Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ριτα

Το πιστεύω ότι θα είναι μια χαρά αύριο σε ευχαριστώ που μοιραστικές την εμπειρία σου με καθησύχασες πολύ που βλέπω ότι έχουμε τα τα ιδία συμπτώματα

ειδή βλέπω μια βελτίωση με της φίλες μου που πήγαμε για καφέ μου είπαν ότι έβαζαν λιδοκαΐνη οστε να είναι μουδιασμένο τελικά κάθε γιατρός λέει τα δικά του

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι πολυ γιατροι βαζουν ξυλοκαινη σαν αναισθητικο αλλα μη μπερδευεσαι τα παιδακια τους μαλλον το εκαναν σε μεγαλυτερη ηλικια σαν επεμβασουλα.Στη δικη μας περιπτωση (που αυτο θελαμε να αποφυγουμε), ηταν υποθεση ενος δευτερολεπτου επειδη ηταν πολυ μικρος και στη δικη σου περιπτωση που εγινε απο μονο του τωρα ακομα καλυτερα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσάκια τι μου κάνετε? Εγώ νυστάζωωωωωωωωω πολύ γιατί από χτες παλεύω κάθε δύωρο μπας και πάρει η μπέμπα και μπιμπερό γιατί με αγχώνει πολύ να θέλει μόνο στήθος! Αηδιάζει με την αίσθηση του πλαστικού στο στόμα της κι ας έχω δοκιμάσει διάφορες πιπίλες! Ταυτόχρονα προσπαθώ να την κάνω να κρατήσει την πιπίλα για να συνηθίζει αλλά χμμμμ δεν τρελαίνεται, κάθε άλλο! Πήγαμε το Γιωργάκη σε έναν παιδότοπο (έχουμε πάει όλες κι όλες 3 φορές αν δεν κάνω λάθος, για να αποφύγουμε ιώσεις!) και ξετρελάθηκε ο γλυκούλης μου! Αύριο εξάλλου ξεκινάμε και πάλι σταθμό για λίγες ώρες κάθε μέρα οπότε θα έχουμε έτσι κι αλλιώς τις ιώσεις στην πόρτα μας και πάλι! Μακάρι να προσαρμοστεί και πάλι εύκολα και κυρίως να έχουμε χαιρετίσει τις ιώσεις για φέτος!

Μαμάλευτεράκη κι εμάς η παιδίατρος κάθε φορά του το κάνει κι από λίγο και την τελευταία φορά μας είπε να του το κάνουμε κι εμίς κάθε μέρα και με μία κρεμούλα, αλλά επειδή εγώ δεν το μπορώ με τίποτα έχει αναλάβει ο άντρας μου και μου λέει ότι έχει βγει ήδη αρκετά! Ο καυμένος ο Γωγουλίνος πιάνει την περιοχή μερικές φορές και μου λέει τσιμ, τσιμ!!!!! Άσχετο αλλά τώρα που το θυμήθηκα τι έκανε το σκατούλι στο ξενοδοχείο? Όποτε έβλεπε κανένα ζευγάρι ηλικιωμένων (ήταν και αρκετοί αφού είχαν έρθει για τα ιαματικά νερά), έσκυβε τη μεσούλα του, έβαζε και το χέρι στη μέση και το άλλο ότι και καλά κρατάει μπαστούνι και περπατούσε κουτσαίνοντας!!! Ρεζίλι των σκυλιών θα γίναμε, θα λένε κοίτα πώς το μαθαίνουν!!!

Ρίτα κι εγώ για το baloux έχω ακοόυσει πολύ καλά σχόλια, θέλω να πάμε κάποια στιγμή αλλά μας πέφτει αρκετά μακρυα!

