Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemonii είπε:

Κορίτσια, τώρα που γράφετε ότι σας ήρθε 5η μέρα, εγώ θα αρχίσω να αγχώνομαι ότι δεν θα μου έρθει την ώρα που πρέπει😅 Εγω σήμερα είμαι 6η μέρα από την ωοληψια και δεν την κόβω την περίοδο να έρχεται σύντομα! Συνηθισμένο βέβαια αυτό για εμένα αλλά φαντάζομαι μετά από διέγερση δεν θα έπρεπε να συμβαίνει.

Εμένα πάντως μου είχε έρθει σε 12 μέρες, τόσο μου είπε ο γιατρός τόσο έκανε, βασικά πάντα πέφτει μέσα στις ημέρες, δεν ξέρω πως το κάνει είναι λίγο τρομακτικό 😂 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι ναι στο γραφειο χαχαχα

ετσι και αλλιως στο τοιχο βαραμε εμεις γιατι φροντισα εγω να εχω φραχτη!!!

βρε Βικυ μου περι ορεξεως .................

Φυσικος φρακτης ο δικος σου ε;;;; Γιατι εμενα ειναι μεταλικος !!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ακόμα δεν σας διάβασα όλες θέλω άλλες 2 σελίδες:arrow:

Θα σχολιάσω λίγο γιατί τα ξεχνάω και μετά πάλι θα διαβάσω τις σελίδες…γεράματα τι να κανω :rolleyes:

Περαστικά στα παιδάκια που είναι αρρωστιάρικα…

Και η Βίκυ είχε κλειδώσει την τουαλέτα όταν ήταν 31/2 ετών… το κακο ηταν που ημουν εγω μεσα :confused::confused: .τα κλειδιά τα είχα από έξω άλλα δεν φανταζόμουν ότι θα ήμουν εγώ μέσα στην τουαλέτα κλειδωμένη. Με τα πολλά και μετά από 1 ώρα κατάφερε να με ξεκλειδώσει …

Ακόμα και μαλλιοτράβηγμα την αδελφή της έκανε.

Εγώ είχα μια τρέλα ( και ακομα εχω )να βιντεοσκοπώ από μικρά τα παιδιά και έτσι έπιασα την Βίκυ.

Είχα σε τρίποδο την camera και τραβούσα την Κάλλη η όποια ήταν 7 μηνών. Εγώ μαγείρευα στη κουζίνα και η μηχανή τραβούσε της κινήσεις της μικρής, οπού ξαφνικά την ακούω να κλαίει, ρωτώ λοιπόν την Βίκυ γιατί κλαίει το μωρό και μου απαντά…ξέρω εγώ βρε μαμά, χαζό είναι αυτό και κλαίει μόνο του…

Την ακούω 2ευτερη κ 3τη φόρα οπού εκεί μπούκαρα μέσα στο σαλόνι.

Ρωτώ την Βίκυ αν έκανε κάτι στο μωρό και πάλι μου απαντά αρνητικά.

Λοιπόν βάζω πίσω την κασέτα και βλέπω ότι το μωρό έκλαιγε γιατί η Βίκυ τραβούσε τα μαλλιά της…κόκαλο η μεγάλη ..δεν ήξερε που να κρυφτεί.

Ζαβολιάρα πολύ ήταν μικρή μην την βλέπετε τώρα :):)

Φωτεινή κοίτα να πατήσεις ποδι!!!!Αντε ολο απ' εξω σε αφήνουνε (χα χα)

αχ Σουλα μου ... ειναι too late...με εκμεταλευεται ασυστολα η κορη μου, με βρήκε μικρη μικρη:rolleyes::rolleyes:

Να κλαινε και τα δυο με λυγμους!!! Ο Παναγιωτης φωναζει συνωμη (συγνωμη) μπεμπουλα μας και δωστου κλαμα!! Και εγω η ερμη η μανα ποιον να πρωτοπαρηγορησω !!! Και τα δυο στην αγκαλια μου και να φιλιοκοπουνται μπας και συγχωρεσει η μπεμπα τον Πανο!!!

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ:D:D

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

Διαφημίσεις

Εδώ και μία ώρα προσπαθώ (με διακοπές από τα ανθρωπάκια μου βέβαια να σας διαβάσω! Για να δουμε τι θυμάμαι!

Αξέχαστο το περιστατικό με το Σωτηράκι κλειδωμένο στο μπάνιο! Ομολογώ ότι έχω ακόμα τα κλειδιά στις πόρτες δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, ήρθε η στιγμή να τα μαζέψω!

