Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/3/2025 at 9:42 ΜΜ, Μπουρμπουλάκι είπε:

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

Την πέμπτη μέρα μετά την ωοληψια πήγα στο γιατρό να με κάνει υπέρηχο σε λίγο μου ήρθε σαν περίοδος, είναι περίοδος ή απλά αίμα μετά την εξέταση;  Βέβαια θα πάρω τηλ κ τον γιατρό αύριο αλλά σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο; Λίγο αγχώθηκα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να ειστε καλά κοριτσια, σας ευχαριστω πολύ!!

Κανουμε πλάκα για το φυλο, θελω ολα να ειναι καλά γιατι στο αλλο καφε 2-3 κοριτσια που εκαναν ήδη αυχενικη τους βγηκαν πιθανοτητες μεγαλες και εκαναν και λήψη τροφοβλάστη και λίγο με εχει επηρεασει αυτο..

Ελα ρε Ελένη, δλδ μεχρι τον 5ο λέγατε οτι περιμενετε κοριτσι;;

Πιο ευκολο πάντως ειναι το κοριτσι στην πορεια να γινει αγορι παρα το αντιθετο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

όλα καλά θα είναι βρε Πετρούλα μην ανησυχείς για τίποτα και αν δεν δείτε και φύλο δεν έγινε και τίποτα . Ο Πεθερός σου όλα καλά;

Εμείς κορίτσια είτε το έχουμε το γιογιο είτε όχι το ίδιο και το αυτό είναι . Προς το παρών ο μόνος λόγος που το χρησιμοποιεί είναι για να το γεμίζει νερό και να το χύνει στη λεκάνη , αυτός είναι ο ρόλος των 14€ γιογιο , ευελπιστώ όμως να κάνουμε στην πορεία απόσβεση.

Φιλιά σε όλες την κάνω και εγώ.

Κοριτσια σορρυ δεν εχω σχολιασει ακρκετα αλλα πνιγομαι σημερα.Τωρα γυρισα.

Ιωαννα μου καλη αρχη !!Σημασια εχει οτι το παιδι το ειπε και το εννοουσε απο εκει και περα για αρχη εγω θα ελεγα οταν στο λεει να μην τον τρομαζεις προσπαθωντας να βγαλεις γρηγορα την πανα κτλ.

Ακομα δεν εχει μαθει να κρατιετα συν οτι δε ξερει τι συμβαινειι.Βαζε τον οπως ειναι με τα ρουχα και μολις το συνδιασει δλδ κακα = γιογιο τοτε θα αρχισεις να του βγαζεις και την πανα.Διοτι λιγο ταραζονται οταν προσπαθουμε να τα ξεντυσουμε και καναδυο φορες το δεχονται αλλα μετα θα σου αντιδραει.

Κικο μου αχ το φανταστηκα..για αυτο σου ειπα να τον πας οπωσδηποτε.Ετσι επαθε πνευμονια το αγορακι της φιλης μου περισυ.Βηχας ,μεσα σε ενα βραδυ ακροαστικα και πυρετος.Ευτυχως το προλαβατε!!Περαστικα!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ Πετρούλα αγωνία που θα τραβάνε τα κοριτσια μέχρι να κάνουν τη λήψη τροφοβλάστη! Τι κορίτσι κι αγόρι, τόσα που έχουμε δει και διαβάσει και εδώ μέσα πάνω από όλα γερό παιδάκι, τίποτα άλλο δε μετράει! Πάντως όχι και Μαλάμω η φαφουτίστικη μασελίτσα! πολύ γέλασα! Μαελένη πρέπει να είναι πολύ γλυκούλι το αγγελούδι σου!

Κίκο, Αναστασία και Γιοβάννα από το Γενάρη και μετά μου φαίνεται πέρασαν αρκετά δύσκολα τα ζουζουνάκια σας. Μου θύμησαν το δικό μας χείριστο τετράμηνο Σεπτέμβρη-Δεκέμβρη που μαζί με το Χρηστάκο είχανε περάσει τα πάντα! Ας τελειώνει εδώ η ιστορία με τις παλιοιώσεις!

Joa ελπίζω να ήταν η κορύφωση χτες βράδυ και σήμερα να είναι πολύ καλύτερα.

Ρίτα εγώ νομίζω πάντως ας έχει και την πάνα καλυτερα τώρα παρά Σεπτέμβρη που και οι δασκάλες σίγουρα τα βλέπουν όλα με ένα σωρό παιδάκια να γκρινιάζουν ταυτόχρονα και εκ των πραγμάτων δε δίνουν τη δέουσα σημασία σε καθένα ξεχωριστά. Αν πάει και λίγο πίσω το θέμα πάνα τι έγινε? Η προσαρμογή στο σταθμό νομίζω ότι είναι πιο σημαντικό.

