Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Απο σήμερα τελος οι διακοπές! Επιτέλους σχολείο! Απο χθες τραβούσε την τσάντα του ο μικρός για να πάει!

Με το γαλα και πάλι τίποτα. Δοκίμασα σε milk shake με μπαμπάνα (το οποίο ηταν πολύ νόστιμο) αλλα δεν ήθελε. Εδωσα τωρα το πρωι όσο ήταν κοιμησμένος και ήπιε 50 μλ, 2 γουλιές. Μόλις ξυπνησει θα δοκιμάσω εβαπορε.

Πετρούλα μου του δίνω φρέσκο της ΜΕΒΓΑΛ και είχα δοκιμάσει και ΝΟΥΝΟΥ εβαπορέ και τα έπινε και τα 2. Του βάζω και μισή κουταλιά χέμο. Είχα δοκιμάσει και με μέλι αλλά δεν το ήθελε.

Συμπεθερα θα δοκιμάσω και με τη συριγγα γιατί κ του Κωνσταντίνου του αρέσει. Του δίνω σιδηρο και έχει συνηθήσει.

κικο μου μακαρι να περνάει φάση και ο δικός μου και να το πίνει πάλι.

Περαστικά σας! Ελπίζω να μην έχει κάτι. Και ο Κωνσταντίνος όταν έχει πυρετό είμαστε όλη μερα αγκαλια,ουτε να κοιμηθεί μόνος του δεν μπορεί.

Πήρα τ/φ την Λαζαρενια χθες αλλα δεν απάντησε. Θα προσπαθησω και σήμερα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

βικουλινη που πας εδω ειμαι εγω:)

αχ μανουλαααα,παρε με και εσυ ενα τηλ να μεινω μεσα...

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

καλημερα...

συμπεθερα μου δοκιμασε το και πες μου,λες να ταιριαζουν και σε αυτο!!!παντως και η φωτεινη ενω το ειχε καψει,τωρα κατι πινει

σαρδελακι μου καφε???

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Εγώ δεν είμαι πολύ καλά , έγω μελαγχολήσει πολύ με τον μικρό μου, χθες πάλι ήταν με πυρετό (ευτυχώς μέχρι 38 κάνει γιατί μετά του δίνω ντεπόν και πέφτει) αλλά όλο το βράδυ πάλι δεν κοιμήθηκε , μας θέλει συνέχεια δίπλα του και γενικά είμαι κάπως , ο βήχας δεν έχει υποχωρήσει ιδιαίτερα , αύριο κλείνουμε μια εβδομάδα θεραπεία με τη μάσκα και η διαφορά είναι πολύ μικρή. Φοβάμαι κι όλας που θα πάμε το απόγευμα στο γιατρό μην ακούσω τα χειρότερα και με έχει πιάσει η καρδιά μου. Το πρωί ξύπνησε πάλι από τα άγρια χαράματα με 37 & 3 αλλά δεν του έδωσα ντεπόν , είπα στη μητέρα μου μόνο αν φτάσει το 38 να του δώσει.

Αυτά…. καλή συνέχεια να έχουμε.

Διαφημίσεις

Καλημεραααα

Καλη εβδομαδα...ο Χρηστος ξυπνησε σήμερα παλι με τσιμπλες ..του πηρα σταγονουλες τομπρεξ για να μην φτασουμε παλι στο απροχωρητο ..απο το απογευμα του ξεκιναω θεραπεια ..Κατα τ΄αλλα απο χθες εχει λιγες μυξουλες και βηχακο παραγωγικο ..Μαλλον καινουργια ιωσουλα μας ερχεται ..Παντως τις εχουμε αραιωσει πολυ τις ιωσεις ...ειχαμε να αρρωστησουμε πανω απο μήνα!!!

Περαστικα και στα υπολοιπα μωρακια!!!υπομονη τελευταιες ιωσεις της σεζον !!

Καλη αρχη και στα μαθητουδια μας!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!