Πετρούλα μου έφτασε η ώρα για την αυχενική?Με το καλό, όλα να είναι τέλεια! Περιμένουμε να μας πεις τα νεώτερα, εγώ για κοριτσάκι σε έχω! Στην αυχενική μου υπονόησαν και για τη μικρή ότι είναι κορίτσι! Ηλιάννα άντε να μας πεις κι εσύ τα καλά νέα από τη δική σας αυχενική!

Βατραχάκι καλωσορίσατε στο σπιτάκι σας! Αλήθεια έχεις κάποιον για βοήθεια με τον Τίμο κατά τη διάρκεια των μαραθώνιων θηλασμών?

Βίκη τέλεια η τουρτίτσα!!!

Χεθτήκαμε πάω να πλύνω και επανέρχομαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια.......δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νεα σας, ελπίζω να είστε όλες καλά.

Φιλιώ μου να σου ζήσει το αντράκι σου και να είναι πάντα γερός.......έμαθα ότι γέννησες από τη Μαργαρίτα.

Μαργαρίτα σε ευχαριστώ.

Η Ρώμη τέλεια, καταπλητκική και ......πανάκριβη. Ξεποδαριαστήκαμε και ξεπαραδιαστήκαμε........θα σας πω κάποια στιμγή με ησυχία το πώς περάσαμε.

Σας αφήνω τώρα γιατί η Αλεξάνδρα μου είναι για ακόμα μια φορά άρρωστη......39,5 έχει η αγάπη μου...........σήκωσε πυρετό Σάββατο βράδυ :(:(:(:(:( ότι είχαμε γυρίσει από το ταξίδι. Και μετά τη Ζάκυνθο το ίδιο είχε γίνει.......γυρίσαμε και ήταν άρρωστη........δεν ξαναπάω πουθενά.:-(:-(:-(:-(:-(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γιοβάννα μου μη στενοχωριέσαι κοριτσάκι μου πολύ γρήγορα θα είναι περδίκι το κοριτσάκι σου! Καλά κάνατε και ξεφύγατε χρειάζεται κι αυτό!

Πικουλίνα κι εμένα το σκηνικό με τα 2 ζουζουνάκια σου μου φάνηκε πάρα πολύ γλυκό! Είναι πολύ ευαισθητούλης ο Παναγιωτάκης σου! Τι εννοείς όταν λες ότι φοράνε το ίδιο νούμερο πάμπερς??? Πόσα κιλά είναι η μπουμπού!

Εμένα είναι λίγο νευρικός από την ώρα που γύρισε από το σταθμό, άντε να προσαρμοστούμε και πάλι! Α, παρεπιμπτόντως μάλλον εγώ είμαι η εξαίρεση στον κανόνα και έχω και 2ο παιδί κακόφαγο!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γιοβάννα μου μη στενοχωριέσαι κοριτσάκι μου πολύ γρήγορα θα είναι περδίκι το κοριτσάκι σου! Καλά κάνατε και ξεφύγατε χρειάζεται κι αυτό!

Πικουλίνα κι εμένα το σκηνικό με τα 2 ζουζουνάκια σου μου φάνηκε πάρα πολύ γλυκό! Είναι πολύ ευαισθητούλης ο Παναγιωτάκης σου! Τι εννοείς όταν λες ότι φοράνε το ίδιο νούμερο πάμπερς??? Πόσα κιλά είναι η μπουμπού!

Εμένα είναι λίγο νευρικός από την ώρα που γύρισε από το σταθμό, άντε να προσαρμοστούμε και πάλι! Α, παρεπιμπτόντως μάλλον εγώ είμαι η εξαίρεση στον κανόνα και έχω και 2ο παιδί κακόφαγο!!!

Φορανε και τα δυο το νουμερο 4. Η μπεμπα ειναι 7200.

Πόπο καλά λες! Καλέ πες του Παναγιωράκη σε λίγο θα τον "φάει" η μπέμα! Εκείνος πήρε καθόλου τα πάνω του στα κιλά? Έχετε και άλλα εμβόλια σε εκκρεμμότητα? Ο δικός μου ένα το Μάη και τέλος για φέτος εκτός κι αν κάνουμε κανένα μαντού ή τίποτα τέτοιο από Σεπτέμβρη

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

πικουλινακι μου ο τοκετος ηταν πολυ γρηγορος δοξα το θεο!

τα συναισθηματα απεριγραπτα ιδιως οταν ηρθε να μας δει ο τιμος ενιωσα ευτυχια κι εκλαιγα απο χαρα ειχα τον μπεμπη αγκαλια και ηρθε ο τιμος με μια ανθοδεσμη και μου την εδωσε και μετα τον πηρα αγκαλια και τα ειχα και τα δυο τι να σου λεω!