Κωνκωνάκι σε ζορίζει και με το γάλα ο μικρός? Πόπο, πρόβλημα κι αυτό, ειδικά επειδή είναι κι εκείνος λίγο κακόφαγος σαν τον δικό μου. Τι τα πιάνει βρε παιδί μου? Αν του δοκίμαζαν να το δώσουν στο σχολείο οι δασκάλες μήπως ξεγελιόταν και το έπινε ή βλακεία λέω?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μαρινακι δοκιμασες να δωσεις μπιμπερο νουκ(με τη φαρδια θηλη) με πιπιλα καουτσουκ?

Το ιδιο θεμα ειχε και ο μικρος της νονας μας και τις προαλλες που βγηκαμε και η κοπελα ηθελε να δωσει το γαλα της με μπιμπερο ειχε αγχωθει.Την πιεσα να δοκιμασει αυτο το μπιμπερο με την φαρδια θηλη της νουκ και ως δια μαςγειας το πηρε αμεσως.Εχα μεινει και οι δυο τους.

Μια ιδεα λεω...για δοκιμασε.

Ο Γιωργακης πειραχτηρακι ε?Βρε το σκατουλι!χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Φαντάσου δούλεμα που έχουμε να φάμε Ρίτα όσο μεγαλώνουν!!! Τη φαρδιά θηλή εννοείς από το στενόμακρο μπιμπερό ή το πιο χοντρό μπιμπερό? Της Nuk έχω πάρει και καουτσούκ και σιλικόνης.

Λέω να δοκιμάσω να κοιμηθώ για λίγο, θα τα ξαναπούμε αργότερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ βρε κορίτσια δεν ξέρω πια. Λέω να δοκιμάσω να του το δώσω το πρωί πριν ξυπνήσει.

Ρίτα μου θα δοκιμάσω και σαν milk shake. Ελπίζω να πιάσει κάτι....

Μαρίνα μου τα φαγητά που του αρέσουν τα τρωει και με το παραπάνω, απλά έχει προτιμήσεις.... Θα ρωτήσω και στο σχολείο να δω τί θα πούνε και οι δασκάλες.

Για τα μπιμπερό μάλλον τα χοντρα λέει η Ρίτα. Και εγώ σε τετοια εδινα.

Καλησπέρα κοριτσια μου!!!!

Εμεις τελικα πηγαμε για φαγητο με την πεθερα μου και τον πεθερο μου και ο μικρος εκατσε εφαγε μαζι μας και μετα πήγε στην κυρια που καθοταν στην ταμειακη και ζωγραφιζαν παρεα..Δεν πήγαμε στη βαφτιση που ειμασταν καλεσμενοι καθως προτιμήσαμε να κανουμε παρεα στους παππούδες και να μεινουμε μαζι τους καθως ο πεθερος μου αυριο θα μπει για μια επέμβαση ρουτίνας και ηθελε να περασει καποιες ωρες με τον μικρο σημερα..

Τους τον αφησαμε εκει για το απόγευμα και ηρθαμε εμεις στο σπίτι..

Μαμαλευτερακη και εμεις εδω και 5 μηνες εχουμε ξεγνοιασει με αυτο το θεμα..Του ανοιξε μια μερα ο παιδιατρος, ηταν ερεθισμενο για 2 μερες και τωρα πια καθε φορα που τον ανοιγουμε μετα το μπανακι ο μικρος ανοιγει και τα ποδαρακια του και φωναζει "τουτου!!"

Μαρινα εγω τα μονο μπιμπερο που χρησιμοποιησα απο την πρωτη μερα μεχρι και την τελευταια ειναι της Avent που κυκλοφορουν και με θηλές airflex που ακολουθουν το ρυθμο του θηλασμού..Για παρε να δοκιμασεις..

Καλη αρχη αυριο στο μαθητη μας!!

Κωνκων τι γαλα δινεις στον Κων/νο;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπέρα και απο'μας. Τι κάνετε; δεν πρόλαβα να διαβάσω πολλά. Εμείς δεν περάσαμε και απο τα καλύτερα ΣΚ. ο μικρός απο την Παρασκευή βράδυ έκανε και πυρετό και ο βήχας συνεχίζει ακάθεκτος . Αύριο το απόγευμα θα πάμε οπωσδήποτε στο γιατρό, ευελπιστώ να μην έχει πάλι πολλά ακροαστικά και μας δώσει αντιβίωση.

