Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 minute ago, Nima21 said:

Καλημερα σου.. εγω εκανα ενα ραντεβου μεσω skype μετα απο σύσταση φιλης με τον Ευαγ. Σακ. Που συνεργαζεται με το Ρεα.. εμεινα πολυ ευχαριστημενη .. ευγενικος, επεξηγηματικος και to the point σε αυτα που επρεπε να μου πει.. απλως εχω έμβρυα αλλου και προς το παρον αχρειαστο να ειναι αλλα δεν αλλαζω γιατρο..  μαλιστα μου μίλησε με πολυ καλα λογια για τον γιατρο που εχω ηδη και μου αρεσε.. το θεωρησα πολυ επαγγελματικό ενω θα μπορούσε να κραξει και να με επηρεασει.. επισης η φιλη μου ηταν πολυ ευχαριστημενη  μαζι του.. δεν ειναι απο τα πρωτα ονοματα παντως για να ξερεις .

Σου στέλνω μύνημα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και από μένα.

Μαράκι μου κουράγιο, σιγά σιγά θα συνελθετε.Καλώς ή κακώς ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός .Τα ανιψάκια σου εχουν την μανούλα τους και εσας που τα αγαπάτε !!!!Για το παληκάρι τι να πω????

Νατάσα μου περαστικά σας.

Giovanna περαστικά και σε εσας.

Vatraxaki μου πολύ καλό μου ακούγεται το ωράριο του μπέμπη.Θα βρείτε τον ρυθμό σας σιγα σιγα.

Οσο για τον Τιμούλη προφανώς και αυτός θα χρειαστεί το χρόνο του να προσαρμοστεί!!

Εχθες πηγα με την μαμα μου στο γυναικολόγο μου για ένα πρόβλημα που είχε και πήρα και τη μικρή μαζί μου.Με εξέπληξε.Ηταν πολύ καλή , μιλούσε με ολους , με ακουγε και στο γιατρό μου της είπα «δώσε το χαιράκι σου να χαιρετήσεις» και το απλωσε σαν μεγάλος ανθρωπος και του είπε «γεια σου».Ο γιατρός μου « εμεινε»!!!

Μετά την πήγα σε έναν παιδότοπο και επαιξε με την ψυχή της.Βρήκε και ένα αγοράκι μικρότερό της και το εσερνε μαζί της παντού.Του έλεγε « ελα» και εκεινο το καυμενο ετρεχε από πίσω της.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες κούκλες είμαι όρθια από τις 7 έκανα μεταφυτέψει τα 3 από τα 5 λουλούδια γιατί δεν μου έφτασε το φυτόχωμα ιιχιχ ξυπνησε κα ο μικρος πριν λιγο και κάνουμε τοστ να φάμε

Βικη μου δεν ξέχνα να φάω καλέ πάντα είμαι τροφαντό κοριτσάκι απλά τώρα με της αναγούλες προτιμώ να μην τρώω γιατί μετά από κάθε γεύμα νιώθω απαίσια..

Θα σας διαβάσω και θα σας σχολιάσω όλες είμαι ακόμη στα χθεσινά

:tongue::tongue:

Καλημέρα μανούλες κούκλες είμαι όρθια από τις 7 έκανα μεταφυτέψει τα 3 από τα 5 λουλούδια γιατί δεν μου έφτασε το φυτόχωμα ιιχιχ ξυπνησε κα ο μικρος πριν λιγο και κάνουμε τοστ να φάμε

Βικη μου δεν ξέχνα να φάω καλέ πάντα είμαι τροφαντό κοριτσάκι απλά τώρα με της αναγούλες προτιμώ να μην τρώω γιατί μετά από κάθε γεύμα νιώθω απαίσια..

Θα σας διαβάσω και θα σας σχολιάσω όλες είμαι ακόμη στα χθεσινά

προσεχε κοριτσακι μου στην κατασταση σου.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

αρμακι μου κουραγιο!το ευακι τι κανει;

Το Ευάκι είναι μια χαρά βατραχάκι μου, γενικά έχει ξεσαλώσει αυτές τις μέρες με τα ξαδερφια της, έχει ''αγριέψει'' και λίγο αλλά ευτυχώς όταν είναι μόνη της είναι μια χαρά!

