Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι καλό είναι το ονοματάκι και εγώ ακόμη καλύτερη κούκλα με δυο μέτρα πόδια πανέμορφη και καθόλου ψώνιο και μετριόφρων…..!!!! μπουαχχχχχχχ

Πάντως οποία δεν μπορεί να κάνει τούρτα από πάνες ας πάρει 3 κουτιά πάνες και ας της πάει δώρο 60 ευρώ δώρο μια χαρά θα σας ευγνωμονούν οι φίλες σας από το να πατέ συνολΑΚΙΑ τυλίξετε με όμορφο ποιο πρακτικό μυαλό εγώ

ΒΙΚΗ δεν σε σαμποτάρω απλά δένω λύσεις για τις κοπέλας που ζουν μακριά σου

ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΟΤΟΥΡΤΑ

Επεξεργάστηκαν by μαμαλευτερακι

:tongue::tongue:

Αλλιως ειναι βρε Ηλιανα ετσι περιποιημενη και ομορφη..Αλλιως δωσε 60 ευρω σε ενα φακελο και ξεμπερδευεις...

Να σου πω θα το προτιμουσα απο κατι δωρα μαλ@#$ες!!!

Ασε να σε παινεψουμε εμεις και βαλε καμια φωτο!

Καλό απόγευμα Σούλα!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Και εμείς αυτό το ΟΣΙ το έχουμε πια ψωμοτύρι, όπου το συμφέρει όμως.

Εχθές του λέω θα κάτσεις να φυσήξουμε τη μύτη και μου λέει "ΟΣΙ" του λέω μετά , ""αν θα κάτσεις να φυσήξουμε τη μυτούλα θα σε πάω μια βόλτα με το αμάξι, θα κάτσει" και τι μου λέει ρε παιδιά αν έχετε το θεό σας. Στην αρχή ξεγελιέται και μου λέει Ναι και στο καπάκι ΟΣΙ αφού καταλαβαίνει απόλυτα τι του ζητάω. Μιλάμε πανέξυπνα τα σκατούλια , άκου ΝΑΙΟΣΙ το σκατό της μέκας.

Καλό απόγευμα Σουλίτσα

Αλλιως ειναι βρε Ηλιανα ετσι περιποιημενη και ομορφη..Αλλιως δωσε 60 ευρω σε ενα φακελο και ξεμπερδευεις...

Να σου πω θα το προτιμουσα απο κατι δωρα μαλ@#$ες!!!

Ασε να σε παινεψουμε εμεις και βαλε καμια φωτο!

Καλό απόγευμα Σούλα!

Χμμμμμμμ δεν ξέρω να βάζω φωτογραφίες χιχιιχ

όποτε θα περίμενε πολύ να με δείτε

άσε που αυτόπαινεύομαι εγώ από μονή μου

και αυτόματιάζομαι κιόλας χιχιχ

Διαφημίσεις

καλά πικουλινάκι έχω ξελιγωθεί στα γέλια με τον μικρό σου. Εφόσον το μετανιώνει όμως μωρέ κάτι είναι και αυτό ,εκτός και αν κλαίει γιατί φοβάται ότι μετά θα τον μαλώσεις. Όπως και να 'χει τα δεύτερα είναι λίγο πιο κακοποιημένα παιδιά απο τα πρώτα δυστυχώς αυτό δεν το γλιτώνουν.

Εγώ πάλι είχα φάει τις μπάλες με τα παπιά μέσα απο τον αδερφό μου , ουκ ολίγες φορές στο κεφάλι , έπαιζε bowling βλέπεις με μία μπάλα μόνο , το κεφάλι μου.

Δε φοβαται μη τον μαλωσω γιατι δεν τον μαλωνω σχεδον ποτε!!! Παντα στεναχωριεται οταν κλαιει η μπεμπα , αλλα σημερα που αισθανθηκε υπευθυνος πλανταξε στο κλαμα.Καλα εχω φαει και εγω μπαλιες απο τον αδελφό μου που ειανι 18 μηνες μεγαλυτερος οχι και λιγες!!!!

Ε τοτε ασε να πιστευουμε εμεις οτι θελουμε...χαχαχαχα

Ναι καλέ εσύ φαντάσου

Κοντή

χοντρή

με μια ελιά στην μύτη

άσπρα μακριά μαλλιά τζαμαλέ

Καπέλο μαύρο

και ναι εγώ πετώ με σκούπα …………

χιχιχιιχ

είμαι μια κακάσχημη μάγισσα που ρωτώ τον καθρεφτάκι καθημερινά ποια είναι η ποιο όμορφη ?

με έπιασε η βλακεία μες στο μεσημέρι συχωρέστε με

Ναι καλέ εσύ φαντάσου

Κοντή

χοντρή

με μια ελιά στην μύτη

άσπρα μακριά μαλλιά τζαμαλέ

Καπέλο μαύρο

και ναι εγώ πετώ με σκούπα …………

Δεν ακουγεται ασχημο πάντως.........

Υπάρχουν και χειρότερα!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Δε φοβαται μη τον μαλωσω γιατι δεν τον μαλωνω σχεδον ποτε!!! Παντα στεναχωριεται οταν κλαιει η μπεμπα , αλλα σημερα που αισθανθηκε υπευθυνος πλανταξε στο κλαμα.Καλα εχω φαει και εγω μπαλιες απο τον αδελφό μου που ειανι 18 μηνες μεγαλυτερος οχι και λιγες!!!!