Μπαινω στα γρηγορα γιατι εχω μια συναντηση σε λιγο, να σας πω τα πρωινα μας νεα! Θα επανελθω αργοτερα να σχολιασω τα δικα σας!

Ο Σωτηρης το πρωι κλειδωθηκε μεσα στο μπανιο... Καλα κοντεψαμε να παθουμε πολλαπλα εγκεφαλικα! Μεσα στην ατυχια μας βεβαια ημασταν τυχεροι. Το μπανιο μας εχει ενα μεγαλο παραθυρο με σιδερια απ'εξω, το οποιο "βλεπει" στο μπαλκονι μας. Το πρωι πριν φυγω ειχα ανοιξει το παραθυρο και ειχα ανεβασει το στορι για να αεριστει το μπανιο. Μολις κατεβηκα για να φυγω ακουσα τον αντρα μου να ουρλιαζει. Να σημειωσω οτι εχουμε βγαλει ολα τα κλειδια απο παντου, αλλα του μπανιου μας το εχουμε κρατησει για μην μπουκαρει ο μικρος οταν ειμαστε στην τουαλετα. Ο Σωτηρης δεν ειχε εκδηλωσει ποτε ενδιαφερον για τα κλειδια ετσι κι αλλιως. Συν του οτι πιστευα εγω οτι δεν ξερει να γυρναει τον καρπο του ετσι ωστε να κλειδωνει - ξεκλειδωνει κτλ.

Με τα πολλα, αφου καναμε τους καραγκιοζηδες απ'εξω (τουλαχιστον ειχαμε οπτικη επαφη) και τον παρακινουσαμε να ξαναγυρισει το κλειδι μπας και ξεκλειδωθει (ματαιο, ο Σωτηρης ειχε παθει εκσταση που ηταν μονος του στο μπανιο, μ'εμας να κανουμε τα νουμερα απ'εξω), καλεσαμε κλειδαρα. Ευτυχως ο αντρας μου σαν Μαγκαιβερ, βρηκε τη λυση και του ανοιξαμε πριν ερθει ο κλειδαρας. Γυρισε κλειδι με τσιμπιδακι απο την εξω μερια σε καθετη θεση, βρηκε ενα ξυλο με ενα γατζο παρατημενο στο γκαραζ, και απο το παραθυρο εβαλε το ξυλο και εβγαλε το κλειδι και τον ξεκλειδωσαμε! Τελος καλο, ολα καλα αλλα η ψυχη μας στο μεταξυ πηγε στην κουλουρη! Δε θελω να φανταστω τι θα μπορουσε να ειχε κανει αν δεν ειχαμε οπτικη επαφη μαζι του, να τον κραταμε κοντα μας...

Προσοχη λοιπον! Βγαλτε ολα τα κλειδια πο παντου! Δεν ξερετε που μπορειτε να μπλεξετε!

t7fQp3.png

Καλημέρα σας μανούλες τι μουντή μέρα σήμερα……?

θα πάω λαϊκή σε λίγο θα πάρω και λουλουδάκια να φτιάξω λίγο την βεράντα μας αλά με χάλασε ο καιρός

Ο μικρός πρωί πρωί στο γιογιό ΝΑΙ ΝΑΙ έκανε και κακά σήμερα αχ λέτε να μας βγει σε καλό και να κόψουμε την πάνα ……..?

kiko αχ γιατί έτσι το ψυχακι σου πότε θα το πας γιατρό ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΡΑΤΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΕΣ

κωνκων μην στενοχωριέσαι για το φαγητό για το γάλα είμαι η ποιο ακατάλληλη να δώσω συμβουλές δεν έχω ιδέα πώς να το κάνεις το μονό που μπορώ εγώ να προτείνω (ευθυμώντας πάντα ) δεν το φέρνεις από δω να του δώσω μια ρουφηξιά μαμαδισιο μιαμ μιαμ λέει ο δικός μου έχω στην κατάψυξη λες να δοκιμάσουμε ?

sardelaki καλημέρα κούκλα μάνουλα

vickypap καλημέρα έχω εγώ χυμό τον πίνουμε παρέα ?