Όσο για τον Τιμούλη ίσως όλη η αλαγή να του έχει φέρει αυτή την αναστάτωση. Νομίζω ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό. Καλή δύναμη!

Τα δικα σας τα παιδακια ειναι ίσως σε καλύτερη θεση γιατι εχουν την μανουλα τους..

Η απώλεια δυστυχώς είναι η ίδια...αυτό που ίσως βοηθήσει την κατάσταση είναι η ηλικία τους που ίσως τα κάνει να ξεχαστούν πιο γρηγορα. Η απώλεια όμως θα είναι πάντα μέσα στην ψυχούλα τους..απ'ότι μας είπαν οι παιδοψυχολόγοι είναι πως σ'αυτή την ηλικία σκέφτονται απλά και ''εγωιστικά'' οπότε το πρώτο που θα σκεφτούν είναι το να έχουν πολύ κοντά τους τη μαμά τους για να τα φροντίζει..ελπίζω να πάνε όλα καλά..

Εσύ πως είσαι? Έφτασες στην αυχενική??? Με το καλό!!!

Μαράκι μου σας νιώθω απόλυτα...είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό που περνάτε μα περισσότερο από όλους σκέφτομαι τα παιδάκια του. Έχω μεγαλώσει χωρίς μπαμπά και ξέρω πως είναι...δεν υπάρχει πιό δύσκολο πράγμα κι αυτές οι πληγές κι αυτός ο πόνος δεν γιατρεύεται ποτέ...απλά με τον καιρό ίσως απαλύνει λιγάκι. Δύναμη σε όλους σας!

Κι εγώ το βίωσα δυστυχώς στα 17 μου, μία εξίσου δύσκολη ηλικία..οι πληγές όντως δεν κλείνουν απλά απαλύνονται, φυσικά η ζωή συνεχίζεται αλλά η πληγή αυτή είναι πάντα βαθιά κρυμένη μέσα μας και δεν φεύγει ποτέ..

Ας μην τα αναλύσουμε όμως άλλο, δεν θέλω να σας μαυρίζω κι εσάς..

Βατραχάκι και εμείς στην αρχή χτυπούσαμε κάτι 50λεπτα στο στήθος... σιγά σιγά θα στρώσει...εμένα τώρα είναι ζήτημα αν θα καθίσει να τον θηλασω 15 λεπτα...:roll: είναι και η οισοφαγίτιδα τώρα και δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα... πάντως άρχισε να τρώει ο μικρούλής μου και δεν ξαναλέω τίποτα για το βάρος του...:tongue: το μάτιαξα το μωρό μου..:roll:

Ελένη μου να μην ξαναπεις τίποτα! Καλέ το μάτιασες τον φαγανούλη μας??? Ελπίζω να επανέλθει γρήγορα!

Και μία ερώτηση: Οι γομφίοι είναι οι τραπεζίτες? Σήμερα είδα στο στόμα της Εύας ότι εκεί που έχει βγάλει δύο δοντάκια(ένα ή δύο μετά τους κυνόδοντες) έσκασε και δεύτερη μυτούλα προς τον ουρανίσκο. Έτσι βγαίνουν αυτά? Με δόσεις?

Σουλίτσα μου η κόρη σου είναι μια κυρία με τα όλα της! Φοβερή!

Περαστικά να πω και στον Σώτο, τον Αναστασάκο και την Αλεξάνδρα μας! Ελπίζω να είναι καλύτερα σήμερα..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα!!!

Επιτέλους ήπιε 150 μλ γαλα το πρωί. Του το δωσαμε ενω κοιμόταν... Δοκίμασα το advance της ΔΕΛΤΑ το φρέσκο, σε γευση μου φάνηκε πολύ νόστιμο.

Ο τεχνιτος φράχτης που λέτε τί είναι???

Μαράκι μου κουράγιο! Ελπίζω να συνέλθουν γρήγορα τα παιδιά απο τον χαμό. Η αδερφή σου δουλευει εκεί?

