Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Προς το παρόν εχουν εκδηλώσει ενδιαφερον η Σουλα που θα ειναι με τη μικρη και η Βικυ που μαλλον δεν θα εχει μαζι την Φωτεινή..

Καλε τι εχει η κατασταση μου, μια χαρα ειμαι..Τα παιδακια θα τα αναλάβετε εσεις! και ολα τα υπόλοιπα...χαχα

ετσι ετσι...

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα φιλενάδες!

Μπήκα για λίγο να σας πω τα νέα μου.

Χθες πήγαμε στον γιατρό και η αδερφούλα του Κωνσταντίνου είναι μια χαρά. Εφτασε τα 435 γραμ. Απο βδομάδα μου είπε να προσεχω ποτε κλωτσάει, να την αισθάνομαι μία φορα στο 6ωρο δηλαδή. Να ξεκουράζομαι πολυ επειδή οι αιματολογικές ήταν πολύ πεσμένες και η πίεση μου το ίδιο.

Ο μικρός καλά είναι αλλά έχει φρικάρει μέσα στο σπίτι. Και αυτός ο αέρας δε λέει να σταματήσει να τον πάμε καμιά βόλτα... Τώρα πήγε super market με τον μπαμπά του.

Πετρούλα μου κανονίζετε συνάντηση? Αχ θέλω κ εγώ... Απο Σεπτέμβρη που θα πάω στο χωριό μου θα έρχομαι κ εγώ. οκ? Εκεί κοντά μένω...

Εμείς εδώ στην Αθήνα θα κανονίσουμε κάτι???

συμπεθερουλα μου μια χαρα η κουνιαδουλα μας φτου φτου,μπραβο σας.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Εγω θα σκασω απο το πολύ φαϊ..εκανα τους λουκουμαδες της Ρίτας και τους τσακισαμε με τον Ανασταση ζεστους-ζεστους..Λίγοι μεινανε και τωρα που σηκωθηκε ο μπαμπας μας εξαφανιστηκαν κι αυτοι!!

μηπως να σου θυμισω και τις ωραιες και ζεστες ζεστες μπουγατσουλες???

εχετε χαιρετισματα απο την νικη,δουλευε πολυ τον τελευταιο καιρο και για αυτο δεν ηταν μαζι μας.στελνει πολλες ευχες στο βατραχακι μας.

της ειπα και τα ασχημα των τελευταιων ημερων και στεναχωρεθηκε πολυ.

αφου φυγατε ολες παω και εγω στην τηλεορασιτσα μου.εχω να φτιαξω και μια τουρτα απο πανες παλι και θα την ξεκινησω απο σημερα σιγα σιγα.

καληνυχτα κοριτσακια μου.

Καλημέρα μανούλες θέλω να ρωτήσω κάτι τις αγορομανες το έχετε βγάλει το ….. του μικρού σας εμάς χτες ξαφνικά άρχισε να κλειεί στο πάτωμα έπιανε με τα χεράκια του την περιοχή .

κατέβασα την πάνα να δω τι είναι και είδα κάτι λευκώ στο πετσάκι τον πήγα στο μπάνιο να τον πλύνω και διαπίστωσα ότι είχε βγει όλο έξω

( να πω ότι πριν καιρό είχε βγάλει το μισό η παιδίατρος και μου είπε να το παίζω κάθε βραδύ στο μπάνιο και μια μέρα θα βγει μονό του ολόκληρο )

Κλαίει παρά πολύ κάθε φορά που θέλει να κάνει τσισακια προφανώς τον τσούζει περά από χαμομηλάκι τι μπορώ να βάλω ?

Είχε άλλη τέτοια περίπτωση ?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Δε σας εχω διαβασει καθολου, παρα μονο την τελευται σελιδα! Ο μικρος με εχει βγαλει off! Εχει ακομα πολυ βηχα και μυξα. Εχω την εντυπωση οτι ο βηχας του εχει χειροτερεψει, αυριο θα τον παω στον παιδιατρο...

Μαμαλευτερακι, παρε τον παιδιατρο τηλ. Σε εμενα δεν εχει τυχει ποτε για να σου πω τι να κανεις, αλλα ακριβως επειδη ειναι πολυ ευαισθητη περιοχη, καλο ειναι να μην κανουμε του κεφαλιου μας. Αυτος ειναι ο ρολος του παιδιατρου, γι'αυτο και τον πληρωνουμε. Για να μπορουμε να τον καλουμε σε καθε περιπτωση...

t7fQp3.png

Καλημερα!