Όσο για το γιογιό εγώ νομίζω πρέπει να πάρω βρακάκια σιγά-σιγά μιας και έχω ήδη σηκώσει τα χαλιά από το σαλόνι αφού είχαν γίνει μέσα στη βρώμα και τα πήγα για καθάρισμα. Εκτός αυτού ο Γωγουλίνος το μεσημέρι πολλές φορές ξεβρακώνεται τελείος ο τσιτσιολίνος και μετά κοιμάται, αλλά δε λερώνει το κρεβατάκι του κρατιέται και όταν ξυπνάει τον βάζουμε και τα κάνει στο γιογιό. Και το πρωί, παρόλο που έχει κατουρήσει την πάνα του αφού είναι πολλές οι ώρες στον ύπνο, περιμένει να τον βάλουμε στο γιογιό και κάνει πάρα πολλά. Κολλάω όμως γιατί στο σχολείο θεωρούν ότι είναι νωρίς ακόμα (μάλλον βαριούνται να ασχοληθούν προς το παρόν) οπότε δεν ξέρω αν έχει νόημα να το κάνω μόνο στο σπίτι! Βέβαια τώρα πηγαίνει 9.15-2 (εκείνη την ώρα ζήτησα να τον φέρνουν τώρα που είμαι σπίτι Πετρούλα), οπότε έχουμε αρκετό χρόνο θεωρητικά. Η μπουμπούκα μου εξακολουθεί να με ζορίζει απίστευτα για να πιει 50 μλ από το μπιμπερό, μπορεί και να γυροφέρνουμε κανένα 40' μέχρι να τα καταφέρουμε και μετά από λίγο της δίνω το επόμενο γεύμα, γι αυτό δεν προλαβαίνω να σας γράφω συχνά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Αχ γράψατε παρά πολλά δεν προλαβαίνω να διαβάσω

πετρούλα έκανες αυχενική ?

τι έχουμε ?

συγγνώμη αλά έχετε γράψει πολλά θέλω μια ώρα να διαβάζω :roll::roll::roll:

:tongue::tongue:

Ρίτα εγώ νομίζω πάντως ας έχει και την πάνα καλυτερα τώρα παρά Σεπτέμβρη που και οι δασκάλες σίγουρα τα βλέπουν όλα με ένα σωρό παιδάκια να γκρινιάζουν ταυτόχρονα και εκ των πραγμάτων δε δίνουν τη δέουσα σημασία σε καθένα ξεχωριστά. Αν πάει και λίγο πίσω το θέμα πάνα τι έγινε? Η προσαρμογή στο σταθμό νομίζω ότι είναι πιο σημαντικό.

Γιατι μαρινα μου τα ξερεις πως ειναι...ηδη εξι μηνες τωρα ασχολουμαστε με το γιο γιο και δε θελω να το τρεναρω αλλο και να παγιωσω μια κατασταση του στυλ ''ενταξει τωρα το μαθαμε ασε με στην ησυχια μου''...

Καλως ή κακως απο οτι μου ειπαν ολοι ειναι μεγαλο σταδιο εξελιξης το θεμα πανα και σιγουρα δε μπορω να το αφησω εδω που το εφτασα για να τον ξεκινησω αρων αρων σχολειο.Ασε που δε νομιζω οτι βοηθανε στο σχολειο.Οπως ειπα και πιο πανω το πολυ πολυ να τα πηγαινουν στην τουλαετα μαζικα.

Ακομα το σκεφτομαι βεβαια..δε ξερω ειμαι λιγο μπερδεμενη .Μολις ξεστρωσω θα δω τι θα γινει με το βρακι και βλεπωντας και κανωντας για το σχολειο.

Κων κων το βιβλιο ειναι ''οχι πια πανες'' εκδοσεις διοπτρα.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Άντε τότε ξέστρωσε να βλέπουμε ταυτόχρονα εξελίξεις!!!

Μαμάλευτεράκη το ίδιο πράγμα ουσιαστικά βλέπουν και οι δύο εξετάσεις, αλλά η λήψη τροφοβλάστη γίνεται νωρίτερα χρονικά στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και αν δεν κάνω λάθος είναι λιγότερο επικίνδυνη (ή το αντίθετο???)

mGKop3.png60Jvp3.png

Ναι Μαρινα γινεται νωριτερα αλλα σαν εξεταση πρεπει να ειναι λιγο πιο επώδυνη καθως με τη βελονα παίρνουν μερος του πλακουντα ενω στην αμνιοπαρακεντηση αφαιρουν υγρο..Ο κινδυνος αποβολής ειναι σχεδον ο ιδιος

Επίσης η αμνιπρακεντηση καλύπτει και αλλες παθησεις (πχ ινοκυστικη ινωση)

ουφφφφφφφ τα θυμηθηκα πάλι

Διαφημίσεις

Ναι Μαρινα γινεται νωριτερα αλλα σαν εξεταση πρεπει να ειναι λιγο πιο επώδυνη καθως με τη βελονα παίρνουν μερος του πλακουντα ενω στην αμνιοπαρακεντηση αφαιρουν υγρο..Ο κινδυνος αποβολής ειναι σχεδον ο ιδιος

Είναι απαραίτητη να γίνεις ?

