Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ο μικρός πρωί πρωί στο γιογιό ΝΑΙ ΝΑΙ έκανε και κακά σήμερα αχ λέτε να μας βγει σε καλό και να κόψουμε την πάνα ……..?

Εγω φυσικα και το πιστευω!!!

Αντε καλη αρχη και καλλιεργησε του το.Βαλτου κανα βρακακι μεσα στο σπιτι και εξηγησε του οτι δε φοραει πανα και οτι πρεπει να πηγαινει στο γιο γιο οταν θελει τσισα και κακα.Να τουπενθιμιζεις συχνα ωστε να στο ζηταει και εσυ φυσικα να πανυγηριζεις σε καθε επιτυχημενη προσπαθεια.

Προχθες ο μικρος με εξεπληξε.Ενταξει, παει-ερχεται στο γιο γιο πολυ καιρο τωρα αλλα ειχα μια αμφιβολια ως προς το αν μπορει να κρατηθει αρκετα οταν δεν προλαβαινει να παει.Κι ομως...

Ηταν με το βρακακι του και ακουω να μου λεει.''μαμα λιγα τσια κατω''

Κοιταω, πραγματικα 2 σταγονιτσες στο πατωμα.Τρεχει στο γιο γιο και τα εκανε κανονικα.

Μεγαλωσαν μωρε τα ζουζουνια μας!!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κικο μου μην αγχωνεσαι τωρα και στεναχωριεσαι οτι και να ειναι θα περασει αφου θα πατε το απογευμα στο γιατρο.Οτι εγινε- εγινε και να ξαναπιει αντιβιωση που λεει ο λογος αν ειναι απαραιτητη δεν πειραζει.Για αυτο υπαρχουν και τα φαρμακα.Αντε και οπου να ειναι πια θα τελειωσουν οι ιωσεις.Ερχεται Καλοκαιρακι!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πετρούλα μου εμάς δεν είναι ξερόβηχας , είναι πολύ μαλακός βήχας με πολλά φλέγματα και συν του ότι έχει και πολύ μύξα ο μικρός που μόνο ορό με αφήνει να βάζω και όχι otrisalin.

Nα σου πω επίσης ότι την Παρασκευή το βράδυ που βάλαμε υγραντήρα δεν παρατήρησα καμία διαφορά.

εσύ γιατί είσαι σπίτι καλέ; όλα καλά;

Καλημέρα Σουλίτσα καλή συνέχεια

Τοτε εφοσον ο βηχας ειναι παραγωγικος μαλλον προκειται για λοιμωξη και θα χρειαστειτε αντιβιωση και μην τρομαζεις Κικη, αν δεν την πάρει ουτε ο βηχας θα υποχωρησει ουτε το παιδι θα γινει καλά

Ο δικος μας ο βηχας ακουγοταν σαν να του γδερνει το λαιμό

Εγω ειμαι στο σπίτι γιατι η πεθερα μου συνοδευει τον πεθερο μου στην κλινικη για την επεμβαση που θα κανει και η μαμα μου λειπουν σε ταξιδι..Προσφερθηκε η αδερφη μου να τον κρατησει αλλά εφοσον δεν ειχα πολλή δουλεια στο γραφειο θα τον εχω εγω σημερα και αυριο.

Για την Τεταρτη που ειχα κανονισει να πάρω αδεια για την αυχενικη δεν θα την πάρω τελικα καθως μετεφερα το ραντεβου για αυριο το απόγευμα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μίλησα με τη Λαζαρενια και είναι μια χαρά. Περνανε πολύ ωραία, έχετε όλες χαιρετισματα και θα μας τα πει αναλυτικά όταν επιστρέψει. Τις 2 πρωτες βδομαδες ζοριστηκε λιγάκι γιατί η μικρή ήταν άρρωστη αλλά τωρα είναι μια χαρα.

μαμαλευτερακι είπα στη λαζαρενια οτι την ψαχνεις και μου είπε οτι σου έχει απαντησει στο fb.

sardelaki μου σε χασαμε λιγάκι. Για πες κανα νέο του Αστέρη!

Νατασα μου σοκ ε? Και εμας μας έχει κλείσει ο μικρός στο μπαλκόνι, έκλεισε την μπαλκονοπορτα και έκλεισε το χερουλι. Ευτυχώς του εξηγησε ο άντρας μου τί να κάνει για να ανοιξει και το έκανε.

κικο μου κ ο Κωνσταντινος οταν είναι άρρωστος θέλει συνέχεια αγκαλιά. Να φανταστείς κοιμάται μόνο στην αγκαλιά μας, αν πάμε να τον αφήσουμε στο κρεβάτι ξυπνάει.

Σούλα μου πήρε φορα η μικρή. Αφησε την να μαθαίνει λίγο λίγο.

Πετρουλα μου θα δοκιμάσω και το advance αλλά θα το βάλει στο στόμα του? Αυτός δεν θέλει ούτε να το δοκιμάσει. Κρεμα δεν τρωει με τίποτα, δεν τις έτρωγε ούτε όταν ηταν 7 μηνων. Φτιάχνω κρεμες αλλά τα βλέπει και αλλάξει δρόμο. Θέλει να του κάνει κλικ και οπτικά αυτο που τρώει...:mrgreen:

Διαφημίσεις

Για την Τεταρτη που ειχα κανονισει να πάρω αδεια για την αυχενικη δεν θα την πάρω τελικα καθως μετεφερα το ραντεβου για αυριο..

