Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 6

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ να ειστε καλά!!

Και εμεις τον Ανασταση στην αυχενικη τον ειχαμε δει και μαλιστα ηταν τελεσιδικο, αφου ο γιατρος μας ειχε κυκλώσει και το πετουμενο στον υπέρηχο!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ντίνα μου αν θυμάσαι το σπίτι μου από σκαλες εχουμε δοξα το θεο αρκετες, απλα η μικρή ακόμα δεν εχει αισθηση κινδύνου και θελει πολή προσοχή.

Ναι θυμάμαι... Θα πρέπει να είσαι συνεχώς πίσω της.... Δεν έχεις βάλει καγκελάκια να μην πηγαίνει εκεί?

Κωνκωνάκι μου έτρεχα λίγο για νυφικά, μπομπονιέρες και τέτοια όπως είπα και τις προάλλες. Βρήκα αρκετά κομμάτια, έκανα αρκετά κονέ με το εξωτερικό κι ελπίζω τώρα να μην πάει χαμένος ο κόπος μου! Ο μικρούλης σου έκοψε το γάλα τελείως

Sardelaki μου ευχομαι να πάει τελεια η δουλειά σου. Εχεις δουλεψει πολύ!

Οσο για το γαλα μας ναι πάει κ αυτό.... Ελπίζω να του ξαναερθει η όρεξη.

και τωρα εχω στην αγκαλια μου τα δυο μου παιδακια κι ομολογω να πω πως ειναι η απολυτη ευτυχια!!!!

Βατραχακι μου και μόνο αυτό τα λέει όλα!!! Να είστε όλοι γεροι κ ευτυχισμένοι! Ανυπομονω να έρθει και η σειρά μου να το νιώσω αυτο! Καλώς ήρθατε!

Το ξέρω βρε κορίτσια μου ότι αν μπορούμε να αποφύγουμε τα χειρότερα αναγκαστικά θα πάρει την αντιβίωση , απλά είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που είχε πάρει αντιβίωση για τελευταία φορά και γι'αυτό με πήρε λίγο απο κάτω.

Πετρούλα μου με το καλό και πάλι να κάνεις την αυχενική και να δείτε το φασολάκι που μεγάλωσε και λογικό είναι μωρέ να αγχώνεσαι και εγώ μέχρι τώρα είμαι τρεις λαλούν και 2 χορεύουν αλλά όταν με το καλό έρθει και σε εμάς αυτή η ώρα θα με ζώσουν τα φίδια. Όλα καλά θα πάνε όμως μην ανησυχείς.

Ριτάκι όπως το λές ,νοσταλγώ όσο τίποτε άλλο το καλοκαιράκι να πάψουν αυτές οι παλιοιώσεις .

Με το καλό να πάνε όλα και με τον πεθερό σου σήμερα.

Κωνκωνάκι μου καλή αρχή στο σχολείο σας , συγνώμη αμέλησα να στο πω το πρωί αλλά ήμουν κάπως. Τοστάκι αλήθεια τρώει , να του βάλεις ή τυράκι και να το ψήσεις ή να του αλείψεις la vache qui rit (το σκότωσα) γιατί και εμένα τις κρέμες δεν τις τρώει με τίποτα και το γιαούρτι πρέπει να τον κρατάω αγκαλιά μη μου φύγει για να το φάει.

Βατραχάκι κοπέλα μου καλώς ήρθατε στο σπιτάκι σας μαμά και γιος . καλή συνέχεια στο θηλασμό σας και αναμένουμε νεά απο τον Τιμάκο σου.

Σουλίτσα θα μάθει η μικρή με τις σκάλες , όσο μπορείς να την έχεις απο κοντά μεχρι να εξοικιωθεί πλήρως με αυτές.

Και εμεις καπως ετσι.Ελεγε ο υπερηχολογος ''αγορι ειναι'' και του εβαζε χερι ο γιατρος να μην λεει και το δενουμε κομπο και εκεινος φευγοντας μας λεει ''εγω αγορι βλεπω''τοσο σιγουρος σα να λεει η γη γυριζει ενα πραγμα.

Στην επομενη επισκεψη 3 βδομαδες μετα πρωτο πλανο ηταν το πετουμενο και το εχω σε dvd και σε υπερηχο κυκλομενο οπως λες και εσυ...χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

γιατί βατραχουλίνα μου γκρίνιαξε ο αντρούλης;

Πετρούλα καλά αποτελέσματα από την αυχενική!