με συγκίνησες παλιοκόριτσο... νααααααααααααααα τα δάκρυα! Είμαι και ευσυγκίνητη ;)

m57Zp2.png

Μολις ηρθαμε απο τον γιατρο.. Ακροαστικα δεν εχει ευτυχως, αλλα εχει μυξα και κατακοκκινο λαιμο ακομα, εξου και η αφαγια. Να προσεχω μην το γυρισει σε ωτιτιδα, κλασικα! Ξανα μανα αεριους, γκαραματ σταγονες (στη μυτη, το διευκρινισα!) και βλεπουμε! Σε τρεις μερες θα ξαναμιλησουμε... Απ'ο,τι καταλαβα δεν παιρνανε ετσι ευκολα αυτες οι ιωσεις... Τον βρηκε και λιγο χλωμουλι ρε γμτ. Εγω δεν το βλεπω! Α, του ειπα και το πρωινο σκηνικο και επαθε! Εφριξε ο γιατρος με τη ζωηραδα του!

Πηγαμε και μια βολτα σο τζαμπο και πηραμε γιογιο! Ριτα σαν και το δικο σας! Αντε και καλη μας αρχη!

Giovanna μου μη σκας! Ετσι ειναι τα παιδακια, αρρωσταινουν! Δε βλεπεις τα δικα μας χαλια? Κοντευουμε να κλεισουμε 2 εβδομαδες! Και μη λες βλακειες οτι δε θα ξαναπας! Αντε γιατι θα σου τα ψαλω!!!

Βατραχακι, μοναδικη στιγμη, δεν το συζητω! Αλλα αφου θα τη ζησω που θα τη ζησω, λεω να την αφησω για λιγο αργοτερα! χιχιχιιχιχι

t7fQp3.png

Βατραχακι, μοναδικη στιγμη, δεν το συζητω! Αλλα αφου θα τη ζησω που θα τη ζησω, λεω να την αφησω για λιγο αργοτερα! χιχιχιιχιχι

Εχω πεσει κατω απο τα γελια!Εισαι οργιο!χαχα

Περαστικα στον Σωτο!Μα πραγματικα ατιμη ιωση...αντε θα ξεμπερδεψετε που θα παει?Καλη αρχη στο γιο γιο και μη πεταξεις το κουτι να του δειχνεις το παιδακι πανω και να τον ρωτας τι κανει.Θελουν λιγο χρονο να το επεξεργαστουν, μην βιαστεις και παρε και το βιβλιο που σας ειπα.

Γιοβαννα καλως ηρθες!!Περαστικα στην κουκλα περιμενουμε νεα!

Μαρινακι εχεις και εσυ τον καημο του φαγητου ρε κοριτσι...σε εχουν σκασει τα μικρα ε?

Εγω πηγα σε ενα παιδικο σταθμο σημερα.. σαφως καλυτερος μου φανηκε απο τον προηγουμενο αλλα και πιο ακριβος..οσο το ψαχνω ανεβαινει το κασε και να φανταστειτε οτι μιλαω μονο με μικρους συνοικιακους σταθμους...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

γιοβαννα μου καλως ηρθατε και περαστικα στην μικρη σας!

Μαρινα μου εχει η μαμα μου δυο εβδομαδες αδεια κι εχω βοηθεια οταν λειπει ο αντρας μου να δουμε μετα τι θα κανουμε!

Νατασσα μου περαστικα σας!

περιμενω να ξυπνησει ο μικρος για να τον κανω μπανιο εχει ποση ωρα που κοιματε!

σαρδελινα μου σε συγκινησα ε;αντε αντε να περνετε σειρα οι επομενες!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Για πες Ρίτα πόσα χρήματα και νε τι παροχές.

Αναστασία θα περάσει, πού θα πάει! Είπαμε ας είναι η τελευταία ίωση για φέτος από του χρόνου έχει ο Θεός!:)

Οσο για μας είπαμε, με το φαί είμαστε τσακωμένοι, δυστυχώς μόνο οι μικροί!:| Φανταστείτε επειδή έλεγα πάντα στη δασκάλα του να τον προσέχει λίγο περισσότερο στο φαγητό, σήμερα που μιλήσαμε στο τηλ μου την είπε ότι δεν τον βρίσκει να έχει πάρει ιδιαίτερο βάρος τους μήνες που δεν πήγε!:rolleyes:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...