Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον πιθανοτατα ειναι η γουρουνογριπη μιας και το κυριο χαραχτηριστικο της ειναι το 39 και ανω..

Επισης ο βηχας με φλεματα και η εξαντληση.

Παρολα αυτα δεν εχει καταρροη αλλά μου ειπε οτι σε εμας τους ''νεους''μπορει να μην υπαρχουν ολα τα συμπτωματα.

Το κυριοτερο ειναι ο ακατεβατος πυρετος.

Η ηλικια μας 30-50 ειναι η πιο επικινδυνη για πενυμονια και πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι σε σχεση με το παιδι .

Ο ανδρας μου μπορει να εχει πυρετο μεχρι την Κυριακη αλλά και απυρετος να ειναι απο εδω και περα δε θα το δει μεχρι το Σαββατο.

Εγω αν ειναι να εχω κολλησει θα το παρουσιασω σημερα- αυριο αλλα οπως και να εχει δεν πρεπει να παω στο παιδι μεχρι την παρασκευη.

Τα παιδια ειναι παρα πολυ επιφοβα για πνευμονια αν κολλησουν.

Μεσα στο σπιτι οινοπνευματα,καραντινα κτλ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

γεια σας κοριτσια.δεν σας διαβασα ανλυτικα.να ευχηθω περαστικα στην ριτα κ στον συζ.

κ εγω μαλλον περναω την γουρουνοιωση.

αυριο θα παω στο νοσοκομειο γιατι σημερα δεν γινεται.

χθες ενιωθα καλυτερα αλλα σημερα εκανε επιπλοκη με πυρετο πολυ,κοπωση κ συναχι εντονο!

η μικρη την περασε 3 μερες .αν της κανει επιπλοκη παλι ,καηκαμε!

ο συζ την περασε πιο ελαφρια.

ευχομαι να ειναι κατι απλο...

περαστικα κ παλι!

1654096yn4fep17z7.gif

Για το εμβολιο γενικως μου ειπε οχι για εμας αλλά ειναι απαραιτητο για τον πατερα μου που ειναι διαβητικος..

Γενικως εχουν αυξηθει πολυ τα κρουσματα και πρεπει να ειμαστε εξαιρετικα προσεκτικοι και σχολαστικοι στην καθαριοτητα των χεριων μας.

Σε καμμια περιπτωση οχι συνωστισμο σε χωρους κλειστους..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαργαρίτα μου περαστικά.

Ευχομαι να μην εχεις κολλήσει εσυ τουλαχιστον για να ειναι καποιος γερος και να προσεχει τον αλλο.

Για τον Γρηγόρη φαντάζομαι ότι θα ειναι κατι σαν διακοπές.

Θα περασει τελεια στη γιαγια και μετα αντε να τον συμαζεψεις παλι (χι χι).

Ενταξει μωρε χωρις πλακα δυσκολο να τον αφησεις τοσες μερεςαλλα πανω απο ολα η υγεια ετσι δεν ειναι??

lazarenia περαστικά σου κουκλιτσα μου.

Ευχομαι να μην κολλησει παλι η μικρη.

αμαν πια αυτος ο καιρος ειναι χαλια με τις γριπες και τις ιωσεις.

αντε να θυμηθει οτι ειναι χειμωνας να κανει καμμια παγωνια να ψοφησουν τα μικροβια επιτελους.

Διαφημίσεις

Κορίτσια πολύ στεναχωριέμαι που σας ακούω ας ευχηθούμε να είναι μια απλή ίωση !!!!! Και τίποτα παραπάνω!!!!

Φιλάκια πολλά πάω στην ζουζούνα μου .... τα λέμε αυριο!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Σχετικα με αυτο που λες σουλιτσα μου για τον καιρο η γιατρος μου τα ειπε αλλιως σημερα..

Μου λεει ''βοηθαει και ο καιρος...''

Της λεω ''βοηθαει?εγω νομιζα οτι καλυτερα να ειχε κρυο'' ..

Μου ειπε οτι αν ειχε κρυο θα ηταν χειροτερα..πιο κλειστοι χωροι,κλειστα παραθυρα στα λεοφωρεια μεγαλυτερος συνωστισμος ,καλοριφερ και γενικα αναπτυσσονται σε κλεισοτυς χωρους τα μικροβια αστραπιαια.

