Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 6

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ξαναρθα!!!

Αφηστε κοριτσια τεραστιο σοκ! Ο αντρας μου ανεβασε σιγουρα πιεση, δεν το συζητω. Ρε κοριτσια τι θα τον κανω? Ειναι πολυ αγχωτικος με το παιδι και με τσιτωνει κι εμενα! Κανει σαν τρελος, μην πεσει το παιδι, μη χτυπησει το παιδι, μην αρρωστησει το παιδι κοκ. Χθες ειχαν ερθει οι κουμπαροι μας σπιτι που ειναι το ακρον αοτο της ηρεμιας. Εχουν βεβαια και 3 παιδια και τους φαινομαστε τουλαχιστον γελοιοι με τις υστεριες μας (του αντρα μου δλδ, εγω απλα παρασυρομαι). Στο τελος μου ειπαν να κανουμε επειγοντως δευτερο παιδι γιατι θα το τρελανουμε το ερημο... Αφηστε που ο καυγας παει συννεφο. Ενα φοβερο πραγμα, οποτε ειμαι μονη μου με το παιδι, δε συμβαινει τιποτα! Οταν ειναι και ο αντρας μου, τοτε θα μου χτυπησει, θα πεσει, κατι θα συμβει... Και να η υστερια...

Νατάσα με την κατάσταση αυτή που περιγράφεις είναι σα να μιλάς για τον άντρα μου , στην κυριολεξία. Αν είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά με την ίωση του μικρού είναι γιατί με έχει κάνει έτσι ο άντρας μου. Απο την Παρασκευή το βράδυ μου λέει συνέχεια να τον ετοιμάσω να πάμε στο Παίδων, συν του ότι όταν ξυπνάει το βράδυ πάει πάνω απο την κούνια του κλαίγοντας για να δώσει κουράγιο στο μωρό που ταλαιπωρείται, το πιστεύεις ; με έχει ρίξει τελείως ψυχολογικά αυτό το πράμα και με έχει κουράσει αφάνταστα. Εγώ βασίζομαι σε αυτό που σου πρότειναν οι κουμπάροι σου και ένας λόγο που το επισπευσα ήταν αυτός , δηλαδή μπας και ηρεμήσει , αν όμως δεν έχω τα αναμενόμενα αποτελέσματα θα μας δείτε τότε σίγουρα στα ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ της Πάνιας 100 τοις 100.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νατασα ο αντρας σου ειναι το ακριβώς αντιθετο απο τον δικο μου!!!!

Σε τετοια θεματα ειναι πολύ ψυχραιμος για να μην πώ αναισθητος γιατι εχει τοση εμπιστοσυνη στον εαυτο που που σχεδον πάντα.. δεν τα καταφερνει!!

Ειμαι και εγω αρκετα ψυχραιμη ωστοσο

Η αληθεια ειναι πως ο πανικος σε τετοιες ωρες ειναι κακος συμβουλος

Καλε Stone μου χαριζεις τον αντρα σου καλε? Εγω επειδη ειμαι αγχωτικη, οχι βεβαια στο σημειο που ειναι ο αντρας μου, εναν τετοια αντρα ηθελα! Οχι τον δικο μου που τραβαει τα μαλλια του (στην κυριολεξια!) αν κατι παθει το παιδι....

t7fQp3.png

Και εμεις αρακα σημερα!!!

πωπω ρε Νατασσα τι παθατε ???εμας δεν υπαρχει πουθενα κλειδι σε καμια πορτα οπως επισης εμεις στις σκαλες εχουμε πορτακια και δνε τον αφηνω επ ουδενι να ανεβει και να κατεβει μονος του..ειναι απο μαρμαρο η σκαλα και στρογγυλεμενες οι ακρες οποτε ειναι πολυ επικυνδυνες ...εχω φυγει απο την κορφη εγω και εφτασα το τελος της σκαλας φορωντας μονο τα εσωρουχα ...απο τοτε οταν κατεβαινω εστω και για γαλα βαζω ενα πιτζαμακι ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Νατάσα με την κατάσταση αυτή που περιγράφεις είναι σα να μιλάς για τον άντρα μου , στην κυριολεξία. Αν είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά με την ίωση του μικρού είναι γιατί με έχει κάνει έτσι ο άντρας μου. Απο την Παρασκευή το βράδυ μου λέει συνέχεια να τον ετοιμάσω να πάμε στο Παίδων, συν του ότι όταν ξυπνάει το βράδυ πάει πάνω απο την κούνια του κλαίγοντας για να δώσει κουράγιο στο μωρό που ταλαιπωρείται, το πιστεύεις ; με έχει ρίξει τελείως ψυχολογικά αυτό το πράμα και με έχει κουράσει αφάνταστα. Εγώ βασίζομαι σε αυτό που σου πρότειναν οι κουμπάροι σου και ένας λόγο που το επισπευσα ήταν αυτός , δηλαδή μπας και ηρεμήσει , αν όμως δεν έχω τα αναμενόμενα αποτελέσματα θα μας δείτε τότε σίγουρα στα ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ της Πάνιας 100 τοις 100.

