Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 minute ago, Nima21 said:

Καλημερα σου.. εγω εκανα ενα ραντεβου μεσω skype μετα απο σύσταση φιλης με τον Ευαγ. Σακ. Που συνεργαζεται με το Ρεα.. εμεινα πολυ ευχαριστημενη .. ευγενικος, επεξηγηματικος και to the point σε αυτα που επρεπε να μου πει.. απλως εχω έμβρυα αλλου και προς το παρον αχρειαστο να ειναι αλλα δεν αλλαζω γιατρο..  μαλιστα μου μίλησε με πολυ καλα λογια για τον γιατρο που εχω ηδη και μου αρεσε.. το θεωρησα πολυ επαγγελματικό ενω θα μπορούσε να κραξει και να με επηρεασει.. επισης η φιλη μου ηταν πολυ ευχαριστημενη  μαζι του.. δεν ειναι απο τα πρωτα ονοματα παντως για να ξερεις .

Σου στέλνω μύνημα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμένα φυσική κ…π…… τα ο άντρας μου έλεγε τον Λευτεράκι κάθε φορά που πηγαίναμε να κάνουμε κάτι έκλεγε και φυσικά δεν γινόταν τίποτα

εγώ για φυσικό φραχτι κάτι τέτοιο κατάλαβα :roll::roll::roll::roll::roll:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρακι εγω που σου ειπα οτι χαρηκα που γυρισες δεν θα μου κανεις παραθεση?:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
αρμακι μου χαρηκα παρα πολυ που επεστρεψες στην παρεα μας.

Τα έκανα και τα δύο, εντάξει??? :lol: :lol: :lol: Κι εγώ χαίρομαι Βικάκι μου που ξαναείμαι κοντά σας!

Κωνκωνακι μου μπράβο που τα καταφέρατε με το γάλα! Ελπίζω να συνεχίσει να το πίνει. Είχα δοκιμάσει κι εγώ στην Εύα 2-3 φορές το advance και η Εύα έφτασε να πίει 400ml:shock:. όμως μάλλον την πείραξε γιατί μετά ήταν πολύ ανήσυχη και ξύπναγε πολύ συχνά το βράδυ με κλάμματα σαν να πονούσε η κοιλιά της οπότε την ξαναγύρισα στην σκόνη.

Η αδερφή μου δουλεύει εκεί.

Ο τεχνιτός φράχτης ναι, είναι το σπιράλ!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μπραβο στον Κων/νο, ειδες Κωνκων τι ωραιο που ειναι το Advance;;Εχει μια γευση που γλυκιζει...

Ναι είναι πολύ ωραίο! Η παιδίατρος για γαλα, μου είπε οτι να 'ναι αρκεί να το πίνει. Μακάρι να συνεχισουμε έτσι!:-D

Διαφημίσεις

Ναι είναι πολύ ωραίο! Η παιδίατρος για γαλα, μου είπε οτι να 'ναι αρκεί να το πίνει. Μακάρι να συνεχισουμε έτσι!:-D

Καλε αυτο ειναι καλής ποιοτητας, δεν ειναι οτι να'ναι...χαχαχαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εμένα φυσική κ…π…… τα ο άντρας μου έλεγε τον Λευτεράκι κάθε φορά που πηγαίναμε να κάνουμε κάτι έκλεγε και φυσικά δεν γινόταν τίποτα

εγώ για φυσικό φραχτι κάτι τέτοιο κατάλαβα :roll::roll::roll::roll::roll:

Ναι, απο μια αποψη το λές και ετσι..χαχα

Ο φυσικος μαλλον ειναι αλλα θεματα, οχι το κλάμα του μωρού..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κούκλες φεύγω σιγά σιγά πάω να πάρω και Άλο φυτόχωμα να συνεχίσω τα λουλούδια μου να πιω και ένα καφέ με το αδελφάκι μου που φεύγει για τα στράτα αύριο αχ νιάτα νιάτα .................:roll::roll::roll::roll::roll:

πάω και εγώ και πίνω καφέ με τους φοιτητές και νιώθω μια από αυτές ,,,,,,,, που πάω καλέ ……….? Ορέ που πάω,,,,,,,,?:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλημέρα και καλή συνεχεία σε όλες

:tongue::tongue:

μη κανετε παραθεση γιατι θα τις σβησω

δεν ειναι θεα!!!