Κωνκωνάκι μου έτρεχα λίγο για νυφικά, μπομπονιέρες και τέτοια όπως είπα και τις προάλλες. Βρήκα αρκετά κομμάτια, έκανα αρκετά κονέ με το εξωτερικό κι ελπίζω τώρα να μην πάει χαμένος ο κόπος μου! Ο μικρούλης σου έκοψε το γάλα τελείως;

Σαρδελάκι μου καλημέρα , το έλαβα το e-mail σου , την είδες και εσύ την απάντησή μου;

Σουλιτσα θα τις μαθει μια χαρα τις σκαλες, θα δεις.Ολη μερα εκει θα ειναι να ανεβοκατεβαινει μεχρι να εξοικιωθει πληρως.Μην το κανεις και εσυ σαν τη μανα μου που άπο το αγχος της οταν τον βλεπει να ανεβοκατεβαινει σκαλες μας λεει οτι εμεις του τα μαθαμε αυτα...χαχα δλδ κατα τη μανα μου δεν επρεπε να μαθει να ανεβοκατεβαινει το παιδι.

Που να τον δει και στις γιγαντοτσουληθρες θα μου μεινει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και εμεις καπως ετσι.Ελεγε ο υπερηχολογος ''αγορι ειναι'' και του εβαζε χερι ο γιατρος να μην λεει και το δενουμε κομπο και εκεινος φευγοντας μας λεει ''εγω αγορι βλεπω''τοσο σιγουρος σα να λεει η γη γυριζει ενα πραγμα.

Στην επομενη επισκεψη 3 βδομαδες μετα πρωτο πλανο ηταν το πετουμενο και το εχω σε dvd και σε υπερηχο κυκλομενο οπως λες και εσυ...χαχα!

και εμείς κορίτσια στην αυχενική την είδαμε την ντουντούνα με το ποντίκι του υπολογιστή του γιατρού να μας τη δείχνει επίμονα για κανένα 5λεπτο. Ούτε λόγος για αμφισβήτηση.

Το γέλιο βέβαια το είχε ο άντρας μου που ήξερα πολυ καλά ότι ήθελε αγοράκι λίγο περισσότερο και όταν μας λέει ο γιατρός στην αυχενική θέλετε να μάθετε το φύλο πετάγεται ο δικός μου και λέει:ναι, ναι και απαντάει ο γιατρός αγόρι είναι τότε συνεχίζει ο δικός μου : μη νομίζετε γιατρέ , εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτό , γερό παιδί να είναι.

Σιγά του λέω και παρολίγο να σε πιστέψουμε, δεν λες γερό παιδί και να κατουράει όρθια.

Κωνκωνάκι μου καλή αρχή στο σχολείο σας , συγνώμη αμέλησα να στο πω το πρωί αλλά ήμουν κάπως. Τοστάκι αλήθεια τρώει , να του βάλεις ή τυράκι και να το ψήσεις ή να του αλείψεις la vache qui rit (το σκότωσα) γιατί και εμένα τις κρέμες δεν τις τρώει με τίποτα και το γιαούρτι πρέπει να τον κρατάω αγκαλιά μη μου φύγει για να το φάει.

Κικο μου μην αγχωνεσαι για την αντιβίωση, το μόνο που μετράει είναι να γινει γρηγορα καλα και να ηρεμησει το παιδί.

Τοστακι το μισό με χίλια ζόρια.... Ασε....

Σας αφηνω πάω να ετοιμαστω για να πάρω τον μικρό απο το σχολείο!

Διαφημίσεις

Ξαναρθα!!!

Αφηστε κοριτσια τεραστιο σοκ! Ο αντρας μου ανεβασε σιγουρα πιεση, δεν το συζητω. Ρε κοριτσια τι θα τον κανω? Ειναι πολυ αγχωτικος με το παιδι και με τσιτωνει κι εμενα! Κανει σαν τρελος, μην πεσει το παιδι, μη χτυπησει το παιδι, μην αρρωστησει το παιδι κοκ. Χθες ειχαν ερθει οι κουμπαροι μας σπιτι που ειναι το ακρον αοτο της ηρεμιας. Εχουν βεβαια και 3 παιδια και τους φαινομαστε τουλαχιστον γελοιοι με τις υστεριες μας (του αντρα μου δλδ, εγω απλα παρασυρομαι). Στο τελος μου ειπαν να κανουμε επειγοντως δευτερο παιδι γιατι θα το τρελανουμε το ερημο... Αφηστε που ο καυγας παει συννεφο. Ενα φοβερο πραγμα, οποτε ειμαι μονη μου με το παιδι, δε συμβαινει τιποτα! Οταν ειναι και ο αντρας μου, τοτε θα μου χτυπησει, θα πεσει, κατι θα συμβει... Και να η υστερια...