Αχ βρε Κικο μου, το ηξερα οτι θα με καταλαβαινες! Εμενα με τις αρρωστιες δεν ειναι τοσο εντονο, εκει μου εχει καποια εμπιστοσυνη γιατι πολυ απλα εγω πηγαινω το παιδι παντα μονη μου στον γιατρο, οποτε δεν ξερει τι να αντιπροτεινει... Για το νοσοκομειο, δεν το πολυλεει γιατι ειναι χεστης με τους γιατρους και τα νοσοκομεια...

Εμενα το θεμα μου ειναι στα ατυχηματα. Μην κανει το παιδι τσουληθρα γιατι θα χτυπησει, μην τον αφησω απο το χερι γιατι θα περασει αυτοκινητο, μην τον αφησω απο τα ματια μου γιατι κατι θα βρει να φαει, μην, μην, μην! Εχω κουραστει... Το θεικο ειναι οτι ο αντρας μου σαν παιδι και μεγαλο τσογλανι ηταν και δεν τον προστατευε κανεις, παρα μονο ο Θεος, το πιστευω αυτο... Οταν σου λεει οτι 12 χρονων επαιρνε το λεωφορειο μονος του και πηγαινε απο τον Πειραια, στο ολυμπιακο σταδιο για προπονηση, τι να λεμε? Και του το λεω, αστο ειναι αγορι... Ας πεσει! Αλλιως θα γινει φλωρος και μαμοθρευτο! Ε, δεν καταλαβαινει παιδι μου!

Πιο πολυ απ'ολα ομως μου τη δινει που τα βαζει μαζι μου εκεινη την ωρα για να εκτονωθει... Βεβαια μετα απο 5 λεπτα ειμαστε παλι μελι γαλα, εχει καταλαβει τη μα--κια του, αλλα τι να το κανω τοτρ οεο???

t7fQp3.png

αχ παιδια παιζει πολυ μεγαλο ρολο να ειναι ο αλλος ψυχραιμος ..

οταν ειμασταν στο νοσοκομειο με το εγκαυμα , ο ανδρας μου καποια στιγμη πηγε για δουλεια και ηρθε η μαμα μου να τον αντικαταστησει ε τι να λεμε ..η μανα μου μες στο κλαμα ...πωπω και τι επαθε το παιδι ..να το παιρνει αγκαλια και να κλαιει και εγω ενα με το πατωμα ..ηρθε μετα απο 3 ωρες ο ανδρας μου και με βρηκε κουρελι ...στειλαμε την μαμα σπιτι και κατεβασαμε την πεθερα που ειναι ψυχραιμη ..

Δυστυχως θα πρεπει να προσπαθησουμε να γινουμε πιο σκληροι οσο και αν ειναι δυσκολο μιας και ειναι τα βλασταρια μας ..

εν τω μεταξυ αμα φοβασαι και εισαι ανασφαλης το παιδι το αντιλαμβανεται και δεν αισθανεται σιγουρια ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Κικο μου, το ηξερα οτι θα με καταλαβαινες! Εμενα με τις αρρωστιες δεν ειναι τοσο εντονο, εκει μου εχει καποια εμπιστοσυνη γιατι πολυ απλα εγω πηγαινω το παιδι παντα μονη μου στον γιατρο, οποτε δεν ξερει τι να αντιπροτεινει... Για το νοσοκομειο, δεν το πολυλεει γιατι ειναι χεστης με τους γιατρους και τα νοσοκομεια...

Εμενα το θεμα μου ειναι στα ατυχηματα. Μην κανει το παιδι τσουληθρα γιατι θα χτυπησει, μην τον αφησω απο το χερι γιατι θα περασει αυτοκινητο, μην τον αφησω απο τα ματια μου γιατι κατι θα βρει να φαει, μην, μην, μην! Εχω κουραστει... Το θεικο ειναι οτι ο αντρας μου σαν παιδι και μεγαλο τσογλανι ηταν και δεν τον προστατευε κανεις, παρα μονο ο Θεος, το πιστευω αυτο... Οταν σου λεει οτι 12 χρονων επαιρνε το λεωφορειο μονος του και πηγαινε απο τον Πειραια, στο ολυμπιακο σταδιο για προπονηση, τι να λεμε? Και του το λεω, αστο ειναι αγορι... Ας πεσει! Αλλιως θα γινει φλωρος και μαμοθρευτο! Ε, δεν καταλαβαινει παιδι μου!

