Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemonii είπε:

Κορίτσια, τώρα που γράφετε ότι σας ήρθε 5η μέρα, εγώ θα αρχίσω να αγχώνομαι ότι δεν θα μου έρθει την ώρα που πρέπει😅 Εγω σήμερα είμαι 6η μέρα από την ωοληψια και δεν την κόβω την περίοδο να έρχεται σύντομα! Συνηθισμένο βέβαια αυτό για εμένα αλλά φαντάζομαι μετά από διέγερση δεν θα έπρεπε να συμβαίνει.

Μην αγχώνεσαι καθόλου! εγώ αδιαθετουσα είτε δέκα μέρες μετά είτε ακόμη και 15!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι! Εχεις ημικρανιες παλι ρε γμτ?

ναι γμτ...είναι το 3ο 24 ωρο...έχω φρικάρει...έχει τρεις μέρες μου περνάει μισή ώρα με ξαναπιάνει και συνεχίζεται. Πήγε ο σύζυξ να μου τα πάρει τώρα κι όταν γυρίσει θα μου τα φέρει να τα έχω εδώ για ώρα ανάγκης.

Πάω να κοιμίσω το μωρό για να ξαπλώσω κι εγώ λιγάκι

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουφ να μαι και εγω....

πολυ δουλεια ,κατσανε και κατι στραβες στο γραφειο οποτε τρεχατε ποδαρακια μου ..

Εμεις χθες δεν κοιμηθηκαμε απο τον πολυ βηχα ..τετοιο πραγμα δεν εχω ματαδει ..ολα τα γνωστα που κανουμε δεν επιασε τιποτα ...το καλο ειναι οτι εχει τουλαχιστον καλη διαθεση ..το βραδυ στις 3 που ειχε ξαγρυπνησει και εβηχε στο ενδιαμεσο τραγουδαγε την μπουμπου και στο τελος χτυπουσε και παλαμακια..δεν τον εστειλα σχολειο και το απογευμα θα παμε ιατρικο να τον ακροαστουν..

Α δεν σας ειπα..βγηκε και η αποζημειωση απο την ασφαλιστικη ..και μας καλυψαν ολο το ποσο ..μεγαλο πραγμα τελικα η ασφαλιστικη..

Βικυ καλε τι ναζι ειναι αυτο ????αν δεν ηταν πιασμενη θα πεφταμε γονατιστοι για προταση γαμου..

Πετρουλινι καλα αποτελεσματα στην αυχενικη!!!

και κατι μεταξυ μας...θα τα προλαβουμε τα σταφυλια????χιχιχι

Μαλενι μου τι χαμογελο ειναι αυτο ???φτου φτου ο κουκλος μας ...

οι τσιμπλες μας πανε καλυτερα και φυσικα του βαζω τομπρεξ (εγω να πω την αμαρτια μου Μαρινα δρω μονη μου πλεον και αφου ξερω τα φαρμακα του δινω χωρις να την παρω τηλ. -οχι φυσικα αντιβιωση στα ελαφρια θεματα τι το εχω το μαστερ στις ιωσεις??..)

Αχ και αλλα διαβασα και δεν θυμαμαι ..Περαστικα στα αρρωστουλικα μας...

Ωχ βρε Joa περαστικά σας κι εσάς κ γρήγορα τι να πω με τα αρρωστούλικα και τα ξενύχτια :(

Είναι το χαμόγελο των αστέρων ή χαχαχα της μαλάμως!!!! Για να ευθυμήσουμε!

Δεν σας φτάνω κι εγώ με τα σταφύλια :( Είμαι μικρό level. Τρέχω να σας προλάβω αλλά που! Αχ με κάψατε!!! Κόλλησα. Το ήξερα εγώ ότι έτσι θα γίνει, αλλά......

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ριτα τελικα ειναι ή η μια ή η αλλη..

Τι σκεφτεσαι να κανεις;;Στους ιδιωτικους δεν τα εκπαιδευουν στο θεμα της πανας;;Δεν εχεις εμπιστοσυνη οτι θα συνεργαστει;;

Εμεις θεωρητικα την εχουμε ολοκληρωσει την εκπαιδευση μας.

Μενει μονο να του βγαλω την πανα και να τον αφησω.

Αλλα για φαντασου να του βγαλω την πανα και να τον παω σε ενα περιβαλλον καινουργιο που δε θα εχει την οικειοτητα να ζητησει τσισα και κακα.Θα πισωγυρισει πιστευω και ισως ειναι και κακη εμπειρια να κατουρηθει μεσα σε ξενο χωρο.

Για αυτο ειπα και συμφωνησαν ολοι να τελειωνω με αυτο το θεμα αφου ειμαστε τοσο κοντα και να παει μια και καλη το Σεπτεμβρη.

Αν δεν πιασει παρολα αυτα το εγχειρημα πανα θα τον στειλω οπως ειναι χαχα.

Τωρα μπορει να λενε στους παιδικους οτι βοηθανε στο θεμα πανας αλλα αμα δε γινει η δουλεια στο σπιτι εγω πιστευω οτι ειναι ματαιο.

Το παιδι πρεπει να αισθανεται σιγουρια για να εχει αποτελεσμα σε αυτο το κομματι.Με το να τα βαλουν ολα μαζι να τα κανουν στις τουαλετιτσες δεν κανουν και τιποτα ιδιατερο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Χαχαχα μαλενι φυτευε φυτευε και θα μας φτασεις!!!!κολλησες ε ??αχ ..αναμενομενο...

