Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemonii είπε:

Κορίτσια, τώρα που γράφετε ότι σας ήρθε 5η μέρα, εγώ θα αρχίσω να αγχώνομαι ότι δεν θα μου έρθει την ώρα που πρέπει😅 Εγω σήμερα είμαι 6η μέρα από την ωοληψια και δεν την κόβω την περίοδο να έρχεται σύντομα! Συνηθισμένο βέβαια αυτό για εμένα αλλά φαντάζομαι μετά από διέγερση δεν θα έπρεπε να συμβαίνει.

Μην αγχώνεσαι καθόλου! εγώ αδιαθετουσα είτε δέκα μέρες μετά είτε ακόμη και 15!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι Στονε είναι λεπτό το ζήτημα και νομίζω πως όποιος δεν το έχει βιώσει δεν μπορεί και να το νιώσει.

Και απλά θα συμπληρώσω ότι και η μανούλα μου ξαναέκανε την ζωή της και χαίρομαι πάρα πολύ γιαυτό γιατι σήμερα θα ήταν μόνη και η μοναξιά είναι πολύ δύσκολη. Κι όλα αυτά τα χρόνια ηρωίδα η μαμά δίπλα μας που μας μεγάλωσε με πολύ κόπο, αλλά σήμερα είναι υπερήφανη για μας κι εμείς για την μανούλα μας!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολύ ανακουφιστηκα που γελασες..Εχεις οντως χιουμορ!

Τελευταια δεν το κλεινω το ρημαδι..Θα ρωτησω και το γιατρό μηπως ειναι απο τις ορμονες

Εγω στο εχω πει οτι ειναι ενα κουκλακι και στα χαρακτηριστικα μοιαζει πολύ με τον δικο μου..Τελειως πονηροφατσες ομως!!!

Πλάκα κανω, αφησε την οπως ειναι..Τωρα που ξερουμε, δεν θα φοβομαστε...

ναι οντως μοιαζουν τα παιδακια σας.απο κοντα που τα ειδα και τα 2 μοιαζουν πολυ.

δεν ξερω για την κυριακη κοριτσια.υπαρχει περιπτωση να παμε στο εξοχικο του λουκα γιατι εβγαλε ενας αδεια παρανομα για να χτισει μπροστα απο το σπιτι τους μεσα στην αυλη και εχει λιγο τρεξιμο η υποθεση.:rolleyes: αν θελει να παμε σιγουρα δεν θα τον αφησω μονο γιατι θα πλακωθουν δεν υπαρχει περιπτωση

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

ξεποδαριαστήκαμε και ξεπαραδιαστήκαμε.

Αχ Ιωαννα μου το βιωσα στο πετσι μου και το ενα και το αλλο..Το δευτερο ακομη ποναει!!

Βικυ αν ειναι να πλακωθει , σου δινουμε αδεια να πας και εσυ να εισαι απο κοντα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πετρούλα μου επειδή δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω σε είχα στο μυαλό μου, έκανες την αυχενική?????

Κανένα νέο από το Βατραχάκι???

Ευα μου σημερα θα την κανω..

Ταλαιπωρηθηκε η μικρη λιγο ε;;Ευτυχως τωρα ειναι ολα καλά!!

Το Βατραχακι μας γυρισεαπο την κλινικη και τα πηγαινουν παρα πολύ καλά μαμα και γιοι..

Κικη περαστικα στον Αναστασουλη, θα περασει γρηγορα..

σας υπερευχαριστω για την φωτεινουλα μου για τα ομορφα λογια σας. ειναι ναζιαρα πολυ με την καμερα.μολις την δει ποζαρει το ψωνιο.την λεω να κανει διαφορα και να πιανει τραπεζια καναπε κτλ και τα κανει ολα.