Πιο πολυ απ'ολα ομως μου τη δινει που τα βαζει μαζι μου εκεινη την ωρα για να εκτονωθει... Βεβαια μετα απο 5 λεπτα ειμαστε παλι μελι γαλα, εχει καταλαβει τη μα--κια του, αλλα τι να το κανω τοτρ οεο???

Καλά δεν το συζητώ , καρμπόν μιλάμε , πιο καρμπόν δεν γίνεται σου λέω. Και εμένα ακριβώς τα ίδια , αφού μου έχει σπάσει τα νεύρα μέχρι να αφήσουμε τον μικρό να κάνει κάτι , μετά μου λέει : ποιος θα μου το 'λεγε εγώ που μεγάλωσα μόνος μου και μέσα στις βρωμιές τι κάνω στο γιό μου.

Σου λέω ίδιοι ακριβώς .

Ιωάννα μου και εγώ αυτό ακριβώς του λέω του δικού μου , ότι αν δηλαδή χτύπα ξύλο ζήσουμε κάτι πιο έντονο και άσχημο τι θα κάνει , θα πάθει έμφραγμα και εγώ θα τρέχω και για τους δύο και άντρα και γιο; άστα να πάνε , μη σου τύχει είναι.

Κορίτσια μου και ο άντρας μου μια από τα ίδια.

ακόμα και συνάχι να εχει η μικρή τρελενεται.Ασε δε οταν είχε πυρετό , είχε ερθει η συντελεια του κόσμου.

Και οι πρατηρήσεις για ολα πανε σύνεφο.

Για τα ρούχα του παιδιού για τα παπούτσια του παιδιού , τα μαλλια της δεν ειναι ωραια ετσι , αυτο το παντελόνι δεν της παει.

Με εχει τρελανει.

Φυσικά από ψυχραιμία να μην το συζητήσω.

Κρατούσε τη μικρή πριν λίγες μερες και στραβοκαταπιε.Εγώ μαγειρευα και εκανα δουλειες και ξαφνικα τον ακουω να φωνάζει με απελπισμένη φωνή "Σουλααααααααα" και τρεχω η καημενη .Φυσικα η μικρη ειχε βηξει και ολα οκ αλλα αυτος την κοιτουσε σα χανος και περιμενε να παω εγω.

Τι να πεις!

Κορίτσια μου και ο άντρας μου μια από τα ίδια.

ακόμα και συνάχι να εχει η μικρή τρελενεται.Ασε δε οταν είχε πυρετό , είχε ερθει η συντελεια του κόσμου.

Και οι πρατηρήσεις για ολα πανε σύνεφο.

Για τα ρούχα του παιδιού για τα παπούτσια του παιδιού , τα μαλλια της δεν ειναι ωραια ετσι , αυτο το παντελόνι δεν της παει.

Με εχει τρελανει.

Φυσικά από ψυχραιμία να μην το συζητήσω.

Κρατούσε τη μικρή πριν λίγες μερες και στραβοκαταπιε.Εγώ μαγειρευα και εκανα δουλειες και ξαφνικα τον ακουω να φωνάζει με απελπισμένη φωνή "Σουλααααααααα" και τρεχω η καημενη .Φυσικα η μικρη ειχε βηξει και ολα οκ αλλα αυτος την κοιτουσε σα χανος και περιμενε να παω εγω.

Τι να πεις!

:rolleyes::rolleyes: χωρίς λόγια συμπεθέρα :rolleyes::rolleyes:

m57Zp2.png

Κοριτσια, οσες δεν το ζειτε, δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εφιαλτης ειναι!

Κικο καρμπον! Εχω παθει πλακα!!!

Σουλα σημερα το πρωι που κλειδωθηκε ο Σωτηρης εγω εφευγα εκεινη την ωρα. Ακουω τις φωνες, τρεχω πανω, ο αντρας μου ειχε ασπρισει... Δεν περναει ενα λεπτο, ακουω βηματα! Ειχε προλαβει και ειχε παρει τους γονεις μου για συμπαρασταση! Και σκαει η μανα μου αναμαλλιασμενη και αγουροξυπνημενη με το νυχτικο και ο μπαμπας μου να ουρλιαζει (αλλος τρελος απο εκει) και να τραβαει τα μαλλια του! Σκηνες απειρου καλλους λεμε!!! Ψυχραιμια μηδεν!!! Δε λες παλι καλα που κλειδωθηκε ενω ηταν με τον αντρα μου, γιατι αμα ημουν εγω θα ακουγα και γκρινια απο πανω! Οσο για το ντυσιμο, τι να σου λεω? Θα κρυωσει, θα ιδρωσει, θα αρρωστησει κτλ... Προσφατα μια μερα που φυσαγε, ηθελε να βαλει στο παιδι το μαλλινο σκουφι! Και μια αλλη μερα πριν απο κανα μηνα που ειχε ζεστη, μουγκριζε οτι θα παθει το παιδι θερμοπληξια γιατι ημασταν καμια ωρα στις κουνιες και δεν ειχα παρει καπελο μαζι μου! Λες κι αν ειχα παρει καπελο, θα το φοραγε ο μικρος! Γκρρρρρρρρρρρρρρρρ

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Να' μαι και εγώ!!!

