Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λαζαρενια μου περαστικα σας! Εφοσον εχεις περασει τις τρεις μερες και δε βλεπεις βλετιωση πηγαινε αυριο να σε κοιταξουν... Υπομονη...

Ριτα δες το ολο θεμα αλλιως. Καταρχην ειναι μια καλη ευκαιρια να ξεκουραστεις, να τελειωσεις καποιες δουλειες σου και να πειραματιστεις στην κουζινα! Θαυματα θα κανεις!!! Κατα δευτερον, να λες και δοξα τω Θεω που υπαρχει η μαμα σου και ειναι τοσο κοντα σας και ειναι ικανη να κρατησει τον Γρηγορακη οσο χρειαστει! Αν ζουσες μακρια απο τη μαμα σου φαντασου οτι θα επρεπε να ειχες το παιδι να τριγυρναει μεσα στα μικροβια... Πολυ χειροτερο μου φαινεται αυτο! Αντε και δε θελω κλαμματα, για το καλο του φροντιζεις!!!:D:D

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αμάν βρε κορίτσια...πολύ γουρουνογρίπη έπεσε...περαστικά σε όλους...

εγώ εχω γυρίσει το σπίτι ανάποδα...κουρτίνες, παράθυρα και τέτοιες αηδίες...γκρρρρρρρρρρρρρρρρ

m57Zp2.png

Ρίτα περαστικά στον ανδρούλη σου και μακάρι να μην έχεις κολλήσει

Lazarenia ακόμα δεν είσαι καλά εε??αχ βρε κορίτσι μου, ακόμα πυρετό:(:(, για την εξάντληση δεν μπορείς να κάνεις κάτι τώρα αγάπη μου γιατί ο οργανισμός είναι πεσμένος , το μονό που μπορείς είναι καλή διατροφή και μετά καμία τόνωση με βιταμίνες φιλάκια στην κούκλα σου και σε σένα

Σήμερα η Φωτεινή το τσάκισε το σουφλέ με την κοτούλα, τελικά το έκανε με κρέμα γάλακτος για πιο πολλές θερμίδες, αφού το είπε και η μανούλα της

Ευα να χαιρεσαι την αδελφουλα σου1835810e300tuxytk.gif

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

Μπήκα σε μία γερμανική σελίδα να διαβάσω για την γουρονογρίπη...και λένε ότι: το διάστημα από την στιγμή που κολλάς μέχρι την στιγμή που θα νιώσεις τα πρώτα συμπτώματα είναι 1 με 4 μέρες. Μία μέρα πρίν ξεσπάσει η γουρονογρίπη είναι ήδη κολλιτική κι η περίοδος που μπορείς να κολλήσεις από την μέρα που ξεσπά η γρίπη είναι μία εβδομάδα.

Αυτά από ένα άρθρο στην σελίδα www.topnews.de

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω για τις ευχες μου λειπει το αγορακι μου και ολο κλαιω..

σε καταλαβαινω ριτα μου!

κλαιω ασταματητα εδω κ 4 μερες!

η μικρη με βλεπει κ μου λεει ''μαμα κεει(κλαιει).

τα χω φτυσει τελειως!

καλα εκανες κ εστειλες τον μικρο στην μαμα σου!τι θες να ταλαιπωρηθει μετα αν αρρωστησει?κανε την καρδια σου πετρα κ πες οτι τουλαχιστον το παιδακι σου θα ναι γερο!

μακαρι να χα κ εγω εδω καποιον να μου την κραταγε!

αφου ζω ακομη δοξα τω θεω!

σας ευχαριστω για τις ευχες σας κοριτσια!μακαρι κανεις να μην αρρωστησει κ αν μου λεγανε να κανω το εμβολιο ναι θα το εκανα!!!

πηρα την παιδιατρο κ μου ειπε οτι εχω σιγουρα τον ιο.

απο χθες το βραδυ καναμε κ συναχι ενω δεν ειχαμε!εγω νιωθω εντονη κοπωση αλλα κ συγχρονως συγχυση-υπερενταση!

δεν κοιμαμαι καθολου.δεν μπορω να κοιμηθω.!

αν ακουσετε καμια φωνη δυνατη ,να ξερετε εγω θα μαι!θα χω βγει στο μπαλκονι κ θα ουρλιαζω!!!!:-P

1654096yn4fep17z7.gif

Αχ βρε Λαζαρενια μου περνατε πολυ δυσκολα...

Εδω ο καλος μου ειναι πολυ χαλια..39,6 με πονσταν και δεν πεφτει κατω απο το 39 με τιποτα..