κωνκων δεν ξερω να σου πω για το γαλα, δε μου εχει τυχει, αλλα δοκιμασε συνταγες με γαλα, τυρια κτλ μεσα... Ρυζογαλο οπως σου ειπαν και τα κοριτσια, γιαρτουπιτα, τυροπιτες, τυρι τριμμενο μεσα σε καθε φαγητο κτλ... Παντως κι εγω νομιζω οτι ειναι φαση και θα περασει...

Κικο και ο Σωτηρης χαλια ειναι. Εχει ακομα πολυ βηχα και συναχι. 12 μερες σημερα. Το απογευμα θα τον παω παιδιατρο σιγουρα. Το θετικο ειναι οτι δεν εχει πυρετο. Χθες του εδωσα αεριους και κοιμηθηκε πολυ καλα. Του εδωσες εσυ τιποτα για τη νυχτα?

Stone μου καλη επιτυχια! Περασε ο καιρος και εφτασες και στην αυχενικη! Απιστευτο! Οσο για τα νερα που λες, και ο Σωτηρης εχει φαει τεραστιο κολλημα με τα νερα τωρα τελευταια. Σπρωχνει ολες τις καρεκλες και τις πηγαινει στο νεροχυτη για να ανοιξει τη βρυση. Στην προκειμενη περοτπωση, η μπανιερα ειναι κατω απο το παραθυρο, οποτε εφτανα τη βρυση και αν την ανοιγε, θα την ξαναεκλεινα... Εγω πιο πολυ φοβηθηκα μην επαιρνε τα σαμπουαν να τα φαει, μην εβρισκε το σκουπακι και αρχιζε τις βλακειες στη λεκανη και κυριως μην προσπαθουσε να ανεβει στον παγκο και ετρωγε τα μουτρα του...

Βατραχακι μου τι ωραια νεα ειναι αυτα! Εσυ και οι αντρες σου, ονειρο!!! Για το θηλασμο τα ξερεις! Αφου το μωρο πιανει το στηθος, μην ακους κανεναν! Εισαι πολυ τυχερη! Φτου φτου!!!

Σουλα κι εμας τα σκαλια τα ανεβοκατεβαινει για πλακα! Απλα οι πορτες που εχω βαλει ειναι ψηλες και μενουν παντα κλειστες. Αλλιως ολο στη σκαλα θα τον εβρισκα!

Ριτα ωραιο το balux ε? Κι εμενα μου αρεσει πολυ!

Ιωαννακι μου περαστικα! Αντε η τελευταια θα ειναι για φετος, αυτο να σκεφτεσαι!!!

t7fQp3.png

παιδια ο αρακας ελυωσε...

Απο την Παρασκευη το λιμπιζομουν αυτο το φαϊ

Πετρούλα δεν θα το πιστέψεις , πριν διαβάσω ότι έχεις μαγειρέψει για σήμερα αράκα , πρωί πρωί που ήρθα και έφτιαξα τη λίστα με τα ψώνια μου ,σημείωσα πρώτο πρώτο τον αρακά για να τον φτιάξω για αύριο γιατί τον έχω λιγουρευτεί. χιχιχι

κικο μου είδα την απάντηση και σου έστειλα τις φώτο που έλλειπαν! Σόρρυ ...ξεχάστηκα να τις περάσω στο προηγούμενο μαιλ!

Κι εμείς στην αυχενική μάθαμε για την αγοράκλα μας.

Μαγείρεψα κιόλας φιλενάδες...σήμερα κοτόπουλο με κριθαράκι έχει το μενού.

Κωνκωνάκι μου ναι ψόφισα να ψάχνω για προμηθευτές και διάφορα τέτοια γιατι ήθελα να προσφέρω κάποια πράγματα πολύ φθηνότερα από ό,τι υπάρχουν στην αγορά (π.χ. τα νυφικά) Βρήκα...όλα βρέθηκαν ευτυχώς...και τώρα μένει μόνο να ξεκινήσει η δουλειά...

Ρυζόγαλο τρώει ο μικρός; Γαλακτομικά γενικά συνεχίζει να τρώει; Αν τρώει κασέρι, και τυρί καλά είναι.

m57Zp2.png

Νατασα ο αντρας σου ειναι το ακριβώς αντιθετο απο τον δικο μου!!!!

Σε τετοια θεματα ειναι πολύ ψυχραιμος για να μην πώ αναισθητος γιατι εχει τοση εμπιστοσυνη στον εαυτο που που σχεδον πάντα.. δεν τα καταφερνει!!

Ειμαι και εγω αρκετα ψυχραιμη ωστοσο

Η αληθεια ειναι πως ο πανικος σε τετοιες ωρες ειναι κακος συμβουλος

Αυτα ειναι..κους κους και φαγητο δεν γινεται καλή μου!Και εγινε μια νοστιμια...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...