Καλήμερα! Μόνο προλάβαινα να σας διαβάσω αυτές τις μέρες...:oops:

Ο μικρός είναι λίγο καλύτερα αλλά εμένα με έχει φάει η στεναχώρια (καλή ώρα ταιριάζει και με τη συζήτηση...:tongue:) Έχω ακούσει και το κορυφαίο ότι το παιδί μάλλον βαρέθηκε το γάλα μου (γιατί ξέρει το παιδί ότι υπάρχουν και μπριζόλες κάπου εκει πέρα έξω...):evil::evil: και έχω έρθει στα ίσα μου η γυναίκα....

Εγώ γενικότερα (και λόγω επαγγέλματος) είμαι πολύ ψύχραιμη στις αντιδράσεις αλλά η στεναχώρια, στεναχώρια (την οποία κρατάω για τον εαυτό μου)... δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη και πλάθω τρελά σενάρια (σε μένα ταιριάζει το όσο περισσότερα ξέρεις τόσο χειρότερα είναι).... για αυτό τις περισσότερες φορές σε συζητήσεις για αρρώστιες κανω την πάπια...δεν είμαι να ανοίξω το στόμα μου...:tongue::tongue::tongue::tongue:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλά Κίκο και Νατάσα εγώ δεν θα επιβίωνα έτσι... αρπάζομαι και εύκολα...:rolleyes:

Ο δικός μου διατηρεί την ψυχραιμία του ανάλογα με τις δικές μου αντιδράσεις...αν εγώ είμαι ήρεμη είναι και εκείνος, αν με δει αγχωμένη...πάει τον έχασα!!!!:-P:razz: Αλλα ευτυχώς δεν είναι στενάχωρος και ξεχνιέται γρήγορα...δηλαδή τώρα με τον μικρό απο το πρώτο γεύμα που ξαναέφαγε για εκείνον το όλο πρόβλημα έχει τελιώσει...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Επαθα νηλα τωρα...πεταχτηκαμε για λιγο στη γειτονια να παρουμε γαλα και ψωμι και οπως γυρνουσαμε ξεπαρκαρε ο μπαμπας μας το μεγαλο αυτοκινητο απο το γκαραζ (ειχε ερθει να αλλαξει οχημα γιατι θα πηγαινε καπου μακρια)και ο μικρος φρικαρε..ηθελε να μπει μεσα ,εκλαιγε,χτυπιοταν που τον ειδε και μετα που εφυγε το κλαμα συνεχιστηκε.

Τον πηγα στη μανα μου να ηρεμησει λιγο και εκατσε εκει να φαει.Θα παω να τον παρω σε λιγο...

Εμενα ο ανδρας μου ειναι ή μαλλον δειχνει πολυ ψυχραιμος,τη μονη φορα που τον ειδα κατασπρο αλλα και παλι ηταν πολυ ψυχραιμος και μου ειπε κοφτα παμε στο νοσοκομειο ηταν οταν χτυπησε ο Γρηγορης αλλα το θεαμα ηταν οντως τρομαχτικο.

Εγω σε εκεινη τη φαση, που κατα γενικη ομολογια ειμαι γενικα ψυχραιμη απο παιδι ,ουρλιαζα και εκλαιγα και μου εβαλαν χερι στο νοσοκομειο(και με ειδαν και ηρεμη εκει φανταστειτε) για αυτο το λογο.Απο τοτε προσπαθω να δειχνω πολυ ηρεμη οτι και να τυχει γιατι καταλαβα οτι η υστερια κανει χειροτερα τα πραγματα.

Ο ανδρας μου παλι ωρες ωρες υπερεκτιμα το παιδι και εκει διαφωνουμε.Το τι τον αφηνει να κανει στις κουνιες δε λεγεται ,και εγω τον αφηνω να κανει πολλα πραγματα μνος του αλλα ο ανδρας μου το παρακανει.Συν οτι μολις στριψουν πισω απο καμμια τσουληθρα τον γδυνει και μου ερχεται με τα ρουχα στο χερι.Και καλα θα ιδρωσει λεει...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ναι ναι ναι ναι.

μαμα μου???????????

Αγαπημένη μου Φωτεινήηηηηηηηηηηηη περιμενωωωωωωωωω απαντησηηηηηηηηηηηηηηη....εγώ που σ΄αγαπώ πολύ καλέ...μην μου το αρνηθείς! :tongue::D

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...