Μου ειπε οτι πρεπει με καθε τροπο να προφυλαξουμε το παιδι να μην κολλησει.. νιωθει λεει ο ιδιος πολυ χαλια..

Εγω τωρα του μιλησα του μπουμπουκου μου και μου εστελνε φιλακια πριν κοιμηθει..

Ουφ..αντε να περασει μπας και τη γλιτωσω εγω διοτι αν κολλησω θα κανω 10 μερες να δω το παιδι μου....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ωχ τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά τελικά! Κουράγιο κοριτσάκια και υπομονή! Κι εγώ νομίζω και ο άντρας μου και η μάνα μου και όταν γεννήσω κι εγώ θα κάνουμε το εμβόλιο κυρίως για να προφυλάξουε το νεογέννητο. Έχω και το πεθερικό να μου λέει ε μωρέ πώς κάνεις έτσι να ντύνεσαι καλά να μην κρυώσεις και τίποτα δεν παθαίνει! Έχει φάει τέτοιο κόλλημα ότι όλα οφείλονται στο κρύο και δεν μπορεί να συλλάβει τι είναι ίωση και τι γρίπη! Άντε να καταλάβει ότι δεν πρέπει να ερχόμαστε σε επαφή όταν κάποιος είναι πολύ άρρωστος!

mGKop3.png60Jvp3.png

αχ ριτακι περαστικα του!ευχομαι να πανε ολα καλα κ να μην αρρωστησεις κ εσυ.να φορας μασκα κ να μην κοιμαστε μαζι!

εμεις κολησαμε κατευθειαν σας το πα,απο τον επισκεπτη μας!εμαθα οτι ειχε παρει αδεια γιατι ηταν αρρωστος!μαλλον ηταν στην αναρρωση.

κ ο αντρας μου ομως?τελειως γκαου?

δεν ρωτας τον αλλον???!!!

μαρινακι να εμβολιαστειτε κ ασε τι λενε οι γεροι!

τον γεναρη κ φλεβαρη θα γινεται χαμως!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Αχ βρε κορίτσια τι διαβάζω,,,, Ρίτα και Λαζαρενια ακόμα χαλιά εε:(:(

Ρίτα εύχομαι να μην έχεις κολλήσει και εσύ,,, και Λαζαρενια μου για τον επισκέπτη να πω μονο ότι είναι πολύ μάπας ο άνθρωπος. Τη δύσκολο είναι για σένα, σε έχω πολύ στο μυαλό μου, εύχομαι τα χειρότερα να πέρασαν.

Αρχίζω και φοβάμαι με την γουρουνογριπη όχι για μένα όσο για το μωρό να μην αρπάξει τίποτα.

Παντος δεν πάμε καλά βρε κορίτσια μια η γρίπη μια η δύσκολη περίοδο που περνάμε

Όλος ο κόσμος έχει κλειστή στα σπίτια του, και καπάκι η εγκληματικότητα κάθε μέρα ακούω και καινούργιο περιστατικό διαρρήξεις σε γνωστούς μας

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ να έχετε ένα ήρεμο βραδυ δίχως πυρετό

Λαζαρενια πολύ δυσκολα περνάς και εχεις και το παιδί.. απο τη μια να προσπαθείς να το προστατευσεις να μην κολλήσει -που δε γίνεται- και απο την άλλη να το φροντίζεις 24 ώρες το 24ωρο με την κόπωση και την εξαντληση που προκαλεί αυτη η γρίπη..Περαστικά γρήγορα..Πολύ ταλαιπωρηθηκατε!!

Ρίτα ο πυρετος εκει κολλημενος, πάνω απο 39 ε;;; Τι αγωγη σας συστησαν;;

Καληνυχτα κοριτσια και αυριο περιμενουμε να μαθουμε οτι ειστε απύρετοι και συνερχεστε πιά...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα κι απο εμενα!!

Ελπίζω να περασατε ολες και ολοι ενα καλό βραδυ και πιο πολύ οι αρρωστούληδες της παρεας..Περιμενουμε και τα νεα σας..

Χρόνια Πολλά στους Στυλιανούς και τις Στυλιανές!!Μεγαλη είναι η Χαρη του Αγιου Στυλιανού!!Να φυλάει και να προσεχει ολα τα παιδακια του κόσμου..Και το παιδακι ενος γνωστού μου (6 μηνων) που εμαθα χτες οτι θα το πάνε στην Αμερικη για εγχείριση..Γεννηθηκε χωρίς ποπουδακι...Η Μάνα Παναγια να προστετεύει αυτα τα παιδακια...Ουφφφφφφ....

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...