Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemonii είπε:

Κορίτσια, τώρα που γράφετε ότι σας ήρθε 5η μέρα, εγώ θα αρχίσω να αγχώνομαι ότι δεν θα μου έρθει την ώρα που πρέπει😅 Εγω σήμερα είμαι 6η μέρα από την ωοληψια και δεν την κόβω την περίοδο να έρχεται σύντομα! Συνηθισμένο βέβαια αυτό για εμένα αλλά φαντάζομαι μετά από διέγερση δεν θα έπρεπε να συμβαίνει.

Εμένα πάντως μου είχε έρθει σε 12 μέρες, τόσο μου είπε ο γιατρός τόσο έκανε, βασικά πάντα πέφτει μέσα στις ημέρες, δεν ξέρω πως το κάνει είναι λίγο τρομακτικό 😂 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρινα 345 ευρω χωρις σχολικο (ειναι κοντα μου) με φαγητο κανονικα ολα μεσα στην τιμη και 180 ευρω εγγραφη.Α και φυσικα τα 345 επι 12 μηνες δλδ πληρωνεις και τον Αυγουστο κλασσικα.

Εως 12 παιδια ανα τμημα με 2μιση δασκαλες και σαφως καλυτερος χωρος.Μεγαλυτερη αυλη,εντελως διαχωρισμενες αιθουσες φαγητου,παιχνιδιου,υπνου.

Βασικα σε αυτον τον παιδικο συμφωνησα καλυτερα με τη μεθοδο που ακολουθουν ως προς την προσαρμογη.

Θα δω και αλλους παντως.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπερα!

Καλα πόσα γράψατε πάλι..... Τα διαβασα αλλά η μνήμη μου δεν με βοηθάει!:oops:

Στο σχολείο πέρασε πολύ καλα, το μεσημέρι ήταν μέσα στη τρελη χαρά!

Απο γαλακτοκομικά έφαγε τελικά μισό πιάτο τραχανά με λίγο γαλα και φετα, κάτι πήρε σήμερα... Δοκίμασα πααααρα πολλά, πως καταλάβαινε οτι είχε γαλα και το έφτυνε δεν ξέρω...

Του έβαζα γαλα σε ενα ποτηράκι και του λέω "ελα χυμος είναι" πίνει μια γουλιά με κοιτάει παραξενα και μου λέει "γαα, γαα" , όχι του λέω χυμος είναι, με κοιτάει τσατισμένος και φωνάζει "γαααα". Θα με πέρασε για χαζή το παιδάκι μου!:D

Ρίτα μου καλά είναι τα λεφτα. Εδω που μένω εγώ όλα είναι γύρω στα 370 ευρω, με εξερεση εναν που είναι 315 ευρώ. Σε δημόσιο κοίταξες καθόλου ή δεν σε βολευει?

Μαρίνα μου 2 στα 2 πέτυχες... Μεγάλο αγχος αμα δεν τρώνε τί να πω! Ελπίζω να τους ανοιξει η όρεξη!

Sorry δεν θυμάμαι άλλα, πάω για ύπνο.... Καλό βραδυ!

Βατραχάκι θα βρείτε τη σειρά σας, αλλά είναι πολύ καλό που τώρα στην αρχή μέχρι να προσαρμοστείτε έχεις τη μαμά σου! Όσο για μας σε αντίθεση με το Γιώργο που' έκανε μαραθώνιους θηλασμούς μέχρι και τον 6ο μήνα αν θυμάμαι καλά (αν δεν έκλεινε κατ' ελάχιστον μισάωρο δεν το άφηνε με τίιποτα το στήθος και όταν τον έβγαζα εγώ γιατί νόμιζα ότι είχε πια αποκοιμηθεί τσίριζε) η μπουμπού έκανε από την αρχή πολλά και μικρά γεύματα (όταν θυμάται να φάει!). Τώρα θηλάζει περίπου κάθε 2 -2.5 ώρες άντε αν είμαστε έξω το πολύ να φτάσει 3ωρο αλλά τη βάζω χωρίς να ξεκινήσει να γκρινιάζει, μόλις δω ότι πέρασε το 2ωρο και είναι ξύπνια τσουυυπ! Μόνο το βράδυ την αφήνω να ξυπνήσει όταν πεινάσει! Θα στρώσετε κι εσείς σιγά-σιγά! Φιλήσέ τον μου, και τον Τίμο φυσικά!