Όταν έχει πυρετό είναι μέσα στη γκρίνια , δεν έχει όρεξη για τίποτα και το βράδυ απο τον πολύ βήχα δεν πολύ να κοιμηθεί.

Τέλος πάντων μη σας πρίζω, απ'ότι διάβασα θα έχει βγει και το βατραχάκι απο χθες και αναμένω και εγώ να μάθω τα νέα της.

Με το Μαράκι μίλησε καμία σας , πως είναι;

Μαρινάκι καλώς ήρθατε, σας άρεσε το ξενοδοχείο;

Ριτάκι δεν παίζεσαι με τις βόλτες σας , μια χαρά κάνετε βρε μπράβο.

Μαελένακι λογικό είναι να στεναχωριέσαι , άστον , προσπάθησε να του φτιάχνεις τα αγαπημένα του φαγητά και μπορεί να επανέλθει και εκείνος απο μόνος του.

Εμείς Μαμαλευτεράκι , δυστυχώς ακόμα με αυτό το θέμα δεν έχουμε ξεμπερδέψει και φοβάμαι μη τυχόν δεν τη γλιτώσουμε την επέμβαση.

Πετρούλα με το καλό να μπει αύριο ο πεθερός σου και περαστικά να είναι.

Κωνκωνάκι μου ίσως περνάει κάποια φάση ο μικρούλης , εμένα για 1 εβδομάδα το πέρασε αυτό αλλά επανήλθε μετά δριμύτερος. Ελπίζω το ίδιο να συμβεί και σε εσάς.

σας αφήνω , θα τα πούμε αύριο .

φιλιά σε όλες και καλό βράδυ να έχουμε.

Επεξεργάστηκαν by kiko

Διαφημίσεις

Ηρθαμε και εμεις!

Αντε τα κεφαλια μεσα τωρα διοτι το παρακαναμε..Εχεις δικιο Κικο σουρτουκευουμε ολη μερα αστειοι εχουμε γινει ,απο παιδικη χαρα σε παιδοτοπο και τουμπαλιν..χαχα!

Λοιπον τωρα το απογευμα πηγαμε στην παιδικη χαρα Αλιμου διπλα στο Οστρια!Αρκετα ωραια και ακριβως απο κατω εχει υπαιθριο παιδοτοπο με φουσκωτα τεραστια(επι πληρωμη φυσικα)και παιχνδια και καφετερια με τεχντητο χλωοταπητα.Καλα ηταν και εκει για τον μικρο και μετα πηγαμε Φλοισβο για τα καθιερωμενα πλεον σκαρφαλωματα.Μετα η παρεα πιεζε για goodys γμτ και ενεδωσα (2 η φορα που παει ο μικρος ,περσι ηταν η πρωτη)αλλα ευτυχως τον δελεασα με παιδικο γευμα με τοστακι ,χυμο και πατστες.

Αντε ρε κοριτσια να γιανουν ολα τα μωρουλια να κανονισουμε μια συναντηση!!!Αντεεε!!!

Κικο μου να τον πας οπωσδηποτε μηπως εχει παλ ακροαστικα.Βηχας και πυρετος μαζι εχω ακουσει οτι ειναι λιγο υπουλο.Ευχομαι να μην εχει κολλησει τιποτα αλλο ο κουκλος!

Μαρινακι μου ναι λεω τα λιγο κοντοχοντρα της nuk που εχουν την φαρδια θηλη.Αυτα δλδ που ειναι με το σχεδιακι επανω και λιγο πιο ακριβα απο τα αδυνατα.Γυρω στα 7 ευρω.Βασικα επειδη ειχαμε αλλαξει τοτε ολαααα τα μπιμπερο με τον Γρηγορη επειδη ειχε την παλλινδρομηση διαπιστωσα οτι αυτα ηταν τα καλυτερα ως προς το ποσο ευκολα πιανουν τη θηλη τα μικρα.Το ειχα συζητησει με πολλς μαμαδες τοτε το θεμα.

