Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 6

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αγαπημένη μου Φωτεινήηηηηηηηηηηηη περιμενωωωωωωωωω απαντησηηηηηηηηηηηηηηη....εγώ που σ΄αγαπώ πολύ καλέ...μην μου το αρνηθείς! :tongue::D

χαχαχα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

και ο δικος μου δεν ειναι και πολυ ψυχραιμος.το κακο ειναι οτι ειναι ευθυνοφοβος.δηλαδη οταν επεσε ο τιγρης στο κεφαλι της φωτεινης και εκανε καρουμπαλα με ρωτησε με υφακι εγω που ημουν(απο πισω της ημουν μπροστα μου εγινε)και φυσικα με ακομη πιο ωραιο υφακι εγω απαντησα οτι με μενα φυσικο ειναι να χτυπησει το παιδι γιατι παιζουμε τρεχουμε χορευουμε,με εκεινον δεν μπορει γιατι η θα την εχει στο παρκο και θα παιζει μονη της η θα την εχει αγκαλια στο κομπιουτερ και θα βλεπουν ζουζουνια,πως να χτυπησει ετσι!!!

και πολλα ακομα που βαριεμαι να τα γραφω.

εφτιαξα τουρτα θα προσπαθησω να την βαλω τωρα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

τα καταφερα.

δεχομαι παραγγελιες η συγκεκριμενη εκανε 70 ευρω γιατι εχει 60 παμπερς το νουμερο 3

Διαφημίσεις

Βικυ σουπερ η τουρτα!!!Γεια στα χερια σου!!

Ελένη ετσι ειναι και ο δικος μου, περιμενει απο μενα να αντιδρασω

Αν του πώ "τρέξε χανομαστε" δεν θα προλάβει, αν με δει cool και ψυχραιμη κυμαινεται στο ιδιο μηκος κυματος..

Αν και σε πολλά χτυπήματα του μικρού αν ειδικα δει αίμα παίρνει το παιδι και τρεχει και εγω τους κυνηγαω..

Το φαγητο μου εγινε τελειο, αλλη φορα θα ξερω να αφηνω τον αρακα να λυώνει..χαχα

Τι κανετε εσεις αυτη την ωρα;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Eλενάκι μια χαρά είναι ο σύζυγος , μακάρι και ο δικός μου να περιμένει τις δικές μου αντιδράσεις για να αντιδράσει και αυτός αλλά τρέχει αυτός πανικόβλητος και κυνηγάει εμένα γιατί είμαι ήρεμη.

εν τωμεταξύ εγώ πλέον δεν μπορώ να του τα ψάλνω και ιδιαίτερα , γιατί μετά το σκηνικό της λιποθυμίας του , τον έχω απο φόβο και δεν κάνω τίποτα , τα κρατάω όλα μέσα μου γιατί δεν σας ανάφερα ότι η λιποθυμία προέκυψα μετά από ένα καβγαδάκι που είχαμε σχετικά με το παιδί και γιατί με πρήζει και δεν τα βλέπει τα πράγματα πιο ήρεμα και εκείνος τσουπ πάρτον κάτω. Έτσι και εγώ αναγκαστικά τον αφήνω να πανικοβάλλεται και δυστυχώς πλέον να παρασύρει και εμένα μαζί του.

Βικάκι πολύ καλή η τουρτίτσα , για πείτε μου ρε κορίτσια γιατί γεννάει η κολλητή μου το Μαίο και σκεφτόμουν κάτι τέτοιο για δώρο , πως τη φτιάχνετε την τουρτίτσα αυτή;

καλως σας βρηκα κοριτσαρες μου!!!

ελπιζω να εισαστε ολες καλα και τα παιδακια σας δεν προλαβα να σας διαβασω κι ουτε νομιζω να προλαβω!

ο τιμακος μου χαιρετε με τον μπεμπη μας αλλα δεν του δινει και ιδιαιτερη σημασια ερχεται καμια φορα οταν τον θηλαζω και τον χαιδευει ε τον ζουπαει και λιγο ωρες ωρες :-P:-P

παω να κοιμηθω λιγο οσο προλαβω γιατι μετα εχουμε παλι μαραθωνιο θηλασμο :tongue:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Κική μου και εγώ θέλω να κανω τέτοιο δώρο σε μια ξαδέρφη μου που γενναει Μαιο αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφέρω.

Vatraxaki μου αντε αφου γυρίσατε σπιτάκι σας θα βρείτε σιγά σιγά το ρυθμό σας.

Να ξεκουράζεσαι οποτε μπορείς αγάπη μου γιατι τώρα θα εχει τρέξιμο!!!!

Καλα βικυ τελειο!!

Εγω στο λεω καντο επαγγελματικα αυτο!Εδω στην Αθηνα 2 τετοια μαγαζια εχουν θησαυρισει.

Για συζητησε το με το σαρδελακι...καλο ανοιγμα θα κανετε.

Κοριτσια αν ψαξετε για diαpers cake θα δειτε πολλα βιντεακια για την κατασκευη τους ,υπομονη να εχετε μονο.

Ο Γρηγορης σημερα ουτε μπουκια αρακα...ααα θα αρχισω να τον αφηνω νηστικο μπας και καταλαβει.Πολυ παραξενος μου βγηκε.

Εκανε κακα του ,τσισα του και πηγε και ξαπλωσε.Ουτε μπουκια και οταν τον ρωτησα αν πειναει μου ειπε ενα ηρωικο ''ΟΣΙΙΙ'' τωρα τελευταια το χρησιμοποιει πολυ συχνα το οχι ...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...