Σούλα μου θεα η μικρή! Το εσερνε το αγοράκι πίσω της ε? Ετσι μπράβο, να μαθαίνει απο μικρή....:mrgreen:

vatraxaki μου 30 λεπτα συνολικά, όχι στο κάθε στηθος ε? Αρκετή ώρα πάντως... Καλή δύναμη!

σ΄αυτό δεν συμφωνώ μιάς και το έχω βιώσει στο πετσί μου. Όποιος γονιός κι αν χαθεί είναι πολύ δύσκολο...διότι ο κάθε γονιός έχει τον ρόλο του και η απώλεια είναι εξίσου βαριά είτε χαθεί η μαμά είτε ο μπαμπάς.

Εχω ακουσει απο αυτους που εχουν βιωσει σε βαθος χρονου και τις δυο απώλειες οτι της μανας ειναι πολύ πιο επώδυνη

Ειναι απο τη φυση ξερεις Αλεξανδρα μου, σιγουρα ο πονος του γονιου ειναι αβασταχτος αλλά η μανα ειναι μανα..Εχω πολλά παραδειγματα που ο πατερας οταν χηρεψε ξαναεκανε τη ζωη του και αλλα τοσα που η μανα εμεινε διπλα στα παιδια της μεχρι την τελευταια στιγμη..Αλλη η αγκαλια και ο πονος της μανας

Δε λέω οτι το ενα ειναι καλό και το αλλο κακό..Μακαρι οι ανθρωποι να βρισκουν το κουραγιο να συνεχιζουν τη ζωη τους

Τεσπα ειναι ενα παρα πολύ λεπτο ζητημα και δεν θα ηθελα να το συνεχισω

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο στον Κων/νο, ειδες Κωνκων τι ωραιο που ειναι το Advance;;Εχει μια γευση που γλυκιζει...

Ιωαννα καλώς ήρθατε!!!!Μου αρεσε το ξεποδαριαστηκαμε και ξεπαραδιαστηκαμε..Αυτη την εικονα ακριβώς εχω και εγω!!Περαστικα στην Αλεξανδρουλα

Κικη και Νατασα πως ειναι τα μικρα σημερα;;;

Ο τεχνιτος φράχτης που λέτε τί είναι???

Μαλλον το σπιραλ εννοουν τα κοριτσια..απαπαπαπα!!!!!

Εσύ πως είσαι? Έφτασες στην αυχενική??? Με το καλό!!!

Σημερα το απόγευμα Μαρια, σε ευχαριστω!

Επεξεργάστηκαν by Stone

μαρακι εγω που σου ειπα οτι χαρηκα που γυρισες δεν θα μου κανεις παραθεση?:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

πετρουλα μου ολα καλα να σου πανε.παω να δω αν μπορω να σας βαλω φωτο της μικρης

μαμαλευτερακη μου τι ωραια λογια ειναι αυτα που μου λες;κι εγω αυτα σκεφτομαι και θελω να συνεχισουμε!

αγαπούλα μου έτσι είναι και δεν λέω απλά λόγια όμορφα λέω ότι έχω ζήσει και νιώσει τόσους μήνες μέσα από την εμπειρία μου από τον θηλασμό αυτό το δέσιμο είναι ανεπανάληπτο συνέχισε για να μεγαλώσεις το δέσιμο και φυσικά της ώρες απόλυτης ευτυχίας όλοι μπορούν να το πάρουν αγκαλιά εσύ όμως είσαι αναντικατάστατη αυτές της πρώτες ώρες κανέναν άλλων δεν γνωρίζει όπως εσένα όλοι τους πρέπει να συστηθούν εσύ είσαι η μοναδική γνώριμη του

προσεχε κοριτσακι μου στην κατασταση σου.
προσέχω κοπέλα μου έχω και αποθέματα να κάψω άσε που λέει η πετρούλα ότι καβαλάω σκούπα μερικές φόρες το κάνω και καλάμι η ψωνάρα

κωνκων μπράβο στο παλικαράκι σου

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...