Δε σας εχω διαβασει καθολου, παρα μονο την τελευται σελιδα! Ο μικρος με εχει βγαλει off! Εχει ακομα πολυ βηχα και μυξα. Εχω την εντυπωση οτι ο βηχας του εχει χειροτερεψει, αυριο θα τον παω στον παιδιατρο...

Μαμαλευτερακι, παρε τον παιδιατρο τηλ. Σε εμενα δεν εχει τυχει ποτε για να σου πω τι να κανεις, αλλα ακριβως επειδη ειναι πολυ ευαισθητη περιοχη, καλο ειναι να μην κανουμε του κεφαλιου μας. Αυτος ειναι ο ρολος του παιδιατρου, γι'αυτο και τον πληρωνουμε. Για να μπορουμε να τον καλουμε σε καθε περιπτωση...

Σε ευχαριστώ για την απάντηση της τηλ από χτες και μου είπε να μην ανησυχώ θα είναι καλύτερα αύριο τώρα τον έβαλα και κατούρησε στο γιογιό ποιο καλά λογικά όταν ακουμπά στην πάνα τον ενοχλεί

2 φορές μου ζήτησε να τον βάλω στο γιογιό μέσα σε μίση ώρα νιώθει ανακουφισμένος παντός εκεί

λέτε να κόψουμε και την πάνα ? μακάρι

Περαστικά στο μωράκι σου από την είναι ο βήχας σας κρύωμα η κάτι άλλο ?

Να καλημερίσω πρώτα τα κορίτσια.

Μαμαλευτεράκι μήπως έπαθε καμιά ουρολοίμωξη το μωρό και ζητάει να κάνει τσίσα του τόσο συχνά????

Η δική μας η γιατρός μου είπε σε καμία περίπτωση να μην το πειράζω και καμιά φορά που το κάνει μόνος του σκίζεται σε κάποια σημεία το πετσάκι κι έχει κι αιματάκι. Βάζω τότε μια αναπλαστική που μου είπε η γιατρός και την επομένη είμαστε καλά.

Αλλά δες αυτή τη συχνοουρία. Με προβληματίζει!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Για τα νευρα μας...

Ακους σουλα????Προσεχε τι θα πεις... :tongue::tongue::tongue:

Δε ξερω μωρε δεν ασχολουμαι με ζωδια καθολου.

Κι εγώ σκορπιός. Είμαστε τέλειοι.. αλλά στη μάνα μου έβγαλα το λάδι :D:D

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Καλησπέρα!

Σήμερα πήγαμε βόλτα στο Συνταγμα με προαστιακό και μετρό. Ο μικρός τρελλάθηκε με το τρένο! Ταϊσαμε τα περιστερια και επιστρεψαμε!:D

Εδω και 3 μέρες έχει κόψει τελειως το γάλα. Δεν θέλει ούτε στο στομα του να βάλει το μπιμπερό. Δοκίμασα και σε διάφορα ποτηράκια αλλά τίποτα. Το κακό είναι οτι έχει κόψει και το γιαουρτάκι εδώ και μήνες και έπινε μόνο 100 μλ το πρωί. Φρέσκο γάλα του δίνω με μισή κουταλιά χέμο, δοκίμασα και εβαπορέ αλλά πάλι τίποτα. Ούτε και με κορν φλεικς το θέλει πλέον. Καμιά ιδέα??? Μας βλέπω εκτός απο σίδηρο να παίρνουμε και ασβέστιο...:-(

Κωνκων μεταθεση δεν παιζει ή ειναι του συζ. η δουλεια που δεν βολεύει;;

Πετρούλα μου η δική μου δουλειά είναι το ζόρι. Αν πάρω μετάθεση Θεσ/νίκη μέχρι 2 χρόνια μπορώ να μείνω και μετά πάλι πίσω, οπότε θα περιμένω τη σύνταξη... άστα!

μαμαλευτερακι εμένα η παιδίατρος μου έχει πει να το καθαρίζω στο μπάνιο αλλά τον τελευταίο καιρό δεν μ'αφήνει καθόλου. Ολόκληρο πάντως δεν εχει βγεί ακόμα.

ana08 περαστικά σας! Πόσο καιρό είναι έτσι ο μικρός? Κάντε μια βόλτα απο την παιδίατρο καλύτερα...

Εχω στείλει μύνημα στη Λαζαρένια αλλά δεν μου έχει απαντησει. Θα προσπαθήσω να την πάρω τ/φ το απόγευμα.