Ευχαριστω για τις ευχες μου λειπει το αγορακι μου και ολο κλαιω..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μου ειπε οτι αν ειχε κρυο θα ηταν χειροτερα..πιο κλειστοι χωροι,κλειστα παραθυρα στα λεοφωρεια μεγαλυτερος συνωστισμος ,καλοριφερ και γενικα αναπτυσσονται σε κλεισοτυς χωρους τα μικροβια αστραπιαια.

Σε αυτο εχει απόλυτο δικιο..Οι χωροι όλοι - ιδιωτικοι και δημοσιοι - αερίζονται με μεγαλύτερη ανεση..

Αντε βρε..Δες το απο την καλή πλευρά και απόλαυσε τον αντρούλη σου..Καν'τον και εκείνον να αναρρώσει μια ώρα αρχύτερα...Και ο Γρηγορης μουρλια θα περασει..Δες το σαν τεστ, ποσο θα αντεξεις μακρια του..

Βλακείες λέω αλλα να σου δώσω δύναμη θελω..Περαστικα και πάλι!!

Λαζαρενια και σ'εσενα κουκλίτσα μας, Περαστικά και αγύριστα!!!

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Μαργαριτα μου γλυκειά μη μου κλαις!!!

Κοριτσακι μου το αγορακι σου ειναι σε καλα χερια και λειπει για το καλό του.

Αντε θα σε μαλωσω.

Και εγώ νόμιζα οτι καλυτερα να εχει κρυο αλλα ετσι που στα ειπε και η γιατρος μαλον δικιο εχει.

Αχ βρε Μαργαριτακι μου μην στεναχωριεσαι κοριτσακι μου ...ο Γρηγορακης ειναι καλα στην μαμα σου σε ασφαλη χερια...Γμτ δεν μπορω να σε παρω και τηλ. με τοσο κοσμο που εχω εδω μεσα..

Ολα θα πανε καλα...θυμαστε σας το ειχα πει και εγω για το κρυο ..η κοπελα απο τον παιδικο μας ειχε πει οτι τα χειροτερα απο αποψη ιωσεων ειναι απο Γεναρη εως Μαρτη

Λαζαρενια μου περαστικα και σε σενα κοριτσακι μου!!!μακαρι τουλαχιστον να μην αρρωστησει η κουκλιτσα σου...

Πωπω πολυ πυρετος βρε παιδι μου..

Επεξεργάστηκαν by joa

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Σχετικα με αυτο που λες σουλιτσα μου για τον καιρο η γιατρος μου τα ειπε αλλιως σημερα..

Μου λεει ''βοηθαει και ο καιρος...''

Της λεω ''βοηθαει?εγω νομιζα οτι καλυτερα να ειχε κρυο'' ..

Αυτά ακριβώς έχω ακούσει κι εγώ από πολλούς γιατρούς και ότι η μεγάλη έξαρση για όλων των ειδών τις ιώσεις θα είναι τέλος Γενάρη με Φλεβάρη με το πολύ κρύο! Ωχ, τι μας περιμένει ακόμα!

Κάνε υπομονή Ριτάκι είναι για το καλό όλων σας! Ο μικρός μια χαρά θα περάσει με τη γιαγιά και εσείς θα αναθερμάνεται τη σχέση σας (όχι με πυρετό ελπίζβ!):tongue:

mGKop3.png60Jvp3.png

Λαζαρένια κι εσύ κοριτσάκι?Για να είμαι ειλικρινής τις προηγουμενες μέρες που έλεγες για τη μικρή το υποψιάστηκα γιατί είχε πολύ πυρετό! Αν όμως είναι όντως αυτό και το περάσετε έτσι ανώδυνα, δές την καλή πλευρά, ξεμπερδεύετε οικογενειακώς!

mGKop3.png60Jvp3.png

ριτα μου περαστικα σας!

ευχομαι μονο να μην κολησες κι εσυ εως ποτε δεν πρεπει να δεις τον μικρο;

τι να κανουμε ας ειναι καλα κι ας κατσει λιγο στη γιαγια!

λαζαρενια μου περαστικα και σε σενα γλυκια μου αρκετα σας ταλαιπορησε κι εσας!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...