σαρδελα θα σε παρω τηλ νωρις το απογευμα (ελπιζω) κοιτα να το σηκωσεις καλα?δεν εχω να παω για ρουχα που σου ειπα,πεταχτηκα με μια συναδελφο και πηραμε απο κεντρο.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Αργησα σημερα να μπω, μου ετυχε δουλιτσα! Ο Σωτηρακης μου χθες με το αεριους κοιμηθηκε μια χαρα! Ευτυχως! Αντε να ηρεμησει το μωρο μου!

Αχ κοριτσια, πολυ εχω μπερδευτει με το θεμα του παιδικου. Εμεις μαλλον θα τον παμε σε δημοτικο παιδικο σταθμο (αν πιασει το μεσο μας βεβαια), αλλα πρεπει να γινει 2,5 και να εχει βγαλει την πανα κι εγω δε θελω να τον κρατησω σπιτι μεχρι το 2011. Εκλεισα ραντεβου σε εναν ιδιωτικο που ειναι διπλα στο σπιτι μας για μεθαυριο. Αν μεινω ευχαιστημενη, θα τον στειλω εκει και θα δουμε μηπως τον αλλαξω την επομενη χρονια... Θα δουμε! Απλα με βολευει μονο ο συγκεκριμενος ιδιωτικος παιδικος γιατι ειναι πολυ κοντα μας και αν κατι συμβει μπορουμε να πεταχτουμε αμεσως...

Giovanna μου ακριβο σπορ η Ρωμη! Ασε, σε καταλαβαινω απολυτα! Οσο για τον Σωτηρακη μου, ναι απο τη Μεγαλη Τεταρτη ειναι αρρωστος... Αστα!

Κικο περαστικα σας! Αχ μωρε Κικο στο τσακ το προλαβατε! Παλι καλα να λες! Παντως εγω αμα δω πυρετο τον φερνω τον γιατρο και σκ, δεν το συζητω... Για το βραδυ δε σας εχει δωσει κανενα σιροπακι για να κοιμαται το παιδι ηρεμο? Κανενα αεριους ή κανενα αταραξ???

Βικυ η μικρη ειναι θεα!!! Φανταστικη! Πεθαινω κι εγω για κοτσιδια και ναζια!!!

Μαελενη αντε θα παρει τα πανω του το παιδι τωρα! Ηταν να μην κανει την αρχη!!!

Ιωαννα πως ειναι ο Χρηστακος σημερα?

Ευακι ευχομαι να μη χρειαστουν οι ενεσεις τελικα. Αλλα ακομα κι αν χρειαστουν, τουλαχιστον θα ειναι για μικρο χρονικο διαστημα! Αντε τελειωνεις κι εσυ!

Μαρακι μου πολυ καλα κανατε και απευθυνθηκατε σε παιδοψυχολογο. Τα παιδια θα χρειαστουν επαγγελματικη υποστηριξη, γιατι το πιο λογικο ειναι να αναπτυξουν καποιες διαφορετικες συμπεριφορες για ενα χρονικο διαστημα... Κουραγιο και δυναμη στην αδερφουλα σου, μονο αυτο... Εχει μπροστα της γολγοθα, τι να λεμε τωρα?

Περουλα με το καλο σημερα, περιμενουμε νεα!!

t7fQp3.png

Νατασα ωραια το σκεφτηκες..Να τον στειλεις φετος σε ιδιωτικό και μολις κλεισει τα 2,5 να πάει και στον δημοτικό.

Το προτιμω και εγω απο τη γυναικα που ειναι προσωρινη λύση αναγκης..

Να ειναι και η μαμα σου πιο ξεγνοιαστη τα πρωινά

Διαφημίσεις

Νατασα ωραια το σκεφτηκες..Να τον στειλεις φετος σε ιδιωτικό και μολις κλεισει τα 2,5 να πάει και στον δημοτικό.

Το προτιμω και εγω απο τη γυναικα που ειναι προσωρινη λύση αναγκης..