:tongue::tongue:

ana08 καλημέρα κούκλα

τι λες τώρα ? σοκαρίστηκα μπράβο στον άντρα σου

ευτυχώς τα έχουμε όλα κρύψει εδώ και καιρό με συμβούλεψε η αδέρφη μου για αυτό το θέμα

Καλημερα!

Αχ Νατασσα το ειχαμε παθει και εμεις αλλα ηταν στιγμιαιο,κλειδωσε και ξεκλειδωσε... ο Γρηγορης εχει μεγαλο χουι με τα κλειδια πολυ καιρο τωρα...και ετσι τα ειχαμε βγαλει απο παντου αλλά ειχαμε αφησει του μπανιου..

Νομιζω σας ειχα πει οτι μια φορα εβγαλε ολη την κλειδαρια της πορτας ασφαλειας,το εξωτερικο μερος δλδ το πλαστικο και δεν μπορουσα να βαλω το κλειδι και νομιζα θα μεινουμε μεσα επ απειρον...

Αστα δεν παιζονται αυτα...

Περαστικα στο Χρηστακο και στον Ανασταση.Ξαναρχομαι...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κούκλες πάω να απλώσω το πλυντήριο που περίμενα να βγει και φεύγω για λαικουλα άντε να προλάβω και κανέναν ψαράκι με βλέπω να βρίσκω μόνο λέπια

ΦΙΛΙΑ ΙΣΩΣ ΜΠΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

ΑΝΤΕ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ ΜΠΕΣ ΑΝ ΜΑ ΠΕΙΣ ΝΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Καλημερα μανουλες!!!

Σπίτι για σημερα και αυριο αν και ειμαστε πολύ καλύτερα..βιαστηκα να ειδοποιησω οτι δεν θα πάω και τοπρωί τεμπελιασα οπότε θεωρητικα ειμαστε ακομη αρρωστοι...:tongue::tongue:

Παλιοκαιρο εχει με βροχη αλλα εμενα μου αρεσι πολύ αυτος ο καιρος οταν ειμαι σπίτι

Περαστικα στον Χρηστακουλη και στον Αναστασούλη!!!

Κικη εγω 2 νυχτες εβαλα υγραντηρα και ο βηχας εξαφανιστηκε αν και η παιδιατρος μου ειπε θα τον εχουμε για καμια εβδομαδα πλέον βηχει σπάνια

Ρε Νατασα τι παθατε πρωί-πρωί...Σας κοπηκαν τα πόδια!!Εμενα ο νους μου πήγε κατευθειαν στη μπανιερα και στο βραστο νερό, ο δικος μου τουλάχιστον ετσι θα εκανε μιας και εχει αδυμανια στο νερό..Τελος καλό όλα καλα!!!

Εμεις τα κλειδια τα εχουμε βγαλει απο τοτε που τον κλειδωσα μεσα στην κρεβατοκαμαρα για να μπω να κανω μπάνιο και οταν βγηκα τον βρηκα στον κατω οροφο..Ειχε ξεκλειδωσει και την εκανε!Οποτε ειπαμε κανενα κλειδι στην πόρτα, ουτε και στα μπάνια..

Κωνκων και εγω του δινω ΜΕΒΓΑΛ κατα καιρούς αλλά οπως πίνει το Advance δεν πίνει κανενα αλλο..Προχτες πήρα και το ΝΟΥΝΟΥ kid και το καταβροχθισε και εκεινο..Κανε και ενα αλλο κολπάκι..

