Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε πλάι στον Βούδα! 🤣

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σωτηρης καλε! Μπερδευτηκες!!!:D:D:D

Για καμερα δε λες τιποτα! Μεγαλες στιγμες!!!:D

A καλα Ανασταση το ειπα το παιδι!!!!! Ανταποδωσα βρε που ειχες μπερδεψει τον Παναγιωτη μου με τη μπεμπα!! Θυμασαι;;;;;;; Τετοιο πληγμα εγω δεν το εχω ξεχασει ακομα!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

A καλα Ανασταση το ειπα το παιδι!!!!! Ανταποδωσα βρε που ειχες μπερδεψει τον Παναγιωτη μου με τη μπεμπα!! Θυμασαι;;;;;;; Τετοιο πληγμα εγω δεν το εχω ξεχασει ακομα!!!!!!!!!!

Θυμαμαι, πως δε θυμαμαι!!!

Και καθε φορα που το θυμαμαι ντρεπομαι πααααααααρα πολυ! :oops::oops::oops:

Εχεις δικιο, ολα τα δικια με το μερος σου! Αυτο που σου ειχα κανει εγω ηταν 100 σκαλες πιο βαρυ!:D

t7fQp3.png

ξυπνησα κι εγω οι αντρες μου ακομη κοιμουνται!

εγω μια ωριτσα κοιμηθηκα και ειπα να βαλω λιγο τον μικρο να θηλασει γιατι εχω γινει τουμπανο στο στηθος αλλα δεν ανοιγει με τιποτα το στομα του κοιματε βαρια σε λιγο θα τον ξαναπροσπαθησω!

για πειτε τι κανετε;τα νεα σας;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

ξυπνησα κι εγω οι αντρες μου ακομη κοιμουνται!

εγω μια ωριτσα κοιμηθηκα και ειπα να βαλω λιγο τον μικρο να θηλασει γιατι εχω γινει τουμπανο στο στηθος αλλα δεν ανοιγει με τιποτα το στομα του κοιματε βαρια σε λιγο θα τον ξαναπροσπαθησω!

για πειτε τι κανετε;τα νεα σας;

Vatraxaki πως ηταν ο τοκετος;;;;;; Τα συναισθηματα ηταν τα ιδια;;

πικουλινακι μου ο τοκετος ηταν πολυ γρηγορος δοξα το θεο!

τα συναισθηματα απεριγραπτα ιδιως οταν ηρθε να μας δει ο τιμος ενιωσα ευτυχια κι εκλαιγα απο χαρα ειχα τον μπεμπη αγκαλια και ηρθε ο τιμος με μια ανθοδεσμη και μου την εδωσε και μετα τον πηρα αγκαλια και τα ειχα και τα δυο τι να σου λεω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

πικουλινακι μου ο τοκετος ηταν πολυ γρηγορος δοξα το θεο!

τα συναισθηματα απεριγραπτα ιδιως οταν ηρθε να μας δει ο τιμος ενιωσα ευτυχια κι εκλαιγα απο χαρα ειχα τον μπεμπη αγκαλια και ηρθε ο τιμος με μια ανθοδεσμη και μου την εδωσε και μετα τον πηρα αγκαλια και τα ειχα και τα δυο τι να σου λεω!

Νομιζω οτι η στιγμη που πρωτοαγκαλιαζεις και τα δυο μαζι ειναι μαγικη!!! Πραγματικα ειναι η απολυτη ευτυχια!!! Αντε κοριτσια το βραδυ βουρ .............. (για οσες εχουν απομεινει μιλαω) και αν δε θελετε το βραδυ κρατηστε την ορεξη σας για το πρωι!!!!

ριτα ναι δειχνει να ειναι φαγανος αφου απο την κλινικη που βγηκαμε εχασε μονο 50γρ

κι αυτος λενε οτι μοιαζει σ'εμενα για δουμε!

Τουλαχιστον τα δευτερα παιδια μας τρωνε !!!! Παναγιωτης - Μπεμπα στις πανες 1-1. Τον ισοφαρισε η μπεμπα στο νουμερα!!! Φορανε ιδιο νουμερο πια!!!!!

αργω να γραψω γιατι τον εχω και θηλαζει!

Αϊντε καλέ!!!Εσυ το πήρες κιολας το κολάι...

Συγγνωμη ρε Φιλιω, ο Τιμος μοιαζει εσενα;;Δεν θυμαμαι...

Τουλαχιστον τα δευτερα παιδια μας τρωνε !!!! Παναγιωτης - Μπεμπα στις πανες 1-1. Τον ισοφαρισε η μπεμπα στο νουμερα!!! Φορανε ιδιο νουμερο πια!!!!!

Θα τον ξεπερασει η μπεμπα τον Παναγιωτη!!!Γιατι απορεις ρε Ντινα που τα μπερδεψαμε;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...