Σε φαντάζομαι και εσένα βρε πικουλινάκι μου που δεν θα ήξερες ποιον να πρωτοκοιτάξεις.

Εμείς μιλάμε για τρελό ξύλο , έχουμε 3 χρόνια διαφορά με τον αδερφό μου και με μισούσε θανάσιμα. Αγαπηθήκαμε τρελά όμως στο Λύκειο και απο τότε έχουμε γίνει αχώριστοι. Ελπίζω να μην έχουν καμία σχέση τα παιδιά σου με εμένα απλά θέλω να σου πω ότι να τα περιμένεις αυτά μωρέ και μόνο εκεί να είναι.

Φεύγω κορίτσια καλό απόγευμα, πάω να ετοιμαστώ γιατί στις 5 έχουμε παιδίατρο.

φιλιά σε όλες.

Επεξεργάστηκαν by kiko

Διαφημίσεις

Δεν ακουγεται ασχημο πάντως.........

Υπάρχουν και χειρότερα!

Αποκλείετε εμένα είδες και δεν με ήξερες

Λυπών καλό απόγευμα τα λέμε πάω να ξεκουραστώ να φάω λίγο πάλι ξέχασα να φάω σήμερα τα ξανά λέμε

Να'μαι κι εγω!

Καλα Βικυ αριστουργημα! Φυσικο ταλεντο!!! Απο τη μαμα σου θα πηρες σιγουρα!

Πικουλινι μου συγνωμη που θα στο πω, αλλα κι εμενα η σκηνη που εγραψες μου εφερε πολλα γελια! Ερμη μανα!!! Παντως αντικειμενικα ηταν για βιντεοσκοπηση η σκηνη!!!

t7fQp3.png

Να'μαι κι εγω!

Καλα Βικυ αριστουργημα! Φυσικο ταλεντο!!! Απο τη μαμα σου θα πηρες σιγουρα!

Πικουλινι μου συγνωμη που θα στο πω, αλλα κι εμενα η σκηνη που εγραψες μου εφερε πολλα γελια! Ερμη μανα!!! Παντως αντικειμενικα ηταν για βιντεοσκοπηση η σκηνη!!!

Νομιζω οτι σημερα και οι δυο μας θα μπορουσαμε να γυρισουμε τελεια ταινια!!!! Απο τη μια εσεις με τον Ανασταση και τα κλειδαμπαρωματα και απο την αλλη εμεις με τα μαλλιοτραβηγματα!!!!!!

Αχ να σας πω μια ωραια ιστορια για πολλα γελια που συνεβη την προηγουμενη εβδομαδα!

Εχουμε καρφωσει στην αυλη μια μπασκετα στο υψος του Σωτηρη οπου παει και βαζει καλαθια. Η αληθεια ειναι οτι πιο πολυ παιζει ο αντρας μου, παρα ο μικρος. Παει και στηνεται πολυ μακρια και χτυπαει σουτακια. Μια μερα ημασταν και παιζαμε ο αντρας μου, η αδερφη μου, ο Σωτηρης κι εγω. Καλα ο Σωτηρης απλα κοιταζε, αφου την μπαλα την ειχαμε εμεις κατα αποκλειστικοτητα! Προκαλει η αδερφη μου τον αντρα μου να παιξουμε στοιχημα, ποιος θα βαλει τα πιο πολλα. Κερδιζει εννοειται ο αντρας μου, η αδερφη μου δεν εχει βαλει ουτε ενα, και της λεει τελευταια ευκαιρια, αμα βαλεις αυτο το καλαθι πατσιζουμε! Και το βαζει το νουμερο!!! Και αρχιζει παιδια να ουρλιαζει, πεφτει κατω αρχιζει να γελαει πολυ δυνατα και να χτυπιεται, σε υστερικη κριση κανονικα! Ο Σωτηρης που ειναι πισω της και δεν τον βλεπει, τρομαζει ο ερημος με το θεαμα, αρχιζει να κλαιει με αναφιλητα (σου λεει δεν μπορει κατι επαθε αυτη!), εγω και ο αντρας μου βλεποντας τη σκηνη μας πιανει νευρικο γελιο, τοσο που κλαιμε απο τα γελια, ο Σωτηρης δεν μπορει να ηρεμησει, κλαιει ακομα περισσοτερο, η αδερφη μου εξακολουθει να πανηγυριζει με την πλατη γυρισμενη προς τα εμας κι εμεις απο τα γελια δεν εχουμε φωνη να της πουμε να σκασει επειδη το παιδι κλαιει! Μεγαλες στιγμες! Ειδε και αποειδε και ο αντρας μου και της πεταξε την μπαλα στο κεφαλι μπας και σταματησει τις βλακειες της και ηρεμησει και το παιδι που στο μεταξυ συνεχιζει να πλανταζει! Γελαγαμε 10 λεπτα στην κυριολεξια ολοι μαζι μετα.. Εκτος απο τον Σωτηρη που δυσκολευτηκε να συνελθει! Δεν ξερω αν σας ακουγεται αστειο, αλλα πραγματικα ηταν για βιντεοσκοπηση!

t7fQp3.png

Νομιζω οτι σημερα και οι δυο μας θα μπορουσαμε να γυρισουμε τελεια ταινια!!!! Απο τη μια εσεις με τον Ανασταση και τα κλειδαμπαρωματα και απο την αλλη εμεις με τα μαλλιοτραβηγματα!!!!!!

Σωτηρης καλε! Μπερδευτηκες!!!:D:D:D

Για καμερα δε λες τιποτα! Μεγαλες στιγμες!!!:D

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...