Διαφημίσεις

Hello!!

πως πανε τα κεφια?Εμεις πολυ καλα γυρνουσαμε απο το πρωι με μεγαλη παρεα,κουνιες,καφεδες κτλ και πριν λιγο φαγαμε στη γιαγια μας και οι ανδρες κοιμηθηκαν για να ειναι φρεσκοι το απογευμα.

Μαμαλευτερακι εμεις το θεμα με το πουλακι το εχουμε τελειωσει απο 10 μηνων που το φτιαξαμε.Δεν πρεπει λογικα να βαλεις τιποτα ουτε να το πειραξεις και σε 1-1μιση μερα θα του περασει και η ενοχληση.Πονανε πολυ και τσουζουν οταν κανουν τσισα τους για αυτο και προτιμαει το γιο γιο.Ευκαιρια ειναι να το καθιερωσεις χιχι!Αν ποναει πολυ εμενα μου ειχε πει να του δινω ντεπον-πονσταν αλλα κρατησε μονο μιση μερα.Για καλο και για κακο ρωτα και το γιατρο φυσικα.Ειναι ζορι αυτο για τα αγορακια και ειδκα σε μεγαλυτερη ηλικια.

Νατασσα μου ακομα?Πω πω χοντροιωση εχετε τσιμπησει οικογενειακως.Τι να πω περαστικα και ας τον ακροαστει καλυτερα...

Α εχθες μεταξυ αλλων πηγαμε και στο balux στη γλυφαδα,Πολυ ωραια Νατασσα ειχες δικιο.Δεν ειναι σαν τον Φλοισβο αλλα ειναι καλη εναλλακτικη.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κων κων μου λενε οτι αν τρωει το παιδι κιτρινο τυρι ειναι το ιδιο και πολλα παιδακια μετα τους 18 μηνες σταματουν το γαλα με αποφαση δικη τους.

Εγω παντως θα το παλευα λιγο αλλαζοντας ολες τις μαρκες,με μελι ή οτιδηποτε αλλο μη σου πω και Milk shake με μελι και φρουτα πχ.μπανανα μπορει να του εκανα.Νομιζω οτι το γαλατακι τους ειναι καλο να το πινουν ακομα.

Απο εκει και περα αν εξαντλησεις ολα τα περιθωρια και δε στο πινει, τοτε αστον ισως το ξαναρχισει στο μελλον.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

[quote=κωνκων;281398

Εχω στείλει μύνημα στη Λαζαρένια αλλά δεν μου έχει απαντησει. Θα προσπαθήσω να την πάρω τ/φ το απόγευμα.

Αχ ναι πες της ότι την ψάχνω σε παρακαλώ

Αχ τι πάθαμε με τα παιδάκια μας τελικά υπάρχει κάποιο που να ΤΡΩΕΙ ????

Κάπως καλύτερα ούρησε τώρα χωρίς πολύ κλάμα πολύ με τρελάνει που τον βλέπω να βασανίζεται 6 μέρες ειχε την δυάρια ο φουκαράς και τώρα έχει και αυτό αμάν όλα μαζί

• ριτα79 ούτε εμένα με αφήνει να του βάλω κάτι μονό χαμομηλάκι μου είπε και καθαρό νερό αύριο να το βγάλω και να το πλύνω σχολαστικά έτσι μου είπε σήμερα τίποτα άλλο,
  • ντεπον δεν νομίζω ότι θα τον βοηθήσει δεν κλαίει ολοι την ώρα ούτε τον βλέπω να τον ενοχλεί στην διάρκεια του παιχνιδιού λίγο πριν ουρήσει γκρινιάζει και μετά είναι τραλα τραλαλο

Ναι μωρε ετσι εκανε και εμενα εκλαιγε στα καλα καθουμενα πολυ, λιγο πριν κανει τσισα του.Προφανως για αυτο σου ζηταει και πιο συχνα τα κανει λιγα λιγα για να μην πονεσει.

Καλυτερα που εγινε τωρα.Ευτυχως να λες!! διοτι εχω ακουσει απο πολλες φλες μου που ειτε εγινε απο μονο του ειτε σε μεγαλυτερη ηλικια το εκανε ο γιατρος και περνουσαν τρελο ζορι.

Εμενα επεμενε ο ανδρας μου να του το κανουμε(η γιατρος δλδ) απο νωρις διοτι εκεινος ειχε λεει τραυματικη εμπειρια σαν παιδι.

Αυριο θα ειναι περδικι θα δεις!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...