Επεξεργάστηκαν by vickypap

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Και μία ερώτηση: Οι γομφίοι είναι οι τραπεζίτες? Σήμερα είδα στο στόμα της Εύας ότι εκεί που έχει βγάλει δύο δοντάκια(ένα ή δύο μετά τους κυνόδοντες) έσκασε και δεύτερη μυτούλα προς τον ουρανίσκο. Έτσι βγαίνουν αυτά? Με δόσεις?

Ναι Άρμα μου... ακριβώς! Τα νεογιλά δεν υπάρχουν προγόμφιοι (τα δόντια πριν τους γομφίους) είναι οι κυνόδοντες και μετά δύο γομφιοι σε κάθε πλευρά!;)

Μαλλον το σπιραλ εννοουν τα κοριτσια..απαπαπαπα!!!!!

Ακριβώς!!!!:mrgreen:

Βίκυ τι ναζιάρα είναι αυτή;;;!!!:-D:grin::-D Θα σας φάω τα κοτσιδια!!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Η κικο που ειναι?Ειχαμε κανενα νεο για τον Αναστασακο?

Νομιζω θα πηγαινε εχθες στο γιατρο.

Κων κων μου για τον παιδικο που ρωτησες ξεκινησα να ψαχνω ιδιωτικους για να εχω καταληξει σε ποιον θα τον στειλω αν δεν τον παρουν στο δημοσιο (που το θεωρω απιθανο να μας παρουν).Εμεις ανηκουμε στο Δημο Αθηναιων, οι σταθμοι εδω λοιπον περα απο το οτι ειναι φριχτοι ειναι και μονιμως κατειλλημενοι κυριως απο αλλοδαπους που εχουν πολυ χαμηλοτερο εισοδημα και στο δημο αυτο δεν εχω καμμια γνωριμια...μπαχαλο...

Θα με ενδιεφεε ο γειτονικος Δημος Βυρωνα που εχει εξαιρετικους σταθμους αλλα και παλι θα ειναι προβλημα η διευθυνση κτλ.... οποτε το βλεπω χλωμο.Ας ξεκινησει σε ιδιωτικο να δουμε πως θα παει και μετα αν δεν τον παρουν σε δημοσιο θα βρω καμμια ακρη να το σπρωξω το θεμα.

Αυριο εχω αλλο ραντεβου πρωινη ωρα αυτη τη φορα σε αλλο σταθμο ,ευκαιρια να δω το χωρο με παιδια..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μανούλες καλημέρα κι από μας.

Βίκυ τι ναζιάρα κούκλα είναι αυτή????

Stone με το καλό η απογευματινή εξέταση.

Arma μου τι να πεις. Μια απώλεια είναι πάντα μια απώλεια. Δεν λες ευτυχώς που δεν είχε και τα παιδιά να ξυπνήσουν και να τον δουν έτσι! Θα μου πεις τι λες τώρα? Αλλά σκέψου να είχε γίνει και κάτι τέτοιο???

Εύχομαι να μαλακώσει γρήγορα ο πόνος στην παιδική ψυχούλα τους :(

Vatraxaki εύχομαι καλή επιτυχία με το θηλασμό. Σύντομα ο μπουμπούκος σου θα βρει το ρυθμό του και θα μπείτε σε πρόγραμμα ;)

Joa τι κάνει ο μικρός με τις τσίμπλες?

Περαστικά και στα υπόλοιπα αρρωστούλικά μας.

Εμείς είμαστε καλά και χτες φάγαμε σχεδόν όλο το μεσημεριανό. Από χαρά βέβαια και γέλιο δεν πάμε πίσω γι' αυτό άλλαξα και τη φωτο μου να δείτε κι εσεις. Είναι λίγο πιο παλιά βέβαια, αλλά το γέλιο μας δεν αλλάζει :)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...