χθες ειχαμε το παιδι που εβηχε και του εδωσα αεριους μολις τον επιασε και κοιμηθηκε εγω η μανα η χακερου πηγα στην φαρμα να ποτισω και να οργωσω...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μαργαριτα εχω εξελιξεις στο θεμα γιογιο ..εχουμε παρει ενα λιτο και απεριτο γαλαζιο γιογιο της chicco και το εχουμε φατσα καρτα στο σαλονι ..

Ε απο την στιγμη που γυρναει σπιτι τον πιανω στο μπιρι μπιρι για το γιογιο ...και εκει που καθομουν αμεριμνη τον βλεπω σηκωνεται απο το παιχνιδι και αρχιζει να κατεβαζει παντελονια ..κακα μαμα κακα ..ε μεχρι να βγαλουμε και την πανα τα ειχε κανει πανω του ο ερμος..εμεις βεβαια του ειπαμε μπραβο και αυτος χαρηκε αλλα πρωτη αποπειρα αποτυχημενη..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

sardelaki μου περαστικά σου! Τόσες μέρες σου κρατάει?

Ρίτα μου για πες το βιβλίο για το γιογιο. Πήρα πιο εξελιγμένο γιογιο και μεχρι τωρα απλά καταφεραμε να καθήσει 5 λεπτα χωρίς πανα.

κικο μου περαστικά σας!

maeleni μου πού να τα ξεγελάσεις τώρα! :lol:

Giovanna μου περαστικά της!

joa μου περαστικά και σε σας! Δε λέει να στρωσει καιρός να ηρεμήσουμε τουλάχιστο απο τις παλιοιωσεις...

Αυριο πάλι απεργία οι δασκάλοι μας....:mad: Και έχω ενα σωρό δουλειες. Πάω νοσοκομείο αυριο για να περάσω απο την επιτροπη των γιατρων για να βγω σε άδεια. Και μου ζήτησαν άλλο ενα χαρτι και πρέπει να τρεχω πρωτα απο την υπηρεσία μου. Ουφ... Ευτυχως θα πάρει άδεια ο άντρας μου για αυριο να καθησει με το παιδί.

Ιωαννα μπραβο στον Χρηστακο μας, κατευθειαν απο την πανα στο γιογιο..

Μπραβο!!

Κι ο δικος μου μολις βλέπει το γιογιο λέει "μαμα κακα" και τον βαζω που και που να καθεται αλλα τωρα δεν ειμαι σε φαση..

Ειπαμε τον Ιουνιο που θα σταματησω απο τη δουλεια , θα κοπει και η πάνα

Α πήρα και το βιβλίο αλλα ακομη δεν εχω στρωθει

Ιωαννα με τα σταφυλλια εγω τελειωσα , το πρωί που τα μαζεψα ειχαν μεινει 20 ωρες οποτε δεν μου εφτανε ο χρονος να σπειρω αλλα..Πάντως μεινανε καμια 20αρια ακομη..Λες να χασουμε το επαθλο;; Εσυ ποτε μαζευεις;;

Κωνκων το σπορακι σου βλέπει και ονειρα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εμεις θεωρητικα την εχουμε ολοκληρωσει την εκπαιδευση μας.

Μενει μονο να του βγαλω την πανα και να τον αφησω.

Ε γιατι βρε τοτε δεν τον προχωρας;;

Α εχεις πει οτι περιμενεις να ανοιξει ο καιρος....

Επεξεργάστηκαν by Stone

Πετρουλα και τα δικα μου ετοιμα ειναι το απογευμα μαζευω!!!!σήμερα εχουμε επαθλο !!!διαλεξε αλλη εργασια!!!

Καλε τι ωρα εχεις ραντεβου ??εχω αγωνια !!!!αντε να δουμε θα πεσω μεσα ???πανω απο ολα γερο μωρακι να ειναι ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αχ ρε Ιωαννα μην με αγχωνεις κι εσυ..

Στις εφτα εχω ραντεβου, αλλα μετα θα πάμε να δουμε και ττον πεθερο μου που βγαινει σημερα απο την κλινικη

Να ξερετε οτι θα αργησω, ενημερωνω!!χαχα

Και επειδη ο γιατρος μου ειναι πολύ expert και εχει καλό υπέρηχο μαλλον θα σας εχω και τα νεα του φυλου..Αν και απο τη μια σκεφτομαι να μην το δουμε αλλά ο συζυγος μου δεν κρατιεται κι ο γιατρος ειναι μαρτυριαρης δεν θα αντεξουν και θα μου το πουν..

Διαφημίσεις

Πετρουλα και τα δικα μου ετοιμα ειναι το απογευμα μαζευω!!!!σήμερα εχουμε επαθλο !!!διαλεξε αλλη εργασια!!!

Καλε τι ωρα εχεις ραντεβου ??εχω αγωνια !!!!αντε να δουμε θα πεσω μεσα ???πανω απο ολα γερο μωρακι να ειναι ..

Ολα καλά θα είναι και θα είναι κορίτσι χιχιχι!

Πάντως εμάς μέχρι την αμνιοπαρακέντηση για κορίτσι μας τον έλεγαν σε όλες τις εξετάσεις κ τους υπέρηχους κ ξαφνικά μας λένε να και το τουτούνι του κι έχουμε μείνει μ' ανοιχτό το στόμα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...