Ρίτα για τις παροχές και τους χώρους που περιγράφεις καλά είναι τα χρήματα! Η εγγραφή χμμμμ πολλά λεφτά και πεταμένα, αλλά κακά τα ψέματα ο σταθμός είναι κι αυτός μεγάλο έξοδο για μια οικογένεια!

Κωνκωνάκι τι νομιζες έτσι εύκολα θα τον ξεγελούσες? Αφού έφαγε και λίγο τραχανά κάτι είναι κι αυτό. Νομίζω ότι θα αποφασίσει πάλι μόνος του να το ξεκινήσει κανονικά.

mGKop3.png60Jvp3.png

ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ ΜΟΥ Μην σκΕφτεσαι τίποτα κούκλα μου …

δώσε άπλετα το στήθος σου στο

μικρούλακι σου μέχρι την εδραίωση του θηλασμόυ

και σιγά σιγά θα μπείτε και σε πρόγραμμα..

Ο θηλασμός δεν είναι μονό τροφή καρδούλα μου

είναι και αγκαλίτσα.

σκέψου πριν λίγες μέρες ήταν μέσα σου πωσ να σε αποχωριστή η ψίχουλα

σε θέλει κοντά του

και η ποιο στενή επαφή πλέον είναι μέσω του θηλασμού

και της μυρωδιάς σου

ακούει την κάρδια σου και γαληνεύει κάθε φορά που το ακουμπάς στο στήθος

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

βρε Βικυ μου περι ορεξεως .................

Φυσικος φρακτης ο δικος σου ε;;;; Γιατι εμενα ειναι μεταλικος !!!!!

ναι ναι φυσικος!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Φορανε και τα δυο το νουμερο 4. Η μπεμπα ειναι 7200.

φτου φτου,και η φωτεινη 4 φοραει.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Μαρινα 345 ευρω χωρις σχολικο (ειναι κοντα μου) με φαγητο κανονικα ολα μεσα στην τιμη και 180 ευρω εγγραφη.Α και φυσικα τα 345 επι 12 μηνες δλδ πληρωνεις και τον Αυγουστο κλασσικα.

Εως 12 παιδια ανα τμημα με 2μιση δασκαλες και σαφως καλυτερος χωρος.Μεγαλυτερη αυλη,εντελως διαχωρισμενες αιθουσες φαγητου,παιχνιδιου,υπνου.

Βασικα σε αυτον τον παιδικο συμφωνησα καλυτερα με τη μεθοδο που ακολουθουν ως προς την προσαρμογη.

Θα δω και αλλους παντως.

μα γιατι πληρωνονται και τον αυγουστο???

Καλημέρα φίλες μου.

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για το ενδιαφέρον σας και για τα λόγια συμπαράστασης...οι μέρες που πέρασαν ήταν πολύ δύσκολες προσπαθούμε όλοι με νύχια και με δόντια να συνέλθουμε από αυτό το μεγάλο κακό..

Να σας πω λοιπόν τι έχει γίνει πάνω κατω. Το παλικάρι μας ''έφυγε'' έτσι ξαφνικά από έμφραγμα. Τον βρήκαν στο σπίτι του..είχε αφήσει τα παιδιά στους γονείς του το βράδυ γιατί ήταν πρωινός, δεν πηγε για δουλειά και επειδή ανησύχησαν πήγαν σπίτι του και τον βρήκαν νεκρό. Ήταν 35 χρονών και είχε κάνει πρόσφατα εξετάσεις και όλα ήταν καλά..Τελικά όμως μάλλον έπασχε από κάποια ασθένεια(απ'ότι έδειξε η νεκροψια) η οποια δεν φαίνεται με υπέρηχο ή καρδιογράφημα και η οποία δυστυχώς είναι κληρονομική και πρέπει από δω και πέρα τα παιδιά να παρακολουθούνται τακτικά :-(.Με την αδερφή μου έχουν χωρίσει αλλά διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις ειδικά τους τελευταίους 2-3 μήνες αφού είχαν λυθεί και τα ''διαδιακαστικα'' θέματα.

Τα παιδιά δεν ξέρουν τίποτα ακόμα, τα έχει η μαμά μου και αύριο έρχεται η αδερφή μου από την Κρήτη να τους το ανακοινώσει.Προσπαθούμε όλοι μαζί να τα κάνουμε να περνάνε όμορφα...

Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω ότι αυτός ο άνθρωπος έχει ''φύγει''. έχω πικραθεί τόσο πολύ γι'αυτά τα παιδάκια και ανησυχώ πάρα πολύ για το πως θα αντιδράσουν..ειδικά ο μεγάλος που ήδη από προχτές το βράδυ τον ζητάει συνέχεια(του έχουν πει ότι έχει πάει για σεμινάριο στην Ιταλία..), Ας ελπίσουμε ο Θεός να βοηθήσει...