Να ειναι και η μαμα σου πιο ξεγνοιαστη τα πρωινά

Καλα, κακα δεν ξερω, θα δειξει... Το θεμα ειναι οτι παιδικο θελω να παει απο Σεπτεμβριο. Θα τον αφησω εκει ενα χρονο και τον Σεπτεμβριο του 2011 που θα ειναι πια 3+ και θα εχει βγαλει και την πανα, θα τον παω στον δημοτικο... Για να δουμε!

t7fQp3.png

Καλα, κακα δεν ξερω, θα δειξει... Το θεμα ειναι οτι παιδικο θελω να παει απο Σεπτεμβριο. Θα τον αφησω εκει ενα χρονο και τον Σεπτεμβριο του 2011 που θα ειναι πια 3+ και θα εχει βγαλει και την πανα, θα τον παω στον δημοτικο... Για να δουμε!

Ακριβως ετσι το σκεφτομαι και εγω.

Αντε για πηγαινε και εσυ να μου πεις καμμια λεπτομερεια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ακριβως ετσι το σκεφτομαι και εγω.

Αντε για πηγαινε και εσυ να μου πεις καμμια λεπτομερεια.

Θα σου πω... Την Πεμπτη το πρωι θα παω!

Παντως και στον ιδιωτικο θα ξεκινησει προς το τελος Σεπτεμβριου. Δεχονται κι αυτοι απο τα 2,5 (ενταξει τοτε θα ειναι 2+4, θα τον δεχτουν τοτε...) αλλα τουλαχιστον δεν τους ενοχλει η πανα.

Το θεμα ειναι οτι εγω αυτη τη στιγμη δεν μπορω να κανω αιτηση και να περιμενω να μας δεχτουν στον δημοτικο γιατι αν τυχον ο Σωτηρης δεν εχει καταφερει να βγαλει την πανα μεχρι τα 2,5 μετα θα ψαχνομαι... Ασε που σε αυτο το θεμα, δε θελω να το αγχωσω το παιδι καθολου...

t7fQp3.png

Ουφ να μαι και εγω....

πολυ δουλεια ,κατσανε και κατι στραβες στο γραφειο οποτε τρεχατε ποδαρακια μου ..

Εμεις χθες δεν κοιμηθηκαμε απο τον πολυ βηχα ..τετοιο πραγμα δεν εχω ματαδει ..ολα τα γνωστα που κανουμε δεν επιασε τιποτα ...το καλο ειναι οτι εχει τουλαχιστον καλη διαθεση ..το βραδυ στις 3 που ειχε ξαγρυπνησει και εβηχε στο ενδιαμεσο τραγουδαγε την μπουμπου και στο τελος χτυπουσε και παλαμακια..δεν τον εστειλα σχολειο και το απογευμα θα παμε ιατρικο να τον ακροαστουν..

Α δεν σας ειπα..βγηκε και η αποζημειωση απο την ασφαλιστικη ..και μας καλυψαν ολο το ποσο ..μεγαλο πραγμα τελικα η ασφαλιστικη..

Βικυ καλε τι ναζι ειναι αυτο ????αν δεν ηταν πιασμενη θα πεφταμε γονατιστοι για προταση γαμου..

Πετρουλινι καλα αποτελεσματα στην αυχενικη!!!

και κατι μεταξυ μας...θα τα προλαβουμε τα σταφυλια????χιχιχι

Μαλενι μου τι χαμογελο ειναι αυτο ???φτου φτου ο κουκλος μας ...

οι τσιμπλες μας πανε καλυτερα και φυσικα του βαζω τομπρεξ (εγω να πω την αμαρτια μου Μαρινα δρω μονη μου πλεον και αφου ξερω τα φαρμακα του δινω χωρις να την παρω τηλ. -οχι φυσικα αντιβιωση στα ελαφρια θεματα τι το εχω το μαστερ στις ιωσεις??..)

Αχ και αλλα διαβασα και δεν θυμαμαι ..Περαστικα στα αρρωστουλικα μας...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...