Εφτασε ο καιρός ε? Αντε καλα αποτελέσματα!

Πετρουλα μου θα δοκιμάσω και το advance αλλά θα το βάλει στο στόμα του? Αυτός δεν θέλει ούτε να το δοκιμάσει. Κρεμα δεν τρωει με τίποτα, δεν τις έτρωγε ούτε όταν ηταν 7 μηνων. Φτιάχνω κρεμες αλλά τα βλέπει και αλλάξει δρόμο. Θέλει να του κάνει κλικ και οπτικά αυτο που τρώει...:mrgreen:

Κανενα ρυζογαλακι με λιγοτερη ζαχαρη;;;

Μεχρι να ξαναθελησει να πιει γαλα..

Σε ευχαριστω για την ευχη..Η αληθεια ειναι οτι με επιασε μια αγωνια γμτ..

Κων κων μου σε καταλαβαινω...και ο Γρηγορης δεν τρωει κανενα κρεμωειδες απο 10 μηνων που εκοψε τα αλεσμενα πλην γιαουρτιου και αυτο που και που.Νομιζω αν μου εκοβε το γαλα δεν θα ειχα επιλογες εκτος απο ροφηματα σε ποτηρι ή κιτρινο τυρι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κανενα ρυζογαλακι με λιγοτερη ζαχαρη;;;

Μεχρι να ξαναθελησει να πιει γαλα..

Σε ευχαριστω για την ευχη..Η αληθεια ειναι οτι με επιασε μια αγωνια γμτ..

Πετρούλα μου μη σε πιάνει άγχος, ολα θα πάνε καλά! Το νινί σου θα είναι μια χαρά!;)

Εχω δοκιμασει στο παρελθον το ρυζογαλο αλλά δεν.... Θα δοκιμάσω πάλι.

Αχ σας ευχαριστώ που μου δίνετε τόσες ιδεες, ελπίζω κάποια να πιάσει...

Ρίτα μου απο τυρί μόνο λίγη φετα τρωει που την κόβω μικρα κομματάκια και τον βάζω να στολίζει το κουταλάκι με το φαϊ του.

καλημερα!!!!!!

τι κανετε;

σας ευχαριστω παρα πολυ ολες για τις ευχες σας!!!!!

εμεις απο εχθες ειμαστε σπιτακι μας ολα οπως μαθατε πηγαν πολυ καλα

και τωρα εχω στην αγκαλια μου τα δυο μου παιδακια κι ομολογω να πω πως ειναι η απολυτη ευτυχια!!!!

ο μικρος ειναι καλος προς το παρων θηλαζουμε αποκλειστηκα επιασε απο την αρχη καλα το στηθος αλλα ειναι φορες που μπορει να θηλαζει και μια ωρα να σταματαει και ξανασυνεχιζουμε να δουμε πως θα τα παμε ο αντρας μου λιγο γκρινιαξε εχθες δεν ειναι και πολυ φαν του θηλασμου αλλα ελπιζω να τα καταφερουμε!

σας αφηνω οταν ξαναβρω χρονο θα τα πουμε!!!

φιλια πολλα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Πετρούλα τον είδα τον δικό σου με τις σκάλες, μια χαρά τα πήγαινε και τοτε που ηταν και μικρότερος.

Απλά η δικια μου ακόμα δεν μπορεί καλά και ψιλοφοβάμαι.

Καλά απότελέσματα να εχεις κουκλίτσα μου και μην αγχώνεσαι ολα τελεια θα ειναι.

Ντίνα μου αν θυμάσαι το σπίτι μου από σκαλες εχουμε δοξα το θεο αρκετες, απλα η μικρή ακόμα δεν εχει αισθηση κινδύνου και θελει πολή προσοχή.

Γεια σου βρε Βατραχακι με τους ανδρες σου!!!

Καλη επιτυχια κουκλα μου στο θηλασμο και στην νεα πραγματικοτητα!

Ο Τιμουλης τι εκανε?Για πες μας οταν εχεις χρονο!

Φιλια σε ολους σας!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ευχαριστω κοριτσια..Αυριο το απόγευμα μακαρι να σας εχω νεα!

Βατραχακι, καλώς ήρθατε!!!

Και πάλι να χαίρεσαι τα μπουμπουκακια σου, να σου ζησουν!!!

Καλη ευκολια να εχεις και με το θηλασμο θα βρειτε τους ρυθμους σας, απλά στην αρχη θα εχετε αυτους τους μαραθωνιους..

Ολα θα πάνε καλά και σε λίγο καιρό θα ειναι πλέον παιχνιδακι!!

Μολις βρεις χρόνο περιμενουμε λεπτομερειες για τον τοκετο..

γιατί βατραχουλίνα μου γκρίνιαξε ο αντρούλης;

Πετρούλα καλά αποτελέσματα από την αυχενική!

Κωνκωνάκι μου έτρεχα λίγο για νυφικά, μπομπονιέρες και τέτοια όπως είπα και τις προάλλες. Βρήκα αρκετά κομμάτια, έκανα αρκετά κονέ με το εξωτερικό κι ελπίζω τώρα να μην πάει χαμένος ο κόπος μου! Ο μικρούλης σου έκοψε το γάλα τελείως;

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...