εγώ δεν θέλω να την κάνω

μετά από ποια ηλικία την κάνουν ?

με ποια κριτήρια την κάνουν ?

Η αμνιοπαρακεντηση δεν ειναι απαραιτητο να γινει εφοσον προηγειται η αυχενικη..Απλά γινεται σε γυναικες ανω των 35 ετων και εαν σε περιπτωση που στη β'επιπεδου δει ο γιατρος κατι ανησυχητικό , οποτε σε παραπέμπει να την κανεις...

Καλε ποια δεν θες να κανεις, την αυχενικη;;;

Όχι καλέ αυτήν με την βελόνα δεν θέλω να κάνω την αυχενική την πέμπτη θα την κάνω εσύ την έκανες ?

Ουφ βρε κορίτσια, είμαι να σκάσω. Ένα τρίωρο την κρατάνε τα αντιπυρετικά την Αλεξάνδρα μου και μετά τα πατάμε πάλι το 38άρι μας. Τι να κάνω; Είμαστε στο 3ο 24ωρο πυρετού. Βέβαια ο γιατρός μου λέει ότι λογικά από αύριο θα απυρετεί......για να δούμε.

Joa και ο Χρήστος άρρωστος; Τι έγινε πάλι ρε κορίτσια; Απρίλης δεν είπαμε ότι είναι; Πότε θα σταματήσουν οι ιώσεις πια; Περαστικά και σε εσάς.

Κίκο περαστικά και στον Αναστάση σου.

Πετρούλα πας για αυχενική; Πότε πέρασε κιόλας ο καιρός ρε κόριτσι; Καλά αποτελέσματα να έχεις. Τι έπαθε ο πεθερός σου;

Μαρίνα πώς αντέδρασε ο Γώγος όταν ξαναπήγε σχολείο; Το ήθελε;

Λοιπόν, η Ρώμη είναι μια καταπληκτική πόλη και νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ένα απέραντο μουσείο. Παντού αγάλματα και έργα τέχνης. Έχω τραβήξει περίπου 600 φωτογραφίες και θα τραβούσα και άλλες αλλά γέμισε η κάρτα μνήμης. Όσες δεν έχετε πάει αξίζει να το κάνετε αν σας παρουσιαστεί η ευκαιρία. Ξετρελλάθηκα με το Βατικανό, τον Άγιο Πέτρο και το Κολοσσαίο ενώ θεωρώ μεγάλη μπούρδα ( κατ' εμέ τουλάχιστον) τη Ρωμαϊκή Αγορά. Περπατάς περίπου ένα τρίωρο σε πέτρες και χορτάρια κάτω από τον ήλιο (εδώ χωράει το ξεποδαριαστήκαμε), χωρίς να έχει πουθενά πινακίδες για να δεις τελικά ένα μόνο κομμάτι που διασώζεται σχεδόν όπως ήταν, το οποίο όμως μπορείς να δεις και τσάμπα πηγαίνοντας κατά το Καπιτώλιο. Αυτό το καταλαβαίνεις βέβαια μόνο αφού έχεις βγει από την Αγορά. Επιπλέον, οι Ιταλοί (ας μην γράψω εδώ πώς τους χαρακτήρισε ο καλός μου :tongue::tongue::tongue::tongue:) σε υποχρεώνουν να πληρώσεις 3 ευρώ παραπάνω για να δεις μια Έκθεση που έχουν μέσα με αντίγραφα ελληνικών αγαλμάτων. Τεσπά. Με ενθουσιάσε και το μαγαζί με τα HELLO KITTY, παιδικό απωθημένο, και αγόρασα ουκ ολίγα πράγματα για την Αλεξανδρούλα μου και εμένα. Ψωνίσαμε και κάτι παππουτσάκια, πουλοβεράκια, τσαντούλες, μπλουζάκια, φορεματάκια, αναμνηστικά κλπ. Συν το πανάκριβο φαγητό και ο πανάκριβος καφές.......εδώ χωράει το ξεπαραδιαστήκαμε. :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Ωραία ήταν γενικά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...