Θα προσπαθήσω να ''επανέλθω'' σιγα σιγά..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

σημερα ειμαστε πρωινοι ολοι μας!!!

ο τιμος εχει δυο μερες ξυπναει απο της 8 κι εχθες κοιμηθηκε με τα χιλια ζορια στης 12 δεν ξερω την τον εχει πιασει!

ο μικρος κοιμηθηκε καλα το βραδυ τον θηλασα στης 12 κοιμηθηκε ξανα στης 3 και ξανα στης 6 και στης 7 παλι και μετα ξυπνησε κι εκανε κακα του!

Μαρινα μου ποση ωρα την εχεις στο στηθος την μικρη;εμενα θηλαζει περιπου μιση ωρα εχει φορες που μπορει να θηλασει 20 λεπτα κι αλλες 50 λεπτα αλλα πανω κατω κανει 30 λεπτα!

να ρωτησω και κατι μερικες φορες μου βγαζει γουλιες σημαινει κατι;

μαμαλευτερακη μου τι ωραια λογια ειναι αυτα που μου λες;κι εγω αυτα σκεφτομαι και θελω να συνεχισουμε!

αρμακι μου κουραγιο!το ευακι τι κανει;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημερα

Μαρια μου κουραγιο κοριτσι μου..Να ειστε δυνατοι για τα παιδακια

Ειχαμε μια παρομοια περίπτωση εδω στην περιοχή οπου μια μαμα πέθανα σε ηλικια 38 ετων απο καρκινο.Την ειχαν προειδοποιησει οι γιατρι και εκεινη με τη σειρα της ειχε προετοιμασει τα παιδακια της ηλικιας 17 και 10 ετων με τη βοηθεια παιδοψυχολογου.Τα παιδακια ειναι αρκετα καλά και προσπαθουυν με τη βοηθεια του πατερα να συνειδητοποιησουν την απώλεια..

Τα δικα σας τα παιδακια ειναι ίσως σε καλύτερη θεση γιατι εχουν την μανουλα τους..

Βατραχακι εχετε βρει καλό προγραμμα..Ο Τιμος λογικο δεν ειναι τωρα να ειναι λιγο πιο ανησυχος;;Μη σε προβληματιζει, θα το συνειδητοποιησει κι εκεινος σιγα-σιγα

Ερχομαι ξανα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημέρα φιλενάδες μου, ελπίζω να είστε όλες καλά!

Μαράκι μου σας νιώθω απόλυτα...είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό που περνάτε μα περισσότερο από όλους σκέφτομαι τα παιδάκια του. Έχω μεγαλώσει χωρίς μπαμπά και ξέρω πως είναι...δεν υπάρχει πιό δύσκολο πράγμα κι αυτές οι πληγές κι αυτός ο πόνος δεν γιατρεύεται ποτέ...απλά με τον καιρό ίσως απαλύνει λιγάκι. Δύναμη σε όλους σας!

m57Zp2.png

Καλημέρα!

Μαρία μου κουράγιο...είναι πολύ άσχημο να "φεύγουν" άνθρωποι σε τόσο μικρή ηλικία και κυρίως όταν υπάρχουν μικρά παιδιά...:cry::cry::cry::cry:

Βατραχάκι και εμείς στην αρχή χτυπούσαμε κάτι 50λεπτα στο στήθος... σιγά σιγά θα στρώσει...εμένα τώρα είναι ζήτημα αν θα καθίσει να τον θηλασω 15 λεπτα...:roll: είναι και η οισοφαγίτιδα τώρα και δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα... πάντως άρχισε να τρώει ο μικρούλής μου και δεν ξαναλέω τίποτα για το βάρος του...:tongue: το μάτιαξα το μωρό μου..:roll:

Πικουλινάκι και εγώ για τεχνητό φράχτη παώ... δεν είμαι για πειράματα :-D:grin:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημερα

Τα δικα σας τα παιδακια ειναι ίσως σε καλύτερη θεση γιατι εχουν την μανουλα τους..

σ΄αυτό δεν συμφωνώ μιάς και το έχω βιώσει στο πετσί μου. Όποιος γονιός κι αν χαθεί είναι πολύ δύσκολο...διότι ο κάθε γονιός έχει τον ρόλο του και η απώλεια είναι εξίσου βαριά είτε χαθεί η μαμά είτε ο μπαμπάς.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...