Οσο για τις ιωσεις πιστευω οτι πλεον μας τελειωσαν!!Αυτη τη βδομαδα πηγαμε 3 φορες σε κλειστο παιδοτοπο και ομολογω δεν ειδα πολλα μυξωμενα...

Ολα θα πανε καλα με τον μικρο καλη επιστροφη στο σχολειο !!

Με το καλο Πετρουλα η επεμβαση του πεθερου!ολα να πανε καλα!

Το Μαρακι μας δεν το πηρα καθολου επιτηδες για να ηρεμησει η κοπελα λιγο μην λεει ολο τα ιδια και τα ιδια.Θα μιλησω απο αυριο μαζι της.

Αντε βατραχακι σε περιμενουμε!!!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κων κων μου λενε οτι αν τρωει το παιδι κιτρινο τυρι ειναι το ιδιο και πολλα παιδακια μετα τους 18 μηνες σταματουν το γαλα με αποφαση δικη τους.

Εγω παντως θα το παλευα λιγο αλλαζοντας ολες τις μαρκες,με μελι ή οτιδηποτε αλλο μη σου πω και Milk shake με μελι και φρουτα πχ.μπανανα μπορει να του εκανα.Νομιζω οτι το γαλατακι τους ειναι καλο να το πινουν ακομα.

Απο εκει και περα αν εξαντλησεις ολα τα περιθωρια και δε στο πινει, τοτε αστον ισως το ξαναρχισει στο μελλον.

αυτο καναμε και εμεις και τωρα κατι ξεκινησε να πινει.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

την μαρια μας την πηρα εγω σημερα.την ακουσα καπως καλυτερα.το σπιτι τους ειναι γεματο με παιδικες φωνουλες και τους ακουγα που παιζανε..

ακομα αρρωστουλικα βρε παιδια?τι θα γινει με την προεκταση του χειμωνα,δεν θα φυγει ποτε?

συμπεθερα,επειδη η νυφουλα σου παιρνει καθημερινα αντιβιωση και τις βιταμινες,εχει συνηθισει την συριγγα ΚΑΙ ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕς ΤΗς ΔΙΝΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΓΓΑ.ΚΟΙΡΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΙ ΠΙΝΕΙ.

αχ σορρυ για τα κεφαλαια.καταλαθος το εκανα και βαριεμαι να τα σβησω.

αυτο με τα αγορακια και το πουλακι τους πολυ με αγχωνει.αν κανω αγορι θα μετακομισει καποια απο εσας στο σπιτι μας..

εμεις τις τελευταιες μερες παμε μεγαλες βολτες με τα ποδια.σημερα ομως την πηγα με το καροτσι γιατι βαριομουν αυτο το σιγα σιγα περπατημα.εδω κοντα εχουμε μονο εναν παιδοτοπο και τιποτα αλλο που να ειναι για την δικη μας ηλικια.και ο παιδοτοπος λεγεται bad boys και με χαλαει το ονομα οποτε δεν παμε.ακου ονομα που δωσαν σε παιδοτοπο.

φευγω.σημερα δεν εχει και κατι να μου αρεσει στην τβ και το βλεπω να βαζω καμια κασετα με τις 3 χαριτες να δω.

φιλακια κοριτσια μου.

καληνυχτα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

δεν σε προλαβα:-(:sad:

μαλλον ειμαι μονη γι αυτο θαφυγω και εγω θα παω αλλου:tongue::tongue:

σημερα σας εγραψα αλλα με πεταξε εξω:confused: και μετα δεν ξαναπροσπαθησα...πιαστηκα με το μπαλκονι και τα λουλουδακια μου και περασε η ωρα.....

θα τα πουμε αυριο:)

μανουλες καληνυχτα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...