Ισως κρεμα σε σκονη φτιαγμενη με γαλα;;;

Γιατι δεν δοκιμαζετε κανενα αλλο μήπως και του κανει καποιο κλίκ;;

Πάω να δω το φαγητο μου κι ερχομαι..Αρακα με μοσχαρακι!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μια γρήγορη καλημέρα και από μενα γιατι εχω πολύ δουλεια (γκρρρρ).

Νατάσα μου ευτυχώς που τα καταφερε ο αντρας σου.Δεν παίζονται πια τα μικρά μας, θηριακια εχουν γίνει.

Εγώ εχω εσωτερική σκάλα με 22 σκαλοπάτια και χθες ώσπου να σκύψω να πάρω ένα μπαλάκι που εψαχνε η ζουζούνα ειχε ανεβει τα μισά.

Εγκεφαλικό κόντεψα να πάθω.

Απλα κρατησα την ψυχραιμιά μου για να μην την τρομάξω και πήγα και εγω από πίσω της.

Ελεος!!!!!

Ντινάκι και η Ανδρεάννα περναει διάφορες φάσεις με το γάλα.

Εδώ και καιρό το βράδυ πίνει ή το μισό ή λιγότερο.

Ευτυχώς το πρωί το πίνει ολο.

Περαστικα στον Χρήστο μας και στον Αναστάση

Αχ Σούλα μου αφου αρχισε να τα ανεβαίνει ειναι πλέον αναπόφευκτο

Ο Αναστασης τα ανεβοκατεβαινει μονος του και χωρις να πιανεται 30 φορες τη μερα..Εχω αφησει και τις πόρτες ανοιχτες γιατι τις σκαρφαλώνει και αυτες

Καλύτερα να το κανετε μαζι στην αρχη για να εξοικειωθει και να εισαι και εσυ πιο ησυχη..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πωπω βρε Νατάσα μου , τι πάθατε πρωινιάτικα και Δευτεριάτικα . να μου πεις τι χαζομάρες λέω και εγώ τώρα λες και αυτά τα πράγματα αν συμβούν Σάββατο απόγευμα ή κάποια άλλη στιγμή σου έρχεται όλο αυτό πιο ελαφριά; Από την περιγραφή σου και μόνο ίδρωσα καθώς φανταζόμουν να συμβαίνει αυτό το σκηνικό. Με το που θα πάω σπίτι το απόγευμα η πρώτη μου δουλειά ειλικρινά θα είναι να βγάλω όλα τα κλειδιά γιατί και εμάς έχει αρχίσει και κλείνεται στα δωμάτια και τα κλειδιά είναι πάνω στην κλειδαριά και του φώναζουν.

Περαστικά και σε εσάς Ιωαννίτσα να είναι.

Εμένα ο δικός μου ούτε μήνα δεν έχει κλείσει που είχε πάρει πάλι αντιβίωση για τον βήχα και με πιάνει πανικός γιατί σκέφτομαι ότι σίγουρα το απόγευμα ο γιατρός θα του δώσει πάλι αντιβίωση. Του πέσανε μαζεμένες οι παλιοιώσεις μωρέ.

Μαμαλευτεράκι καλά ψώνια να έχεις από τη λαϊκούλα , στην Αθήνα ο καιρός πάντως είναι ηλιόλουστος.

Ριτάκι καλά κάνετε βρε και σουρτουκέυεται μακάρι και εμείς να είμασταν καλύτερα και θα σου έλεγα και εγώ αν στρώναμε καθόλου κ@#$.

Πετρούλα μου εμάς δεν είναι ξερόβηχας , είναι πολύ μαλακός βήχας με πολλά φλέγματα και συν του ότι έχει και πολύ μύξα ο μικρός που μόνο ορό με αφήνει να βάζω και όχι otrisalin.

Nα σου πω επίσης ότι την Παρασκευή το βράδυ που βάλαμε υγραντήρα δεν παρατήρησα καμία διαφορά.

εσύ γιατί είσαι σπίτι καλέ; όλα καλά;

Καλημέρα Σουλίτσα καλή συνέχεια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...