίγο. Δυστυχώς θα είμαι γραφική και θα πω μόνο ΥΠΟΜΟΝΗ και όσο μπορείτε να είστε κοντά στα παιδιά για να το ξεπεράσουν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα γίνεται.

Γλυκιά μου κικο μια καλή κουβέντα δεν είναι ποτέ γραφική! Και όντως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από κουράγιο και υπομονή..Περαστικά στον Αναστασάκο σου, εύχομαι να είναι καλύτερα!

Μαρακι μου πολυ καλα κανατε και απευθυνθηκατε σε παιδοψυχολογο. Τα παιδια θα χρειαστουν επαγγελματικη υποστηριξη, γιατι το πιο λογικο ειναι να αναπτυξουν καποιες διαφορετικες συμπεριφορες για ενα χρονικο διαστημα... Κουραγιο και δυναμη στην αδερφουλα σου, μονο αυτο... Εχει μπροστα της γολγοθα, τι να λεμε τωρα?

!

Νατάσα μου θα παρακολουθούνται συνεχώς τώρα που θα κατέβουν στην Κρήτη. Ο γαμπρός μου ήταν οδηγός ασθενοφόρου οπότε από το νοσοκομείο πήραν την πρωτοβουλία και είπαν στην αδερφή μου πως θα τους παρακολουθούνται από παιδοψυχολόγους συνεχώς.

Για τον δημοτικό παιδικό ρώτησες και σου είπαν ότι τα παίρνουν μετά τα 2 1/2?

joa περαστικά στον Χρηστάκο! Αμάν πια, άντε να είναι η τελευταία της χρονιάς!

Εμεις θεωρητικα την εχουμε ολοκληρωσει την εκπαιδευση μας.

Μενει μονο να του βγαλω την πανα και να τον αφησω.

Ριτάκι όπως σου είπα και στο τηλ. νομίζω ότι πια ο Γρηγόρης είναι έτοιμος. Εγώ θα ελεγα να επισπεύσεις λίγο τις διαδικασίες με την πάνα, να δεις τι θα γίνει μέχρι μέσα Μαίου και αν όλα είναι καλά να τον στείλεις για προσαρμογή Ιούνιο- Ιούλιο.

giovanna μου καλώς όρισες! Χαίρομαι που περάσατε ωραία! Περαστικά στην Αλεξάνδρα, ελπίζω από αύριο να είναι καλύτερα!

Πετρούλα καλά αποτελεσματα!

Σαρδελάκι μου σ'άφησε καθόλου το κεφάλι σου? Κι εγώ όλες αυτές τις μέρες με όλη αυτή την ένταση είχα συνέχεια ημικρανίες σαν τον παλιό καλό καιρό..μάλλον θα πρέπει να ξαναξεκινήσω θεραπείες γιατί δεν μπορώ να παίρνω συνέχεια παυσίπονα και πλέον δεν μπορώ να παίρνω ούτε δυνατά να με πιάνουν γιατί με πειράζουν..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μαράκι μου με άφησε η ημικρανία αφού συμπλήρωσα 72 ώρες...φρίκη. Παρήγγειλα κι εγώ τώρα τα χάπια της θεραπείας που έκανα κάποτε και θα την ξανακάνω! Δεν πάει άλλο....

m57Zp2.png

Ηρθαμε!!!

Ολες οι μετρησεις ειναι πολύ καλές και το μωρακι αναπτυσσεται τελεια..

Φυλο δεν ειδαμε σε πρωτη φαση με τον κολπικο υπέρηχο αλλα επειτα καναμε και κοιλιακο υπέρηχο γιατι μας ειχε γυρισμενο το κωλαρακι και ο γιατρος ηθελε να μετρησει το ρινικο οστό και ενω το ταρακουνουσε για να γυρισει και να δουμε το φατσονι, ξαφνικα εμφανιστηκε ενα....τσοτσόνι!!!!!

Θα πήξω και εγω στο σωβρακακι και δεν θα προλαβαινω να ανοιγω τουτουνια!!Το σπίτι θα γινει γηπεδο και πάει λέγοντας..χαχα

Ο γιατρος ηταν τοσο σιγουρος που δεν μου αφησε κανενα περιθωριο για ροζ σχεδια και κορδελες, τα οποια αναβαλλονται επι του παρόντος..

Ευχαριστω για τη θετικη σας ενεργεια!!

Ιωαννα εχεις εξασφαλίσει ενα δευτερο μεροκαματο (αυτο του μεντιουμ), αρκει να πέσεις μεσα και στις προβλέψεις σου για την Κικη!!

Επεξεργάστηκαν by Stone

Διαφημίσεις

Ηρθαμε!!!

Ολες οι μετρησεις ειναι πολύ καλές και το μωρακι αναπτυσσεται τελεια..

Φυλο δεν ειδαμε σε πρωτη φαση με τον κολπικο υπέρηχο αλλα επειτα καναμε και κοιλιακο υπέρηχο γιατι μας ειχε γυρισμενο το κωλαρακι και ο γιατρος ηθελε να μετρησει το ρινικο οστό και ενω το ταρακουνουσε για να γυρισει και να δουμε το φατσονι, ξαφνικα εμφανιστηκε ενα....τσοτσόνι!!!!!

Θα πήξω και εγω στο σωβρακακι και δεν θα προλαβαινω να ανοιγω τουτουνια!!Το σπίτι θα γινει γηπεδο και πάει λέγοντας..χαχα

Ο γιατρος ηταν τοσο σιγουρος που δεν μου αφησε κανενα περιθωριο για ροζ σχεδια και κορδελες, τα οποια αναβαλλονται επι του παρόντος..

Ευχαριστω για τη θετικη σας ενεργεια!!

Ιωαννα εχεις εξασφαλίσει ενα δευτερο μεροκαματο (αυτο του μεντιουμ), αρκει να πέσεις μεσα και στις προβλέψεις σου για την Κικη!!

Αντε και σε περίμενα πως κ πως βρε κοπελιά!!!!

Ολα καλά λοιπόν! Πολύ χαίρομαι!!!!!

Κι άλλο τουτούνι στην οικογένεια!!!!!

Να είναι γερό το μωράκι σου κ να συνεχίσει έτσι όμορφα κι ωραία η εγκυμοσύνη σου.

Α ωραια νεα εχουμε!!!

Μπραβο βρε Πετρουλα με το καλο ο γιος!!

Μην αγχεσαι και εγω παρεα θα σου κανω στη σωβρακοφανελα.Το εχω σιγουρο...καμμια ελπιδα για φιογκακια και κοτσιδια!Χαχα!

Εμεις βγηκαμε βολτιτσα ,παιξαμε,κουρευτηκαμε και ηρθαμε!

Καλο βραδυ!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σουπερ νέα Πετρούλα...άντε με το καλό ο δεύτερος γιος και καλό κουράγιο με δυο νύφες αύριο μεθαύριο :lol:

πρίν λίγο γύρισα από το καφεδάκι με την Βίκυ...να ζηλεύεται...περάσαμε τέλεια χαχα

m57Zp2.png

Καλησπέρα μανούλες…καλά είστε?

Τι διάβασα Πετρούλα …πετούμενο είναι στην κοιλίτσα σου?.....με το καλό κούκλα μου με ένα πόνο, έτσι όπως το βατραχάκι.

Μαρία γεροί να είστε να θυμόσαστε τον άνθρωπο σας, καλή δύναμη με τα παιδάκια , πολύ δύσκολες στιγμές.:cry::cry:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...